Mená mojich detičiek
ahojte syn sa mi volá Ivan po manželovy, strýkovy a obidvoch starych otcov, dcerka je Eliška až do poslednej chvíli som nevedela ako sa bude volat až nakoniec jej meno vybrala švagrinka 🙂 😲
vlastne nie som,lebo moj otec mal stryka a jeho dcera je tiez Lucia 🙂 .Neviem,ci je to dolezite,ale ak ano,tak som rada,ze som si spomenula 😀 😀 😀
a ze konecne super tema :D
a.... vo co "go" ??? nejak som asi nepochopila ten úvodný príspevok 😕 😕
hlavne že ste zdraví....😀
Ja som sa strasne teraz nasmiala....dakujem dievčatá 🙂
Aj jaa aj jaa :D moj pradedo bol Simeon a aj mojho manzela pradedo bol Simeon...(nie nebol to ten isty :P ) Ak budeme mat syna bude to tiez Simeon 🙂
@lenka_1989 Mne sa paci meno Simeon ... ale ako mu povies pekne? Simeonko????
@barborazilina Simi. Simeonko. Simik. Simko... Uvidime. Myslim , ze to prise same a ludia v nasom okoli si zvyknu.
ja som Maťa, muž je Rasťo, zhodou okolností aj môj otec je Rasťo, mamina je Eva, brácho Robo, segra Júlia. svokra Ľubica, svokor Milan, švagriná Naďa......a naše poklady Denis a Simon. Ak by bolo málo, ešte pripíšem aj netere a synovcov: Petra, Michal, Veronika, Pavel, René a Róberta. .........teší ma :_D :-P
moj sused je vaclav a druhy stefan, hadajte kde byvam? 😝
@barborazilina my máme Simona........voláme ho Simi, Simonko, Simčo,
Jaaj baby,konecne tema,kde sa nikto nehada a vsetci sa mozu vyjadrit 🙂.a konecne tema,ku ktorej mam co povedat...a keby ste chceli vediet ako sa volaju muzovi strycovia a moje tety,kludne sa pytajte 😀 😀 😀
@kadri bývaš presne tam a na konci odbocis doľava 😀 uhadla som? :-P
@cuculiatko88 nie, doprava, vsak vedla vaclava 😉
@ivushqa 😀 mna napadol ten most v Prahe,tam su predsa tie slavne sochy..len neviem ci je ten jeden Stefan 😀
@kadri no.jasne, prepáč pomylila som sa, ale skoro som.uhadla 🙂
Inak zaujimave, ze tato tema sa nachadza v "oddeleni"rodinne problemy.

Ja mám kamošku volá sa Marcela, má brata Petra, manžela Petra, svokru Marcelu a aj švagrinu má Marcelu a čo myslíte ako sa bude volař ich dieta? No jasné že Peter alebo Marcela 😀