Manžel opustil tehotnú manželku: Ako ďalej?
Dnes mi manžel povedal po 15 rokoch vzťahu a 10 rokoch manželstva, xy pokusov o dieťa prirodzene aj s pomocou reprodukčného centra že odchádza . Som v 38 týždni tehotenstva čakám chlapca a on sa vraj na to aby bol otcom necíti . Má 39 rokov, ja 35. Dieťa je z umelého oplodnenia na viacnásobne opakovaný pokus. Keď mi to hovoril , len som sedela a pozerala na neho , nevydala som ani slabiku . Zbalil sa a odišiel . Kde , neviem . Teraz mi večer od neho chodia sms ako rýchlo som sa ho vzdala , ani som sa ho nesnažila zadržať, neprosila som ho aby zostal , aspoň vidí že urobil dobre, že on pre mňa nič neznamená . To som ako čo mala robiť, plaziť sa s tým bruchom po kolenách a prosiť ho aby zostal alebo držať ho srdcervúce nariekať ? Nie, nie je mi to je jedno , srdce mi ide prasknúť , ale keď nechce byť otcom a teda zmenil svoje rozhodnutie z toho mať deti na radšej nemať deti alebo teda nestarať sa , naozaj je dobré ho prosiť aby zostal ? Volala som sestre, žije sama vo veľkom byte , zajtra sa balím a idem k nej . Ja som tak zaskočená že nie som schopná ani plakať , tak nejako som sa najedla , tak nejako osprchovala, telefon mi pípa ako diví , vypla som ho . Neodpovedala som mu na nič.
Blahozelam. Tu pravu lasku mas pri sebe.
Boze to je hňup. Ako moze jeden otec takto vypnut a odist od rodiny, ani len stipka sudnosti a prist sa na syna aspon pozriet 😡
Gratulujem ku syncekovi, uzivaj si ho plnymi duskami. Verim, ze popri syncekovi zazivas aj velku bolest a sklamanie. Drzim palce, aby sa vam darilo a boli stastni bez stipky smutky.
Pič*s roka
Pekne nech cvaka vyzivne na dieta aj na Teba .
Kazdy jeden sudny clovek keby videl takyto spis tak mu da riadne čo preto 😡 takze dufam ze si na nom sud zgustne , este ked si panko dava posielat vyplatu inam 😡😡
A ani sa nespyta ci nieco netreba !!!
Fuj 😡😡
Autorka, drzte sa s malickym
To je krásna správa ,že ste obaja zdraví ,to je najviac,držím Ti päste ,nech ste zdraví a šťastní,cmuuuuk
Gratulujem 🍀🍀🍀🍀 si bola aka mila, ked si mu poslala fotku debilovi. Ale teraz mas svoju lasocku uz doma a ostatne uz nejako bude. Si tu teraz pre ten maly zazrak. Vsetko zvladnes 💪🏻💪🏻💪🏻. Tiez som zvladla a zvládlo kopec inych silných zien.
Držkaj sa, nech to dobre dopadne
Si silná žena!🥰
A nech ste obaja zdraví s dieťatkom
Gratulujem k bábätku a držím palce ♥️
Nech sa dá vypchať. Ty máš naozajstné šťastie pri sebe, jemu niet čo závidieť.
Gratulujem k bábätku a k otcovi sa radšej nevyjadrujem, nechápem, ako môže byť niekto takto mimo. Veď o dieťa sa aj tak v prevažnej miere stará väčšinou žena, takže unho by sa toho až tak veľa nezmenilo. No čo sa dá robiť, zvládnete to aj bez neho. Držte sa.
Blahozelam a dakujem ze si napisala. Tvoj pribeh nas vsetky chytil za srdce.
Neskutocne, ze chlap dokaze takto zduchnut.
:o krásna správa. Máš môj obdiv, že napriek takému zlomu pred pôrodom aký si zažila, si všetko zvládla. Na toho chlapa sa vyser. Chlapi sú a budú, najdôležitejšie je mať zdravé a spokojné dieťa čo isto po takej strastiplnej ceste k dieťaťu sama veľmi dobre vieš. Držím vám obom prsty, nech sa VÁM darí, aby malý prospieval a robil ti veľa veľa radosti každý deň ❤️.
Gratulujem a prajem Vám krásny život!
Gratulujem nech ste zdraví a šťastní ....🥰
Autorka inak dufam a verim ze tak ako doteraz, aj nadalej budes mat svoju uzasnu hrdost co obdivujem a nebudes sa ozyvat otcovi roka. Podaj bez slova navrh na vyzivne,rozvod a v klude si s malickym ži
Malemu Jurkovi všetko najlepšie, zdravička, šťastička, dlhy život👼
Z celeho srdca Ti gratulujem k zdravemu syncekovi 🍀❤. Dufam, ze toto tazke obdobie, Ti maly razom zmeni na to najstastnejsie, aj ked verim, ze to musi byt pre teba velmi tazke. Predpokladam, ze rodina a vsetci blizki stoja pri tebe a budu ti pomahat a podporovat ta, ako sa len da 🙂.
A ked si najdes niekedy cas, urcite nam daj vediet, co nove a ako sa Vam dari. Drz sa! 🍀
Gratulujem k synčekovi. "Otec" škoda slov, určite si vybav výživné aj na seba aj na dieťa, kým neprebehne rozvod.
Držím palce
a otec podpisal meno syna?
@nika1971 veď sú manželia, tak nemusí nič podpisovať
@janickacrazy ale musi, na matrike musel aj moj manzel podpisovat, ze s menom suhlasi. Neviem, ako sa to riesi. Potom som este chcela zmenit meno tretiemu babatku a bez suhlasu otca to neslo.
Blahozelam 🙂
@nevenka No tak a ked to nepodpíše, tak čo mu nedajú meno alebo čo? Veď to je aká somarina. Ja si to teda nepamätám, žeby manžel niečo podpisoval, len ja som v porodnici podpisovala.
@janickacrazy ano nebude mat meno 😲 V nejakom časopise som čítala, že nejaká mamička nevedela kde je jej ex manžel, ktorý bol zároveň otec dieťaťa, tak dieťa malo iba priezvisko. Krstné meno riešila cez sud.
@sendy1977 No to určite, blbosť, nebol to nejaký americký príbeh? Ja som mala prvé dieťa ako slobodná mamička a moj partner mi robil napriek a nechcel nič podpísať pred porodom a dieťa normálne malo meno aj priezvisko. Ostatné sa riešilo neskôr.
@janickacrazy to bolo na Slovensku, dokonca nejaká akože" politička ". Ale ty si bola slobodná, Kamarátka je tiež slobodna a dieťaťu dala meno aké chcela ona . Až keď mala rodný list sa s nim súdila o otcovstvo .

Gratulujem a prajem obom veľa zdravia!