Manželka verzus milenka. Ktorá zvíťazí?
Čaute baby,
prosím o názory na muža ktorý má manželku aj milenku. Všetko začalo nevinne. Našla som si milenca, ktorý je ženatý a má aj deti. Je mi s ním veľmi dobre a to isté tvrdí aj on. Avšak, že by sa chcel rozvádzať, o tom niet nejako náznaku. Viem, že mu to takto z časti vyhovuje, ale nemôže to ísť donekonečna. Neviem si predstaviť, že by sme vzťah ukončili. Myslíte, že je dobré ostať s rodinou, aj keď k manželke už nič necíti a ostáva len kvôli ďeťom? Alebo radšej sa rozviesť, ísť za svojím šťastím, za tým čo ho napĺňa a byť s "rodinou" v kontakte?
@jolinka 😀 😀 😀 😀
@lucia33366 ja ti napíšem moju skúsenosť.......tiež som sa zamilovala do ženatého, manželstvo mu nefungovalo......ja som mu na rovinu povedala, že so ženatým nič nechcem mať, mali 3 ročnú dcéru. Povedal si, že nechce byť do konca života so ženou, ktorú nemiluje, vstávať pri nej.....rozviedol sa, s dcérou býva pravidelne, chodíme s ňou na dovolenky a my sme spolu už 8 šťastných rokov......ak ťa miluje, neostane so svojou ženou....môj názor
Na začiatok ber do úvahy, že si sa zamilovala do ženatého muža so záväzkami.
Nemohol by sa ti plnohodnotne venovať, lebo svoj čas by musel deliť medzi prácu-deti-teba-priateľov/záľuby.
Čas, kedy by bol s deťmi by si možno mohla tráviť aj ty spolu s nimi, ale to len v prípade, že by ťa plne akceptovali. Inak by ste zbytočne vyvíjali tlak na detskú psychiku.
Z tvojich príspevkov nemám pocit, že by si bola "mrcha", čo im ho chce ukradnúť len pre seba, preto ber do úvahy aj to, že deti by možno riadne trpeli. Hádam by si nechcela, aby s tebou trávil čas len na úkor svojich detí.
Spolu s tým súvisia aj výdavky - alimenty! Navyše, deti miluje natoľko, že zatiaľ je ochotný byť s ich matkou len kvôli nim, takže pravdepodobne by do deti investoval viac (dary, dobré školy).
Ďalej - istota! Čo ak by to z neho vyprchalo a po čase by si našiel znova milenku? Vieš, keď raz mu to oživilo život, prečo to neskúsiť znova, keď vtedy mu to na chvíľu bolo ako raj?
Možno vieš, možno nevieš, ako to je medzi ním a jeho manželkou. Čo ak prežívajú len ponorku? Je to obdobie, ktoré sa dá prečkať, pretrpieť a potom, keď človek dostane zasa chuť, môže vzťah znovu obnoviť. Čosi podobné mám za sebou aj ja. Je však rozdiel v tom, ako si ľudia liečia ponorku - niekto sa na chvíľu utiahne, poskladá si myšlienky a potom zabojuje (našťastie náš prípad), alebo si nájde milenku, s ktorou ten čas strávi a potom znovu zabehne do príjemného kolobehu za super podmienok, ktoré by manželka znovu nastolila.
Nemyslím to v zlom, ale mala by si si nájsť radšej seberovného - nezadaného, bez záväzkov. To by bolo praktickejšie a mala by si čisté svedomie. Predsa len nevieš, ako sa na toto budeš dívať o 15 rokov. Či si to aj napriek šťastiu nebudeš vyčítať... Alebo horšie - či si to nebudeš vyčítať kvôli tomu, že on znova pochybil a ty si utrpela na dobrej povesti, svedomí aj rokoch.
Veľa šťastia.
@lucia33366 Nečítala som celú diskusiu, vlastne som sa dostala len do časti ,, sex spolu nemajú ,, a ty s nimi bývaš keď to tak dobre vieš ??? Moja muž ti bude bulákať od rána do večera ako je v manželstve nešťastný, ako je tam len a len kôli deťom a potom príde domov pobozká svoju ženu a deti a žijú v krásnej bubline a ty hlúpa budeš čakať kým su pán tvorstva bude potrebovať šmyknúť ... a takýto chlap je pre teba hrdina ??? Takého by som kopala do zadku ... s prepáčením ... Ak by ťa miloval ani deti by mu nezabránili odísť, to si pamätaj !!! Zamysli sa či to má takto zmysel ...
A ešte!
Niektoré ženy by ti tu vedeli napísať, ako sa cítili, keď zistili, že ich muži majú milenky.
Mnohé sa možno cez to prenesú, ale istú dobu to iste bolí.
Nikdy nevieš, čo ťa čaká a iste ti tu nikto nepraje, aby si to pocítila, ten podvod, stratu blízkeho človeka... Ale skús sa do toho vžiť.
