Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej
S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.
@nestastna12 a co ked mas 38 a ona 26 ... sak ti si mlada zena este .... a pekne jemu nabal syna na ten den nech sa stara aj s tou mladou ... a ty si chod uzivat wellnes atd.... a ziadny servis to kde sme ....
tak on inu prasi a ty ho budes obsluhovat....
a tie vianoce proste pocit viny ....
a to ako vazne by si s nim mala sex s vedomim ze on zasuva este aj inde... brrrr
Ženy, ženy, ženy...
Pár faktických poznámok. Taký servis ako má doma bude mať u druhej, určite dostatočný, alebo si všetko urobí sám ak vôbec za niečo stojí. Divili by ste sa ako rýchlo sa bežný chlap naučí domácim prácam čo aj v živote ich nerobil ak musí🙂 Servis s takýmto problémom radšej nespomínajte.
@nestastna12 Je možné že:
1. Tvoj sa zamiloval, nebol dosť opatrný a zašlo to priďaleko a už sa tomu ťažko brániť (stane sa aj v najlepších rodinách)
2. Je natoľko charakterný že ti to povedal lebo ťa nechcel tajne podvádzať
3. Fyzicky ťa zatiaľ nepodviedol
4. Je v totálnom chaose, nevie čo má robiť, snaží sa s tým bojovať ale nemôže si pomôcť
(pravdepodobnejšie je to inak, ale pripusťme túto variantu)
5. Ak ho nevyhodíš a nebudeš za sebou páliť mosty, máš určite tak 90% šancu že sa po nejakej dobe, aj keď by odišiel, vráti k tebe.
Lenže ...
Myslíš že to bude ako predtým? Že sa to napraví a budete šťastní ako predtým? Myslíš že tvoja dôvera sa v neho obnoví? Myslíš že je cesty späť aj ak by sa teraz rozhodol že poblúznil a rozhodne sa zostať s tebou? Budeš mu schopná odpustiť a postupne zabudnúť na ublíženie?
V živote sú to vždy kompromisy. Možno je tvoja životná úroveň teba a detí pre teba dôležitejšia ako verný partner. Dokonca možno "zomrieš hladom na ulici" bez neho.
Teraz trpíš, ale po chvíli príde čas rozhodnutia. Či je pre teba dôležitejšie zachovanie ostatnej životnej úrovne, pohodlnosti, zdania pred deťmi, alebo stavíš všetko na jednu kartu a budeš dúfať jedného dňa si nájdeš nového partnera s ktorým
budeš znovu šťastná. Máš už pomerne dosť rokov, ste na seba zvyknutí, vedz že každý nový partner bude mať dobré vlastnosti, ale aj také za ktoré by si ho zabila.
Ak sa rozhodneš pre prvú možnosť, podľa mňa jediná cesta je povedať mu že podľa teba si typicky našiel mladú milenku ako x chlapov a že ak má triezvy rozum že si uvedomuje že žiť s ňou šťastne sa podarí len malému percentu. Ak chce zostať s tebou tak že musí s ňou prerušiť kontakt okamžite, trvale a potom sa mu budeš snažiť odpustiť že ti veľmi ublížil hoci ti to bude trvať dlho. Ak nie, tak síce môžeš čakať kým sa s milenkou rozíde, pravdepodobne sa to stane, ale veľmi ťažko vytvoríte znovu skutočný pár. Čím skôr si to uvedomíš tým viac času ti ešte v živote zostane. Ak sa nerozhodne okamžite skončiť s ňou (a neumožní ti to kontrolovať) zrejme asi musíš začať sa rozchádzať, bude to ešte dlhá a bolestivá cesta. Nemôžeš sa vrátiť do tej istej rieky.
o boze, prosim Ta vykalsi sa nanho,cim skor, tym lepsie, ono to preboli,potreujes len cas,je to sice klyse ale je to tak,as vsetko zahoji,,aj tak by si mu pravdepodobne nevedla zabudnut,tuto romance ku kt tak ci tak neskor dojde k sexu odpustit.
@mata223 a co by jej mala vysvetlit? ake veci? Poznam kocku, co sa jej vzdy "nahodou" pripletie zenaty do cesty. Ona si manzelku cekne na fb co je zac, a sem tam ju pozoruje...Samozrejme, manzelka je v ociach milenky vzdy ta najhorsia (nevie varit, prat, nestara sa, on nema pravidelne teplu veceru, nevie vychovavat atd.). Zo svojimi "partnermi" (a to par ich viedlo normal dvjity zivot) nikdy v zivote nezoznamila ziadnu kamosku. Lebo asi podla seba sudim teba...
