Manžel má mimomanželský vzťah
Mám 30 rokov a mam 2 deti. 6 ročnú a 6 mesačnú dcéru. Pred týždňom som prišla na to že môj manžel ma mimomanželský vzťah, ktorý trvá už asi 7 mesiacov. O všetkom sme sa porozprávali, odpovedal mi na každú otázku čo som mu dala. Proste povedal mi všetko.Veľmi ho ľúbim. Že vraj on si vybral mňa a naše deti, ale že to bude pre neho ťažké zabudnúť na ňu. Pretože si s ňou rozumel a bolo mu s ňou dobre. Veľmi ma to bolí, ale chcem mu veriť. Len vraj sa s ňou chce ešte raz stretnúť aby to ukončil. Aby už mal pokoj on aj ja. Samozrejme u nej doma. Neviem čo mám robiť. Neviem či mu mám dôverovať. Poradte mi prosím.
@mimina00 su to sviňe, ale aj napriek tomu mu chcem veriť
@jolinka ja viem že je to tak, ale dáme si šancu a uvidíme, inač by som si to asi stále vyčítala kôli deťom
@sklamanaanestastna Ja ta chapem. Minuly rok sme s kamoskou prisli na neveru. Ona svojho vyhodila - nemali deti, ja som zurila ale ustala to. Ona je doteraz sama, stretava sa so samymi exotmi,nic normalne na obzore, utrapena, tuzi po babatku a nie je s kym. Byvaly si s novou kupil dom a mozno budu mat babo, co ju asi privedie na psychiatriu. Ja som mu dala sancu a mam sa vyborne. Pridem z prace, muz vari, ja poskladam pradlo, mame pohodicku, dieta je stastne. V decembri ideme do Dominikanskej, mam sa fakt super. Muz to ukoncil a na neveru mal dovod, ktory akceptujem. Ak pisala tova, ze sme si slubovali vernost, ok. Ale slubili sme si aj v dobrom aj v zlom. Po prvom probleme za 10 rokov co sme spolu, ho mam vyhodit? Radsej budem s muzom, s ktorym sme priatelia od skoly, mame spolocnych priatelov, radi navstevujeme nase rodiny.Radsej neverneho, ako takeho co mi nepomoze, vala sa na gauci, o dieta sa nepostara a chodi s kamosmi na pivo. A hlavne my zeny to prehaname s tym, ze si myslime ze ide o bohvieaku lasku pri nevere a oni to beru len ako prijemny oddychovy cas s niekym, kto im kazdu chvilu nepinda, co maju este spravit - ako ja 🙂 🙂 🙂 a hlavne ich vela chvalia a obdivuju. Na co doma obcas zabudame. Takze tak.
Ked vnutorne citis, ze mu mas este dat sancu, tak to urcite sprav, su aj taki, co sa rozviedli, zili-spali s inymi a nakoniec sa znovu k sebe vratili, nie je to nic nenormalne, vztahy su zlozite. Ako pise almea@ moze sa vas vztah posunut a byt ovela lepsi ako pred neverou. Ja by som len mala velky problem s tym, ze by ma podvadzal pocas tehotenstva. To by uz asi ani po papuli a poza usi zopar nepomohlo, to neviem, ci by som vedela odpustit, skor nie. Ale ak sa ty vies cez to preniest, tak to s nim este skus. A nic si nerob z komentov o naivite a sebavedomi, kazdy je iny, niekedy je lahsie skoncit, rozviest sa, ako znovu vybudovat, to chce zreleho inteligentneho cloveka. Drzim palce.
