icon

Manžel mojej kamarátky sa snaží so mnou flirtovať

lelulenka
6. máj 2015

Ahoj, rada by som sa opytala na nestranny nazor, lebo uz neviem co si mam mysliet. Ja s muzom mame v pohode mnazelstvo, mame deti. Nase deti sa kamaratia s detmi kamosky a jej manzela. Spoznali sme sa davno na ihrisku, cca 5-6 r.je tomu, tak nejak cez deti sme sa skamaratili, najprv ja s kamoskou, potom uz aj chlapi. Nase deti sa maju velmi velmi rady, naozaj spolu travia dost casu, kedze spolu chodia aj do skoly aj na kruzky, cize tym padom sa stretneme aj my rodicia. Teda viac ja s nimi, moj muz pracuje dlhsie. Ide o to, ze nie sme teda doverni kamarati, ale da sa povedat, ze dobri...teda pokecame, zasmejeme sa, obcas si s tou kamoskou zaolam, pomahame si, ak cosi treba, bezne veci. Nikdy, podotykam nikdy som si nejak nevsimla zvlastne spravanie kamoskinho muza. Bezna mila komunikacia, cau cau, ako sa mas, co nove...posledne dni sa vsak sprava zrazu inak a mne to pride cudne. Zacal mi pisat na facebooku. Teda aj predtym raz za pol roka napisal, ale par viet a tym to padlo. No teraz fakt divne. Trebars piekla som, pisem mu, ze nech sa nehneva, popiseme neskor, lebo som cela od muky..a on ze urcite musim byt na zjedenie. Potom zacal ci dostane aj on kolacik, ja ze nech mu urobi manzelka atd. Jednoducho snazim sa na tento typ viet nejak nereagovat. No vcera mi uz zacal vazne pisat, cely vecer do polnoci mi vkuse pipal mobil. Mam pocit, ze so mnou fakt flirtoval. Ani slovkom o detoch ci manzelke, len take ze "tazka kombinacia, ked si krasna a vtipna zaroven"...to ze som krasna napisal snad asi 5x, potom zas ze som rozkosna, atd. Naozaj mi je blbe neodpisovat, vzhladom na to, ze sme fajn kamarati a casto sa vidime, nechcem teraz byt nejaka divna, ze sa nebavim. Ale na druhej strane je mi hlupe s nim pisat, kedze jeho manzelka je moja dobra kamoska, a co viem, aspon navonok su tiez stastni, taki typicki pohodaci, ktori si uzivaju zivot s detmi a vedia si zariadit program aj bez len s kamosmi. Ja nechapem, co to do neho voslo zrazu :/ mam ho rada ako kamosa, ale zas nie som blba, aby som nejak reagovala na tie reci. Ked som sa uz slusne vyhovorila, ze idem spat, tak zacal ze bola by skoda,ak by som sla spat, lebo som rozkosne ukecana (pritom som ten pocit nemala, kedze som odpisovala skor strucne). No nakoniec predsa len som sa rozlucila a sla spat s tym, ze hadam sa len bavil. No rano zas zapipal mobil, ze dobre rano... ???? nikdy mi nezazelal dobre rano, zacal zas rozvijat debatu, napisala som, ze nemam cas pisat, ze sa venujem domacnosti a on ze zisla by sa potom osviezujuca sprcha, ja ze no ano. Tak on ze uzasna predstava...to co ma byt??? a takto ide den, ja medzitym varim, upratujem, peciem zas kolac, on uz siel do prace, hovorila som si, ze bude klud, lebo v praci nebude mat cas...omyl, pise mi aj odtial. Je manager v jednej restike, a ze mi prinesie uzasne jedlo...ja ze kedy?naco?ved som varila obed (vedel to)..a on ze kedy chcem. Potom zas z zmrzlinu, ci nejdeme...poobede sa urcite uvidime, teda na 90%, kedze deti maju trening..a urcite tam bude aj jeho manzelka...odkedy mi takto tych par dni pise, sme sa zatial nevideli...a ja vobec, ale vobec neviem, ako sa mam teraz spravat...je mi hlupe sa na neho co i len pozriet, nerozumiem preco to robi a co tym sleduje...a hlavne, ked doteraz za cele roky nic, fakt ani naznakom. Alebo si hovorim, ze si len namyslam a o nic nejde???

Strana
z4
saxxxana
6. máj 2015

@mircalla
@mamulka211
@adri266
ale baby ju obvinovat, mozno som naivna ale moze to byt pravda. Naozaj to moze byt tak ako pise, a ten nick je naozaj sestrin. Ma problem a trapi ju to tak rieste problem a nie vymyslene veci.

