Manžel má milenku, do ktorej sa zamiloval
Ahojke kocky....chcem sa s vami poradit....nejedna sa priamo o mna ale o moju blizku osobu a mna to strasne trapi a neviem ako jej pomozct. zili s manzelom 10 rokov podla mna velmi pekne manzelstvo , maju 2 krasne zdrave deti....No muz si nasiel v robote milenku do ktorej sa zamiloval a akoby mu preplo....zmena o 180 stupnov....Chce odist od rodiny zenu ponizuje a hovori jej ze jej zoberie deti , vychvaluje len milenku, ....hovori take veci ze sa mi ide rozum z toho zastavit .....dokonca ked zena kontaktovala milenku ona bola este na koni vobec sa nehanbila za to ze rozbila rodinu este sa k tomu stavia hrdinsky a je na seba pysna.....moja kamoska to nezvlada , nezvlada to ze po tolkych rokoch si ju nevazi ani ako matku svojich deti .....ja sama nechapem preco ked on urobil chybu este ju trapi psychicky....Chcela by som vediet ci ste si niektora tym presli a ako to zvladnut.....lebo ja sa snazim byt vzdy k dispoziici na pokecanie ale inak neviem urobit nic, alebo neviem co by som este mohla.....a chcela som len dopisat ze by sa mal muz uz odstahovat od zajtra do podnajmu lebo jasne ze milenka ho k sebe nechce , zatial lebo aj ona ma dve deti......tak
@jozefba - ty by si si mal akurat zbalit svoj ,,kufrik,, a pratat sa odtailto, zneprijemnujes tu zbytocne den, vystupujes pod viacerymi nickami, a tie ubohe vylevy co pises sa ani citat nedaju, normalny chlap a otec sa nechova ako ty. Pochybujem vobec o tom ci vies co znamena byt vobec otcom a manzelom, lutujem tvoju zenu a deti ak nejake vobec mas
Kočky moje tento chlapík ako aj fantocy dokazuju len to co je uz bohuzial v dnesnej dobe pravda - MUZI su to slabsie pohlavie. Zena sa vyrovnala muzovi po pracovnej stranke, zaraba, stara sa o domacnost, o deti, ma plno povinnosti, cvici napriklad, a tito chlapi dojdu z roboty a maju vystarane. A preto ze nemaju o nic starost, lebo hlupe zeny spravia za nich, tak maju vela volneho casu na blbosti. Chlapov treba zamestnat aj doma, aby si vedeli vazit co maju. Inak taky chlap nema predstavu o zivote, o zivote zeny, a vyplna si cas mladymi kockami, lebo vsak zena je uz taka nudna... stara sa len o domacnost, dieta... mozno menej sexu... a prestane mu chudackovi "chutit" ked ju ma ako na tacke denne!
@jozefba "Niekedy je iluzia krajsia ako realita a tak teda aj navod na idealny vztah je nekontolovat partnera, zit svoj zivot a netrapit sa.. " ?????????????????
To nie je zit spolu, ale len mlcky vedla seba! Mrtve manzelstvo a zivot o nicom. Doma ticho... Smutne.
A len kvoli svojej neschopnosti sa o seba postarat a zbalit si svoje svestky nie si k zene uprimny! Radsej ju podvadzas, aby bolo tebe dobre! Z teba sa mi fakt chce grcat. Si horsi ako fantocy. Ten sice neochotne pustal eura na vyzivne z ruky, nadaval v duhu, ale poslal... Ale ty zijes so zenou, ktoru ponizujes a nicis jej zivot, bleee fuj. Takych ako ty by mal rozoberat sud ako zlocincov. To je ako kradnut v obchode. V obchode ukradnes vec za euro a riesi to policia! A preco? Vsak si si to len zobral tak ako kazdy, akurat si nezaplatil.. A toto je co? Mas sex s inou, zene nic nepovies a citis sa hrdina ako ty uzivas zivot plnymi duskami! Ach ty chudacik!
napinave....o co ide??....nechce sa mi to citat 🙄
@jozefba ....ja to beriem s odstupom pretoze ty aj ini su mi tu ukradnuti....moj zivot to nejak neovplyvni....toto je tak dlha a chulostiva tema ze kniha by sa o tom dala napisat.
