icon

Manžel sa mi vyhráža rozvodom kvôli rozlúčke so slobodou

pupava356
29. jún 2021

Ahojte dievčatá, máme doma taký problém a už neviem čo mám naozaj robit. V sobotu má kamaratka rozlúčku so slobodou. Bývame na dedine takže bude to u nás v bare. A potom samozrejme ak by sa niekam išlo do mesta rada by som išla aj ja. Ale mám manžela dve deti. O ktoré bude postarané budú u mojej maminy obe deti. A môj muž si to neželá že by som išla bez neho. Som naozaj ja tá hlúpa keď si myslím že je to úplne vporiadku? Nikde nikdy nechodím nemôžem kvôli deťom. Ale teraz keď mám možnosť on mi to zakáze a vyhraža sa mi rozvodom. Poraďte mi čo mám robit ja som už zúfalá. Mne to príde normalne žeby som išla s babami po rozlúcke niekam. Ďakujem

Strana
z3
panelacikova
30. jún 2021

@jullietka ja netuším, ako by som reagovala pred 20 rokmi, ale momentálne mám manžela, ktorý by bezo mňa proste ani nešiel. on by radšej nešiel, ako bezo mňa. už mi aj spomínal, že možno budú mať stretávku z VŠ a že chce, aby som šla s ním. a ja že, čo tam ja budem sama robiť so starými chlapmi? 😀 (muž je 13 rokov starší). a on že: piť 😀 že on bude veľmi rád, ak sa to uskutoční, ak pôjdem s ním, že by to tak chcel. jednoducho my máme taký vzťah, že nemáme problém vziať jeden druhého niekam. to je úplne jedno kam. ale my máme už 44 a 57 rokov, asi aj tam bude trošku rozdiel. jasné, chodí na obedy alebo občas na kávu aj sám, so známymi či so zákazníkmi (aj vo voľnom čase). nemám s tým problém. ale na takéto "pitky" či bohvie čo ešte navyše, tam chce sám od seba, aby som bola prítomná. a ja taktiež. nemala by som chuť ísť niekde ponocovať bez neho. ale ako píšem, asi je to aj vekom už. keby som mala 20 a on 33, asi by to inak vyzeralo, neviem. my sme spolu 5 rokov a od počiatku máme takéto názory na trávenie voľného času. je to umocnené aj tým, že my nežijeme v jednej domácnosti, každý máme svoju, čiže akonáhle som ja bez dcéry, tak sa snažíme tráviť všetok voľný čas spolu. čiže aj tam je rozdiel. asi by som inak vnímala veci (a aj on), keby sme boli denne "24 hodín" spolu. ja fakt netuším. v každom prípade, ja som nikdy nebola na takéto akcie "stavaná", je jedno, či tam striptér bude alebo nebude, som skôr introvert a kamarátky si "vychutnám" na káve a nie na nejakej diskotéke či bare, fakt ani za mladi som tomu neholdovala 🙂 každý sme nejaký. aj preto som písala teda aj autorke, že toto si mali predebatovať v úvode vzťahu. v každom prípade plne súhlasím s príspevkom od
@julie19 nech si autorka s mužom sadne, nech mu povie, čo s kamoškami plánujú, myslím si, že ak pôjde len o čistý pokec s kamoškami, muž pochopí. ale chápala by som manžela v prípade, ak by šlo o striptíz, ja osobne by som ho chápala, že mu to môže vadiť. nie každý má rovnako uvoľnené mravy, takže ja neodsudzujem. nech si každý zariadi ako chce. ja som rada, že mám muža, akého mám a tiež robím všetko preto a aj budem robiť, aby bol on rád, že má mňa. zatiaľ nám to krásne klape a vyhovuje nám to takto. čiže každý si zje, čo si navarí.

nafka0483
30. jún 2021

@panelacikova Ale z toho co pises som to pochopila tak, ze nie si na taketo akcie, cize keby ta niekto pozval na "sialenu" rozlucku so slobodou, do baru a na diskoteku, tak by si nesla z dovodu ze ti to nepasuje, nemas to rada, nie z toho dovodu, ze velmi rada by si isla, ale podmienkou je aby isiel partner s tebou.
Ze dovod neucasti by nebol cisto ten, ze tam "nemozes" ist s nim.

