icon

Manžel odmieta variť

26. sep 2025
belllinka
26. sep 2025
@anonym_02cae3

@belllinka zúfalá a ešte aj hlúpa

@anonym_02cae3 a napis pod svojim nickom, ved je to podla teba anonymne, tak si neser do huby!

really8
26. sep 2025
@anonym_autor

Som tehotná je mi zo všetkého zle..aj z surovín pri vareni a moj nie aby navaril on je ešte zduty 😒😒😒

@anonym_autor a to je len zaciatok....

3petka
26. sep 2025

@anonym_autor aké iné rady chceš. Tebe je zle variť nechceš. Tvoj chlap je blb a variť tiež nechce tak objednaj jedlo a buď šťastná. Bodka.

elanor
26. sep 2025

@anonym_autor a aj ste sa o tom rozpravali? nechce varit, resp. odmieta, preco? Nevie to? nebavi ho to? nema nato cas, lebo odchadza do roboty rano o 5-6tej a pride z nej domov o 20tej?
Ked by ale tak dlho makal, mal by aspon dobre zarobit, nie? tak ked varit nevie, nie kazdy to vie, nie kazdeho to naplna, da sa to pochopit, zeby preto nechcel, ale tak potom by nemal mat problem ta nejake obdobie pozvat do restiky, alebo objednat donasku.
Nemusi to byt prave najluxusnejsia resta, su aj vsakovake "vyvarovne", alebo ako to nazvat, proste prides, nalozis si na co mas z ich vyberu chut (jedla su varene denne, cerstve, skoro ako domace).
Alebo sa to da striedat. Raz donaska, raz resta, inokedy vyvarovna, potom nejaky fast, inokedy doma chleba s maslom a sunkou...
Proste moznosti je milion, len treba chciet.
Komunikacia je gro.
a info, ze on nechce, a zdul sa, hmm, mno jednak malo info, preco, naco, zaco atd... ale hlavne preco a ci ste sa o tom rozpravali. Ci on povedal preco nie, ci ty si mu vysvtelila, ze jednoducho ta teraz z varenia nadrapuje, a pokial nemieni mat v jedle natyckovane, tak bud sa teraz na nejake obdobie chyti varechy alebo penazenky. Je to aj jeho dieta, tehotenstvo je vysledkom aj jeho aktivit, cize do istej miery aj jeho zodpovednost za to, ze je ti zle...

kremlicka250
26. sep 2025
@anonym_7e33c8

@anonym_autor Tak si nemala otehotnieť keď to nezvladaš iné ženy zvládajú aj horšie . Tvoj bordel 🧏‍♀️💁‍♂️🤷‍♀️

@anonym_7e33c8 tak si nemala otehotniet?To vazne? Ine zvladaju horsie? Dufam, ze ty sa tiez nikdy v zivote na nic nestazujes..lebo ver mi, ze na kazdu tvoju staznost v zivote, existuje presne odpoved aku si prave dala...
Vzdy sa najde niekto od nas ,kto sa ma horsie...ale preto nebudem zlahcovat niekoho problem....

madeincssr
26. sep 2025

Damy, ja len vseobecna uvaha - aj mnohe zeny nevaria, odmietaju varit, nevedia varit. Hladaju chlapa, ktory vie, alebo to riesia inak. Tam by ste to hodnotili tiez takto radikalne? Sme rozni, pamatajte. Kazdy ma "fobiu" z niecoho ineho.

kitycat
26. sep 2025

@anonym_autor ak nevie varit, tak nech obcas objedna a budete na suchej strave 🤷‍♀️

Vi preco sa oduva? Ty si mu doterqz aj zadok utierala?

anonym_dfc554
26. sep 2025

@anonym_autor Moj muž nikdy za 25 rokov síce neuvaril (ale to som ani nežiadala) ale nikdy nemal problém objednať, co kúpiť niečo rýchle, alebo si našiel co bolo.
Mala som tri tehotenstva aj mna nasťahovalo,smrdeli kuchynské pachy,ale vždy som varila.

cukroska
26. sep 2025
@anonym_ca9f85

Ďakujeme za oznámenie. Príchodom dieťaťa to bude omnoho horšie.

@anonym_autor a co buce keď príde dieťa...😅🤔

anonym_ca9f85
26. sep 2025
@madeincssr

Damy, ja len vseobecna uvaha - aj mnohe zeny nevaria, odmietaju varit, nevedia varit. Hladaju chlapa, ktory vie, alebo to riesia inak. Tam by ste to hodnotili tiez takto radikalne? Sme rozni, pamatajte. Kazdy ma "fobiu" z niecoho ineho.

