icon

Manžel má mimomanželský vzťah

sklamanaanestastna
25. nov 2014

Mám 30 rokov a mam 2 deti. 6 ročnú a 6 mesačnú dcéru. Pred týždňom som prišla na to že môj manžel ma mimomanželský vzťah, ktorý trvá už asi 7 mesiacov. O všetkom sme sa porozprávali, odpovedal mi na každú otázku čo som mu dala. Proste povedal mi všetko.Veľmi ho ľúbim. Že vraj on si vybral mňa a naše deti, ale že to bude pre neho ťažké zabudnúť na ňu. Pretože si s ňou rozumel a bolo mu s ňou dobre. Veľmi ma to bolí, ale chcem mu veriť. Len vraj sa s ňou chce ešte raz stretnúť aby to ukončil. Aby už mal pokoj on aj ja. Samozrejme u nej doma. Neviem čo mám robiť. Neviem či mu mám dôverovať. Poradte mi prosím.

betka22betka
28. nov 2014

bol už manžel u milenky, ukončil vzťah?

radka279
28. nov 2014

@bombulka krásne, vystižne napísané...

zonjushe
28. nov 2014

Zeny prosim Vas, tie ktore ste odpustili nevernikovi, lebo je proste inak super chlap a nechcete rozbijat rodinu ok..to sa da pochopit..zijem s nim napr.10 rokov a kvoli jednej nevere mam vsetko zahodit, ok..ale vysvetlite mi prosiiiiiiim ako s nim dokazete spat po tom, co Vas podviedol..ja by som neprezila ten akt..

bombulka
28. nov 2014

@adri266 samozrejme, ved predsa v suvislosti s neverou muza sa hovori o tom, ze len hlada to, co nema doma, teda je v podstate obet a na vine je zena, ktora mu nie je schopna poskytnut to, co potrebuje, z coho podla mna aj prameni to, ze vacsina zien aj neveru uzavrie tak, ze obvini samu seba, zatial co na zensku neveru sa vacsinou pozera tak, ze zena sa, ako sa hovori, "sku.vila". a bodka. teda pre muza nie je o com, deti, nedeti, ako hovoris. muz moze, posmykol sa, sluzobka, oslava, je tam toho, ved je predsa muz, rozsievac semena a podobne bludy. ak ide o zenu, je to obrovsky skandal a nasleduje ukazovanie prstom s komentarom, ako moze jedna matka! muz s detmi - stane sa, zena s detmi - spina bez charakteru, ku,va. zena sa trapi, narieka, snazi sa nejako spamatat, nakoniec si vacsinou povie, ze to vlastne ona je na vine a nakoniec je este rada, ked pri nej muz ostane. a hlavne pozera na deti. muz si uzije a potom sa moze rozhodnut ako velky pan, ku ktorej pojde. teda manzelka bud nasledne zije v neistote, ci to s nou dalej netaha, len si dava vacsi pozor alebo ci sa to nezopakuje s inou alebo ostane sama s detmi, muz si spokojne uziva sladke zalubenie s milenkou, ktora ho (este) nekritizuje a nepripomina mu, co treba urobit.
ano, urcite, su rozne povahy, tiez rozne zivotne situacie, v ktorych sa zena rozhoduje tak, ako sa rozhoduje, kazdy ma vzdy nejaky dovod, preco sa rozhodne nejako konat, kazdy sa rozhoduje sam za seba, je to jeho zivot aj manzelstvo. mna len neskutocne popudilo vyjadrenie, ze to len my zeny prehaname, ked sa tak pozastavujeme nad neverou, ved muz si len chcel pokojne oddychnut s niekym, kto mu da pokoj, kto ho bude vela chvalit a obdivovat, na rozdiel od manzelky. co je muz nejaky chraneny naddruh? ze okolo neho treba chodit po spickach, nemat ziadne naroky a chvalit ho ako male decko? a co zena? na zene je neskutocne vela povinnosti, este je vela muzov, ktori povazuju za normalne prist z prace a rozvalit sa na gauci, zatial co zene po prichode z prace zacina druha sichta a kazdy od nej nieco chce, lieta az do vecera. a casto je to povazovane za uplnu samozrejmost, resp. povinnost, ved je zena! a nikto ju nepochvali ani neobdivuje. a co ma teraz robit, automaticky ist hladat obdiv a uznanie u ineho? alebo zena si uznanie nezasluzi? zena by si kolkokrat pokojne oddychla a nemuselo by to byt vonkoncom s milencom. kolkym zenam dava muz to, co by naozaj potrebovali a aj si zasluzili? ak by sa mali vsetky podla toho zachovat, ako som uz pisala, tak kazda druha sa uz niekde zabava s milencom. to je taky spolocensky stereotyp, ze muz moze lebo co nema doma... zena ale nie, zena ma suchat nohami, starat sa o deti, o varenie a prekusnut aj milenky, ved to su chlapi 😠 a ked tu pride nejaka nestastna cerstvo podvedena zena, s chaosom v hlave, povie si, aha, takze to ja som blba, takze vlastne teraz uz len dufat, ze sa vrati a potom pekne drzat hubu a krok a chvalit a obdivovat. a nakoniec mu mozno este aj bude vyzuvat topanky, ked pride domov 😠 a on si bude uzivat pomimo dalej, ved ako je mu dobre, manzelka ticho, servis je, deti doma...

