icon

Mená mojich detičiek

mojedeti111
12. aug 2014

ahojte syn sa mi volá Ivan po manželovy, strýkovy a obidvoch starych otcov, dcerka je Eliška až do poslednej chvíli som nevedela ako sa bude volat až nakoniec jej meno vybrala švagrinka 🙂 😲

cuculiatko88
12. aug 2014

@lillika mňa by zaujímalo ako sa volajú deti tvojich strycov a tiet a keď.majú tie deti deti tak ešte aj ich.mena by som chcela vedieť 😀

kadri
12. aug 2014

@anatalia77 fu, som si vydychla, stefan tam nie je, takze na moste nebyvam 😀

http://cs.wikipedia.org/wiki/Sochy_na_Karlově_m...

godyna
12. aug 2014

@lenka_1989 tie sa časom vyplavia

emma_932
12. aug 2014

zdravim damy, volam sa Timea, muz Martin a mame syna Tomaska 🙂 ale!!!
datum narodenia mam 23. 7., syn 23. 2. a muz 22.2. 😎 a na moje narodeniny ma svokra meniny 😉 inak nuda...
a tato tema, konkretne Zita na predchadzajucej strane ni pripomenula, ze chcem dceru Zitu. a mozno Alexandru.... no, casu dost 🙂

lillika
12. aug 2014

@cuculiatko88 fuha,ze aka zvedava.napisem ti IP? :D

barborazilina
12. aug 2014

Ja to musim napisat ... moji stari rodicia mali 4 deti - moja mama nar. 6.7., teta 12.4., teta 5.7. a ujo 12.7. a tete z 5.7. sa narodil syn 7.7. ... takze na zaciatku jula sme stale v liehu od 5.7. do 12.7. 🙂 🙂 🙂

mimisami
12. aug 2014

a to dnes ani nebolo také teplo.... 😀 😀 😀

cuculiatko88
12. aug 2014

@lillika sak tu všetkým napis,nech vieme 😀

silviamajo
12. aug 2014

aj u nás je meno Viliam..má ho môj otec,brat,synovček,strýko a bratranec..🙂 ale vedia koho voláme lebo to máme rozdelené 🙂 otec je Vilo,synovček je Vilínek,brat je Vilko,strýko je Vili,a bratranec je Vilušek 🙂 🙂 a keby k nám ešte nejaký pribudol tak už veru neviem ako by sme ho volali 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

lillika
12. aug 2014

@cuculiatko88 no prrr,tak to by boli zas moc intimne informacie 😀

dejnas
12. aug 2014

@lillika optimistka! susedíme s ukrajinou 😅

lillika
12. aug 2014

@silviamajo Víla? 🙂

jerryjanka
12. aug 2014

moja prva dcerka je Janka narodena v polovici januara, druha kedže je narodena tyžden po Jankinych meninach musela dostať meno ktore je v januari, šak nech šetrime na oslavach nie ? 😀 vola sa daniela, a teraz čakam tretie ktore sa tiež narodi v januari tak hladam augustovo septembrove meno - zatial neviem pohlavie , reku šak nech to mame všetko v kope nie? 😀 poradite 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

magic08
12. aug 2014

@barborazilina my mame taky august, ze 5., 6., 7., 14., 23. 🙂 🙂 🙂 🙂 v liehu cely mesiav 🙂 🙂 🙂 🙂

lillika
12. aug 2014

@dejnas Aaale,ved aj virusy urcite citia,ze je to tu o nicom,ze tu skapal pes 🙂,tak skoda namahy :D

cuculiatko88
12. aug 2014

@lillika ale veď ja som.neni zvedavá ako sa volajú 😀

kadri
12. aug 2014

@silviamajo pohodaaaaaaaaaa, este mate tieto moznosti: william, vilčo, vilém, vilimír, viloslav, vilkátor, bill 😀

ivushqa
12. aug 2014

@kadri takže som uhádla ja?

lillika
12. aug 2014

@lenka_1989 pravdepodobne to zakladatelka povazuje za problem 🙂

silviamajo
12. aug 2014

@kadri tak super tolko možnostíííí 🙂 🙂 🙂 dufam že už nebude ani jeden..hihihi

kadri
12. aug 2014

@ivushqa jasne, si hviezda 😵

caoli
12. aug 2014

@1ivanka1 ivanka, 28.12., dva dni po 2. vianocnom sviatku 😀

stanushqa85
12. aug 2014

Ja som narodena 19teho aj moja mladsia dcera aj moji dvaja strykovia, moja starsia dcersa je narodena 4teho aj moja mama aj moja sesternica,sestra je 7.6,starka 7.8,stryko 8.9, moji dedkovia sa volali Stefan, mam aj dvoch strykov Stefanov 🙂

1ivanka1
12. aug 2014

@caoli tak to uz je o inom 😉 treba sa vyjadrovat presne..

caoli
12. aug 2014

@1ivanka1 ved som sa, Vianoce su od 24. do 26., ci? 🙂
inak, cakala som, kto prvy pride so Stefanom, tak snad som pobavila 😉

somjankad
12. aug 2014

moje deti su obaja marcove a aj svokra-syn je 4.- svokra 6.- ked sa narodil ta sa zo mna smiala, ci som nemohla vydrzat do 6.- dcera sa narodila 9.- a zas bol problem preco nie na jej narodky... no vyhoviete svokre? srandujem-mam zlatu svokru -hoc je uz aj exsvokricka-ale mame ju radi a pre mna je to druha mama...

sigma510
12. aug 2014

Ja som Henrieta a meno som zdedila po nejakej maďarskej gymnastke... z rodiny asi nebola 😀 😀 😀 A som jediná v rodine, ešte že by som tak jedine dcéru raz pomenovala, ale neviem neviem, ale ak by hej, určite vám o tom založím témičku 😀 😀 😀

ivec16
12. aug 2014

Jaaaj manzel na mna pozera co sa rehnim :D... My sme v liehu v juni koplet vsetci, mama ma narodeniny, jedna babka, druha babka, aj ja a otec, brat, manzel, svagor, sestra maju meniny :D

masinka
12. aug 2014

moj otec je Peter, ja som sa narodila na Petra-Pavla. Narodeniny ma 5.5., tak mi dali take meno co je v klaendari 7.5. nach aj to mozeme oslavovalt spolu 😀 A ja som tak vyriesila manzelove sviatky - k narodeninam dostal prvu dceru (narodila sa 4.12. a on ma narodky 8.12.) a k meninam druhu (ta je 4.1 a on oslavuje 13.1) 😀

katrinka8
12. aug 2014

@drobcek26l - my mame tiez Tomaska a Terezku 😀