icon

Manžel ma podvádza

lucinda1711
22. jún 2013

mozno to niekto nebere ako podvod ale ja som pred vcerom zistila ze moj manzel oblbuje kolegynu.prisla mu v noci sms od nej ze sa jej paci a ze uz dalej nevladze atd.som jej napisala a ona mi napisala ze to bol omyl,ale som ju donutila aby mi povedala pravdu,prosila som ju,tak mi napisala ze ona s mojim manzelom nemala nic len dva mesiace ju v praci oblbuje ze vraj sa ide rozvadzat a ze ju chce,vola ju laska,slniecko.no tak vlastne vravi aj mne.doma je vsetko v poriadku,kazdy den sa milujeme,vyznava mi lasku,je fakt dobry,stara sa o mna.on vsetko popiera,ale ked som mu povedala ze chcem vypis sms tak nesuhlasil,viem ze je to pravda.zrutil sa mi svet,bol clovek ktoremu som verila,ktoremu som verila ze ma miluje,ze sa na neho mozem spolahnut,vsetko skoncilo

sonickaka
24. jún 2013

@kaktusik007 Zabudla si k tým prioritám manžela ešte dopísať otazku Keď ťa nakazí, postará sa o domácnosť a deti?

Ak si si odpovedala áno, tak ho nechaj nech si občas fikne.

barcelona94901
24. jún 2013

@kaktusik007 nech si fiká ona aj on ako sa im zapáči ,nech sa spolu aj liečia a načo je potom to vaše manželstvo ospevované?ked nevera je banalita?čiže je to celé lož ,falošný sľub nádeje..a tvoj partner si tiež može fikať kde sa mu zachce? aj s tebou a tebe by to nevadilo,hej? však páčia sa mu viaceré,čo je na tom,nie? sem,tam sa preliečite a fikáte dalej? 😀

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
slovnicek23
24. jún 2013

Každý muž si v manželstve dovolí toľko, koľko mu žena dokáže tolerovať. Odpustiť neveru? Nemyslím, že je správne. Ale každý sa musí rozhodnúť sám, čo dokáže tolerovať a čo nie...vinu hádzať len na kolegyňu, ona vypisovala sms....keby bol bez viny, dá si urobiť výpis telefónu, a je po probléme. Alebo vtedy by len problém začal...

aquamarine13
24. jún 2013

@macamac ano stale je moj manzel,je to komplikovane..zijeme u jeho rodicov a nemam kam ist ale dufam,ze sa to coskoro vyriesi...

kaktusik007
24. jún 2013

@barcelona94901 @adri266
@slovnicek23

baby - ale on ju nepodviedol -- to ona iba robi z komara somara.

a co je horsie??? napriklad, ked ti manzel nie je oporou pre tvoju chorobu - to je daleko horsi problem

nevera je problem dvoch - ak tam je, potom nie je nieco v poriadku vo vztahu -- - aj prehnana ziarlivost nie je na mieste a ako sorry, ale
@lucinda1711 mi ako ziarlivka pripada..... hold, chapem, ze zeny neveru netoleruju, len podla mna je rozdiel, ci ide o "jednorazove posmyknutie" pricom pojem jednorazove znamena u mna bud jeden raz, alebo jedno obdobie --- a je rozdiel, pokial manzel fika vsetko okolo.... to aby bolo jasno.....

proste su naozaj aj horsie veci, ako to, ze mozno bali kolegynu - to je naozaj problem len preto, aby bol.... len na to, aby ste pochopili co tym vsetkym myslim, by ste museli mat aj nieco odzite a byt nad vecou 🙂 - nic v zlom...

barcelona94901
24. jún 2013

@kaktusik007 s tým suhlasim ,
ked to napíšeš normálne ,znie to normálne,no ked si prečítaš po sebe ten prvý príspevok ,vyznieva inak 😉