@madeincssr bol si už tehotný? Tak netrep pučoviny o fóbiach.

anonym_ca9f85
26. sep 2025
@cukroska

@anonym_autor a co buce keď príde dieťa...😅🤔

@cukroska bude na neho sama.

kavasmliekom
26. sep 2025
@anonym_autor

Čakám nejaké rady a nie blbé poznámky ale ako vidím tu už ženy neradia ...
@anonym_ca9f85

@anonym_autor co ti mame poradiť? Viem, že ti je zle z jedla, aj mne bolo. Keď som nemohla ani nič cítiť, proste ma nahradil manžel. Aj keď neznáša variť, snažil sa.
Párkrát objednal.
Keby odmietal a vyžadoval by jesť...tak by jedol co si uvarí (nič) alebo co by si kúpil. Toto je len maličkosť, tak isto sa bude spolunepodielať na výchove dieťaťa. Bude furt zduty a ty nervózna.

cukroska
26. sep 2025
@anonym_ca9f85

@cukroska bude na neho sama.

@anonym_ca9f85 Hmmm no treba ho hneď od začiatku zapájať, najlepšie hneď.

anonym_ca9f85
26. sep 2025
@cukroska

@anonym_ca9f85 Hmmm no treba ho hneď od začiatku zapájať, najlepšie hneď.

@cukroska keď nie je ochotný tehotnej žene navariť, myslíš že posraté plienky bude vymieňať? Ťažko. Zapájať ho môže koľko chce. Tento povie, že je to ženská robota.

anonym_02cae3
26. sep 2025
@belllinka

@anonym_02cae3 a napis pod svojim nickom, ved je to podla teba anonymne, tak si neser do huby!

@belllinka som ta vytočil? Sorry 😢
Aha nie, teba anonym taky ako ja nemôže ani uraziť ani vytočiť.
Som to napísal za teba, nemáš zač 🙃

kiki68
26. sep 2025
@karolinakr

@kiki68 čakala, že niekto sa jej ponukne navariť, ale nikto sa neponukol, tak ju forum sklamalo, ale že dosť a išla o dum dál 😀

@karolinakr este moze kontaktovat reklamacne oddelenie zname pod nazvom svokra 😂😂😂 Ale to velmi neodporucam.

anonym_5d461c
26. sep 2025

@anonym_autor blahozelam k výberu životného partnera 😔😳

Čo sa týka rýchleho riešenia - jedlo by som hneď od zajtra začala objednávať. Samozrejme iba porcie pre seba, nech sa spamätá. Ani by mi nenapadlo objednávať aj jemu, už len z princípu. A rovno by som začala uvažovať o pomoci v šestonedeli, lebo keď sa už teraz takto vyfarbil, silne pochybujem, že sa dočkáš dostatočnej pomoci keď sa ty budeš potrebovat venovať bábu…

anonym_dfc554
26. sep 2025

Mne varenie nikdy nerobilo problém a varim rada.Dokonca aj pre iných. Varím popri práci aj známemu. A nie raz aj dcére rada odnesiem.

anonym_dfc554
26. sep 2025
@anonym_7e33c8

@anonym_autor Tak si nemala otehotnieť keď to nezvladaš iné ženy zvládajú aj horšie . Tvoj bordel 🧏‍♀️💁‍♂️🤷‍♀️

@anonym_7e33c8 Veru zvládajú musia...my to máme podelené ja varím vždy, ale zase muž sa vedel o deti postarať a kým som varila ,alebo robila domáce práce on sa venoval deťom, učil sa s nimi a ja som spokojná,že mám kuchyňu pre seba a zároveň zabezpečil vždy všetko. A nikdy mu nerobilo problém dieťa prebaliť aj vstať keď bolo treba.

alenka58
26. sep 2025

nie každý varí, ale požiadaj ho aby ti zabezpečoval stravu keďže si nemôžeš momentálne pripraviť

anonym_7e33c8
26. sep 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor prosím ťa, anonym, čo čakáš? Ona sama má muža k ničomu, tak sa ty vyvrsuje

@zmrzlinka2021 ale pozrime sa a ty ma aj poznáš? Si daj facku 😂 sa preber môj muž sa nedá zrovnať s jej. Ale nie nadarmo sa hovorí podľa seba súdim teba 🤣 a nie nebudem ta ľutovať 😂😂

anonym_7e33c8
26. sep 2025
@anonym_dfc554

@anonym_7e33c8 Veru zvládajú musia...my to máme podelené ja varím vždy, ale zase muž sa vedel o deti postarať a kým som varila ,alebo robila domáce práce on sa venoval deťom, učil sa s nimi a ja som spokojná,že mám kuchyňu pre seba a zároveň zabezpečil vždy všetko. A nikdy mu nerobilo problém dieťa prebaliť aj vstať keď bolo treba.