@lelulenka podla mna mu to naozaj povedz na rovinu a nepis ze ma skvelu zenu a ziadne kecy naokolo, to moze brat ze ho chces ale trochu ta trapi jeho zena. U chlapov treba vzdy povedat uplne na rovinu aby to naozaj nezaslo dalej a aby netrpeli obe vase rodiny kvoli takej hluposti....Drzim palce

mikema
6. máj 2015

@lelulenka ja by som takemu muzovi narovinu napisala, ze mi je to neprijemne a ze mam doma muza, ktory mi robi komplimenty a teda uz od ineho ziadne nepotrebujem. Ak nepovies na rovinu, bude furt dobiedzat. Inak debil to je 😀

thinka001
6. máj 2015

Ja som toho nazoru, ze druha strana si dovoli len tolko kolko my dovolime..neodpisuj na sms,nepis s nim, na fb sa da nastavit vypnutie pre konkretne osoby..bud odmeranejsia..ono to je tak ze nie vzdy clovek vidi dopredu, ze s kym sa skamarati, potyka si ten druhy to nebude zneuzivat..

maciatkolulu
7. máj 2015

@mamulka211 nejaka chora hlava to je.... aspon vo virtualnom svete sa niekomu paci a asi ju to vzrusuje, ale co uz.

ig0r
7. máj 2015

mozno by chcel ist do zameny manzeliek...

thinka001
7. máj 2015

hm no tak to by sa z tej zameny ani nevratil uz :D

lenbea
7. máj 2015

@lelulenka na mobile si ho môžeš vyblokovať, na fb nereaguj. ak neprestane, tak mu treba otvorene povedať, že tije to neprijemne, maš muža, on ma ženu, tak nech rozmyšla, čo robi.

nadineqq
12. máj 2015

@lelulenka no nehnevaj sa na mna, ale co vlastne riesis, prosim ta? jeden jedinkykrat si dovolil balit ma manzel mojej znamej...a garantujem ti, ze viac by to neurobil...to co su za odpovede, ze to je nevhodne, sme zadani, tvoja zena je super a bla bla bla...zena ktora si nepraje, aby ju chlap otravoval to da najavo- jasne a strucne, a nepoznam chlapa, ktory by to nepochopil, asi tak 😝

bielanevesta
12. máj 2015

Mám podobnú skúsenosť, ale hneď na začiatku, som ho rovno odkázala do istých medzí a odvtedy je pokoj

tanickaskorokubikova
22. máj 2015

@mamulka211 bože čo riešite?? 😀 😀 ja tu tiež mám taký nick kde sa pýtam na veci o ktorých nechcem aby ľudia vedeli že ide o mňa a keď sa na niečo pýtam tak jasné že píšem raz dievča raz chalpec raz 4 deti vek tiež ako príde.... asi aby nebolo jasné o koho ide nie?? veď to je logické ak by som písala pravdu tak by mohloo niekomu dôjsť že ide o mňa

vanesanova
7. mar 2016

@lelulenka ahoj ja viem ze je to stara debata ale ja mam teraz velmi podobny problem....my s muzom este zatial deti nemame a pozname sa a stretavame a chodime na dovolenky tiez s jednym parom bez deti...mame sa radi robime spolocne oslavy vylety chodime spolu na pivo atd...raz sme boli na oslave narodenin tej kamosky a sedeli sme v jednom podniku v boxe bola tma bolo neskoro a vsetci sme uz mali dost aj alkoholu....jej priatel sedel vedla mna,zrazu z nicoho nic som citila ze ma niekto hladka zo zadu po zadku za chrbtom ja ze to je moj muz, sedel z druhej strany, tak som to nechala tak vobec ani v pate by ma nepichlo ze by to mohol byt kamoskyn priatel!!!!!potom som sa otocila a videla ze je to on ruku som mu skoro vykrutila nenapadne samozrejme kedze kamoska sedela na druhej strane stola oproti nam potom som si odsadla lebo on neprestaval!no chvala bohu mi nepisal ani nic podobne ale prestala som ich na cas kontaktovat prestali sme sa stretavat bolo mi to vazne blbe a povedala som o tom aj mojmu muzovi vobec sa necudoval....no ale kedze mam tu kamosku rada zas sme sa zacali stretavat, boli sme na nejakej party spolu vsetci a ked kamoska odisla na wc a moj muz ku baru zacal rozpravat druhemu kamosovi aka som sexy krasna a ja neviem co ten kamos skoro odpadol nechapal kedze netusil o tom a mne to bolo strasne neprijemne na silvestra sa opakoval ten isty scenar je zvlastne ze sa to deje hlavne vtedy ked ma vypite ale dava si fest bacha aby kamoska nic nevidela ani nepocula ja vobec netusim co mam robit!

