icon

Manžel mi dal facku pred jeho rodičmi a s dieťaťom na rukách

zwonec
27. dec 2013

Prosim mamicky manzelky poradte...
Pri rodinnej hadke koli tomu ze muz vysedava pocas sviatkou v krcme a mame rocneho synceka ma moj muz udrel pred svokrovcami ,nase dieta som drzala na rukach. Povedala som len svoj nazor...a facka letela jak strela. Citim sa total ponizena,svokrovci nijako nezasiahli ze to je nas problem. Mojich rodicov mam daleko.
Pred svadbou ma vytahal za vlasy a silno stiskol sanku vraj to nieje bitka.
Takyto zivot ma teda absolutne nebavi trapim sa a psychicky to prestavam zvadat...ale je tu krasne dietatko a ja neviem co dalej...☹(((

ada510
28. dec 2013

@zwonec no podľa mňa je toto len začiatok dal tí jednu dá tí druhú a jedného dňa sa možno preberies v nemocnici AK máš rodičov ďaleko chod k niakej kamoske alebo inej rodine no k svokrovcom nie tí budú vždy na jeho strane to je jasné porozmyslaj nad tým či chceš prežiť celý život s tyranom a niekým kto vysedava po krmach fuj ...

ninuska8
28. dec 2013

@zuzanadringus ty, moja zlata, nemaj v hlave katastroficke scenare, lebo tak sa rodia zle myslienky a zle myslienky rodia zle skutky, a zle skutky zleho cloveka...tusim pozeras vela somarin

natas4
28. dec 2013

@mamavera 3 x denne sa pomodlit a vecer struhnut muzovi facku 😀 😀 ano ciste pokrytectvo

ninuska8
28. dec 2013

@natas4 ty si bez hriechu?

afrika
28. dec 2013

@ninuska8 pýtam sa ťa ešte raz keď zas spomínaš Bibliu - kde sa píše o tom, že udrieť manžela je v pohode??? prosím ťa čo sa tu oháňaš niečím tak svätým ako je Biblia keď konáš ako konáš????????!!!!

natas4
28. dec 2013

@ninuska8 nie, nie som cista dusicka...ale nie som pokrytec

alienka000
28. dec 2013

@ninuska8 moja zlata, podla mna ich vztah nie je na zaciatku ked uz maju dieta.na zaciatku by bol, keby spolu chodili.
Suhlasim vsak s tebou v jednom, ze je to potrebne najprv riesit a nie hned utekat ako tu niektore radia. Ale bohuzial ak sa to zopakuje a muz naozaj sedava po krcmach namiesto s rodinou, v tom pripade mam pocit, ze by sa clovek nemal ohliadat na cirkev a podobne veci ale utekat 😒

mamavera
28. dec 2013

@ninuska8 chlap, ktorý je šťastný s kamarátmi v krčme, nebude mať veľký záujem ísť so ženou niekde na víkend. Ja osobne by som sa s ním tiež niekde teraz nehrnula, keď mi strúhol. Ty stále prehliadaš to, že toto nie je prvý krát, čo ju fyzicky napadol. Mňa osobne by zaskočilo, keby mi niekto radil s tyranom ostať. Čo je cirkevná odluka viem, ale to je to posledné, čo by ma momentálne zaujímalo, keby mám doma ožrana, čo ma tlčie. Ale podľa cirkevných zákonov treba trpieť a modliť sa....to nevadí, že v tom manželstve nikto nie je šťastný, ide o to, že navonok to dobre vyzerá - v dobrom aj v zlom.....

ninuska8
28. dec 2013

@afrika pytam sa ta co stale rypes, nevies citat? ja som povedala ze je to moja slabost, neohanam sa tym, to ze som zacitovala z Pisma, neznamena, ze nie som sama slaba a padnem, ja sa nestaram ako sa ty so svojim muzom hadas tak neries ani nas...mimochodom prave ta pozdravuje 😉

ninuska8
28. dec 2013

@natas4 a kto je?