aquamarine13
24. jún 2013

@zuriva tak to u nas bolo zakazdym,novy profil na erot.strankach a verejnych zoznamkach,dokonca i planovane stretnutia ako i tel.c.bolo to chore..citat tie lichotky,ktore patrili inej zene a svojej nic pekne povedat nevedel...dokonca som sa rozhodla kontaktovat tie zeny aby som vedela cosi od nich a uprimne som ich poprosila o pomoc s tym,ze ci by sa im to pacilo keby to niekto robil v ich vztahu a potom mi otvorene napisali,ze im narozpraval aku ma zenu doma...podvadzaha ho,ma dvoch milencov,nespava s nim,stale vrieska pre nic,ze sa kvoli nim rozvedie atd atd..bolo mi z toho priserne zle..odkedy prisla mala na svet bol 3x neverny aspon k tym,comu sa priznal skutocne cislo nepoznam..tie namotavacky na nete,tak toho bolo a je nespocetne vela az sa mi hlava z toho kruti a to nevravim,ze ja som musela do prace a zanechat 9mes.babo aby sme mali z coho zit lebo od narodenia som nevidela ani cent od neho,ziadne vyzivne na dieta ani na mna a pritom robil v zahranici,ubohe on nemal..zo mna spravil stetku a zo seba chudaka,ktoreho zena opustila a ja som sa pritom snazila zabezpecit zakladne podmienky pre dieta od chvile co sa na nas vysral a mesiac po jej narodeni sa hned vychrapal s jednou slobodou mamickou...kazdu chvilu som trpla a cakala ako mi opat ublizi,no on si nic neuvedomoval a mysli,ze dodnes nevie co nam sposobil...vysvetlujem si to tym,ze je slaboch a dokazuje si svoje ego a ma pocit menejcennosti,nie je zodpovedny a nevie sa postarat o rodinu a zabezpecit co musi.je to tazke a cez to vsetko som mu odpustila ale nezabudla a stale sa nic nezmenilo...cakam kym ma toto vsetko zmrazi natolko,ze poviem zbohom a nikdy ho neuvidim...chcem byt stastna s mojou malou a netrapit sa viac...nezasluzia si nas taketo hovada co sliapu nase city....zasluzia si byt samotariktori nikdy nenajdu lasku a teplo objatia,domova,nehu proste nic...

adri266
24. jún 2013

@kaktusik007 Milujem zeny, ktore povedia, ze jednorazova nevera vlastne nie je nevera 😕 😕 😕 Mozno aj kvoli TEbe maju potom ine zeny, ktore nedokazu s neverou zit, problemy. Bez urazky

ako vies, ze ju nepodviedol? Bola si pri nom 24/7? Ako to mozes tvrdit? A to, ze robis rozdiel medzi jednorazovkou a castou neverou...to ako mozes vediet, ze ta jednorazovka bude len jednorazovka??? Myslis, ze ked raz skusi, ake to je, ze to nebude skusat znovu??? Prepac, je to podla mna cudne zmyslanie...ja taky vztah nechcem. A opakujem uz milionkraty raz, ze muz moze mat idealne manzelstvo, ale aj tak moze podvadzat manzelku. On nepotrebuje pricinu, len prilezitost.

Asi si nepochopila, co riesi autorka, ma silne podozrenie /kto by v jej situacii nemal?/, chce pocut rady a mozno pribehy zien, trosku povzbudenia... mozno keby si jej napisala vlastny pribeh, tak sa bude pozerat na ten svoj inymi ocami. Mrzi ma, ak Tvoj zivot nebol lahky, ale kazdy ma svoje problemy a kazdy to riesi inak. Ty asi chorobu /citam miedzi riadkami/, ona zaletnika...

zuriva
24. jún 2013

@aquamarine13 je to smutne ☹ ☹ ☹ ja mam tiez vsetky prepisy jeho rozhovorov, tiez zo mna robi bosorku, zenu, ktoru sa s nim vyspi 2x do mesiaca /nebola to pravda, snazili sme sa o babo, sex sme mali pravidelny aj 2x denne/, ze som sa ho snazila ovladat, ze mu vycitam, ze malo zaraba /boli mesiace, ked zarobil 10 E, vsetky ucty som platila ja/...to je presne ten typ chlapa, ktory urobi zo seba chudaka, aby ho nejaka polutovala a hlavne, aby mu dala...a pritom ma doma vsetko 😠
on sa pol dna hrajkal na internet, pisal im, a potom, ked som sa vratila z prace, tak zacal divoko pracovat na PC, aby bolo vidno, aky je usilovny...a ja hlupa som este hovorila dcerke, ze nechaj ho, neotravuj, chudak tatko tazko pracuje 🙄 😔
Neveru som mu este *nedokazala*, ak by to tak bolo, definitivne riesim rozchod. uz tak je to pre mna tazke, psychologicka uz na mna tlaci, zeby som sa mala rozhodnut, co dalej. Ale ja nie som schopna. Vidim, ze ma snahu, teraz je prec, vola mi kazdy den, co niekedy vobec nebolo, snazi sa, komunikuje, viac sa venuje malej...ale...ale ja mam v srdci blok, nechapem, ako to mohol spravit, a pritom tvrdi, ze ma cely cas miloval, a ze ma nechcel strati 😔 Tak ako to mohol spravit??? Ked vedel, ze ma tym rani, ked vedel, ze tym riskuje rozvod???