@nestastna12 Len "charakter" dava labutky, keca o vernosti a zaroven prasi inu...
keby ťa ľúbil,tak sa nezamiluje do inej.
inak,čo je to za stav, že ľúbim ženu a milujem farjerku,to sa ako dá ?
inak,stale píšeš najprv iba o sexe,asi ti teda ide skôr iba o to, a neboj sa, nejaký sa nájde aj na to. po čase,
zachovaj si dôstojnosť, on ťa neľúbi, miluje ju, ako môžeš milovať chlapa,čo ti chodí a vyvoláva si s inou?kriste na nebi, on je celý divný, a má zmiešané pocity, never tomu,že ešte medzi nimi nedošlo k sexu,a tebe by som sa čudovala,keby si ho chcela p otom,čo chrápe s inou.
ja byť na tvojom mieste nechám ho plavať, nájdem si iného, a keď nechceš, zájdi za tou dotyčnou a povedz jej to,čo nám,že ho zožnuješ a bez neho umrieš a ona ho istotne nechá na pokoji, ak má boha pri sebe,a ked nie,bude s tebou bojovať ako levica,ak ho naozaj miluje.
ale taký chlap za to nestojí,čo si začal tak ľahko s cudzou babou, má dieťa a má mať záväzok voči vám dvom doma, nie voči nej.
a píšeš mimoriadne básnicky, až archaizmicky, nebude to len další fake alebo zbludila romanticka dusa ?:Dnas azakladatelka ?
toto sa mi nezdá..
a neviem ako sa dá milovať dvoch ľudí naraz, to by som potreovala asi školenie od tvojho pana manželicka, ma to dobre premyslene, kedze este nevie,ako sa to vyvinie rychlo ti nabulika,ze lubi aj teba aj ju,aby mal doma postarane o dom, o dieta, onho,aj sex s teou,a k nej obcasne zajde🙂 no je to dokonaly plan 🙂 tazi z teba to,ze ho milujes...on by sa mal rozhodnut, v prvom rade, nie ty ...ci zostane ci odide,je na nom. ale tato situacia sa musi vyriesit,co najskor,lebo bude len a len horsie.
podla mna, ale iba ho opantala ta druha baba, ak je toto cele pravda,je to len kratkodoby osial, pretlak hormonov v jeho...hlave :D ktory ho za rok dva prejde 🙂
jak to že ťa tá druhá ženská tak ľahko vysánkovala aj napriek tomu že tys ho mala oveľa bližšie podchyteného.
"ja mám 38 ona 26"
jaj tak to no nemáš veľkú nádej radšej naňho zabudni a upni sa na dieťa (ale ne zas tak aby aj ono zdúchlo)
@nestastna12 mozem sa opytat ako ste na tom s majetkom? Byt/dom je jeho/tvoj/spolocny? Rovnako firma atd?
To su tiez dolezite fakty...
@germaniawerks čakala som niečo o zadkoch... vychádzaš z formy
@germaniawerks tak mi skus vysvetlit, ze ta toho mojho ex bola od neho aj mna o 5rokov starsia.....😉
@maciatkolulu asi mala rada mužský orgazmus a rovno na chrbát a stehná 😀
Myslela som to tak ze uvidi ci ho ta druha vyuziva alebo je naozaj donho zamilovana len kvoli tomu aby sa vedela rozhodnut ci to ma nejaky vyznam prenu ci sa jej oplati cakat .....alebo to nema vyznam a ukoncit to cim skor aj ked je tam dieta roky spolocneho zitia spolocny majetok atd nie je to az tak lahke zbalit a poslat ho do pi.... Aj ked ja by som to urobila nedokazala by som zit z niekym kto ma druhu .....laska nelaska zhnusil by sa mi
@nestastna12 je to velmi zla situacia a ziadna z nas ti neporadi ako sa mas spravne rozhodnut. "rady" z nasho pohladu su objektivne, nepozname ho , ani vase manzelstvo, no ako neinteresovany clovek by som ti poradila aby si ho postavila pred hotovu vec. nech navrhne riesenie situacie. pretoze to ako to je teraz maximalne vyhovuje len manzelovi.
komu by sa nepacilo mat doma rodinu, o domacnost postarane, a este aj tolerovanu milenku raz do tyzdna. ved to je sen kazdeho muza ktory ma milenku.
to ze sa ti priznal by som nebrala ako nejaky prejav "charakteru" ale skor ako ulavenie jeho svedomiu. priznal sa, vies o tom, tak ma svedomie ciste. vie ze ho milujes tak nema dovod menit danu situaciu.