bombulka
28. nov 2014

@zonjushe tak presne toto by zaujimalo aj mna, ja si to neviem predstavit 😒

adri266
28. nov 2014

@zonjushe podla mna je to to iste, ako ked on dokazal mat sex s inou. Proste sa odosobnis, zavries oci a a predstavis si Pattisona, Pitta ci ineho fesaka 😉

adri266
28. nov 2014

@bombulka ano, mas pravdu, a v tomto sa mi Tvoje zvyslanie velmi paci. Ale ked tu niekedy citam pribehy zien, alebo komentare, ani ony nie su ziadne neviniatka. Minule tu pisal taky starsi pan, sa manzelkou ma biznis, ale bol zalubeny do psychologicky,a j ked fyzicky pomer este nemali, si mala pocut tie zeny. Chod do toho, zasluzis si svoje stastie, uzivaj si 😕 😕 😕 Neviem, ci by rovnako vraveli, ak by slo o ich vlasneho partnera.
A urcite sa najdu aj zeny, ktore podvadzaju, lebo mozu, lebo chcu, lebo maju chut. A takisto verim, ze su aj chlapi, ktori dokazu odolat, aj ked maju problemy. Kdesi som tu aj citala o jednom chlapovi, co tvrdil, ze doma to ma hrozne, ze zena sa velmi zmenila, ze ich uz nic neviaze, ale ze na druhej strane mu jeho svedomie nedovoli neveru.

citala som nedavno clanok o tom, a nevera je spolocensky uznavana cim dalej tym viac. 😔 Mladi ludia stracaju zabrany, byt vernym pre nic nie je hodnotou. Takisto psychologicka pisala, ze nastala era konzumnych partnerstiev. Je nam dobre, tak super, ale akonahle pride problem, amen cma a koniec. Nic neriesime, rovno sa ponahlame do noveho vztahu.

dilino
28. nov 2014

hluposť veriš na rozpravky to neskonči nikdy moja sestra bola v takejto situaci tak že never su to len vymysli aby ťa upokojil vzťah trva 7 mesiacov ako pišeš cerka ma mesiacov 6 tak už mesiac po tom čo sa dcerka narodila už behal za inou vieš ked ti doteraz klamal určite s ňou neprestane spamätaj sa vo chvili ked ti on oznami že čaka s ňou dieťa a otvoria sa ti oči on už bude dalej s ňou a zvlašť ked už to trva siedmi mesiac ak by chcel už to ukonči davno a nie ťaha ťa za nos jedna stranka je tvoja laska druha stranka su deti a realita ked ani na deťoch mu nezaleži tak mysliš že to je dobre ako môže chlap po mesiaci ked sa vam narodila mala dcerka mať milenku a mať s ňou niečo bože kašli naňho budeš klamana cely čas určite mi tu daju za pravdu viacere mamičky čo ti radia že vykašli sa naňho bude ťa dalej klamať never hlupostiam a jeho sľubom bude ťa klmať už tak či tak.

mysicka36
28. nov 2014

"vzťah trva 7 mesiacov ako pišeš cerka ma mesiacov 6 tak už mesiac po tom čo sa dcerka narodila už behal za inou "

😀 niečo mi tu nesedí.

mala_hobitka
28. nov 2014

@sklamanaanestastna Nevera je príšerná vec. Zažiť to ja tak by ma to položilo. Možno by som ustála nejaký úlet, neviem. Ale zistiť že môj drahý má/mal dlhodobý pomer (a ešte horšie ak sa zamiloval) tak to by som asi neprekusla. Proste by sa mi v hlave mihali obrazy ako on skotačil s inou zatiaľ čo aj som dávala deti spať. Brr.

