icon

Manžel ma nemá rád

lucyliu1312
23. aug 2017

Ahojte, neviem, ci tu takáto téma je, nenasla som nic podobne, kde by som načerpala rady, inšpiráciu, ako dalej..... 😔. Vydatá som 2 roky, od svadby spolu bývame vo vlastnom, sami, spolu sme 8,5 roka, co by každý povedal, ze by sme sa mali dokonale poznať. Nás vzťah do svadby bol perfektný. Rozumeli sme si v každej oblasti, plánovali spoločnú budúcnosť, dokonca nebola som ten typ, aby som ho "tlačila" do svadby.... nechávala som tomu volny priebeh. Po svadbe prišli nejaké hádky, ale manžel sa aspon snažil byt pozorný, snažil sa to urovnať. Pol roka po svadbe mu však zomrel nečakane otec. V ten vecer (21 v mesiaci, take naše malé výročie prvého stretnutia) bol manžel s nim a cca o 18:00 sa ponáhľal pre mna do prace. Vecer sa mu už nevedel dovolať, ani rano. A od vtedy to ide dole vodou. Snažila som sa mu byt oporou, rok som čiastočne zatinala zuby, ze predsa musí prejst cas. Samozrejme hádky sa stupňovali. Minimálne 1x týždenne, začal viac lipnut na mame, surodencoch a samozrejme ja som bola a aj som nepodstatná. Pred 2-3 mesiacmi som už manželovi povedala, ze je toho už dost, tak mi povedal, ze ak by sa neponáhľal za mnou, otec by mu žil. Mne sa zrútil svet. Od minulého týždňa mame spoločnú dovolenku, pričom on sa vybral na 4 dni s kamošmi na chatu a mna tam nechcel, ze so mnou si nevie oddychnut. Od piatka sa mi ani neozval. V nedelu som navarila obed a on namiesto toho, aby sa ponáhľal za mnou, sa šiel najesť k mamičke. Nedelu zavŕšil tym, ze ma už nemá rad. Ja nevravím, ze som ideálna manželka, mozno niekedy aj náročnejšia, ale nikdy by som mu nepovedala, ze ho nelubim 😔.... neviem co dalej....

Strana
z5
katikaa222
30. aug 2017

@lucyliu1312 uplne chapem ako Ti je :-/ prezivam nieco podobne rok po svadbe :-/

lucyliu1312
autor
31. aug 2017

@katikaa222 tak to mi je ľúto 😔. Vôbec Nechapem ako k niečomu takému moze dôjsť.

hviezdickka
31. aug 2017

ahoj necitala som komenty. no podstatna a velmi dolezita mi pride veta - ak by sa neponáhľal za mnou, otec by mu žil. pride mi to, ze ta obvinuje zo smrti svojho otca. a z toho vyplyva zmena jeho spravania. samozrejme ty za to nemozes, co sa stalo. co sa ma stat, to sa stane a stane sa to presne tak, ako sa to stat ma. malo to tak byt, tak to tak proste bolo. nikto za to nemoze. kym sa toto medzi vami nevyriesi, pockajte radsej s babatkom. dajte sa teraz dokopy. ja by som sla za odbornikom a hladala cestu, ako manzela zbavit pocitu, ze ty mozes za smrt jeho otca. drzim prsty a prajem vela stastia

pimpa12
16. sep 2019

On

vinkel
15. feb 2022

Akú ja mám povahu tak by som odišla !! Aj keby to veľmi bolelo tak vtedy by cit išiel bokom a príde rozum. A toto by môj neprekusol.

gertrudaosem
14. aug 2022

@lucyliu1312 asi by som sa momentálne nesnažila o bábätko v takomto prostredí a pri jeho správaní

martul
14. aug 2022

@gertrudaosem téma je 5 rokov stará, ktovie ako to nakoniec dopadlo, zvedavá som.

gertrudaosem
14. aug 2022

@martul všimla som si až potom 🤣 ďakujem 😉

Strana
z5