icon

Manžel opustil tehotnú manželku: Ako ďalej?

17. jún 2024

Dnes mi manžel povedal po 15 rokoch vzťahu a 10 rokoch manželstva, xy pokusov o dieťa prirodzene aj s pomocou reprodukčného centra že odchádza . Som v 38 týždni tehotenstva čakám chlapca a on sa vraj na to aby bol otcom necíti . Má 39 rokov, ja 35. Dieťa je z umelého oplodnenia na viacnásobne opakovaný pokus. Keď mi to hovoril , len som sedela a pozerala na neho , nevydala som ani slabiku . Zbalil sa a odišiel . Kde , neviem . Teraz mi večer od neho chodia sms ako rýchlo som sa ho vzdala , ani som sa ho nesnažila zadržať, neprosila som ho aby zostal , aspoň vidí že urobil dobre, že on pre mňa nič neznamená . To som ako čo mala robiť, plaziť sa s tým bruchom po kolenách a prosiť ho aby zostal alebo držať ho srdcervúce nariekať ? Nie, nie je mi to je jedno , srdce mi ide prasknúť , ale keď nechce byť otcom a teda zmenil svoje rozhodnutie z toho mať deti na radšej nemať deti alebo teda nestarať sa , naozaj je dobré ho prosiť aby zostal ? Volala som sestre, žije sama vo veľkom byte , zajtra sa balím a idem k nej . Ja som tak zaskočená že nie som schopná ani plakať , tak nejako som sa najedla , tak nejako osprchovala, telefon mi pípa ako diví , vypla som ho . Neodpovedala som mu na nič.

blonde_bella
27. jún 2024

Gratulujem a prajem obom veľa zdravia!

maryetta
27. jún 2024

Blahozelam. Tu pravu lasku mas pri sebe.

miroslava21
27. jún 2024

Boze to je hňup. Ako moze jeden otec takto vypnut a odist od rodiny, ani len stipka sudnosti a prist sa na syna aspon pozriet 😡
Gratulujem ku syncekovi, uzivaj si ho plnymi duskami. Verim, ze popri syncekovi zazivas aj velku bolest a sklamanie. Drzim palce, aby sa vam darilo a boli stastni bez stipky smutky.

ivik4
27. jún 2024

Pič*s roka
Pekne nech cvaka vyzivne na dieta aj na Teba .
Kazdy jeden sudny clovek keby videl takyto spis tak mu da riadne čo preto 😡 takze dufam ze si na nom sud zgustne , este ked si panko dava posielat vyplatu inam 😡😡
A ani sa nespyta ci nieco netreba !!!
Fuj 😡😡
Autorka, drzte sa s malickym

magdusaaa
27. jún 2024

To je krásna správa ,že ste obaja zdraví ,to je najviac,držím Ti päste ,nech ste zdraví a šťastní,cmuuuuk

betulinka1
27. jún 2024

Gratulujem 🍀🍀🍀🍀 si bola aka mila, ked si mu poslala fotku debilovi. Ale teraz mas svoju lasocku uz doma a ostatne uz nejako bude. Si tu teraz pre ten maly zazrak. Vsetko zvladnes 💪🏻💪🏻💪🏻. Tiez som zvladla a zvládlo kopec inych silných zien.

romanadam1626
27. jún 2024

Držkaj sa, nech to dobre dopadne
Si silná žena!🥰
A nech ste obaja zdraví s dieťatkom

qrstxyz
27. jún 2024

Gratulujem k bábätku a držím palce ♥️

katkati
27. jún 2024

Nech sa dá vypchať. Ty máš naozajstné šťastie pri sebe, jemu niet čo závidieť.

janickacrazy
27. jún 2024

Gratulujem k bábätku a k otcovi sa radšej nevyjadrujem, nechápem, ako môže byť niekto takto mimo. Veď o dieťa sa aj tak v prevažnej miere stará väčšinou žena, takže unho by sa toho až tak veľa nezmenilo. No čo sa dá robiť, zvládnete to aj bez neho. Držte sa.

andreatytler
27. jún 2024

Blahozelam a dakujem ze si napisala. Tvoj pribeh nas vsetky chytil za srdce.
Neskutocne, ze chlap dokaze takto zduchnut.