Mam za sebou len 2 vztahy- strasne dlhe. By ma zaujimalo, zeny co tak rychlo vyhodite nevernikov, kolko muzov ste uz mali. Lebo mam dojem, ze ak mal niekto vela vztahov, nema problem vymenit jedneho za druheho, lebo vie ze ten dalsi pride. Ze maju niekoho 2 roky, potom 3, 5, zas 2 atd. Ale mozno sa mylim. Len som si to vsimla u kamosiek, rozchadzaju sa kazdu chvilu, stale hladaju nieco idealnejsie, namiesto toho, aby to vybudovali s 1. Nikto ma uz nebude lepsie poznat ako moj muz. Poznal ma ako mladu zabu, vie o vsetkych uspechoch, vie ako som sa zmenila v zenu, matku. Mozno som cudna, ale ked je maly chory, ja ho drzim a muz chysta lieky a vsetko okolo, neviem si prestavit byt sama matka. Ak by sa rozhodol ist za tou druhou, ostali by sme priatelia. Jednoducho viem, ze by to nebolo z rozmaru, ale ze nad tym premyslal. A v tehotenstve som sa zmenila v zlu, placlivu zenu, co trpela tym, ze musi byt zavreta doma. Ak bola taka aj zakladatelka, muz to s nou nemusel vydrzat. A ventiloval sa inde. Doma zmatok, zena unavena, nevrla,starsie dieta mozno plakalo, tak sa stalo. Ja som napr. muzovi strasne nadavala stale, aj ked som si to neuvedomovala. Bola som podrazdena, hadava. Nejako ma tie hormony zvalcovali. Po roku a pol to vyvrcholilo tym, ze si nasiel butlavu vrbu, ktora ho polutovala, aku ma doma Xantypu a ze si zasluzi nieco lepsie 🙂. Teraz som v praci a som zas sebavedoma zena, ktoru jej muz miluje. Len nemal rad to cudo co malo miesto mozgu mlieko.
No ako citam v mnohych podobnych temach, nestihla som si nevsimnut jednu podstatnu vec, a to, ze podvedene zeny, ktore zostali vo vztahu s nevernikom dalej, maju neuveritelny ,,dar,, a to ze vsetku vinu pekne zoberu na svoje plecia, to oni ho chudaka ku tomu dostali, to oni boli tie zle....viem a chapem aj ja som sa takymto ospravedlnovanim jeho konania dostala z toho a len na zaklade toho dokazem s nim dalej zit, ale povedzme si uprimne, tehotna a naladova? No a co!!! Mam osobne problemi?!!! Ved na to mam spriaznenu dusu, ktora ma pochopi, nasmeruje, ake jednoduche obvinit svoju zenu zo vsetkeho, pravda vsak je, ze podvadzana zena za to nemoze, lebo je to len trapny alibizmus, ved ked chce novu krv fajn, ale nie poza chrbat, a chudak zena, to je jedno, ci s kilami navyse, ci hasteriva, ci taka ci onaka, robi vacsinou vsetko pre blaho aj jeho rodiny zatial co on si uziva....a 99% ani netusi, ze nieco chlapovi vadi, a otazka sebavedomia? Nemyslim, skor pud sebazachovi, lebo zena ktora zaraba slusne, ma dobry pracovny cas a max. dve deti, plus pomoc rodiny sa istotne zachova inak ako zena na md , odkazana na muzovu almuznu z vyzivneho...
Aj ja som si po 3 rokoch manzelstva a 2 rokoch od narodenia dcerky nasiel milenku, dovodov bolo viacero: za posledne 2 roky som mal sex so zenou asi 5x (nechcela to, stale sa vyhovarala, ze je unavena, nieco ju boli a najcastejsie ze skratka nema chut), bola strasne protivna, aj na slusne a relevantne otazky odpovedala velmi podrazdene, v podstate sa s nou vobec nedalo rozpravat . O dieta sa velmi nestarala, po veceroch hrala facebookove hry a do/zo skolky ci predtym jasli som zvacsa vozil dcerku ja atd.
Ked doslo na vazny rohovor, nechapala, o com hovorim. Ze za vsetko mozem ja, ze som pribral (2 kg za 2 roky), nema sa o com so mnou bavit a mam sa "napravit". Tak mi prisla do rany kolegyna, ktora mala velmi podobny problem so svojim muzom a slovo dalo slovo. Momentalne sme s manzelkou v rozvodovom konani.
Chcel som tym vsetkym povedat: Ak si zenaty muz najde milenku, ma na to dobry dovod.
"Ak si zenaty muz najde milenku, ma na to dobry dovod."
To vážne? Haha to si prehnal nie? Skôr by som to formulovala, že MOŽE TO MAŤ PÁDNY DOVOD.
Nemyslím si že muž si má od manželky nechať skákať po hlave len preto, že mu porodila 2 deti.
@linddi Ahoj Linddi, pises: "Nam velmi pomohla psychologicka...trocha mu otvorila oci."
Mohla by som sa spytat co mu povedala? Kolko ste mali sedeni?
Dakujem za odpoved.