Každá žena by to iste ľahšie znášala, ak by jej ex/manžel najprv jeden vzťah ukončil so všetkou cťou (aspoň aby to tak ona cítila), až potom si niekoho našiel.
Buď múdra, prosím. Ak ti na ňom záleží, alebo možno ak sama nevieš, čo je najlepšie, toto nič nepokazí -
skús sa s ním rozísť, povedz mu, nech o ženu zabojuje, nech si utriedi myšlienky aj život, a potom nech ti dá vedieť, či ti môže byť vďačný za to, že si mu možno nečestným spôsobom, ale predsa len pomohla poskladať manželstvo, alebo či ťa žiada, aby si s ním znovu tvorila pár, ale už ako s rozvedeným človekom, ktorý má svoje priority a povinnosti utriedené.
Ak by bol schopný ti v tomto ustúpiť (bez ohľadu na výsledok a čas), mohla by si si povedať, že možno žene za jej chrbtom ublížil, ale prebudil sa v ňom charakter a je to skutočne dobrý človek (možno neskôr priateľ, alebo dobrý známi). Alebo by si si mohla povedať, že tento muž je natoľko rozumný, že si najprv vyriešil svoj život a upratal ho, až potom sa rozhodol pre nový, trochu čestnejšie, než by to urobil, ak by mal počas rozchodu/rozvodu milenku.
@lenka1708 tak toto si zabila kráááásne
@niki101988 myslim, ze ten obrazok hovori za vsetko ;) Kazdemu sa vzdy vsetko vrati, skor, ci neskor..
@lenka1708 V to verím aj ja, keď mi po chlapovi štartovala recepčná tak som jej to krásne vysvetlila, že mu treba prať, žehliť, variť a starať sa o neho a že takto nastylovaný chodí vďaka mne a nie z vlastnej iniciatívy, že má dieťa, rodinu to mu je prednejšie ako jej vagína. Mimochodom zohnala si jeho číslo, ale to som medzitým zdedila ja tak písala celú dobu mne 😀
nejdem citat vsetky prispevky, ale nezvitazi ani jedna z vas - milenka aj manzelka bud zostane sama, alebo s chlapom, ktory uz raz podviedol, takze si nebude moct byt nikdy ista tym, ci ju nepodvadza.
pri nevere neexistuju vitazi, su len porazeni. a len taka otazocka - vedela by si mu uplne doverovat, ze teba nepodvedie? uz ta predsa podvadza - s manzelkou...
@lucia33366 Este jeden aspekt by si aspirantka na novu partnerku zenateho s detmi mala tato uvedomit. Ak sa aj so zenou rozvedie, bude na svoje deti dalej platit, kupovat im darceky na sivatky ci Vianoce sa tvoje deti s nimi budu vzdy delit, ked ich lubi, najskor budu u vas travit aj cast casu, budete chodit spolu na dovolenky. Uz je tu x takych for kde macochy tuto rolu nezvladaju, nakolko bezproblemove toto byva skor vynimkou nez pravidlom, skor su tam nejake formy problemov vzdy. Pre nu budu vzdy cudzie konkurecne deti, pre neho jeho zlaticka. Ked nova zena bude chciet sama zahniezdit, zacne jej to vadit este viac ze sa o deti s ktorymi nic nema ma delit s casom a energiou ktoru by chcela dat len svojmu dietatu. Tito nevlastni surodenci budu po tom muzovi aj dedit, dielom ako aj tvoje deti, cize nikdy to nebude len vase, ono je fakt dobre si 3x rozmysliet ci takeho zatazeneho minulostou chciet, ci ked vyprcha zamilovanost a prijde pragmatizmus beznych dni nebude skor na prekazku, ze uz je "jety".
@lucia33366 takze ti napisem moju skusenost. Bola som podvadzana manzelka a koniec bol rozvod. Ex ostal pri svojej laske doteraz a ja som pochopila, ze to nakoniec bolo to naj pre mna a moje deti. Iba sme sa trapili vsetci ako sme boli a to dlhych 14rokov a to kvoli detom a nie financiam. Ja som mala.svoj byt, auto atd. A nasla som si zenateho, alebo on mma ;-D No, podstatne je, ze som nikdy nebola taka stastna ako teraz. Mame maleho syna a taku starostlivos a lasku aku ma ku mne a malemu a aj mojim detom som nezazila. Stara sa non stop o nas a som najšťastnejšia na svete. Manzelstvo mu nefungovalo a zjavne ma miloval (aj miluje), lebo sa rozviedol a zobral si ma. Netlacila som, ani by ma nenapadlo. A tak sme teraz spokojni ja, moj ex, moj manzel, jeho ex (ma uz druheho) a aj deti, lebo ziju v klude a harmonii a vidia, ze existuje aj laska. A vobec sa nebojim, zeby ma podviedol., alebo nieco take. Sme stale spolu, podnikame a jeden bez druheho nejdeme nikam. Uz tri roky a vyhovuje nam to tak. Takze ja radim vydrzat ak ho milujes a citis, ze aj on teba. Urcite nie je lahke sa rozhodnut pre rozvod. Drzim palce nech to dopadne akokolvek
@lucia33366 tvoje názory sú dosť nezrelé, asi si ešte velmi mladá a naivná 😀
Manželka verzus milenka. Ktorá zvíťazí?.... a vyhrou je co? ten zbabely chlap co sa doma zene boji priznat ze ma bocak a bezhanby zmaca prutik zaroven v milenke? to je akoze ta vyhra? to fakt?...co sa tu clovek nedozvie....
