Manžel sa začal zvláštne správať
Ahojte, prosim pred tým ako vlastne porozmýšľate nepíšte mi tu hneď o rozvode. Som s manželom vyše 5 rokov a mame malinke dieťa. Problém je v tom ze už vyše mesiaca sa akoby manžel začal zvlastnejsie správať. Minimálne 1x do týždňa príde v noci medzi 1-4 hodinou a na dosť vypite. Vždy tvrdí že je s kolegami alebo kamarátmi. Je automechanik čiže vždy keď príde ms ruky špinavé. Stalo sa tak znova aj teraz v piatok a v sobotu sa to opakovalo. No veľmi sme sa pohádali a v nedeľu večer som mu povedala ze ešte chvíľu s nim ostanem len kvôli dieťaťu ktoré je na neho veľmi naviazané a Sk sa to nezlepší tak odídeme. Ale ze odteraz s nim budem žiť len ako druhý rodič a už nie ako manželka. Na moje počudovanie povedal ze ôk keď to tak chcem. Zarazilo ma ze tam nieje z jeho strany žiadna snaha. Včera večer o 11 mu vkuse zvonil mobil. To isté číslo mu volalo asi 6x za sebou. On nedvíhal lebo povedal ze nevie kto to je. Keď si išiel ľahnúť, hľadala som svoj mobil a tak som si chcela z jeho mobilu zavolať. A práve prišla správa z toho čísla "už im netrep, a stoj si za svojim" neotvarala som mu mobil a nezistovala viac. V posteli mi povedal ze ma ľúbi tak som mu len povedala aby neklamal aj seba. Povedal mi ze sa nemám báť ze on by ma nikdy nepodviedol. Povedala som mu ze mi povedal ze nevie kto mu vola a zrazu si aj vypisujú tak mi na to nepovedal nič, teraz ráno tiež nič len sa obliekol a odišiel do prace. Chcem počuť čas názor.
Ak klamal aj predtým tak prečo teraz stresuješ? Je to len ďalšie klamstvo a ďalšie budú.
Tiež si nemyslím že je za tým iná žena. Možno je ozaj v problémoch a nechcel ti o tom rozprávať a zaťažovať ťa . A keď si mu dala ultimátum, a on pritakal, tak vie, že už horšie to byť nemôže . Neboj sa všetko dobre dopadne.
@puertorico píše, že pravidelne a dlho klame a neskôr sa vždy prizná. Čiže nedopadne všetko dobre. Pretože ak niekto pravidelne klame, tak to dobré nemôže byť.
To nemas na neho ziadne paky pre pana? Kolko ma dietatko?
Práve mi zavolal z roboty, ze vraj cez víkend keď bol s kamarátmi riešil takú vec kde mladí chlapci bili starého chlapa lebo je to taky chudák tu u nás a volal každému z rodičov tých detí a mysli si ze to bude niekto z nich z tých detí lebo mi poslal celé znenie tej SMS.. Nechcem tu dopodrobna rozoberať to co tam bolo jednoducho. Tento krát si to obhájil a povedal ze je to číslo už nedostupné čiže keď sa mu tam podarí dovolať tak mi povie kto to bol. Aj mi povedal ze ci si vážne myslím ze by ma podviedol. A v jeho hlase som cítila ze ho to trápi lebo mi predtým napísal aj SMS ze ho trápi ako som sa teraz začala k nemu kvôli tomu správať, a povedal ze si mam dnešný deň zapísať ze od dnes už bude všetko inak. O hodinu ma prísť domov a chcem mu povedať ze chcem odísť aj s dieťaťom aspoň na pár dní niekam preč. Som zvedavá ako zareaguje
Nuž písala si, že pravidelne klame. Zase len ťa uchlácholí a bude dobre. Lebo veď v hlase si cítila že mu to je ľúto a pretože povedal že od dnes to bude inak. Keď klame pravidelne, tak musíš sama vedieť, že to tak nebude.
Neverila by som mu. Ved klame stále.
Taktiež už som to predvčerom nevydržala a zavolala jeho mame. Viem ze do nášho vzťahu nemám pliesť ostatných ale jednoducho som jej to musela všetko povedať. Aj teraz keď mi volal povedal ze bola za ním a ze mu poriadne vyčistila žalúdok a preto ze nevie ako sa mi ma ospravedlniť a ci vlastne ešte budem chiect s nim dalej byt..