keby bol charakter tak to vyriesi tak, aby ti neublizil , vtedy ked sa to dalo zastavit alebo ak by citil ze sa to zastavit neda tak by odisiel ako chlap.
ja osobne by som prestala s vyznavanim lasky, zacala by som debatu jasne a vecne. musi pochopit ze toto nie je stav trvaly a takto sa zit neda, pretoze on sa ma dobre a jediny kto tu trpi si ty.
to kto je jeho milenka by som vobec nerisila, nebavila by som sa o nej ani o nej nic nechcela vediet. je slobodna zena takze sa mohla rozhodnut akokolvek chcela aj ked vedela ze ma manzelku.
ked manzel raz lubi tak sa predsa nezalubi do inej zeny🙂
@nestastna12 uz nikdy nebude nic ako pred tym...snaz sa teraz fungovat tak, aby si sa co najviac venovala sebe a dcere...nechaj si cas na rozmyslenie, najlepsie bez emocii, ja viem je to tazke, ale tak, aby si bola schopna rozhodnut sa sama za seba. Co chces a po com tuzis, realne, prilis si sa v zivote i v praci upla na manzela a prestala vnimat aj ine veci v zivote...doteraz si lubila manzela, ale on uz nie je tym, kym bol, alebo akeho si ho videla...aj ak sa hned s nou rozide, uz to bude medzi vami ine...toto vsetko zvaz a rozhodni sa, ci ho chces a az porom konaj...take, ze bojovat o neho, sa da len ak to ma zmysel
@nestastna12 ahoj ... cita sa to zle.velmi. no napisem ti moj pohlad..
vies, mam pocit, ze chlapi hladaju v zivte najma pohodu.... a chcu mat zo vsetkeho hlavne "dobry pocit". V tomto smere mi pridu ako male deti, ale mam pocit, ze je take nieco zakodovane v nich.... milion dotaznikov, studii, kde chlapi uvadzaju, ze by chceli mat pri sebe zenu hlavne pohodovu. S tebou manzel zil realny zivot, problemy, stereotyp, starosti .... frajerka sa mu stala unikom.... na zaciatku ziskal pocit dolezitosti a isteho hrdinstva -ved ju predsa vzdy vedel vypocut, poradit jej ked mala problemy a uzkost - status hrdinu.
neskor - co mi pride prepac ale maximalne zbabele a na urovni maleho chlapca -po hadkach mal svoje utocisko a svoje "pochopenie" .... ta zena sa mu stala symbolom pohody, pochopenia, pocit, ze su an jednej vlne..... ano. ono to ide, ak neriesite spolu domacnost, deti, financie avsetky tie stereotype otravne starosti. kazda zena by vedela byt pohodackou a partackou pre chlapa, s ktorym nemusi riesit milion veci ....
Je tu otazka co dalej. Myslim, ze rozhodnutie je na nom aj na Tebe.... 50:50. Ty sa musis rozhodnut, ci skratka pochovas svoje ego a istu hrdost, odpustis mu a budes o neho bojovat. Poskytnut mu pohodu, mozno dobrodruzstvo anieco nove - crsta do vysnovanej destinacie, zmena v zivote.... ? Ovsem za predpokladu, ze Tvoj muz sekne s frajerkou, to znamena skonci akykolvek kontakt s nou ... Ak nebude ochotny zriect sa jej ..... nemam pocit, ze ma zmysel bojovat. co bude dalej uz je na vas dvocjh - kedze mate dcerku ....
a za mna.... neviem ci by som mala chut bojovat o takeho muza .... moze byt super uzasny atd ale.... mna by sklamal v tom podstatnom. asi by mi viac zalezalo na pokojnom a kludnom rozvode a priatelnej dohode ... som v tomto smere mozno hrda, ale su iste zasady, ktore sa v manzelstve porusit nemozu ... ak potrebuje muz pri kazdej nepohode vziat nohy na plecia.....nech s apaci. treba mu to dovolit hned v uvode a ponechat ho inej zene, nech sa vytrapi s nim teraz ona. to prvotne nadsenie o par rokov pominie ....
a na zaver - mozno skor pre Tvojho muza ako pre Teba. LAska nie je len emocia a iskrenie a dobry pocit. je to v prvom rade rozhodnutie. laska v dlhorocnom vztahu je aj tazka drina... obeta, ustupky, kompromis..... manzelstvo a rodicovstvo prinasa este dalsi kus zodpovednosti, stavame sa zodpovednym aj za druhych.... a nase zle rozhodnutia a ciny si mozu odskakat nase deti .... preto mozno popremyslat nad tym, ci uz nie je dost velky nato aby potlacil emociu a dal prednost zdravemu rozumu ....
