Manžel robí peklo za moju rodinu
Ahojte, mam taky mensi problem. Manzel nenavdii, ked k nam niekto z mojej rodiny pride na navstevu. Je strasne neprijemny, bud ich ignoruje, ale ma sproste poznamky. Ledva caka, kym za sebou zatvoria dvere. Nikto mu nikdy nic z nich zle neurobil, bol proste tak vychovany a nechape, ze sa mame radi a chceme sa stretavat. Ked vie, ze maju prist vacsinou sa pohadame, ze kedy si ma on konecne oddychnut. Chodia tak maximalne 1x do mesiaca a to len na par hodin. Mame male babo, mama by chcela prist aj castejsie a pomoct, no on je k nej tak neprijemny, ze sa uz aj boji prist. S babom mi pomaha minimalne, ale mamu na pomoc, to nie. Ta jeho zaujem neprejavuje. Ako by ste riesili taktu situaciu? On vlastne neznasa koholvek na navsteve, cize tu nejde len o moju rodinu, ale celu spolocnost. Pride mi to uz ako psychicke tyranie. Kym nebolo babo, zobrala som sa isla ja ku rodine, ale teraz to az take jednoduche nie je, predsa len stale lietat hore dole s malym dietatom…
@martul super napad a vydrzalo mu to uz potom?
20 rokov je pokoj, takého anjela nenájdeš, akože neobjima sa s našimi keď prídu, ale podá ruku ocinovi bavia sa spolu a nikdy som odvtedy nepočula že načo tu je mama, prečo mi pomáha.
Toto nie je znamením v horoskope, pozri me sa pravde do oci, je to proste debil
Keby môj muž nachystaj vedro s mopom ako privítanie na návštevu, tak už je dávno po smrti. Neviem kto by ho zabil skôr, či ja alebo moja mama
Zlatko, vzala si si hulvata a manipulátora. Toto sa nezmení
Šla by som od neho, kým mam len 1 dieťa
@autor ake otravovanie jeho mamou. Ta zena ho porodila a vychovala. Ozajsny zasran. Bud ho fakt zle vychovali a je to egoista alebo ma naozaj psychicke problemy. Ja som vzdy za dialog vo vztahu hlavne ked mate spolu dieta. Tak mu povedz co si myslim na rovinu Ale ked sa on choval ako baranok pred vztahom tak by som bola naozaj podozrievava.. Je to jasne ze to bolo vypocitave... A naozaj to nema spolocne so znamenim to je o slusnom chovani..
Tvoj muž nie je introvert, ktory nemá rád spoločnosť, ale nejaky sociopat prichystať mop pre svokru, ktorá príde na návštevu?
A to mu nikto z Vás nevie trocha skrotiť hrebienok?správa sa tak arogantne aj v práci, alebo tam drží hubu a krok a doma sa musí ventilovať?Aj ty si spravila chybu, že si odchádzala k rodičom...
Zvláštne je to, že nenavstevuje ani rodičov ani oni k Vám....rodina a vzťahy sú o niečom inom je mi Ťa ľúto, lebo sa cítis previnilo za takú normálnu vec.
Nezmení sa v tomto on chce kľud a všetci sa môžete pratat.Ja by som s takým nemohla žiť.Svedci to o jeho slušnosti, že sa správa ako hulvát aj pred tvojimi rodičmi žiadna úcta....
Ja by som ho začala privykat na to, že rodičia sa tebou budú chodiť a hotovo...nikdy sa ho rodičia nespytali priamo do očí čo mu vadí?Možno to treba spravit
@pribinak myslis, ze keby som na tvrdo povedla a dost, bude sa ku nam chodit, alebo mi je luto, proste ho ignorovat, ked tu rodina bude, robit si svoje, jednoducho sa postavit na zadne a stacilo, myslis, ze by to bolo este horsie? Proste odist a hotovo?