Naco si sa priznaval?.....co si cakal?....vies,ono zeny nevedia oddelit lasku od sexu a samozrejme ze sa do teba pustili.....mozno to aj oni zazili a jednoducho ta bolest tam bude vzdy.....ja si myslim,ze za taketo veci mozu obaja partneri.....a to je jedno,kto koho podvadza.Je to vec,ktora sa stava a ktoru treba riesit ale davat vinu iba jednemu je chyba.Kazde pohlavie caka od bokovky nieco ine.....zeny nehu,romantiku a hlavne aby ich niekto pocuvala a muzi jednoducho sex.....taky ktory doma nemaju.
@jozefba Chcela som predsa vedieť názor z druhej strany. Inak , aby bolo jasné, súhlasím s ,,žiť svoj žívot a netrápiť sa", ale stále požadujem férovosť, lebo aj ona je mojím životom. Čo dávam, chcem aj naspäť. Pre mňa je partnerstvo stále o dôvere a láske, asi som zo starej školy alebo ma zle vychovali( lebo ako vravievala moja mama:,,V škole ťa naučia čítať a písať a doma sa naučíš žiť.")Tvoj postoj , myslím si, odráža realitu dnešných dní, je to návod na prežitie, ale nechať sa dobrovoľne klamať v záujme akejsi ilúzie, to by som nechcela. Tak ako sa mení doba, menia sa aj morálne hodnoty a keď sme doma aj s deťmi riešili otázky kariéry, peňazí, ideí, tak som zvykla hovorievať, že v našich životoch sú také hodnoty, ktoré preveril aj čas storočí a o tie sa treba v časoch neistoty oprieť. Myslím, že rodina so svojimi (aj partnerskými) pravidlami tam patrí. Takže, už aj kvôli deťom, ktoré učím doma žiť, a aj kvôli sebe chcem byť sama sebou, pred sebou spravodlivá a voči iným férová.Chýba sparing partner, čo už?Myslím, že to dokážem, už som tú silu v sebe našla( lebo som si ako muž"našla racionálne vysvetlenie?")Radšej sama, ako sa nechať klamať. Sladká nevedomosť nie je pre mňa. Bohužiaľ.
Urcite niesom za neveru ale ani mi nepride fer niekoho odsudzovat a mam pocit ze tu sa to zvrhlo na odsudzovanie @jozefba myslim ze chcel len poradit urcite by som bola za to aby sa porozoravali a pokusili sa zachranit manzelstvo sú tam predsa aj deti keby slo len o neveru ale to ako sa k nej sprava je podlamna horsie ako cela nevera s takym chclapom sa asi uz neda nic riesit len ho poslat za tou mulenkou vsak jej sa to vrati
@jozefba fakt som sa pobavila na tom lajkovaní manželkou .
😀 .
Ako sorry, ja fakt mám asi pravdu ,že ty si ani neni muž , ale nejaká zamindrákovaná žena ktorá nevie žit svoj život, tak ho žije aj s inými postavami.
Ako píšeš pekne, štylisticky a čisto ... preto by človek čakal od teba určitu vyššiu inteligenciu ... vravím si emočne tupý ale aspon inteliginetný a zrejme aj vzdelaný , ale potom tak zadreš s tou manželkou že až 😀 , to by hádam nenapadlo ani moju dcéru ,ktorá navštevuje prakticku školu . A ešte tá sviňa manželka má dva nicky. 😀 .
Díky za pekný večer.
@maminuska
nad mojou inteligenciou sa netrap, ked si nepochopila, ze to s tym nickom a manzelkou bolo treba brat s rezervou, tak o moc vyssia ani ta tvoja nie je, ale som rad, ze si sa pobavila 😉
@ushuaia
jasne, zaregistrovat sa na nejakom fore s 3 nickmi je zlocin horsi ako trojnasobna vrazda, uz len cakam, kedy navrhnes, ze ma treba za nieco tak strasne ukrizovat 🙂

@jozefba Ja by som Ta nakopala hned, dojdi do BA! 😀