A vy zijete spolu ako manzelia? Myslim tym, aj mate sex, aj ked vies, ze Ta podviedol? On to ako ospravedlnuje? Ze iny uz nebude? Boze, by som ho nakopala dakde 🙄 🙄 🙄 To je uz fakt arogantne, ze to robi tak na ociach, toto nepochopim 😢

Ale vies, im neide o nehu, ani domov, ale trosku tepla, trosku si zas***kat, najlepsie vzdy s nejakou novou...ktora v nom vidi Boha a on si moze urobit dalsi zarez do postele 😔 Len nepochopim, ak z Teba robi taku bestiu, tak preco tie zenske nechcu, aby sa rozviedol??? 😖 😖 😖 Proste nechapem...ak nie som stastny vo vztahu, odidem , no nie???

slovnicek23
24. jún 2013

@kaktusik007 píšeš, že by sme museli mať niečo odžité...nechcem sa hádať, ale ako ty vieš, čo my máme odžité, a čo nie...každá jedna z nás si niečím v živote prešla...o tom je život. A som toho názoru, že keď partner alebo manžel podviedol raz, urobí to aj druhý raz. Ja netvrdím, že autorku tejto témy manžel podviedol...ale ako som písala, kto je bez viny, pre toho by nemal byť problém dať urobiť výpis telefónu. A bude vyriešené...

jaron
24. jún 2013

@adri266
"On nepotrebuje príčinu, len príležitosť" 🙂

tak to si vystihla presne, jednou vetou a tak výstižne, (samozrejme našťastie sú aj CHlapi, ktorými ani príležitosť nepohne)

bodka13
24. jún 2013

@adri266 teraz má pochybnosti- nevie komu veriť ...

lucinda1711
autor
25. jún 2013

@kaktusik007 ja ziarliva nie som,ale ked uz najdem sms tak to mi vadi.a ak tebe nevadi ze ci si manzel tvoj pise a oblbuje druhe tak to je tvoj problem,ja som isla do manzelstva s inimy prioritamy a ak to niekto nechape nech ide do zadku.a som si sem prisla po radu a nie aby mi niekto pisal ci som ziarliva alebo nie.a ak chlap bude oblbovat sms a v praci kolegynu tak toto mi vadi.pretoze po roku manzelstva je to skoro,keby to urobil po piatich tak to mozno pochopim.nevera je vzdy nevera,nech je aka chce,ci ide o jednorazovku alebo dlhodobo alebo flirt,bozkavanie,ja neviem vsetko,aspon ja to tak berem

mimka11111
25. jún 2013

@lucinda1711 neuznávam neveru, aj len obyčajný flirt,typu " na povzbudenie vlastného ega" je pre mňa už svojim spôsobom nevera....do partnerovho telefonu,mailu a pod. nechodím, taktiež ani on do môjho....mám problém ísť aj do jeho peňaženky....pritom ani jeden z nás nemá problém s tým, keby mu partner išiel napr. do mobilu,....mňa by tiež zdvihlo zo stoličky, keby som "náhodou" našla partnerovi podobné sms, a vôbec to nie je o snorení a hladaní niečoho,čo neexistuje.......ono to je tak, kým sa ma to netýka, neriešim a dobre sa mi v tom prípade dávajú rady typu "ved sa nič nedeje".......v každom prípade si myslím, že ked tá miera " nevinného flirtu" prekročí určité hranice, resp. ju ten druhý nesprávne pochopí, dám mu jasne najavo, odkial pokial......a aby som bola presnejšia, nedovolím,aby ten "nevinný flirt" zašiel za tú spomínanú hranicu

lucinda1711
autor
25. jún 2013

@mimka11111 pokial by islo len o flirt v praci,tak by som to predychala,ale ked uz moj manzel vypisueje sms ze vraj ze chce byt s nou a ze je jeho laska a baba sa do neho zalubi a pisali si 2 mesiace tak to mi vadi.a keby mal prilezitost tak mozno aj....Co jeho ego?by som chcela vediet ze akoby sa on tvaril ze keby som to spravila ja.

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
mimka11111
25. jún 2013

@lucinda1711 keby si to spravila ty, on by bol ten najväčší chudáčik na svete a bolo mu nekonečne ublížené.....samozrejme z teba by sa v tom momente stala k...a, kedže to ale robí on, u neho to je len "príroda,......no,lebo je muž, ..." - čo je klasická fráza mužov

sonickaka
25. jún 2013

@lucinda1711 Myslím, že sa u teba prejavuje prirodzená normálna žiarlivosť, ktorá patri k manželstvu, žiadny extrem, a never, že takéto niečo by ti po piatich rokoch manželstva nevadilo a pochopila by si to. Rovnako by sa ťa to dotklo a urazilo by ťa to.