jakubrianka
28. jún 2024

:o krásna správa. Máš môj obdiv, že napriek takému zlomu pred pôrodom aký si zažila, si všetko zvládla. Na toho chlapa sa vyser. Chlapi sú a budú, najdôležitejšie je mať zdravé a spokojné dieťa čo isto po takej strastiplnej ceste k dieťaťu sama veľmi dobre vieš. Držím vám obom prsty, nech sa VÁM darí, aby malý prospieval a robil ti veľa veľa radosti každý deň ❤️.

ankare
28. jún 2024

Gratulujem a prajem Vám krásny život!

dena883
28. jún 2024

Gratulujem nech ste zdraví a šťastní ....🥰

ivik4
28. jún 2024

Autorka inak dufam a verim ze tak ako doteraz, aj nadalej budes mat svoju uzasnu hrdost co obdivujem a nebudes sa ozyvat otcovi roka. Podaj bez slova navrh na vyzivne,rozvod a v klude si s malickym ži

karolinakr
28. jún 2024

Malemu Jurkovi všetko najlepšie, zdravička, šťastička, dlhy život👼

hope87
28. jún 2024

Z celeho srdca Ti gratulujem k zdravemu syncekovi 🍀❤. Dufam, ze toto tazke obdobie, Ti maly razom zmeni na to najstastnejsie, aj ked verim, ze to musi byt pre teba velmi tazke. Predpokladam, ze rodina a vsetci blizki stoja pri tebe a budu ti pomahat a podporovat ta, ako sa len da 🙂.
A ked si najdes niekedy cas, urcite nam daj vediet, co nove a ako sa Vam dari. Drz sa! 🍀

liv1
28. jún 2024

@ivik4 netreba mu to ulahcovat, nech o rozvod poda sam
A autorka neposielaj mu ziadne fotky, nech aj pukne zvedavostou, ta ho donuti spravit aspon nieco

tilly
28. jún 2024

Gratulujem k synčekovi. "Otec" škoda slov, určite si vybav výživné aj na seba aj na dieťa, kým neprebehne rozvod.
Držím palce

nika1971
28. jún 2024

a otec podpisal meno syna?

liv1
28. jún 2024

@nika1971 ako mohol podpisat ked sa ani neukazal

nika1971
28. jún 2024

@liv1 ved prave...ako potom autorka dostane rodny list dietata?

janickacrazy
28. jún 2024

@nika1971 veď sú manželia, tak nemusí nič podpisovať

nevenka
28. jún 2024

@janickacrazy ale musi, na matrike musel aj moj manzel podpisovat, ze s menom suhlasi. Neviem, ako sa to riesi. Potom som este chcela zmenit meno tretiemu babatku a bez suhlasu otca to neslo.

beata_k
28. jún 2024

Blahozelam 🙂

vevesh
28. jún 2024

@nevenka nemusi, ak do urciteho datumu po odovzdani papierov nepodpise, uznaju meno, ktore mu dala matka aj bez jeho podpisu -na matrike staci sobasny list. Zapretie otcovstva - ak by mal snahy- moze junak podat sudne, ale to mu uz zpakruky odmietnu🫣🫣

janickacrazy
28. jún 2024

@nevenka No tak a ked to nepodpíše, tak čo mu nedajú meno alebo čo? Veď to je aká somarina. Ja si to teda nepamätám, žeby manžel niečo podpisoval, len ja som v porodnici podpisovala.

sendy1977
28. jún 2024

@janickacrazy ano nebude mat meno 😲 V nejakom časopise som čítala, že nejaká mamička nevedela kde je jej ex manžel, ktorý bol zároveň otec dieťaťa, tak dieťa malo iba priezvisko. Krstné meno riešila cez sud.

janickacrazy
28. jún 2024

@sendy1977 No to určite, blbosť, nebol to nejaký americký príbeh? Ja som mala prvé dieťa ako slobodná mamička a moj partner mi robil napriek a nechcel nič podpísať pred porodom a dieťa normálne malo meno aj priezvisko. Ostatné sa riešilo neskôr.

sendy1977
28. jún 2024

@janickacrazy to bolo na Slovensku, dokonca nejaká akože" politička ". Ale ty si bola slobodná, Kamarátka je tiež slobodna a dieťaťu dala meno aké chcela ona . Až keď mala rodný list sa s nim súdila o otcovstvo .