@anonym_dfc554 presne mam susedu co má 2 deti jej manžel stále pracoval potom mal úraz kedy ostal doma a ona aj varila upratovala aj keď bola tehotná a jej muž jej chcel pomôcť ale ona nechcela lebo bol po operácii chrbtice a veru že aj jej bolo zle ale premohla sa a zniesla toho dosť. Niektoré sú z cukru

anonym_dfc554
26. sep 2025
@anonym_7e33c8

@anonym_dfc554 presne mam susedu co má 2 deti jej manžel stále pracoval potom mal úraz kedy ostal doma a ona aj varila upratovala aj keď bola tehotná a jej muž jej chcel pomôcť ale ona nechcela lebo bol po operácii chrbtice a veru že aj jej bolo zle ale premohla sa a zniesla toho dosť. Niektoré sú z cukru

@anonym_7e33c8 Ja by som mile rada aj prepustila občas mužovi kuchyňu,ale on nikdy nemal záujem. A radšej urobil iné. Ake deti ma často zastupili .Ale ja budem radšej variť ako vybavovať po úradoch to je mužova parketa zase 😀 Ženy vydržia všetko. My sme silné ženy 💪💪

rorino
26. sep 2025
@euka210

@anonym_autor moj ani nevie varit, jedine kurca s ryzou varil a ked som bola tehu, tak si spominam, ze mi varil zemiaky 😁...toto jedine mi isty cas ako tak chutilo. Mna napinalo len otvorenie skrinky s chlebom.
Ked Ti je zle, tak nevar ak nemate mensie deti doma.

@euka210 tak to vie celkom dosť.Moj sa naučil variť parky a čaj synovi,keď som bola preč😂

kp7333
26. sep 2025

tak nech si natrie chleba. a ty si daj suchy rozok, ked ti je zle. kde je problem?

anonym_c73007
26. sep 2025

Pozri musíš si s nim pohovoriť. Ty môžeš byt precitlivelá čo je v tomto obdobi normálne…lebo hormóny
On mohol mať zlý deň v práci, tešil sa že piatok večer, dáte si večeru a konečne kľud. A príde domov a doma nič
Nechcem si ho v žiadnom prípade zastavať. Lebo len my ktoré sme už boli tehotné vieme aké to je
Ale nikto z diskutujúcich nepozná ani teba ani jeho. Tak si spolu sadnite. Vysvetlite si veci, dohodnite si pravidla. Ak nevie variť tak pár jednoduchých veci ho naučíš. Občas nech navaria budúce babky ak sú blízko, občas donaska. Občas niečo možno zvládneš aj ty.
Nenechaj sa znechutiť názormi tu. Nemusí to byt blbec ako ho tu väčšina vykreslila. Len to tak možno sprosto vypálilo

anonym_dfc554
26. sep 2025
@madeincssr

@madeincssr Moj muž nevari vôbec a naozaj mi to nevadí. Mma to baví a on nie je náročný a v živote mi nevykičal ak som nestihla,alebo nemohla navariť. Aj keď ja varím, pečiem,zavaram, pripravujem ak mám čas raňajky, večere a vymýšľam rôzne recepty.,A on zase robí iné veci co ja neviem .

anonym_695605
26. sep 2025

moj muz nikdy nevaril, nikdy som to od neho neziadala, ked som bola tehotna a bolo mi zle z vareneho jedla doma, tak sme mali donasku, alebo som ho ja vyhnala do restiky na obed a ja som sa ladovala mandarinkami.
nerobila som ziadne halo z varenia.
keby aj navaril - a vsetko ti vadi, ako vies, ze by si to vobec jedla a nesfukla ho, ze navaril zle a neda sa to jest 😆 nemam problem - vyrobim si problem.
ta nechut a zle od zaludka z voni v kuchyni zas netrva celych 9m

viera012345
26. sep 2025

@anonym_autor Odhliadnuc od nie práve empatického správania manžela by som možno niečo praktické.Lekar Vám vie predpísať lieky, ktoré znížia nutkanie na zvracanie, vďaka čomu zvládnete navariť niečo jednoduché a rýchle

enmery
27. sep 2025

Vybrala si si xoxota a ešte sa aj ty zduješ. Chudák dieťa.