Manžel si ma neváži a som stále v strese
Ahojte idem si k vám po radu. S manželom sme spolu 7 rokov od strednej ja mám 25r. Brali sme sa pred dvomi rokmi mame spolu krásnu ročnú dceru ale. Odkedy som porodila citim sa nedocenená . Neustale sa len hadame on namna vyskoči aj pred dcerkou mna to velmi mrzi lebo to nanu podla mna zle vplyva . Ja neviem čo mam už robiť ja už nevladzem nonstop byt v strese . Stale mi niečo vycita . Moje sebavedomie je na bode mrazu . Ja som sa snažila to zachraniť ale to sa už asi nedá.
@gabulka267 keď budeš mat čas, pozri si od toho pána viac videí
@gabulka267
Tu máš video ako sa takí chori ľudia spravaju cez sviatky a voľno :
@katkami123 super linky
@bluka2
Keď mám čas, tak si toho pána rada pozriem. Niekedy je to o držku, keď si človek uvedomí, akí blázni medzi nami behajú a ako chorobne zmýšľajú. Stále tvrdim, ze psychiatrie by nemali byť dobrovoľne, ale práve takíto jedinci ich najviac potrebuju.
Bože dievčina.. čím si si tohto chlapa zaslúžila ? Veď píšeš pekne, slušne, az sa hanbíš za tie jeho citácie.
Odíď, ak máš kam.
Zaslúžiš si niekoho, kto ťa bude ľúbiť a nie týrať.
Nebude to časom lepšie.
Poznám pani čo to takto trpela, až mala nádor na pečeni a obličkách. Myslela si, že operáciu neprežije.
Keď bola v nemocnici, on jej písal SMS že či jej je dobre, či sa kurvi 🤦
(Dobre vedel čo jej je, aj domov prišla s celým bruchom rozrezanym ).. to bola posledná kvapka. Rozviedla sa.
@ivca88 Neviem čim son si to zaslužila porodila som mu dieťa dala všetko čo na očiach mal ..
@gabulka267 Až mi je ľúto, že také dobré dievča narazí na takého kkta. Priala by som mu takú mrchu, ktorá ho bude dirigovať.
A ty ak máš kam, tak zober malú a choď od neho preč. Rozveď sa a uži si konečne psychickú pohodu. Časom aj nejakého lepšieho chlapa nájdeš.
Mna zaujalo, MUSELA som si zmazat FB. On ti nema co prikazovat ci mozes mat alebo nemozes mat fb.
@gabulka267 len tolko si dovoli, kolko mu dovolis, aby si dovolil.