Chapem, ze nemate potrebu travit cas bez seba na takych akciach, ale su situacie kedy sa vyslovene nehodi a nepatri "dotiahnut" tam partnera ak nebol pozvany. To sa tyka presne rozlucok so slobodou, stretavok zo skoly a pod., kde je partia uzavreta. Ine je ked sa stretnut spoluziaci a kazdy siprivedie manzelku, ale je to otvorene, ze kto chce, tka si niekoho so sebou vezme. Ale mne osobne sa zda nezdvorile neist napr. na stretavku zo skoly len z toho dovodu, ze si nemozem vziat partnerku.

panelacikova
30. jún 2021

@nafka0483 áno, to je pravda. nešla by som tam. a muž je podobný, ak nie rovnaký. čo sa týka tej stretávky 😀 predstav si cca 7 starých chlapov 57-61 cca (nie všetci boli rovnako starí na VŠ), ktorí sa stretnú s basou piva. z ktorých ma niektorí už aj poznajú. a hlavne, ktorí nemajú problém s tým, žeby som tam bola. čiže ja osobne nemám problém tam ísť. ak si ostatní zavolajú, ženy, tiež ich vec, neriešim. akože toto by si musela doslova "žiť", aby si pochopila. ja mám úžasného muža a ja osobne som veľmi rada, že si ma takto "obchádza" a hýčka a že mi dáva pociťovať, a to úplne úprimne, že chce aj takéto situácie tráviť aj v mojej prítomnosti. ja som teda takého gentlemana (a to v mnohých ohľadoch) ešte nikdy nemala, ba ani nepoznala. toľko k nám. čo sa ale teda týka tvojho príspevku o tom, že nás s mužom také niečo ako je bar, disko, či podobné záležitosti, ani neláka, dávam ti za pravdu. v každom prípade trvám na tom, že toto nevyriešime my. autorka mala premýšľať pred svadbou, za koho sa ide vydávať a či jej vyhovuje aj v takýchto "banálnych" záležitostiach.

nafka0483
30. jún 2021

@panelacikova Ja som myslela ze hovoris o tako organizovanom stretku, ked sa stretne cela trieda, aj s ucitelmi alebo tak a cele sa to nesie v znameni spomienok na skolu. Ale ako to popisujes ty, take uvolnene v malom kruhu, navyse ked sa poznate, tak tam nemam problem s tym ze by boli aj partnerky, to je uplne ina situacia 🙂

A ja chapem tvoj postoj aj vsetko co pises, len tvoj prvy komentar vyznel najprv tak ako keby si autorka proste mala vziat manzela so sebou, lebo bez neho nepojde. Ale potom c si vysvetlila ako to mate vy tomu uplne rozumiem a vobec to neznie tak ako som chapal povodne 🙂

panelacikova
30. jún 2021

@nafka0483 áno, áno, tak. to sú už starí chlapi, je ich málo (mnohí už aj poumierali) :(
no nie. autorka nech si zariadi, ako myslí... v každom prípade jej muž môže mať v hlave priam katastrofálne predstavy (a ktovie? možno sa mýli, možno nie) a autorka tu šplechne takýto príspevok. ktovie, čo by na toto napísala druhá strana? my s nimi nežijeme, nevieme, či už autorka niečo aj nevystrojila (nevyviedla) v minulosti, z čoho možno muž nebol nadšený apod. alebo naopak, ako tvrdia baby tu, v diskusii, či muž nie je až príliš žiarlivý, atď. my to nevyriešime. ja už dlhodobo nerozumiem týmto úvodným príspevkom niektorým. akoby my sme to mohli rozlúsknuť, čo so situáciou. veď kto si ako žije, tak má predsa 🙂

stanislavicenka
30. jún 2021

@pupava356 je uplne normalne, ze chces ist. Nie je normalna reakcia tvojho muza.

julie19
30. jún 2021

@panelacikova však autorka nikde neuviedla že ide o striptíz (samozrejme to že to nenapísali neznamená že to nebude, ale osobne som bola na pár rozluckach a napríklad ja som rozlúčku so striptízom nezažila 🤷‍♀️, neviem či je to teda rarita alebo len ja mám take sucharske kamošky 😅) v každom prípade by mal manžel svoje obavy z možného striptizu vyjadrit inak ako vyhrážkami o rozvode 🤔 proste, tak sa veci neriešia .... možné je aj to že autorka nevie čo je na programe, no aj tak sa to dá riešiť rozumnejšie ... moja rozlúčka so slobodou bola taká že ja som absolútne netušila kam ideme a čo ideme... a muž nemal problém má pustiť, moje kamošky pozná a vedel s kým som... baby má uniesli zo ZA až do KE a tam zanedbali ubytko na noc, urobili sme si výlety a večer sme sa nahodili a išli na pár drinkov na námestie a keď už zatvárali terasy dali sme ešte asi dve hodinky na diskotéke, kde sme natrafili na ďalšiu partiu s “nevestou” tak sme si spolu zatancovali a o 3-tej v noci už sme mierili na ubytko sa vyspať ... takze nie každá rozlúčka je sodoma gomora... mali by si to s mužom vydiskutovať medzi sebou... možno chce autorka len čas so svojimi kamoškami keďže už pár rokov je doma s deťmi 24/7 a keď sa naskytne šanca vyraziť si s kamoškami tak muž začne vyhrážky rozvodom?? To hádam nie

