Meno pre náše bábätko sa nikomu nepáči
Ahojte,
S manzelom sme vybrali pre syna meno Damian (priezvisko ma na D) co sa nam na zaciatku pacilo. No po reakciach ludi sa bohuzial nechcene nechavam ovplyvnit a zacinam uz aj ja pochybovat. Manzelovi sa meno velmi paci a je neoblomny, ja som smutna ze ludia reaguju ake je to divne meno a nech to radsej zvazime.
Pride vam meno Damian skutocne take divne? mate podobnu skusenost?
Dakujem 🙂
ahoj je to normálne meno, v mojom okolí poznám 3, keď sa vám páči, kašli na ostatných horšie by bolo keby ste mu dali meno ja neviem napríklad Tristan Maximus 🙂 😉
@zuzica219 moj syncek sa vola Marcus Maxim,mne sa smeju,ze ma meno ako gladitor. som si na to tak spomenula,ked si napisala,ze tristan maximus. ale aj tak ho volame vacsinou prvym menom. cize marcus,marcusko,marky 😀 😀
pekné meno je to vaše dieťa a je to na vás.
nehovorte nikomu popredu meno a máte po probléme
Pekne meno.nedaj sa ovplyvnit.
nadherne meno!!!!
@margotka112 my sme uz pri Bianke alebo Ivanke 🙂 kedze moj muz je Ivan
Meno Damian je pekne aj sa da velmi pekne hovorit Damik, Damianko...my mame Jakubka, ale mali ste rozne varianty mien, pricom tiez okolie reagovala na niektore mena divne...pri druhom tehu sme sa rozhodli ze nikomu nepovieme ake meno zvazujeme, vsetci sa to dozvedia az ked sa babo narodi. Pretoze pocuvat frflanie take meno a take nie, by mi uz islo poriadne krkom. Nedaj sa ovplyvnit je to tvoje dieta.
@zabakvak meno Damian sa mi velmi paci, velmi pekne meno 😵 my ked budeme mat nahodou chlapca, bude Danko 🙂
meno je krásne aj ja som nad ním rozmýšľala keby sme mali chlapca 🙂 a tak ako už je písané treba si nechať ako tajomstvo, tvoje dieťa ho bude nosiť celý život a nie ľudia ktorým sa nepáči 🙂 a mne sa nepáčia niektoré mená ale každý si pomenujeme dieťa ako sa páči nám a nie ostatným tí nech pomenúvajú svoje a ty svoje 😝
@zabakvak Damian je krasne meno,nerieste ostatnych 🙂
My mame Damiána a u nas meno Damián malo len pozitivne ohlasy.
Nam sa veľmi paci a som rada,ze sme mu dali take meno ;)
Ziadne meno sa nebude pacit kazdemu, ale napriklad mne sa meno Damian spaja s filmom, kde bol Damian diabol..ale inak je to velmi pekne meno, len kvoli tomuto sa mi nepaci
Aj ja mam Damianka a ludom sa paci,,jediny kto ma pripomienky je starsia generacia😉
@zabakvak neviem, či je ten problém ešte aktuálny, ale my sme mali podobný problém pred narodením dcérky. Mali sme vybraté meno Mia a naši natoľko odmietali to meno (a tajne dúfali, aby to bol radšej chlapec), že dokonca náušničky kupovala sestra až po narodení dcérky- my sme však trvali na svojom a máme Miu (a výber mena nám každý doteraz chváli).
Damian je podľa mňa krásne meno, ja by som ho isto dala synovi. A poučenie pre budúcnosť- neprezradiť, aké meno chceme dať. Keď sa dieťa narodí, na reptanie bude neskoro 😉
Damian je velmi krasne a mile meno 🙂 Znama ma Damiana syna 🙂 take smejko malicke :D Aaaaa meno Damian sa mi spaja s reggae hudbou .. podla Damian Marley 🙂 Je to neznucke meno 🙂 Ak sa Vam paci ... tak nerozmyslajte nad inymi ludmi 🙂 isto ste sa spravne rozhodli 🙂 .... AK si vyslovis to meno ... a predstavis si synceka ... tak ta zahreje pri srdiecku ? 🙂
setra ma Damiana a mne sa velmi paci ho tak volat 🙂..kasli na okolie aj moja sestra sa na to vykaslala a urobila podla seba a manzela 🙂
Moje krsniatko sa vola Damian a je to velmi pekne meno. Ja som pred 10 rokmi riesila podobny problem, nikomu sa nepozdavalo meno, ktore sme vybrali pre nasho syna. Vsetci boli ochotni pomoct pri vybere mena, ale nikto neuspel. Napriek vsetkym, narodil sa nam krsny syncek s menom Kevin 🙂 Toto meno je nanho priam site. A nepremenovala by som ho ani teraz. Takze nedaj sa nikym odradit!
U nas sa zas ohrna nos nad menom MAX , no nech mi vsetci vylezu na hrb ktory nemam 🙂 dcera je SARA tiez ohrnali.... neries.
Aj môj syn ja Damián a je to pre mňa najkrajšie meno. Ani svokre sa nepáči, povedala, že je ťažké. Nech si trhne ...
ja by som nechcela také meno pre syna kvôli tomuto
https://www.youtube.com/watch?v=t_29UtmWj6Iaj ten chlapec sa volal Damian
@zabakvak ved to je dnes bežné meno
Podľa mňa dôležité je či sa to meno páči Vám a nie susede z jednej strany, z druhé strany, pani čo sedí vedľa Vás v autobuse. Meno Damian je celkom pekne meno, je veľa oveľa horších a aké meno dáte dieťatku je len a len Vaša vec a nikomu do toho nič nie je. Ja keď raz budem mať dcérku tak jej určite dám meno Jasmina lebo je také jemné a nežné ako pre dievča, väčšina známych dvíha obocie že či sme v Perzii keď také meno, mala som v zálohe ešte Tatianu ale keď som povedala snúbencovi Jasmina tak povedal, že jednoznačne nie krajšieho mena a nazor iných je mi, vieš kde. Neboj sa, zvyknu si. Teraz sa narodil susedom chlapček a volá sa Emanuel, každý samozrejme hovorí motyl Emanuel, ale mne sa to páči hovoria mu Eminko, Emi. Ale pre chlapca mám pripravené meno Michal. To zase každý hovorí, že jedno z naj mien.
no aké si dala nakoniec meno? ak sa smiem opýtať?!!
My sme dali synovi meno Teodor a nikomu sa to meno nepáčilo. Dokonca sme si vypočuli výsmešky typu "čo vam to dieťa urobilo" alebo "to tie hormony"....a pod. Povedala som si, že je to naša vec ako sa bude moje dieťa volať a nič nikoho do toho nie je. Aj keď mi bolo ľúto, prečo majú ľudia takú potrebu hodnotiť veci, ktoré sa ich netýkajú. Synček sa narodil, volá sa Teodor, voláme ho Teo, Teuško, Teodor a odvtedy som žiadne posmešky nepočula. Treba iba vydržať a ľudí to omrzí.
Damian je velmi pekne meno a kazde je prt dotoho akr meno si vyberiete.

@marshmallow Nie si sama ,aj mi s manželom chceme Elišku ( Elis)a všetci okolo len ohrňajú nos 🙂