@sopkape tak v tomto nesuhlasim. Mam vlastny 3-izbovy byt, ktory prenajimam, a mozem tam odist. Mam dost bohatych rodicov a sama zarabam viac ako slovensky priemer. A napriek tomu ostavam s nevernym muzom. Lebo chcem. A nevinim sa, len vravim, ze chapem dovod. Keby to bolo naopak a muz by bol na mna taky hnusny, odidem hned.
@almea a ak by k tomu nemal ziaden dovod, spravil by to len tak, lebo chcel, aj tak by si s nim bola? Lebo suhlasim so @sopkape, ze mam dojem z Tvojho prispevku, ze mu odpustas kvoli tomu, ze mas pocit, ze Ty si zavinila jeho pochybenie, a preto sa citis povinna mu odpustit.
A zaujalo ma aj to, ze si napisala, ze ak by bol k Tebe hnusny, odides hned. Ja si myslim, ze tie zeny, ktore odidu od nevernikov, beru prave tu neveru ako dostatocne HNUSNU vec. Lebo napr pre niekoho predstavit si svojho partnera v naruci s inym, moze znamenat koniec sveta. A iny clovek nad tym mavne rukou, ze vsak co, ide LEN o sex, nie o zamilovanost.
Ja si myslim, ze tu ide skor o to, kto ma kde hranice. Ale zaroven poviem aj to, ze som uz vela x citala to, ze nevera niektorym vztahom pomohla k lepsiemu.
Hmm, ja vravim len to, ze ja som nevidela zmenu spravania svojho muza ku mne. Stale sa spraval aj sprava rovnako starostlivo, je schopny postarat sa cely den o maleho, mna brava na obedy z prace, rano na kavu, poobede spolu ideme pre maleho. Takze nejako mi ta milenka, ktoru doteraz zatlka prisla ako nieco neskutocne. Bolo lahke zabudnut.
@almea odpustila si mu a hladala spustac jeho nevery v sebe. Preto lebo sa inak zle k tebe nechoval a ostal s tebou. Predpokladam ze neveru olutoval, pochopil ze mohol aj inak ako zrovna ist cestou lahsieho odporu a hladat pochopenie u inej a dotycnu uz prilis nevida (alebo vobec) a nie je z nej vasa rodinna priatelka.
A mas zrejme aj slub alebo pocit ze ak by si znova zazivala podobne obdobie, nevytresta ta zan hned dalsou neverou.
Lebo ste uz obaja pouceni.
Mne pirde velmi zakerne, ze jeden z partnerov ma zle obdobie a nielen ze zije s tym ze mu je zle (psychicky, fyzicky), este za to dostane od svojej polovicky trest. Nejde mi to dokopy s podporou ktoru si dvaja slubili, ked sa brali.
Chapem ze po istej dobe, ked zly stav polovicky pretrvava, nastupi unava a pocit vzdat to a nemarnit cas a ist svojou cestou za svojim stastim. Nieco ako ist si dobit baterky. Da sa to pochopit. Ale Nie kazdy potom tie dobite baterky prenasa spat do rodiny, vacsina si novu energiu nechava sebecky pre seba a oplaca ju tomu novemu objavu. Povodnu polovicku povazuje za ciernu dieru do ktorej sa neoplati investovat.
Nalriklad si myslim ze tvoj muz si nepredstavuje, ze az by jeho napr postihla zdlhava choroba a bol by preto nevrly a nervny a hadavy, tak ty to casom vykompenzujes milencom. ako on vyriesil stav, ked nezazival domacu pohodu u teba. Alebo s tym rata?
Mnohi si uvedomime ako jednoducho sme sa na vec vykaslali az ked sa ocitneme v podobnej situacii ako partner. A az vtedy nam zapne ze nztne potrebujeme jeho dlshiu tolernaciu a pochopenie lebo nas stav Nie je na par dni (vdaka hormonom si niekedy dokonca neuvedomujeme, ze robine nieco chybne, lebo vdaka nim zijeme v realite ze my koname spravne, to ti druhi nic nevidia). A nie odsudenie ze sme beznadejny pripad a mame sa ist riesit sami, on/oan idu za svojim stastim.
@almea a u teba ma absolutne zarazila veta, milenku zatlka, sprava sa stale rovnako, toto by bol zasa pre mna vazny dovod na rozchod, ako vies ze ta dalej neklame? Lebo moj hned ako si zacal s inou zmenil spravanie ku mne, priznal sa mi a teraz to spravanie zmenil a ja na zaklade toho sudim, ze milenka bol len sex, unik od problemov, nebojim sa na zaklade jeho spravania ku mne,...