Asi by si rada vedela odpoveď čo by bolo, keby si náhodou na to neprišla a to ťa asi prizdí aj v rozhodovaní, ako sa teraz zachovať.

Zo života viem, že mnohé ženy prehliadnu neveru, lebo sa opijú faktom, že aj tak sa vrátil ku mne, ja som ta lepšia.
No v podstate je to len i pohodlnosť mužov začínať odznova, nič viac nič menej.

kaktusik007
25. jún 2013

@lucinda1711 ehm.. .pocuvas sa?

... ja ziarliva nie som, ale ked uz najdem sms tak to mi vadi....

co sakra mu lozis do telefonu????? ked nie si ziarliva????? alebo ta sms lezala len tak u vas v obyvacke na stole????????

zuriva
25. jún 2013

@jaron verim v to a dufam, ze mas pravdu...len kdeze su??? Na Zemi asi nie 😀

sonickaka
25. jún 2013

@kaktusik007 Zrejme na základe svojej skúsenosti, ak som správne pochopila, bojovala si s niakou chorobou a manžel pri tebe nestál, si Neveru dala do sekcie Nepodstatné v manželstve.
Muži väčšinou, skús si sadnúť do čakárne, alebo na oddelenie kde sú choré ženy, nemyslím chripku, zutekajú pred týmto problémom, pretože sa boja, boja sa smrti, majú strach z chorôb, nie je to ich nezáujem o partnerku je to strach, ktorý pre nás ženy, nežnejšie pohlavie je nepochopiteľné ako sa muži môžu báť, no boja sa a nechcú o tom vedieť a nechcú to vidieť tak ako nechcú riešiť iné problémy.

A poznám ženu, ktorá keď sa dozvedela o mužovej nevere, pretože mali ideálne manželstvo, aspoň ona si to myslela, podľahla chorobe a ver, že potom sa nezaujímala o jeho prešľap, ale zachranovala vlastný život. Ale to zistenie, bolo pre ňu spúšťač. Poznám ženu, ktorá po takomto zistení nenormálne schudla, až ohrozovala samu seba, poznám ženu, ktorej z toho zistenia vypadali všetky zuby, zo stresu.

A podľa mňa je nevere, keď muž na inú ženu myslí viac ako jeden krát za deň a to znamená, že ked niakej žene pošle 5 sms za deň, je už niekde na polceste k fyzickej nevere. Toto nie je žiarlivosť, toto je moja dôstojnosť a jeho chrapúnstvo.

zuriva
25. jún 2013

@kaktusik007 a co sakra Ty nepochopis, ze mobil bezne uzivaju obaja??? 🙄 🙄 🙄 - A len tak, ja som tiez nebola ziarliva a manzela som nikdy nekontrolovala, kym som nahodou po 10 mesiacoch nezistila, ze miesto toho, aby doma pracoval, tak cely den sedel na pokeci, atd...dovtedy som nic netusila...a ked som uz na to prisla a zacala som hladat, tak sa mi rozum zastavuje...on to robil tak, ze mal tel. cisla k****iev zapisane pod mojim nosom...historiu si nemazal, hesla mal tiez v zasuvke...a ja som za cely cas nic netusila...takze tak...ale podla Teba som asi mala mavnut rukou, vsak co, nech si chlapec uzije, nie? 😖

sonickaka
25. jún 2013

@kaktusik007 Do mobilu lezie žena mužovi preto lebo je to jej manžel, mobil je najčastejší dôkaz zistenia nevery a 80 % mužov sú dnes sviniari a to len preto, lebo každá tretia žena chodí z rozgajdanými nohami, pretože potrebuje klofnuť niakeho sprostého sponzora, a nikdy nemáš istotu s kým žiješ, ani po roku, ani po piatich, ani po desiatich, proste nikdy, a kedže ja považujem v tomto mužov za menej opatrnejších, mobil je jeho akoby denník. Pochopila. ?Aké súkromie?? Varím mu, perem mu, obskakujem ho ked kape od choroby, splácame spolu účty, robíme spolu deti, zdieľame spolu naše súkromie rodinného života, vie o mne najviac, pozná moje slabé stránky, tak len ten poondiany mobil je niečo čo nemôžeme zdieľať spoločne, ved z rodinného rozpočtu platíme faktúry, či nie????????