afrika
28. dec 2013

@ninuska8 neriešim už tvoje bitie ak si si nevšimla, riešim tvoje oháňanie sa Bibliou a pritom sa správaš tak ako sa správaš. a prečo na to reagujem?? lebo som silno veriaca a je mi doslova zle keď si deň predtiím prečítam od teba to čo si písala a následne na to tu radíš dievčatám o živote z Biblie.... 😔 😔

ninuska8
28. dec 2013

@mamavera treba sa na to pozriet aj z druhej strany, preco je radsej v krcme a nie s nou a malym...stale tu pisem ze nepozname ich vztah ani kazdeho z nich osobne...vasa filozofia znie utekaj, moja ries to, neutekaj, komunikuj, nehysterc a modli sa

oliverko1
28. dec 2013

začiatok konca,,,,bež preč ...viem o čom hovorím najprv facka a o pol roka ked nie skor ťa budu vyvádzať policajti dobitu...a svokrovci???????? zaujali postoj nás sa to netýka fuj ako nechutne mi to niečo pripomína 🤐

jurkaa
28. dec 2013

@zwonec
Jezis baby Vám sa to povie opustí ho... mala si vedieť ked ta udrel uz pred svadbou ..to sa neda len tak malo kto to tak spraví to musi mat taku povahu ale veľa ľudí verí ze bude lepšie ...a to aj ja:( ano mám to iste doma aj ja ale to vôbec nie je take jednoduché pobalit sa a odísť sú tam deti ,auto byt a samozrejme úver to nie je len take jednoduché opustiť.
Ano jasne nemal to spravit nikto si nezasluzi aby ju manžel mlatil ved je to matka jeho dieťaťa a verte niečo takého sa stáva možno v každom treťom manzelstve len ženy sa hambia to povedať.
A svokrovci no je to smutne ze svojmu synovi nepovedali vôbec nic ...oni ho vychovali tak mali zakročiť to nesmie takto ..toto je smutne.
Skúsiť sa porozprávať ...dúfam ze ho to aspon mrzí hmmm ..no je to ťažké ..viem,..poznám :(

ninuska8
28. dec 2013

@afrika skopiruj mi z coho konkretne ti bolo zle...co som napisala, ze ta to tak pohorsilo...ja pisem len pravdu, Boh tiez nie je ten sladky Jezisko z obrazka s modrymi ocami a rukou na srdci, Boh je stravujuci ohen, ak treba upozornit robi to priamo, k skuske dava aj utrpenie, ak si tak silno veriaca, ako pises, mala by si chapat zmysel kriza a utrpenia v zivote...mozno prave tato situacia privadza tuto zenu k svatosti

aduskatt
28. dec 2013

@jurkaa pobalit sa a odist je jednoduche🙂 urcite lepsie ako sa nechat otlkat pripadne cakat, kym mi blbecek dolame ruky, rozbije hlavu a este aj dieta sa na to pozera.......

mamavera
28. dec 2013

no tak neviem, ale nie je jedným z prikázaní - miluj blížneho svojho ako seba samého? Či to už zrušili? Po čítaní príspevkov ninusky8 mám pocit, že áno. Prepáč, ale nie si schopná prijať iný názor, ako svoj a reaguješ arogantne na ženy, ktoré iný názor majú. Nehnevaj sa, ale ľudia, ktorí sa neoháňajú Svätým písmom, ale žijú tak, aby iným neubližovali, ale im život obohacovali, sú Bohu milší, ako niekto, kto Sväté písmo cituje, ale žije inak

afrika
28. dec 2013

@ninuska8 my mame take talianske manzelstvo, priznam sa ze parkrat sa mi stalo ze som ho capla po chrbte aj po pisku uz dostal, chudak, hanbim sa zato, ale ja ked mam pred kramami este sa nezvladam, bojujem s tym, snazim sa...no, mas pravduemoticon

a potom tu vypisuješ nech sa modlí a zostáva s mužom... ved jasné, že jej nebudeš radiť niečo iné - sama nemáš problém niekoho udrieť! a pozdravujem tvojho manžela - že prajem veľa síl