Neber to ako utok, len ma to fakt zaujima, lebo obcas ma prepadnu este ziarlivostne myslienky, tak ako sa na to pozeras ty, budem rada ked napises, lebo nejak tomu nerozumiem🙂
@almea uplne chapem tvoj pristup k vasmu vztahu po nevere, nechcela si ho zahodit "len" kvoli nevere, viem si predstavit, ze by som sa k tomu snazila postavit rovnako, vztah, ktory sa budoval dlhe roky, pozname sa dokonale, mame za sebou vela pekneho, spolocne zazitky, dieta, ktore svojho ocka miluje atd., aj ked si teda vobec nie som ista, ci by som to dokazala. urcite ta nevera velmi zabolela, ale kedze si chcela vo vasom vztahu pokracovat, musela si sa s tym nejako vyrovnat. a zvolila si cestu, ako to tu uz aj niekto napisal, ze si z toho obvinila seba, ze ty si bola nevrla a preto tvoj muz mal na neveru" narok", dovod, ktory akceptujes a vlastne sa mu ni necudujes. tiez si napisala, ze ste si slubili vernost a aj v dobrom aj v zlom a preto ho pri prvom probleme po desiatich rokoch nevyhodis. trochu sa mi nad tym rozum zastavuje, pretoze na rozdiel od teba tvoj manzel nevahal sa ti prave v tom zlom postavit chrapunsky chrbtom. ze si bola nevrla a podrazdena pocas tehotentstva, pripadne po porode? no a? to je najmenej co pre teba moze urobit, ze zvladne aj to menej prijemne obdobie. viem, je to tak dane, muzi za to "nemozu", ze ich uloha na ceste za dietatom, co sa tyka fyzickej stranky konci sexom, teda prijemnou chvilou a potom je uz vsetko na zene, ale myslim, ze zena si toho odskace viac ako dost. muzovi nie je zle, nevracia, nema zavraty, nikto sa v nom vkuse, a kolkokrat bez citu, nespara, nelietaju mu hormony hore dole, nie je naliaty ako velryba, nefuci, nemusi cely den rodit v bolestiach, nic mu nestrihaju ani nesiju na jeho citlivych miestach, nekrvaca mesiac, nemusi sa trapit s bolestivymi prsnikmi, vstavat den aj noc k babatku atd. a to hovorime o tehotenstve bez problemov. mozno keby to mal absolvovat on a este zavrety doma, ako si uviedla, bol by este nervoznejsi ako ty. mal by to akceptovat, ze tehotenstvo, porod a obdobie po porode je velmi narocne a burlive obdobie, ktore kazdy preziva inak, takze najmenej co moze urobit je proste stat pri tebe, pri zene ktoru miluje. ved nakoniec s tebou nebol cely den a neverim, ze si zasa bola nonstop nevrla. bolo by to ine, keby si bola vecne nespokojna, nevrla zena, ktorej stale nic nie je dobre, len hundre, komanduje, kritizuje a nedockas sa od nej pekneho slova, neda sa s nou najst spolocna rec, ktora napriek tomu na sebe nevidi chybu, ale bola by si taka bez zjavneho dovodu, proste harpia, nepoviem nic a chapem, tak muza ako aj zenu, ze v takom vztahu by bol/a neverna a skor ci neskor by skoncil. ja som bola taka po porode, po obidvoch, ten mesiac az dva, bolo to aj pre mna hrozne, citila som, ze hormony si so mnou doslova robia co chcu, prudke zmeny nalad, placlivost, rozladenost, nervozita, sama som mala co so sebou robit. ale nikdy som nepocitila ani naznak znechutenia z muzovej strany, vzdy, aj ked som nanho vyletela, objal ma alebo pohladil, utesil, snazil sa mi to maximalne ulahcit, pomoct mi, vecer mi masiroval nohy, aj ked aj on musel mat dost. ale uvedomoval si preco sa tak spravam, ze to ani ja nemam jednoduche, ze to nerobim naschval a ze to bude trvat len urcitu dobu, aj ked nevedel aku dlhu, pocas ktorej potrebujem podporu. ale neotocil sa mi chrbtom, lebo teraz nie je pohoda, tak si ju idem spravit inde s nejakou inou a ty sa moja