Ale ak veríš, že to môžete dať dokopy skús to. Ak sa cez to vieš preniesť a viac sa k tomu nevracať. Ak je však tvojim dôvodom typické "....ale ja ho milujem" tak to je skôr strach než odhodlanie. Uisti sa, že máš správne dôvody pre svoje rozhodnutie, nech bude akékoľvek.

PS: Máme spolu deti by nemal byť hlavný dôvod. Veď predsa ste ich mali keď si s ňou začal. To mal byť u neho pádny dôvod aférku nemať. Bohužial nebol.

julichen
28. nov 2014

ako sa ja poznam uz by som ho vidiet nechcela , ved mate spolu deti to mal charat´kter sa pozerat detom do oci?? a ona mala charakter, ked ta pozna a vie, ze mate deti s nim skakat do postele??? ako sa ja poznam deti nedeti viem, ze trpia, ale vyrazila by som ho normalne, toto by som neprehltla, nezniesla, maju obidvaja charakter?? ty si mu prala kosele starala sa o domacnost, cakala ho s vecerou a to nebol chlap ani sa nepriznal a ona ako mala zaludok, ako toto nemozem ani citit takých chlapov som velmi zvedava akoby sa on zachoval keby si mu to urobila ty, jednoznacne vyhadzov ako spinave pradlo, mne by to bolo jedno ja by som ho ani vidiet nechcela, ale pritom by som sa musela vygrcat pri pomysleni nan, vies co moj nazor su obidvaja hajzli obaja a dufam, ze to nedopadne pre teba horsie ostatok si domysli myslim po zdravotnej stranke,

julichen
28. nov 2014

ahjoj myslim, ze ti baby vravia pravdu, ze to nie je len tak neviem mne by bolo nagrc z obidvoch ved co nevedel, kde to ma pchat??? ved si zena na urovni , ked si nasiel ..... tak nech pada za nou, boze moj keby som bola tvoja kamoska a zila vedla na byte ja ho vyrazim ako spinave pradlo , to mal zaludok??? som zvedava co by robil na tvojom mieste keby si to urobila mu ty, moj nazor vypadni a padaj tam su dvere neverila by som mu vôbec ako ja sa poznam nikdy v zivote a ver mi ten to este olutuje ..... pozviechaj sa a daj sa dokopy co si handra, ked chlap picha niekde inde??? v ziadnom pripade kebyze ja to urobim môjmu manzelovi ver mi v zivote ho uz neuvidim my sme obaja na tieto veci alergicky viem, lebo nasi blizky to zazili a ver mi neoplatilo sa odpustit, nepomohlo skusenosti su skusenosti

julichen
28. nov 2014

ako toto by som nezochodila len tak verte mi, ci nie ja by som toto nezniesla, velmi tazko som niesla, ked som prisla o dobru pracu nie pre moju chybu, ale iných, ale toto by som nerozchodila, to by ma polozilo a ako sa poznam zbalila by som kufre jemu vypadni , a viac by ma v zivote nevidel bol by iba odpad, handra a jedna hnusna spina nevymyta a ju takisto ja toto neznasam mne sa az cosi robi, ked toto pocujem, comu doslaka chybalo??? malo si sa mu venovala?? nech ide kade lahsie boze keby ja bola u vas tak ten chlap preleti cez zavrete dvere aj keby neviem co a kopanec do vajec by som si neodpustila nie som frustrovana zena, ale toto by bol minimum v navale zlosti co by schytal zo zaciatku, ale by som ho potom mohla jedine lutovat, len ako sa moze taky clovek pozriet do tych detských ociciek a ako sa ona moze pozriet do zrkadla, ked vie ze ma deti a doma krasnu zenu obidvaja by som ich vyhnala kde na galeje spini hnusne

laskavocka
29. nov 2014

@julichen
Ty sa daj liecit,este si neveru nezazila a uz aku mas v sebe nenavist....

moonlight1210
29. nov 2014

@laskavocka jedna vec je co si clovek mysli zeby urobil, keby sa ro bolo byvalo stalo jemu a druha co urobi, az sa to stane.
Mozno by si bola prekvapena ze hoci tu nieco napisala, v realite by to zvladla lepsie.
A mozno ty, ktora sa prezentujes ako zena nad vecou, by si v realite patrila do kategorie " zufale zeny robia zufale veci".