@lucia33366 zvitazi jeho manzelka, lebo sa zbavi sa takeho k***** 😝
Ale co, ked to je z cistej precistej lasky, vsak? 😎 😎 😎
Inak, baby, toto sa mi zda, ze je to rovnako FAKE /citaj fejk/ tema, ako mnohe ine 😉 😉 😉
baby už dávno som sa tak nezasmiala, ako tu, keď som si čítala niektoré príspevky😀... ako, neviem neviem, či by som na toto viac-menej "mamičkovské" fórum písala, že som milenka a chcem váš názor😀 ... veď to je čistá "samovražda"...😀😀😀 ...
@lucia33366 čo si masochistka ?....
@lucia33366
ak aj odide od zeny a s tebou splodi deti a potom ti povie "bye bye cica..idem ku Katke za svojim stastim" ... potom si skus odpovedat na otazku, ktoru si polozila...
Ja by som VSETKY chujovske serialy a literaturu typu 50 odtienov sedej a ine kraviny zrusila!!! Toto vsetko totalne debilizuje zeny!!
a este mi napadlo. Po 10 rokoch, Lucia je doma so svojou 9 rocnou dcerou, jej partner-manzel je na pracovnej ceste /ehm, akoze :!/
Dcerka: Mamka, a vy ste sa s ockom ako zoznamili?
Lucia: Nuz, to bolo take nevinne... 😀 😀 😀
@lucia33366 toto je tak stary, vecny pribeh...nestastny muz zostava kvoli detom, bla bla....ze sa vam to chce zeny pocuvat...zivot sa samozrejme neda naplanovat ked si zamilovana, tak je cum a fuk, ci je zenaty a ma rodinu...necitala som vobec tuto diskusiu....zaujal ma nazov....ak ti ide o vasu spolocnu buducnost, myslim, ze si prehrala uz davno...
Nikdy nepochopím ženy, ktoré sa "zamilujú" do ženatého muža, ktorý má malé deti. Nejde mi to dokopy, o čo ti vlastne ide? Chceš ho mať ako životného partnera? Je to nespoľahlivý človek, keď dokáže toto urobiť. Kopla by som ho do ....
@guinevre by si neverila, že taketo sprostane skutocne existuju (mala by som aj ine slovo, ale nepatri sa byt vulgarny)? bohuzial a nie je ich az tak malo. takze toto kludne moze byt a asi aj je real.
asi cakala, ze jej tu budu matky tlieskat. hlavne tie, ktorym sa do zivota takato mužospasitelka uz vpasovala.
ale ako provokacia je to dobreee 🙂
@caoli No, pozri, moja teta ked sa rozvadzala tiez si nasla muza, ktory bol stale zenaty, ale tiez im to nefungovalo, do roka boli aj jeden aj druhy rozideni, a spolu su uz 25 rokov, nikdy sa nepodvadzali, maju krasny vztah. Kolegyna, tiez zoznamili sa, on zenaty, vraj manzelstvo nefunguje, do roka sa rozviedol, zobral si kolegynu a tiez su skoro 25 rokov spolu a su stastni, spolu chodia vsade, ziadne podvody v manzelstve... ale zase druha kolegyna chodi so zenatym, ten jej nakecal ako je nestastny, a o rok s manzelkou urobil dieta, a nemieni sa rozvadzat :D Takze, je to tak individualne, a nie vzdy je to tak cierno-biele, ved su aj zeny mrchy, tak muz to uz nevie vydrzat, a su aj muzi sunknickari, neni proste ziadne pravidlo, len treba vediet spoznat o co ludom ide.
@lucia33366 predpokladam, ze od manzelky neodide. ked sa ta nabazi, najde si inu milenku. a potom dalsiu....popritom urobi manzelke este 1-2 deti a bude s tvarit, ze vsetko je ok
Pokracuj vo svojej naivite. Chuda manzelka a deti

@adamuska ked chces aj toto ti prelozim 😉 😉 😀 😀 😀 😀
"milenka je chyba v statistike, prakticky je to iba take vyrovnavanie sa s frustraciou, ktoru muz nejakym sposobom nedokaze a najma nechce riesit so svojou manzelkou... no co uz? "
v preklade... " som frustrovany ze nemozem trtkat hocikde a hocijaku ako za slobodna, tak najdem mladu sprostu a naivnu milenku,,, je to vzdy bezpecnejsie a lacnejsie ako kurva" 😝 😝 😝