pories ako chces, ked z teba nic. takto nevyzera kvalitny vyzrety vztah. ja to nikdy mojmu manzelovi nezabudnem a je to pre mna velmi prijemny pocit, ze sa nanho mozem spolahnut v tazkej situacii. a moze si byt isty, ze ak sa jemu nieco prihodi a bude ma potrebovat, oplatim mu to stokrat. ty si napisala, ze tvoj muz na to mal dovod, ze ho akceptujes a ak sa zakladatelka spravala rovnako, nemusel to muz vydrzat a ventiloval sa inde. takze pan velkomozny sa ventiloval inde. a zena v takejto situacii sa ma ventilovat kde? ako si uviedla, doma zmatok, zena unavena, nevrla,starsie dieta mozno plakalo...ze sa mu ani necudujes. no dakujem pekne este raz. a co ma povedat ta zena? sama ma co robit so sebou, ani jej nie je prijemna nervozita, s ktorou je tazko nieco robit, ked ti hormony skacu hore dole, viem o com hovorim, do toho starsie dieta place, k tomu je unavena, co je v tehotenstve uplne normalne. a co keby tak muza napadlo napriklad zobrat to starsie dieta von kedy sa da, ved su rodina, je to aj jeho dieta a zenu poslat na masaz alebo ju pozvat na veceru, urcite by jej to skvele padlo, namiesto toho aby sebecky a zbabelo nechal zenu nech si pomoze sama a on si ide uzit. pred MD ste boli siamske dvojcata a teraz po MD v tom pokracujete. cize on ta berie a lubi selektivne, to si vyjadrila sama aj tym, ako si uviedla, ze len nemal rad to cudo, co malo namiesto mozgu mlieko 😕 nechapem, teda vlastne chapem, ze sa potrebujes takto degradovat a urazlivo vyjadrovat sama o sebe. cim vacsi bude tvoj podiel viny, tym mensi bude ten jeho. no uz to raz tak je, zena prechadza poriadnymi hormonalnymi burkami, ved jej telo aj vytvori kompletneho cloviecika a aj potravu prenho. bola si to ty, aku ta lubil predtym, tehotna a potom asi kojaca zena so vsetkymi hormonmi, ktore s tym suvisia, aj nervozna, aj nevrla a on to mal akceptovat a brat a lubit ta aj taku, aj s "mliekom namiesto mozgu". a ty to spokojne akceptujes, ze si svojmu muzovi dobra len vtedy ked je vsetko zhruba ok. ste spokojni, vsetko je fajn, tak je pohodicka. a co ak by si ty, nedajboze, napr. ochorela fyzicky alebo dostala serioznu depresiu? ako by sa zachoval? a co ak by napr. ochorel on a bol by neprijemny a podrazdeny? tiez by akceptoval, ze si ides s niekym uzit prijemne oddychove chvile ako si napisala, lebo doma nie je pohoda?
chapem na jednej strane, ze si to potrebovala rozdychat a ak chces fungovat dalej, musis si to nejako upratat v hlave a odovodnit, resp. ospravedlnit si jeho neveru, co si vyriesila hodenim viny na seba, co je samozrejme podla toho co si napisala nezmysel. a co ma uplne dorazilo bolo vyjadrenie, ze hlavne my zeny to prehaname s tym, ze si myslime ze ide o bohvieaku lasku pri nevere a oni to beru len ako prijemny oddychovy cas s niekym, kto im kazdu chvilu nepinda, co maju este spravit. este raz chapem ,ze neveru potrebujes bagatelizovat, ale my zeny to prehaname? teraz to trosku pritiahnem za vlasy a napisem to tak trochu ciernobielo, ale my zeny sme vlastne teda len hystericke sliepky, ktore utekaju z roboty domov za detmi, aby sa o nich postarali, poucili sa s nimi, navarili, upratali, pozehlili, ale napriek tomu neboli unavene, ale naopak mile, usmiate a pritulne, lebo inak muz nebude spokojny, este si samozrejme nejakym zazrakom nasli cas na seba, aby boli dostatocne stihle a krasne, aby muz nemal dovod na neveru, aj ked si sice aj tak ide vrznut inde, lebo zena sa opovazi mu pripomenut, ze ma