icon

Meno pre náše bábätko sa nikomu nepáči

zabakvak
8. dec 2014

Ahojte,

S manzelom sme vybrali pre syna meno Damian (priezvisko ma na D) co sa nam na zaciatku pacilo. No po reakciach ludi sa bohuzial nechcene nechavam ovplyvnit a zacinam uz aj ja pochybovat. Manzelovi sa meno velmi paci a je neoblomny, ja som smutna ze ludia reaguju ake je to divne meno a nech to radsej zvazime.

Pride vam meno Damian skutocne take divne? mate podobnu skusenost?

Dakujem 🙂

margotka112
11. mar 2015

@marshmallow Nie si sama ,aj mi s manželom chceme Elišku ( Elis)a všetci okolo len ohrňajú nos 🙂

zuzica219
11. mar 2015

ahoj je to normálne meno, v mojom okolí poznám 3, keď sa vám páči, kašli na ostatných horšie by bolo keby ste mu dali meno ja neviem napríklad Tristan Maximus 🙂 😉

rebekamarcusko
11. mar 2015

@zuzica219 moj syncek sa vola Marcus Maxim,mne sa smeju,ze ma meno ako gladitor. som si na to tak spomenula,ked si napisala,ze tristan maximus. ale aj tak ho volame vacsinou prvym menom. cize marcus,marcusko,marky 😀 😀

cyklohracky_puky
11. mar 2015

pekné meno je to vaše dieťa a je to na vás.

timea7
11. mar 2015

nehovorte nikomu popredu meno a máte po probléme

fidorka221
11. mar 2015

Pekne meno.nedaj sa ovplyvnit.

rtomanova
11. mar 2015

nadherne meno!!!!

marshmallow
11. mar 2015

@margotka112 my sme uz pri Bianke alebo Ivanke 🙂 kedze moj muz je Ivan

lulula1990
11. mar 2015

Meno Damian je pekne aj sa da velmi pekne hovorit Damik, Damianko...my mame Jakubka, ale mali ste rozne varianty mien, pricom tiez okolie reagovala na niektore mena divne...pri druhom tehu sme sa rozhodli ze nikomu nepovieme ake meno zvazujeme, vsetci sa to dozvedia az ked sa babo narodi. Pretoze pocuvat frflanie take meno a take nie, by mi uz islo poriadne krkom. Nedaj sa ovplyvnit je to tvoje dieta.

alchemilkazltozelena
11. mar 2015

@zabakvak meno Damian sa mi velmi paci, velmi pekne meno 😵 my ked budeme mat nahodou chlapca, bude Danko 🙂

lavinis
11. mar 2015

@zabakvak meno je perfektné 🙂 ľuďom sa nezavďačíš, tí by najradšej mali len Zuzky, Katky, Aničky, Jankov a Mirkov (nie všetci, samozrejme) ;) ale závisí aké máte priezvisko 😎

mell_j
11. mar 2015

meno je krásne aj ja som nad ním rozmýšľala keby sme mali chlapca 🙂 a tak ako už je písané treba si nechať ako tajomstvo, tvoje dieťa ho bude nosiť celý život a nie ľudia ktorým sa nepáči 🙂 a mne sa nepáčia niektoré mená ale každý si pomenujeme dieťa ako sa páči nám a nie ostatným tí nech pomenúvajú svoje a ty svoje 😝

lapoupe
27. mar 2015

@zabakvak moje dcéry sa volajú Veronika Lara a Tarja Leontína. A mňa vôbec nezaujíma čo si myslia druhí. Sú to predsa naše deti a meno je len a len v kompetencii rodičov 🙂 Meno Damian je pekné 🙂

ericiska82
27. mar 2015

@zabakvak Damian je krasne meno,nerieste ostatnych 🙂

tinulka174
27. mar 2015

My mame Damiána a u nas meno Damián malo len pozitivne ohlasy.
Nam sa veľmi paci a som rada,ze sme mu dali take meno ;)

balkica
27. mar 2015

Ziadne meno sa nebude pacit kazdemu, ale napriklad mne sa meno Damian spaja s filmom, kde bol Damian diabol..ale inak je to velmi pekne meno, len kvoli tomuto sa mi nepaci

adka_pajerska
27. mar 2015

Aj ja mam Damianka a ludom sa paci,,jediny kto ma pripomienky je starsia generacia😉