Jeden nikdy nevie co urobi az sa v tom naozaj ocitne. Dokonca nevie co urobi az sa v tom ocitne zas po druhy raz. Kazda situacia je individualna okolnostami, ktore k nej viedli.

laskavocka
29. nov 2014

Mne sa uz stalo ,ze som sa vyspala so zenatym muzom,nedokazala som odolat ,lebo bol neskutocne pritazlivy,z lepsej rodiny (lekarskej) ,krasne modre oci,pekna muzna postava,este aj charizmaticky.Ja som mu napisala ze koncim,lebo som nechcela viac cakat,a aj tak stalle na seba myslime,stale po mne tuzi ako blazon,lebo ma mal len raz,a zena ho teraz doma zamyka a naschval nechava s dietatom ,radsej ide ona nakupit lebo ma obrovky strach ze zase budeme spolu,je neskutocne ziarliva a stale ho kontroluje a chce ho vlastnit.

julichen
29. nov 2014

@laskavocka myslis , ze nie??? tak ty si zmen potom nick ja som to zazila v mojej blizkosti a laskavo si precitaj dalsich co pisu, a potom sa ozyvaj ,

laskavocka
29. nov 2014

@julichen
Nemas pravo niekoho sudit,Boh je najvyssia inteligencia,tak to nechaj laskavo na neho.Ja som tiez sudila a vsetko sa mi casom vratilo naspat....

almea
29. nov 2014

@laskavocka Si trosku naivna, nie? Keby ta tak strasne chcel ist smyknut, cas si urcite najde.

laskavocka
29. nov 2014

@almea
Myslis?Ved ho doma drzi ako psa.On si musi najprv vypytat povolenie ,aby isiel len nieco kupit,sak ona ma uz diagnozu ,najala si sukromneho detektiva....

almea
29. nov 2014

@laskavocka tak zrejme je mu milsia aj s jej zakazmi a "diagnozou", ako ty, kedze sa pyta von a neriskuje, ze by o nu prisiel. A zrejme nie si prva v jeho zozname, ked je manzelka takto nachystana.

laskavocka
29. nov 2014

@almea
On to si pis,on je trochu vyssia trieda,teda o dost a vyzaruje z neho luxus,napriek tomu totalne nenamysleny.Nechapala som.....a to ked som ho videla prvy krat ,to sa mi triasol hlas,podlomili kolena a este neviem co.Neskutocne pritazlivy chlap,ktory sa mi postazoval ,ze nemal to 3 mesiace a ze kompliment nepocul od svojej rodiny a manzelky cele roky.

almea
29. nov 2014

🙂 nuz, co dodat. Historia sa opakuje. Zas jeden nepochvaleny, skoro tyrany chudacik. A jedna, co ma potrebu ho polutovat. Baby, co som vam vravela...

ajdika
29. nov 2014

@laskavocka ach jo, laskavocka...zase Ty...podľa mňa sa Ti nepodlomili len kolená, ale už aj rozum...no kto chce kam....

jolinka
29. nov 2014

llpooooo

puklica13
29. nov 2014

😂😂😂😂

1234lubka
29. nov 2014

@dilino no ked ma vstah 7 mesiacov adcera 6 tak za nou behal asi mesiac pred narodenim , nie po

dilino
29. nov 2014

no teda to som prehliadla ale aj tak bože nechapem chlapov urobi žene dieťa a beha zadruhou no nieje to bohvie čo ale dakujem za upozornenie každopadne je to smutne že ju nechal z deťmi samu bože to mam najradšej logicky už vedel že ma niekoho a aj tak urobil žene dieťa načo to je dobre niektory chlapy vôbec nerozmyšľaju.

julichen
29. nov 2014

@laskavocka ja nikoho nesudim dobre, ja iba vravim svoj nazor, to je vsetko , vravim iba coby som urobila ja dobreeeee, tak sa laskavo uvedom, a snaz sa naucit citat poriadne a neosocuj sa na druhych 🙄

laskavocka
29. nov 2014

@julichen
No co Vam poviem ,je to iny kanec a to zaletnictvo zdedil po otcovi lekarovi,sak ti doktori a sestry sa v tej nemocnici paria ako kralici,kazdy s kazdym ,Sodoma a Gomora je na tom lepsie... 🙂