nieco spravit? panovi dokonalemu, ktoreho ma zena chvalit a obdivovat, aky je uzasny, aby nahodou neusiel za inou? a co zena? kolko je takych zien, ktore sa nedockaju pochvaly, aj keby si ju zasluzili, lebo podla muza vlastne len sedia doma a nic nerobia, ani obdivu, lebo uz sa muzovi okukali, pripadne im nedajboze ostali nejake kila po porode? keby sa zeny mali spravat podla tohto kluca, tak pomaly kazda druha si to niekde rozdava s niekym, kto jej ten obdiv poskytne. a popritom vsetkom by sme mali mavnut rukou, ved muz si len zasu.al, stravil prijemne oddychove chvile a pokracovat v zehleni? to mam byt spokojna pri predstave, ze muz, namiesto toho aby ma podrzal, ma zbabelo nechal tak a rozdava si to s nejakou inou. je to velmi zvlastny pohlad na manzelstvo, aj ked ine ti asi neostava, ale ja neviem mavnut rukou nad predstavou ze moj muz si to rozdava niekde vasnivo s nejakou inou, smeju sa a pritom na mna kyda, aka som hrozna, zatial co ja sedim s bruchom nestastna doma, pripadne este aj so starsim dietatom. ked to teda "my zeny" prehaname, chcela by som vidiet muzov, ako by sa tvarili, keby sa prevalila nevera jeho zeny z dovodu, ze on jej neprejavuje napr. dostatok uznania a obdivu, kritizuje domacnost a pod. to by som chcela vidiet ako by neprehanali, urcite by si povedal, ved neslo o bohvieaku lasku, ved si chcela len prijemne oddychnut s niekym kto ju nekritizuje 😠 takze hysterky, nerobte z toho vedu, ved muz si chce len prijemne oddychnut a vy len spokojne makajte dalej, nemam slov... a inak, vobec by som sa necudovala, keby to spokojne robil aj dalej, ved mu nic nehrozi, dieta stastne, zena spokojna, no idylka. za to by mi nestala ani cesta okolo sveta kazdy rok, nie dominikanska 😢
ospravedlnujem sa za megaprispevky, ale nedalo mi to nereagovat 😠
@bombulka jo, a este by som chcela vidiet chlapa, ktory by po prevaleni nevery svojej manzelky povedal, ze s nou ostane kvoli detom 😖
Ale ako som to napisala vyssie, kazdy mame inak normy nastavene. Su zeny, ktore maju talianske manzelstva, dostanu jednu dve po papuli, ale su ticho, lebo manzel zaraba, stara sa, ma deti rad. Su zeny, ktore vedia o manzelovych pravidelnych uletoch, ale tiez su ticho, lebo manzel sa stara /vid Kolar a spol/.
No nechcem spochybnit rozhodnutie kazdej jednej zeny, je to vas zivot, vase manzelstvo. Skor vam drzim prsty

ja preto neverim takym sladkym kecom...lebo tu uz ide o zacviceneho klamara ☹ ☹ ☹ ☹
I to sa da velmi tazko stravit, ze chlap kdesi na sluzobke potrundzeny pretiahne kolegynu 😠 😠 😠 😠 ale dajme tomu ze mu to pride ako velke zlyhanie a sam sa prizna atd atd... tak tu sa da este uvazovat o pokracovani vztahu a zacelovani ran u podvedenej zeny.
Ale chlap ktory ma milenku x mesiacov, klame kazdy jeden den 😝 😝 😝 On sedem mesiacov kazdy vecer klame, klame ked hraje sa na dobreho otca, klame ked sa hraje na dobreho muza, klame ked spi so svojou zenou, klame ked jej hovori ze ju ma rad, klame pri kazdej oslave, kde jej praje "vsetko najlepsie" ☹ ☹ ☹
a taky clovek ma mat opat doveru zeny, navravi par sladkych nicnehovoriacich kecov, slova nic nestoja, uz je v tom skuseny , ide to zlahka 😔 😔 😔
bla bla si ta jedina, ako ta obdivujem .
a co ma povedat.... pravdu??? Vraciam sa len pre bezpecie a sluzby v domacnosti? Povazujem ta za chuderu? Si horsia v sexe? S tamtou nezatazenou mojimi zlozvykmi a chybami mi je lepsie pokecat? Vyzeram u nej lepsi geroj, lebo nevie vsetky moje slabosti a zlozvyky?