liwka
27. mar 2015

@zabakvak neviem, či je ten problém ešte aktuálny, ale my sme mali podobný problém pred narodením dcérky. Mali sme vybraté meno Mia a naši natoľko odmietali to meno (a tajne dúfali, aby to bol radšej chlapec), že dokonca náušničky kupovala sestra až po narodení dcérky- my sme však trvali na svojom a máme Miu (a výber mena nám každý doteraz chváli).
Damian je podľa mňa krásne meno, ja by som ho isto dala synovi. A poučenie pre budúcnosť- neprezradiť, aké meno chceme dať. Keď sa dieťa narodí, na reptanie bude neskoro 😉

veronikax
27. mar 2015

Damian je velmi krasne a mile meno 🙂 Znama ma Damiana syna 🙂 take smejko malicke :D Aaaaa meno Damian sa mi spaja s reggae hudbou .. podla Damian Marley 🙂 Je to neznucke meno 🙂 Ak sa Vam paci ... tak nerozmyslajte nad inymi ludmi 🙂 isto ste sa spravne rozhodli 🙂 .... AK si vyslovis to meno ... a predstavis si synceka ... tak ta zahreje pri srdiecku ? 🙂

mirkita
27. mar 2015

@balkica u mna to iste, ten film bol pre mna strasny, neviem ci som to v takom veku ci rozpolozeni ci ako pozerala, ale neviem sa toho zbavit... inak tiez nemam nic proti, je to proste meno, pripomina Daniela, Davida...

13091991
27. mar 2015

setra ma Damiana a mne sa velmi paci ho tak volat 🙂..kasli na okolie aj moja sestra sa na to vykaslala a urobila podla seba a manzela 🙂

adka290
30. mar 2015

Moje krsniatko sa vola Damian a je to velmi pekne meno. Ja som pred 10 rokmi riesila podobny problem, nikomu sa nepozdavalo meno, ktore sme vybrali pre nasho syna. Vsetci boli ochotni pomoct pri vybere mena, ale nikto neuspel. Napriek vsetkym, narodil sa nam krsny syncek s menom Kevin 🙂 Toto meno je nanho priam site. A nepremenovala by som ho ani teraz. Takze nedaj sa nikym odradit!

pslahorova
30. mar 2015

U nas sa zas ohrna nos nad menom MAX , no nech mi vsetci vylezu na hrb ktory nemam 🙂 dcera je SARA tiez ohrnali.... neries.

gir
9. apr 2016

Aj môj syn ja Damián a je to pre mňa najkrajšie meno. Ani svokre sa nepáči, povedala, že je ťažké. Nech si trhne ...

anjika42
9. máj 2016

ja by som nechcela také meno pre syna kvôli tomuto

https://www.youtube.com/watch?v=t_29UtmWj6I

aj ten chlapec sa volal Damian

barcelona94901
10. máj 2016

@zabakvak ved to je dnes bežné meno

sfet
25. júl 2016

Podľa mňa dôležité je či sa to meno páči Vám a nie susede z jednej strany, z druhé strany, pani čo sedí vedľa Vás v autobuse. Meno Damian je celkom pekne meno, je veľa oveľa horších a aké meno dáte dieťatku je len a len Vaša vec a nikomu do toho nič nie je. Ja keď raz budem mať dcérku tak jej určite dám meno Jasmina lebo je také jemné a nežné ako pre dievča, väčšina známych dvíha obocie že či sme v Perzii keď také meno, mala som v zálohe ešte Tatianu ale keď som povedala snúbencovi Jasmina tak povedal, že jednoznačne nie krajšieho mena a nazor iných je mi, vieš kde. Neboj sa, zvyknu si. Teraz sa narodil susedom chlapček a volá sa Emanuel, každý samozrejme hovorí motyl Emanuel, ale mne sa to páči hovoria mu Eminko, Emi. Ale pre chlapca mám pripravené meno Michal. To zase každý hovorí, že jedno z naj mien.

elenka.k
27. júl 2016

no aké si dala nakoniec meno? ak sa smiem opýtať?!!

intrograla
27. júl 2016

My sme dali synovi meno Teodor a nikomu sa to meno nepáčilo. Dokonca sme si vypočuli výsmešky typu "čo vam to dieťa urobilo" alebo "to tie hormony"....a pod. Povedala som si, že je to naša vec ako sa bude moje dieťa volať a nič nikoho do toho nie je. Aj keď mi bolo ľúto, prečo majú ľudia takú potrebu hodnotiť veci, ktoré sa ich netýkajú. Synček sa narodil, volá sa Teodor, voláme ho Teo, Teuško, Teodor a odvtedy som žiadne posmešky nepočula. Treba iba vydržať a ľudí to omrzí.

cica120
27. júl 2016

Damian je velmi pekne meno a kazde je prt dotoho akr meno si vyberiete.