@luccija on je v praci sefom, nikto mu nemoze rozkazovat, je na velmi vysokej pozicii. Myslim, ze mas pravdu, on nie je introvert, ale mozno aj psychos, uz si to zacinam uvedomovat. Jeho rodina mi nevadi, ma kedykolvek dvere otvorene, to ze nepridu ako je rok dlhy je ich vizitka. Radsej po dovolenkach behaju a nove auta, veci kupuju, akoby sme boli vzduch. Su velmi materialne a nie rodinne zalozeni.
Odísť a hotovo. Toto je jeho osobnostná črta a to sa nezmení.
Takto si mu mala rázne stopnúť jeho blbé reči, obrazne buchnúť po stole a dosť ! A každý týždeň minimálne 1 návšteva, rodičia, súrodenci, kamarátky babinec, kamaráti deťom. Teraz to skús. Povedz že návštevy budú, budú hlavne pre teba a dieťa lebo to považuješ za potrebné a už sa nedáš buzerovat. Ak sa mu nepáči, môže sa zavrieť v izbe, ísť preč ale správať sa bude slušne, žiadne trápne debilné poznámky. Buď to bude akceptovať, alebo sa zariadiš. Ak vydrží, ok, ak sa vráti do koľají späť, vieš ako to môžeš riešiť.
Ja som už asi dosť stará, už som nabrala rozum a skúsenosti, mne by toto muž neurobil ani náhodou, takú hubovú by dostal !
@cacianka presne toto teraz urobim, dakujem, aj ostatnym babam, ze mi pomohli nakopnut sa, ste vsetky uzasne. Uz je toho dost, mna nikto vo vlastnom dome omedzovat nebude. Nerobim mu tam party kazdy vikend, nikto ho neuraza, neobmedzuje… izieb mame dost, moze sa zavriet a byt ticho, ak nie potom budem uz ozaj riesit drsne.
Nedaj sa, máš právo na slušný, spoločenský aj rodinný život, síce s opatreniami, ale na úrovni a tak trvaj na tom, čo ťa má čo kto obmedzovať ako diktátor a minapulator, lebo chces úplný bežný normálny život.
Nerobíš žúrky, nikto u vás nevyvadza, nerobí bordel ani neničí váš majetok.
Keby mm privítal moju mamu s mopom, dostal by s ním po hube... Obrazne. A veľmi by bol rád keby môj krik konečne prestal.
Takže držím palce, bojuj a ukáž mu kto je pani domu, keď on je pán.
🍀🍀🍀
@cacianka dakujem❤️ Perfektne si to napisala.
Ako to mate inak financne? On je teda sef, rodicia tiez netru nudzu.. Byvanie je jeho, tvoje ci vase? Pracu mas istu po tom co dieta dovrsi 3 roky? Mas kartu a kupis ci ti prideluje?
Inak ešte má napadlo, prečo nepríde tvoja mama k tebe, keď on je v práci? Veď ty si doma celý deň.
@kitycat finacne sme velmi dobre, ja pracu mam po materskej. Kartu mam, ale stale blbe reci, ked ju moc precerpam a to kupujem fakt len veci pre dieta a co treba do domacnosti.
@janickacrazy pride, ale tiez este robi, takze sa jej cez tyzden tazko da a nebyvame v rovnakom meste, ze by prisla po praci.
autorka,mohla by som byť tvoja mama,takisto mám zaťa,vzťahy su chvalabohu veľmi dobré.Keby mi prichystal mop a vodu,že poumývaj tak by som povedala,čo si o ňom myslím,ale tak úprimne od srdca,že by si to pán manažér zapamatal.To ako si može niekto dovoliť k človeku,ktorý je starší a je to rodič ženy,ktorú si vzal za manželku.Tu chýba základná výchova od rodičov.