stanislavicenka
30. jún 2021

@marseillefan ano. V com by akoze mal byt problem

sono2
30. jún 2021

@pupava356 tak. Muž žiarli to je celé
Šla by som, prípadne sa obliekla u kamarátky, je možné že tam príde číhať?
Ako ja, toto za sloboda poznám.
Teraz sa už na tom smejem, ale žiarlivosť je otravna.
Normálne by som šla.
Povedz mu, že je smiešny a nech nežiarli
Prípadne si dajte v ten deň sex nech je taký spokojnejší.
Mali ste si to dať inde.
Podľa mňa ti tam muž príde

panelacikova
30. jún 2021

@julie19 no práve. keďže my prd vieme o tom, čo je všetko za tým (alebo nie je), tak nechápem, prečo to rieši tu a nie s mužom 😀

majka4555
30. jún 2021

@pupava356 mna by skor zaujimalo ci ist alebo neist, otazka, ze preco to ide tahat do takychto extremov? Neveri ti? Ma dovod? Alebo je ziarlivy? Boji sa? Ale preco? Skor by som s nim sadla a pokecala, ze preco sa boji ked sa mam ist zabavit a kamoskami...

6mia6
30. jún 2021

@nafka0483 my sme už aj také mali. Stretavka zo školy, síce nie tá oficiálna ale dlhšie sme sa nevideli no a spolužiačka píše že musí zobrať aj partnera 😱 my sme ju chceli vidieť tak nám to bolo jedno. Takže 15 báb a jeden chlap. 😂😂😂😂 Máme to ako veselu historku. Už majú deti tak chlap dostane deti a príde sama. 😉

buberova
30. jún 2021

@elizabet173 vám to nemusí vadiť, jej manželovi môže 🙂

siska53
30. jún 2021

@uhgara 🤣🤣👍 presneee! Aj ja tak! Na mnohych diskotekach boli zenske striptizy.. a jedna kolegyna, co oslavovala narodky, tak od niekoho ako darcek dostala stripterske vystupenie. Tak sme sa pozreli, akoze sa "povenoval", t.j. viac ukazal pred tou oslavenkynou a siel prec a my sme pokracovali v zabave.
Ale..neoslovilo ma to.

Moj ma skor problem teraz kvoli moznej nakaze, nie, ze idem, to si uz zvykol 😁

elizabet173
30. jún 2021

@marseillefan a preco by som ho nemala pustit? Inak moj partner nema 12, takze sa vzajomne nepustame, ale si oznamujeme, kde ideme. Mimochodom, na motorkarskych zrazoch su aj ovela tvrdsie predstavenia ako striptiz a?

jullietka
30. jún 2021

@panelacikova tak toto je ina situacia. A je to podstatny rozdiel v akciach. Stretavka z VS je ine.my na take akcie chodime tiez spolu,ale s kamoskami von alebo na rozlucku sa to fakt nehodi,a si myslim ze vek nieje podstatny 🙂

retatka
30. jún 2021

To kde vy ženy chodite na takýchto zúfalcov, zakomplexovaných .Že či tá ,,pusti ,, von s kamoškami .🤦‍♀️Čo je Tvoj otec ?!A to si ešte pýtaš i povolenie ?No ľutujem ťa.Toto dlho nevydržíš,raz povieš ,,koniec.

janakuul
30. jún 2021

@pupava356 normlame mu povedz idem von ,tu su tvoje deti a cau. Ja som Inak velmi kludnej povahy,ale keby mi niekto hovoril kde a kedy mozem ist tak to dovidenia.

simca06022011
30. jún 2021

@panelacikova a odkedy sa na rozlucku so slobodov nevesty beru manzelia??? :DDD

simca06022011
30. jún 2021

@pupava356 nechala by som mu deti a isla, s tym ak mu bude sibat, rozvadzam sa ja... ak ma vela energie, tak nech sa venuje detom..

minimie
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
30. jún 2021

@buberova ak jej manželovi vadí to, že ide jeho manželka rozlúčku so slobodou, tak má problém sám so sebou. Sú to dospelí ľudia, hádam si nemyslí, že je jediným mužom, ktorého jeho žena videla nahého. A to vôbec netušíme, či tam striptíz vôbec bude, autorka ho vôbec nespomenula. Skôr mi to zaváňa snahou manipulovať ňou, najlepšie keby sa z domu bez neho nepohla. A predpokladám, že to od narodenia detí, alebo od svadby aj tak bolo a to je choré

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3