Nemusela si sa tak spravat, keby ti hned povedal o co ide. A nie chodit chlastat a vymyslat sprostosti. Neodchadzaj na par dni. Na co. Aby si panko oddychol? Ked tak mu zaves dietatko, nech vie o com je starostlivost a ty si niekam vyraz. Este mu vyklidis prostor nie? 😉 a tlieskam svokre. Ak mu odpustis, nebud hned ako medik 😉. Ale lepsie ked sa veci urovnaju samozrejme
@aurora33 to stále ste tu niektoré vzali tak ako keby klamal vkuse. Napríklad ze zjedol rožok a presviedča ma ze si dal chlieb. Myslela som tým ze mi napríklad povedal ze teraz cez víkend bol s "Ferom" a pravda je ze bol s "Ferom aj Jozom". Ale povedal pravdu kde bol
@liv1 dieťa kojím takže nemôžem sa pohnúť bez.. Taktiež on ma cez deň prácu a veľa prace takže to nieje len tak. Raz som odišla bez slova k mojim rodičom, len pár km ďalej. Keď prišiel z prace a nenašiel nás tak sa išiel zblázniť, lebo on nevie vydržať bez toho ze by sme neboli doma a nič nepovedali.
@liv1 teda nemyslím ze zblázniť ze by bol nahnevaný ale preto ze sa bal. Počas toho ako sme iba chodili spolu sa raz stala taka vec ze ma raz skoro "uniesli" vlastný kamoši. Bol to hrozný zážitok pre mňa a aj pre neho a vždy keď si na to spomenie tak sa až začne triasť.
Vy bývate v malej dedinke keď tam zbili starého pána? A odkiaľ mal čísla na rodičov všetkých chlapcov? Ak je to malá dedina tak o tom incidente vedia viacerí.
@dianka555 nie vieme o tom iba my, aj to sme sa dozvedeli len preto ze je to náš sused a mame kamery a bývame úplne na okraji. A áno mala dedinka na východe čiže sa tu všetci poznajú. Polovica je ešte aj po rodine
Prečo ti neodpovedal v noci, ale až dnes a dokonca ti kvôli tomu volal z práce? Potreboval čas, aby si vymyslel dôveryhodnú výhovorku?
@h2 neviem, a povedal ze si to môžem pozrieť v jeho mobile a kľudne zavolať na to číslo keď sa bude dat dovolať. Ze ani on ešte nevie kto presne mu volal ale myslí si ze to bude ohľadom toho niekto. Kvôli tej SMS tak usúdil.
@puertorico ďakujem ❤️
Klame ,mal čas na vymyslenie bájky aby si mu to zhltla aj s navijakom .Klamári sú v tomto majstri .
Ešte mi je divné, prečo nedvíhal mobil. Keď mu o 11 v noci v kuse niekto volá, tak zrejme ide o niečo súrne. Naozaj nechápem, prečo to nezdvihol.
Ved mne je to jedno, to je tvoj muž. Mne môj neklame tak jo nepotrebujem kontrolovať tak ako ty. A sama si písala že ti klame tak sa nečudujem že to tu niektoré vzali doslova.
Autorka, prepac, ale toto nevyzera doveryhodne. Fakt nie.
@h2 on vtedy nedvíha lebo par krát sa už stalo ze to boli kamaráti a otravovali ho opití.. A myslel ze keby to je súrne tak zavolajú aj na môj mobil ale posli hneď sms
A to je také ťažké si uložiť čísla? Tak by aspoň vedel kto mu volá. Fakt sa ti to zda normalne čo robí?
Kamarátov má snáď uložených v mobile. Mne keby v noci volalo neznáme číslo, tak zdvihnem určite. Bála by som sa, že sa niekomu blízkemu niečo stalo. Veď zložiť telefón sa dá vždy.
@drahomirrra jasne, preverim co sa dá aj keď myslím ze po tom všetkom čo sme spolu už zažili mu verím aspoň v tom ze by ma nepodviedol. Túto tému sme už toľkokrát preberali.. Ze sme obaja presvedčení ze radšej by sme zomreli ako išli za niekym iným. A ja hlúpa vždy pochybujem a potom to takto dopadne, áno zatajuje mi niekedy veci, ale nikdy to nieje nič dôležité. A sú to úplne blbosti. Aj keď tu to niektoré ponali tak ze je to chronicky klamár, možno som to ja zle opisala
@aurora33 toto číslo mu nikdy predtým ešte nevolalo ani nepisalo
😅😅😅😀😀😀
To číslo mu nikdy predtým nevolalo, ale on nezdvihne, lebo si myslí, že mu volajú opití kamaráti?! No dobrá blbosť.

Možno si sebou nie je istý.. A bije sa to v ňom..