stolvertka
7. mar 2016

Povedz to tej kamoske a tvoj muz nech mu da na hubu.Len sa cudujem, ze to neurobil uz vtedy, ked sa to stalo prvykrat.
Je sice mozne, ze na isty cas prides o kamosku, ale radsej o nu ako o manzela, no nie?

nyusika
7. mar 2016

@vanesanova poprosila by som manzela, aby mu dal jednu krespapulu s tym, ze pokial sa to este bude opakovat, opat mu ju rozbije a ako bonus to ty povies jeho zene

vanesanova
7. mar 2016

@stolvertka neviem ako by som mala prist o manzela....ja sa bojim hlavne o tu kamosku....oni su spolu uz 15 rokov planuju svadbu dieta byvaju spolu uz roky a dokonca podnikaju....teraz mali nejaku krizu a ja som ju este utesovala!samozrejme ze zostali spolu bojim sa o nu lebo je labilna velmi citliva a mam ju rada...aj tak sa bojim ze sa nakoniec nahneva na mna a nebude mi verit

stolvertka
7. mar 2016

No tak tym si bud ista, ze TY budes ta xla a vsetkemu na vine.Ak je taka ako pises, tak ta urcite obvini, ze to ty ho provokujes, ze on taky nie je, ze ona by si toho po tolkych rokoch "urcite vsimla"..
Je to velmi hakliva situacia.A zvlast, ak tu kamosku mas rada.Ale skus si najprv zadovazit dokaz (co ja viem..trebars si ho nahraj na mobil).No a potom nech uz to riesi tvoj muz.A pre istotu, ak by to dotycnemu este furt nedocvaklo, tak mu jednu spakruky vylep aj ty.

wanda123
7. mar 2016

vsetky spravy si od neho skopiruj, ak by mu preplo a zacal ta obvinovat a nereaguj na ziadne jeho spravy.

ukulela
7. mar 2016

@vanesanova kamosku do toho nezatahuj, zrejme by im torozbilo vztah a mohlo by to mat aj horsie dosledky medzi vami dvoma. chlapovi jasne povedz, ze take reci nech si necha pre svoju zenu, alebo ti ich moze adresovat cez tvojho muza a on sa mu vyjhadri. ze ti je to neprijemne ... a vpohode mu to povedz aj pred ludmi, ked ti tak bude nadbiehat pred inymi. ze ty mas uspokojivy a stastny vuztah a ze na muza, co chysta svadbu, je to neprimerane, a ze alkohol ho neospravedlnuje, a ze ta zatahuje do trapnej situacie s ohladom na jeho priatelku a tvoju kamosku. ze by si im nerada rozbijala vztah tym, ze jej povies, co ti rozprava a robi.
on -ked torobi opity - tak mu asi ani nemusi docvakuvat realny rozmer. zrejme ma ine limity. mozno ani nechce "zahnut"., len laskovat.ale teda vybral si sakra zly objekt ....
takze tak. babu do toho netahaj, ale postav sa k tomu asertivne.

pillipilli
7. mar 2016

A vies co je na tom najhorsie ze ty mozes skoncit ako ta co po nom ide fakt,lebo jeho zena si zastane nabeton jeho a on bude to chudatko ktore ty otravujes, alebo provokujes za jej chrbtom.
V prvom rade si spravila chybu ze si zacala s nim komunikovat. V prvej sms si mu mala dat pocitit ze stop. Na tvojom mieste, by som to povedala muzovi v prvom rade aby si bola kryta a aby to vedel od teba bez vymyslov a domyslania. Myslim tym celu komunikaciu nie len zaciatok. Dalej by tvoj muz mal hodit pokec medzi styrmi ocami s nim a slusne mu naznacit ze o tom vie a nepaci sa mu to.
Bouzial ten chlap je hovado ktore ma daoma milujucu manzelku,a inak slinta po druhych zenach. Necit sa vinna ten by mozno flirtoval s druhou ked nie s tebou. Ako na tvojom mieste obetujem kamaractvo a drzim sa od nich dalej. Lebo sa to moze zvrtnut

magmolatus
7. mar 2016

@lelulenka "ano ano, pozor, sme zadani." - tak si tu už varíš riadny problem.
Radsej odpovedaj tak ako ti radili baby na zaciatku tejto debaty, slusne, striktne, bez moznych "impulzov" na ktore by mohol reagovat.
Bud neodpovedaj, alebo obrat debatu na svojho muza alebo deti.

Inak aky ma k tomu postoj tvoj manzel? Asi o tom nevie. Ale ak sa to prevali na jednej alebo druhej strane budes na vine ty.

Strana
z4