@kormino presne tak, on svoju mamu nazyva pi…, nevazi si nikoho, ani vlastnu rodinu. Hadka hadka za ten mop nebola len kvoli tehotenstvu , inak by bol urcite velky krik.
nehnevaj sa, je to debil😢😢😢
Este by mu mohol skúsiť dohovoriť ocko,možno od neho by si to zobral viac k srdcu.Nech s ním hodí reč ako chlap s chlapom.Držím palce,nech sa to vyrieši🥰
Preboha, tak to s tou mamou už je úplne dno. S týmto chlapom asi nepohnes. Jeho rodičia tiež musia byť nejakí divní, keď ho tak vychovali a vôbec sa nezaujímajú oňho ani o vnúča. Bola si vôbec niekedy u nich doma?
Co si o sebe myslí chlap hrdina dub stroj.... Ci co? Utekaj od neho, on sa nezmení nikdy. Ak sa zmení tak len na týždeň, mesiac.
@janickacrazy bola som u jeho rodicov, ale na jednej ruke sa to da zratat. Vnuca ich absolutne nezaujima, ja toto proste neviem pochopit, moja rodina je pravy opak. Mam pocit, ze som v zlom sne.
@kormino to je mile od teba 🙂, ale otec s nim nepohne. Neraz som pocula ako hnusne s nim telefonuje, pochybujem, ze si jeho radu k srdcu vezme. Podla mna ta totalne zlyhala vychova a to co ho nenaucili rodicia ja uz teraz nenapravim.
Ma jednoducho intoleranciu ...to memoze skocit na hodinku ku kamosovi je to iba raz za mesiac nie 100 x Ved hladame riesenia a nie zotrvavame v tom istom .Alebo nech kupi 2 poschodovy barak ked pride tvoja rodina vy budete dole a on moze byt hore
Tvoj muž není jediný vo vesmíre,komu vadia návštevy,len ostatní sa pretvaruju a akceptujú ich v rámci normy.Co sa kľudu týka,tak hádam nevysedavaju u vás 15 hodín každý týždeň,keď už ani chvíľu nestrpi treba mu povedať ..,pomoc s bábätkom atď..Ja som spoločenský tvor,si neviem predstaviť,že nikto by k nám nechodill.Nemoze ísť do svojej izby za ten čas? Môj švagor nevykukne nos alebo ide preč,keď nemá náladu Nikto sa za to nehneva.Povie,že teraz musí ísť niečo robiť a nikto nevyšetruje či áno či nie...aj on chodí na návštevy ako sa mu chce Tvoj má z trochu tolerancie
Tvoj muž trochu tolerancie by si mal osvojit
Odíď, bude len horšie. Čím neskôr, tým horšie pre dieťa. Mama ti s dieťaťom pomôže viac než takéto pako.
Úprimne sa čudujem,ze potom ako sa spraval k tvojej roodine si stale s ním..su veci, ktoré sa daju odpustit a napraviť, a laska dokáže všetko. Ale toto je prrsiahlo všetky hranice a riesenie typu: tak aj dosť budu sem chodiť naši atd...no ja na mieste tvojich rodičov by som sa ani nahodou u vas necitila dobre...jeho nezmenis, a ak nechces aby tvoje dieťa nebolo neskôr bud ako on manipulator a agresor, alebo ako ty ,ze si kazdy ku mne môže dovoliť co chce....jednoznacne by som odisla ..sorry za úprimnosť, ale viem o com hovorim...

Úprimne? Raz ma tak vytočil, už sa toho nakopilo, ani neviem ako ma to napadlo, ale ostalo mi zle-naozaj, len som to trošku zdramatizovala ,, akože" odpadla, pár sekúnd som ležala, bože jak sa zľakol začala preberat, úplne hisak zlato prosio čo ti je milujem ťa preberá sa..... to bolo cez obed, zrazu nemusel riešiť biznis, mohol zostať doma ja som si ľahla, oddychovala, malý šťastný jak blcha že je tato s ním. Aj riady umyli aj ho obliekol aj prechadzka bola, večera, olúpal ho uložil.
Odvtedy som nikdy nepočula že prečo není hento tamto, .....mama prišla pozrieť, pomohla čo bolo treba porobiť lebo dovtedy nemohla aj kávu si spravili spolu
A je pokoj