sorciera24
25. jún 2013

@sonickaka ked su taki sviniari, naco si ich beriete? anco ich potrebujete k zivotu? 😉 ja rozhodne muzovi nechodim do mobilu citat sms, ci citat jeho maily........ano, je to jeho sukromie, stipku sukromia si zasluzi kazdy, nie je tvoj otrok, tak ako mne by sa nepacilo keby si cital moje maily s kamaratkami alebo konverzacie na FB ak nejaka kamoska riesi problem.....proste je to sukromie mna a tej koamosky, na taketo veci ma kazdy narok....okrem toho, viete, ze tymto porusujete ustavu? a pravo na sukromie a listove tajomstvo?...... dovera je u mna vo vztahu dolezita, niekto napise, ze ale preveruj....ale toto uz zasahujes naozaj do sukromnej slobody, na kt. ma kazdy pravo..... (od takychto stihaciek muzi utekaju, cize nie 80% muzov su hajzli..... s takymto zmyslanim zaiden muz pri vas nevydrzi.....chyba nebude asi len v nich, ze?) 😉

slovnicek23
25. jún 2013

Ja by som každému nevernému mužovi dopriala život s milenkou. Potom by uvidel...je dobre vypisovat si, chodiť na kávičku so slobodnou, bezdetnou, vysmiatou slečnou...Doma musí riešiť s manželkou chod domácnosti, deti, či už zdravé, či choré, celkovo rodinný život. Všetko, čo život prináša. S milenkou si vyhodí z kopýtka, poteší sa...ale príde deň, keď to milenke nebude stačiť. Bude naliehať, pýtať spoločné bývanie, deti a potom príde realita. Milenku nahradí mladšia, bezstarostnejšia atď....preto treba s každým neverným mužom ukončiť vzťah. Kto je raz neverný, neprestane...a škoda si premárniť život s takým mužom. Život máme len jeden...

sonickaka
25. jún 2013

@sorciera24 Poznám dosť mužov o ktorých si manželky myslia, že sú to najobetavejšie stvorenia na svete a poznám aj tie devy, s ktorými títo páni trávia voľné chvíle, ale ich manželky sa to nikdy nedozvedia pretože neporušujú samozrejme ústavu.

Fandím tvojmu optimizmu, v tridsiatke som ho mala aj ja. Nikdy nehovor nikdy. Samozrejme, že muž nie je otrok, ale ani žena nie je teliatko čo či nechá ťahať motúzy popod fúzy, lebo chce byť hrdá a istá sti svojím partnerom a samozrejme nechce porušovať ústavu.

slovnicek23
25. jún 2013

@sorciera24 Prosím Ťa, čo sa tu ideme hrať na právnikov...? O porušovaní ústavy môžeme hovoriť v inej téme, nie v tejto. Kto žije slušný, normálny život, nemá čo skrývať. Mne môže ísť do mobilu ktokoľvek a kedykoľvek. A nepovažujem to za porušovanie ústavy. A keď niekto dal manželský sľub a podvádza ženu, to nič neporušil? Keď som za niekoho vydatá, mám svoje pravidlá, hodnoty, tak to isté očakávam aj od môjho partnera. A keby ma podvádzal, chcela by som to vedieť..na to má právo každá žena. A že muži utekajú od stíhačiek? Čo je to stíhačka? Muži utekajú od problémov, teda nie každý...tak ako existujú slušné ženy, tak existujú aj slušní muži.. ja do mužovho mobilu nechodím, ale keby som mala na niečo podozrenie....tolerovať neveru môže 80 ročná babka a nie mladá žena

sorciera24
25. jún 2013

@slovnicek23 ja nikde nepisem o tolerovani nevery.......ak vies citat s porozumenim, vysvetlila som to s ohladom na fakt, ze akzdy ma pravo na sukromie......(napr. problemy kamartkyx a pod.) ja len, ze v Cechach bol pripad, kde zena prisla na neveru prave cez citanie muzovych sms, ten sa odvolal na sud za porusenie listoveho tajomstva a ten sud vyhral (cize to nie je tak odveci....).......ja tiez nic neskryvam, ani on by s tym nemal problem.......mozme si navzajom prcitat, ale nerobim to lebo nechcem, to je rpejav nedovery....tiez by som neveru netolerovala, len vzdy tomu nieco predchadza, bez vetra sa ani listok nepohne....

seraa
25. jún 2013

@kaktusik007

prepac ale tebe by to nevadilo? to akoze ty by si mala podozrenie a nepozrela by si telefon?
sak je to jeho zena , jeho telefon ma byt uplne spristupneni
ak nie je tak cosi skrva
a o tajnostiach a zatlkani manzelstvo teda nie je
to kde sme ze vypisovanie sms inym zenam sa stalo normalne a vlastne je to akoze chyba zeny lebo je ziarliva??
sa ty draha pocuvaj...