sue
28. dec 2013

@ninuska8 nedá mi nereagovať - Ty si naozaj myslíš, že počas tohto krátkeho života na Zemi je zwoncovej poslaním nechať sa kmásať a fackovať, aby potom možno dosiahla svätosť???? Čo keď dosiahne svätosť práve tým, keď bude silná žena a matka a vzoprie sa chrapúňovi čo ju kváče a fackuje a kašle na ňu? Kto ti na to odpovie? Pre mňa je jednoduchšie nechať sa zlomiť a byť tichou poslušnou ženuškou, nešťastnou, vychovávajúcou rovnakých zakomplexovaných trpákov ako je zwoncovej muž ako sa zbaliť, rozviesť a postaviť osudu skutočne zrelo a zodpovedne voči životu seba i svojho dieťaťa...

tenerifka
28. dec 2013

@sue Lepsie by som to nenapisala

mamavera
28. dec 2013

@sue opakujem sa, ale tiež by som to lepšie nenapísala

ninuska8
28. dec 2013

@afrika že dakuje🙂 pisem ze to mame vyriesene, som taky typ ze mi v hneve uleti ruka, snazim sa s tym bojovat ale som cholericka...prepac mozno, ty si v zivote nezabila ani muchu, ale urcite aj ty mas svoje muchy...ja som vysla s pravdou von, tym sa vsak nechcem dotycneho zastavat, napisala som ze je to jeho hriech...ale ani nas Boh pre nase hriechy neopusta, VIETE co je naozaj pokrytecke? prosit o odpustenie a od odpustenia utekat

afrika
28. dec 2013

@ninuska8 dám ti jednu radu - s tím problémom vyhľadaj odbornú pomoc... ak to nezvládaš sama, radšej si dať poradiť od odborníka.. a nemyslím to vôbec v zlom... máš len 26 rokov - to je fakt dosť málo (aj môj vek je málo), aby sme sa ľudia k ľuďom správali takto...

ninuska8
28. dec 2013

@sue a vidis hned si zwoncovej muza zaskatulkovala a ohodnotila, ja sa stale opakujem, ze ho nepoznate, ani ich vztah, ani nic, len par viet z uvodu...ty za zrelost povazujus utek a rozvod, ja za zrelost povazujem schopnost komunikacie a odpustenia

ninuska8
28. dec 2013

@afrika jooj, moja, odbornika vyhladaj ty, lebo nijako nevies pochopit, ze su aj take vztahy, kde sa manzelia, povedzme "vasnivejsie"hadaju, tvoja prilisna senzibilita je zrela na odbornika...nemaj strach, nase manzelstvo je do dnesneho dna stastne a pozehnane🙂

maca_p
28. dec 2013

viete v com tkvie problem? niektore duse tu pojednavaju (v inych temach), ze sex az po svadbe. to znamena, ze stretne panic pannu. toberu sa, z podareneho panica sa stane despota so sklonmi k maipulacii eho panny. to chuda panna nema odkial zistit, ze panicovo spravanie sa nerovna normalnemu spravaniu, spravaniu inteligentneho cloveka a tak si zije v tom, ze byt otlkana je vlastne nastavena norma v istej kulturnej spolocnosti, nieco normalne.
nehovorim, ze e to i pripad zakladatelky temy, ale nieco na tom bude... 😝

zuziklc29
28. dec 2013

@zwonec
@zwonec ja by som vzala dieta a uz by ma tam nebolo.moj ex manzel len zdvihol ruku a rozmyslel si to . .. . . . .naco si este s nim co ta tam drzi?to ze ta obtlka ako box?a svokrovci su tiez pekne pripeceni . . . .tot moj nazor

ninuska8
28. dec 2013

@maca_p si zabila

mamavera
28. dec 2013

@maca_p choré

mamavera
28. dec 2013

@ninuska8 že si cjholerik to sme pochopili na šupu...a že to máte v manželstve poriešené, to je fajn, aj zakladateľka témy to má poriešené - on tlčie, ona drží