@germaniawerks boze, 6 stran ti trvalo, kym si sa zapojil.....stracas paru, chlape..... (alebo sa stracas v zadnych vecickach??? 😝 )
@obsadenemeno pockaj vymysla inu polohu aby to nebolo len na chrbat a zadne stehna, mozno zistil ze su aj ine vhodne miesta 😀😀😀😀
@nestastna12 je zamilovany do nej tak nech ide. Je to tazke ale to su len kecy ze nevie ku ktorej. Dobre to vie. Ale full servis co ma doma mu vyhovuje urcite viac. Vie velmi dobre o co by prisiel. Ulahci mi to a pobal ho este dnes.
@obsadenemeno bolo treba poriadne prelestit😎
Inak podla mňa...tá milenka sama časom vytriezvie a možno ho sama opustí..už len z dôvodu že jej krachol vzťah bola smutná zničená a v dotyčnom vidi oporu a to jej imponuje..ona možno nieje vyrovnaná z minulého vzťahu a to dobrotu v novom vzťahu nerobí.. niektoré ženy len nevedia byť samé a potrebujú sa hneď zakvačiť na prvého takže možbo u nej tá láska ani nieje iba zúfalstvo a také zidealizovanie muža..
@tiper24 vsetky polohy uz boli vymyslene....a s jeho mozgovou kapacitou ide radsej "naisto"...... hm, napadlo ma takisto, ze kdesi som citala, ze muzi fixovani na "zadne partie" maju skryte homosexualne sklony.......... hlavne ked tu ospevuje tu "pevnost" zadnych partii........ 😨
mam kamošku, po 20-tich rokoch jej manžel urobil to iste, ašiel si byvalu frajerku a chcel žiť dva životy. Cele roky ju podvadzal, ale ona o tom nechcela vedieť, žila v klamstve, kým si nenašiel byvalu a chcel odisť.Ona naliehala nech si vyberie, ked ho odstavila od financii tak sa vratil. Ale už to nie je ono. Je tomu 5 rokov, rozvratil celu rodinu a kamaratov, teraz on pije a ona sa trapi, lebo ju ma za nič. A len preto, že ho miluje,.
@nestastna12 po ďalšie mala by sa slečna priateľka zhamovať rozbíjať rodinu na to by ju bolo.. Neboj karma ju doženie.. Nerob to čo nechceš aby robili Tebe.. A ty hlavu hore uč sa žiť sama odputajsa od neho viem jw to ťažké, ale ak ju miluje nezmeníš to. Pevne verím že ťa ešte krásny život čaká ver mi viem o čom vravím
@bobricek1979
Ja sa tiez zamyslam nad tym, ci dotycnej "dame" nevadi, ze ona rozbila fungujuci vztah a sama teraz randi s nevernikom.. neverim, ze to bude dlho a stastne fungovat. Ostane len hlboka rana v srdci nevinneho cloveka 😔
@stanka4891 ono casto ta "dotycna dama" ma informacie od "dotycneho pana" ktory tvrdi, ze vztah je nefunkcny, ze su spolu koli detom, ze spolu nespia, ze manzelka je psychicky labilna a "zabila by sa" a tak dalej, a tak dalej......
poznam jednu zenu ktora je stastna ak rozbije nejaky vztah manzelstvo, dokonca ma z toho radost ked moze rozbit nejaky vztah, ale zas vsetko zle sa jej to vratilo v zivote....bozie mlyny melu pomaly ale melu 😀

@nestastna12 teraz si citam vsetky tvoje prispevky je to ako cez kopirak ako s mojim ex, tiez mi rozpraval ako ma ma rad, ako by mi nechcel ublizovat..... juuuj, to si mala vidiet dva roky po odchode za laskou zivota, ake peklo mi robil, nuz never ziadnym kretenim ako labutky a symboly, radsej sa skus spamatat, ja viem, ze to len tak nejde, mna to trvalo dobrych par ROKOV, ale da sa to, teraz mat tento rozum, tak by letel po vysloveni vety, ze miluje druhu ako prasiva handra a deti by mal odovzdane na dva mesiace v lete, to by bolo ine kafiiicko😉 ale tak clovek nadobuda rozum vekom, podotykam, ja som mala 30 a dotycna mala vtedy 35😅 teraz boli uz 3x rozideni maju to zjavne pestre, ale mna to uz absolutne nezaujima, sem tam si vypocujem co decka donesu domov za klebietky, zabavim sa, skonstatujem, kto chcel kam... a zivot ide dalej