icon

Mená mojich detičiek

mojedeti111
12. aug 2014

ahojte syn sa mi volá Ivan po manželovy, strýkovy a obidvoch starych otcov, dcerka je Eliška až do poslednej chvíli som nevedela ako sa bude volat až nakoniec jej meno vybrala švagrinka 🙂 😲

Strana
z4
esterba
12. aug 2014

Celý deň depka a teraz toto. Sa budem rehliť ešte týždeň 😀 Ďakujem všetkým a dokonca aj zakladateľke 😀

marakoli
13. aug 2014

a už ked sme pri tých dátumoch.......začíname hned od januára. oco 10.1., ja 11.1. otec aj mm majú 13.1. meniny. 4.2. mm narodky, 20.2. svokra, 29.2. svokor. starší syn má narodky 18.6., mladší presne 2 týždne po ňom oslavuje 2.7. brat je 14.8. sestra 17.8. neter 18.8. synovia majú meniny 30.10 a 1.11. a bombónik nakoniec mama je 23.12, volá sa Eva.....takže má 3 sviatky naraz............ked to tak zhrniem......my sme v liehu skoro celý rok.........nazdravieeeeeeeeeee

drobcek26l
13. aug 2014

@katrinka8 To bol vždy môj sen, Tomáška už mám, len aby sa ešte Tá Terezka zadarila 🙂

hanatom
13. aug 2014

odporúčala by som trošku si pocvičiť pravopis,,, 😉

hejdita
13. aug 2014

😀 tak ja mam brata štefana 🙂 ktory je po otcovi pomenovany štefan 🙂 ktory tiez bol po otcovi pomenovany štefan 🙂 moj brat štefan ma syna štefana tiéž 😀 moj brat štefan je zenaty 🙂 a teda bratova manželka ma otca tiez menom štefan 🙂 lenže on akoze bratov svokor ma sice syna ale on sa štefan nevola takze aspon ma takto pri dcere jej manzela štefana 😀 takze tolko 🙂 inak ja som martina 🙂 😀 a za manzela mam juraja teda ale českeho jiřího ktory je po jeho mamine jiřine 🙂 ale otca ma zdenka a tiez brata ma zdenka ktory uz ma syna zdenka 😀 druhy svagor je tomas po otcovom otcovi 😀

a dufam je vam to vsetkym jasneeee 😀 !!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🤐

emily_666
13. aug 2014

@hejdita čítala som dvakrát a jasné mi to nie jé 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janulqa1975
13. aug 2014

ja mam dve deti syna Mareka a dceru Danielu a v pripade ak sa zadari tretie tak to bude bud Samuel alebo Sofia .

kadri
13. aug 2014

@hejdita mne to je uplne jasne, si majster objasnovania situacie 😉

inkinka
13. aug 2014

mama sa volá Milica, jedna neter Milica a druhá Lucka... a team tricko 😉
http://www.cocopinda.com/shop/product/122/Milic...

katrinka8
13. aug 2014

Baby, no u nas je to tiez vesele - v novembri 😀 Syncek je narodeny 22-ho, 24-ho sa narodil synovcek, zaroven ma stara mama meniny, 25-ho mam meniny ja, 26-ho ma meniny ocinov bratranec, 27-ho ma meniny ocino a 30-ho ma meniny moj brat a tiez mal meniny aj moj dedko 😀
A co sa mien tyka, tak moja babka bola Anna, moja mamina je Anna (je to jej dcera), aby nebolo tych Annien malo, tak 2 mamini bratia si zobrali za zeny Anny a 1 z nich ma vnucku Anicku (sesternica dala Anicku na pamiatku babky) 😀

katrinka8
13. aug 2014

Este som chcela napisat, ze aj moja kolegyna to ma zaujimave, vola sa Viera, jej muz je Peter, maju 3 deti, Petku, Vierku a Petka 😉

guiseppinka
13. aug 2014

@emma_932 jej, aj ja mam muza martina, ktory je tiez narodeny 22.2.

inak u nas to je tak, ze mama, babka, babkina mama a aj jej mama a aj neviem este kolko dalsich generacii bolo zuzan, mna v skole tiez triedna volala zuzka (po polroku som na to zacala aj reagovat). mamin oco bol jan, aj jej brat je jan, aj dedov otec bol jan a tak niekolko generacii 😀
oco je juraj, jeho oco (teda dedo) aj jeho oco aj dalsi otcovia boli jurajovia. jeho mama bola margita a aj moja teta vyfasovala to meno...
a aby toho nebolo malo, tak este aj svokor je jan 😀

danielahamar
13. aug 2014

neskutočná téma a nenormálne príspevky

takže sa predstavím aj ja, ja som D, môj muž je R, deti A a Š, sestra I,Ľ a brat M, švagor J, tak isto aj svokor, svokra A, moja mamina M, môj otec Ľ, moji st.rodičia boli Š, tak ako aj môj ujo, M a M a R a tiež pijeme od januára do apríla každý mesiac 😀

emma_932
13. aug 2014

@guiseppinka dufajme, ze to nie je ten isty clovek 😉 😀

sigma510
13. aug 2014

Ešte by som teda podotkla, že u nás sa nikto po nikom v rodine nevolá, každý má originál svoje meno, ak nerátam generáciu pra pra rodičov kde bol každý Juraj :D. A naťatí sme celý rok, lebo furt má ktosi čosi 😀 😀 😀

sosanna88
17. aug 2014

hahahahahahha.
Prababka Maria, pradedko Matej-ich deti Maria a Matej, sak volakedy sa automaticky dedili aj mena...
Svokor Dusan-jeho syn Dusan (Duduš)-jeho syn Dusan (Nino)..bez problemov rozozname..
Pestry je u nas najmä november: svokra + svokor + manzel + moj dedko a pradedko...takze my sme v liehu cely november, ale co tie darceky...ked hned nato idu vianoce...
...Ja som chcela meno pre svoje dieta ktore nikto v rodine nema a ani v blizkom okoli...
Inak fasa tema, naozaj by ma potesila reakcia zakladatelky, ze co to malo ako znamenat 🙂

moonlight1210
18. aug 2014

nahodit temu od veci s pocitom odlahcenia a ludia vysypu o sebe, rodine a praci prve posledne akoby sa nechumelilo, aj to co by inak zubami-nechtami inde tajili.

a potom sa divia, ze ako to, ze ich tu niekto spoznal a ich problemy, co riesili tajne-pretajne v inej teme, rozniesol medzi znamymi.

timea179
18. aug 2014

fakt je to vazny rodinny problem 😀 a mam pocit ze absolutne neriesitelny 😝

Strana
z4