icon

Máte vo svojom okolí chlapov, ktorí nechcú deti?

modrykonik33
4. nov 2022

Rozmýšľam nad svojou budúcnosťou a pravdepodobne nechcem deti, žiaľ zatiaľ som nestretla chlapa, ktorý by to mal rovnako 🤔 pričom jeho vlastné by mi nevadili ak by boli v striedavke...máte vo svojom okolí chlapov, ktorí nechcú deti?

Strana
z2
jaskolka
5. nov 2022

Áno, poznám takých.

kassandra25
5. nov 2022

@modrykonik33 podla mna je vela chlapov, ktori uz nechcu dalsie deti, su rozvedeni a uz nejake maju z predoslych vztahov. Ano, daju sa taki najst.

buberova
5. nov 2022

@juliet86 26 a 29.. ja som nikdy nemala rada deti (rovesníkov nerátam) nevedela som to s nimi a zatiaľ sa vo mne žiadne materinské city neobjavili. Proste nepáči sa mi žiaden aspekt toho mať deti a byť matkou. Manžel sa necíti na tú zodpovednosť, na to že by nám to od základov zmenilo život a ďalšie veci...

diewcatqoo
5. nov 2022

Ano, poznam viacerych, co nechcu deti. Aj muzov, aj zien. Mat dieta nie je spolocenska norma, ale slobodne rozhodnutie.

katkaseiner
5. nov 2022

Za mňa nepochopiteľné, mne raz vo vlaku bratranec zadrel že oni deti mať nebudú...skoro mi zabehlo...a vtedy vysvetlil že žena nechce a on je s tým ok. Ale dosť sa čudujem. Brali sa dosť rýchlo, kočka z veriaceho rodiny čiže kým neboli zasnúbený, otec jej ani nedovolil spať v rovnakej miestnosti ako jej terajší muž (čo bolo na intraku nevedel a teda neriešil). Neberte má v zlom, ale manželstvo je na splodenie a výchovu potomkov, to by ako silné veriaca mala vedieť... Len taká úvaha. Inak mi neprekážajú vôbec, dokonca aj keď k nám prišli tak s deťmi sa baviť celkom vedeli, dokonca dala mojej 10rocnej tipy na knižky (ona je veľký knihomol).

retatka
5. nov 2022

Len je rozdiel mat dieťa z predchádzajúcich vzťahov a nemať dieťa žiadne a ani nechcieť a hlavne keď už to je chlap 50-60 -70 ročný ktorý si stojí za svojim rozhodnutím a nie 30 ročný mladík kde sa všetko môže ešte zmeniť…platí i v opačnom garde.

iv007
5. nov 2022

Poznam osobne 2 takych co otvorene prezentuju ze deti nechcu, z financneho hladiska aj z pohodlnosti.Maju vsak do 35 rokov, cize je otazne ci vekom nezmenia nazor..

diewcatqoo
5. nov 2022

@katkaseiner nie, manzelstvo nie je na splodenie a vychovu potomkov. Rozhodnutie vstupit do manzelstva a mat deti je slobodne rozhodnutie dvoch ludi. Existuju aj bezdetne manzelstva, ktore su stastne.
Tak ako pre teba je nepochopitelne to, ze niekto nechce mat deti, tak mozno pre druhu stranu je nepochopitelne, ze ty mas deti.

littlefiona
5. nov 2022

@modrykonik33 mňa by taký muž nepriťahoval, keby mi povedal, že nechce deti, lebo to vypovedá o tom, že je zameraný na seba a svoj život len, v podstate tak trochu egoista. Ja deti nemám a kvôli môjmu vyššiemu veku neviem, či ich ešte budem mať, ale partner deti chce, to či ich aj reálne budeme mať už nie je podstatné. Pre mňa je dôležité, že túži po rodine.

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
viky173
5. nov 2022

zopar ich deti nechce vobec, vacsine je to jedno a maju ich iba preto, lebo zena chcela a ti, co naozaj tuzili po dietati poznam presne dvoch 😀

kiki68
5. nov 2022

@barborachors napr total nerds, proste si idu iba svoje a maju tak nejak svoj svet, kde to dieta nezapada, muzi , ktori maju napr zivotny styl aka swingers parties a rozne taketo veci, kde by dieta nebolo zrovna kompatibilne. Tiez muzi, co maju specificke zaujmy a ich dieta je napr ich business. Stretla som takych viac

katkaseiner
5. nov 2022

@diewcatqoo trošku si skús postupovať význam manželstva z hľadiska cirkvi. Nie som ťa čo sedí v prvej lavici v kostole 5x do týždňa ale tiež som sa to dozvedela od kňaza pred našou svadbou. Dokonca ak pár vie že nemôže mať deti, ani by nemali mať svadbu v kostole. Nestotožňujem sa s tým, píšem len čo som sa dozvedela

janickacrazy
5. nov 2022

@juliet86 no on je už 50+, keďže bol odo mňa starší a rozišli sme sa už dávno, takže asi príliš starý 😛

shelby88
5. nov 2022

@katkaseiner to sa mi5 nechce veriť, že toto povie kňaz. Smutné

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
5. nov 2022

@katkaseiner k tomu nemam co napisat.. 🙂

ailiba
5. nov 2022

@modrykonik33 tiez takych poznam. Problem je podľa mna v tom, ze ti to malokto otvorene prizna, lebo ho okolie zacne hned odsudzovat a prehovarat. A potom su taki, ktori na tom netrvaju, ze musia byt deti. A rozvedeni s detmi vacsinou uz deti nechcú.

zuzuliatko123
5. nov 2022

@modrykonik33 Áno, mám v rodine takých mužov (35-40r).

modrykonik33
autor
Autor odpoveď zmazal
littlefiona
5. nov 2022

@modrykonik33 presne toto som potrebovala počuť, ďakujem. Si si kopla a si spokojná dúfam👍👍

vakaveronika
5. nov 2022

@modrykonik33 nie. skôr ženy nechcú

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
leidin
28. sep 2024

Ja si myslim ze oni sa nechcu nejak specialne tym zaoberat pokial nemaju prave taky vazny vztah. Zeby to aj prijali keby na to prislo ale nechcu to planovat. Take lemry. Cakaju na kinder prekvapko. Ja mam taky nazor na tych chlapov co sa neviazu a furt sa ozyvaju holkam ze tajne dufaju ze z toho nieco bude ale nechcu proste nic stratit vztahom co by nefungoval.

Strana
z2