Môj manžel uprednostňuje koníčky pred rodinou
Ahojte moj manžel uprednostnuje konicky pred rodinou, uz mi to lezie nenormalne na nervy cele leto sme nikde neboli lebo cez tyzden pracuje ale cez vykend nemoze ist lebo jeho zieratka mu to nedovolia ani okolo domu nepomoze stale uteka k svojim vtakom :( a nedela toto iste cele leto a ja nech idem sama s detmi.Uz som mu to asi 1000000000 x povedala ze mi to vadi ale on stale svoje ze mu neprajem a ze nech som rada ze nechodi do krcmy a take blbosti ma tu nejaka podobný problem ci to len ja mam takeho muza doma? mne b mozno ani nevadilo keby od nas odisiel no neviem ja ho este asi stale lubim on mi ako aj stale tvrdí že ma miluje ako nikto iny len ta samota ma zabíja ☹ aj teraz je 21:00 a jeho nikde a to sa opakuje stale ked pride domov z prace hned uteka
🙂 ale nešlo len o to prísť, ale ak vybrať tú správnu radu a urobiť to🙂 chichi Tak nech ten dobrý stav vydrží🙂 a aj ja chcem také vylepšenie, tuším, že už dačo treba🙂 j.
@rora ako cudzí ucet ? tak to potom zijes s cudzincom pod jednou strechou ty kokos ja by som sa nezdrzala a taku by som mu strelila po papuli zeby videl 😠 Skoro v kazdej rodine to funguje tak ze muž da celu svoju vyplatu zene a ona uz ako sa tomu hovorí GAZDUJE no nie ja som mala iny problem ked tak citam tak moj bol mensi ako tvcoj tak mu prestan varit tak ako ja som urobila ale ani ten kusok chleba mu nedaj schovaj si ho aby nemal co do ust a hotovo ja ani neviem co robit v takej situacii moj manzel teraz po tom com sme si presli uvazuje ze asi pojde do zahranicia na pol roka aby sme si prilepsili a ty musis byt tvrda inak to nejde.Ale by si zasluzil poriadnu za uši ubožiak 😠 A ked sa ta opyta co mame jest povies ze ty pre cudzích nevaris a hotovo to sa neda takto zit ja ti nebudem pisat ze odid ja sama by som to nedokazala preto som tento problem riešila tu ale skus ist k rodicom aspon na tyzden ja planuje ist na dovolenku k sestre na tyzden aj s detmi a on ostava sam 🙂 doma 🙂 mozno sa aj varit nauci :D
@ivkake to planujem aj spravit, budem varit len sebe a malej,nech sa stara sam o seba ja som s nim uz skoncila,este mne ide vykrikovat ako sa o vsetko stara, len dlhy pritom vyraba, pred rodinou sa opeknuje a na mna kyda :( ja som mu stokrat hovorila ze vo vela rodinach to tak funguje ze na isty cas sa stara chlap o rodinu ked ma zenu na materskej, na nic ine sa nezmohol len nech dvihnem rit a idem do roboty, ze takto sa to robi.... chudak je to 😔
@rora tak si mu mala povedat ze keby omn nerozbijal peniaze na hracky tak ty by si nemusela dvihat zadok a ist od malej do roboty. Ved ty mas 210 eur na mesiac pre teba a dcerku len on tam akosi nesedi :( och chlapi chlapi viete vy ublizit zene toto snad ani pravda neni normalne zly sen toto 🙄
Ahojte. Nahodou som nasla tuto temu. Tiez riesim momentalne tento problem. A je velmi,velmi smutne ked si chlap nevie urcit priority. Ak je konicek prednejsi ako rodina a hlavne dieta tak to je u mna uz konecna. Ja mam dve deti z pred. manzel. A tretie s nim pretoze On tuzil po dietati. Ako to dopadlo? Auto je dolezitejsie ako vsetko ostatne. Toto nepochopi nikto pokial nezazije. Radsej kupi do auta ako dietatu. Ved vydrzi este v tych topankach 2mesiace. Otras. Oci sa mi uz davno otvorili.Takeho lenivca urcite z vas ziadna nema,ked ma problem za sebou aj tanier umyt. A ako tu uz bolo spomenute......maju full service. Kam by chodili? Dobre im je pri pipke zene co mu pojde aj zadok pomaly utriet. Ked este k tomu prida svoje nadavky: aka si p..a,nic nerobis. No tak rovno ho poslat do teplych krajin.
Nie som narocny clovek,ale tiez mam svoje potreby.
ps.ak nie je pri aute tak pri PC. (podotykam nepracuje)
baby, táto téma je ako pre mňa. Potrebujem radu, povzbudenie,...lebo to už nezvládam. Manžel začal chodiť domov z práce po 18.hod., dosť mi to prekáža, pretože predtým chodieval aj o 17. hodke, no teraz má stále viac a viac práce a on to jednoducho predsa musí stihnúť!!!!!!!! No,viem aká je doba a aj ho v podstate chápem (peniažky treba a momentálne som na RD, takže tak), ALE, ak má ísť na poľovačku, fotbal, firemnú akciu,.....vie si to zariadiť tak, že je doma skôr, aby sa stihol zbaliť, najesť a ísť. NIKDY nepríde domov v takomto čase len tak, kôli rodine, NIE len ak má nejaký program, tak sa ponáhľa, však čo ak mu niečo ujde. No ale čo ak to v konečnom dôsledku bude rodina, ktorá mu odíde????? XXXXXXkrát sme sa o tom rozprávali, aj sme sa pohádali, ale v podstate som sa snažila byť kľudná (aj keď mi to dá parádne zabrať), no nikam sme nedospeli. Proste Ja ho nechápem, že on sa snaží chodiť domov!!!!! A aby toho nebolo málo, už 5 víkend sme neboli spolu, teda ak nerátam nedeľu cca od 10-11. hodke. Príde piatok a on uteká, futbal, maminka (2 hodky cesty autom) a vracia sa až v nedeľu. už mi to parádne lezie na nervy. Neviem, čo mám robiť, manžela milujem, ale keď som si ho brala, nečakala som, že sa to takto skomplikuje. Však sme mladý ľudia, máme život pred sebov a mi si ho namiesto užívania, len komplikujeme. Ani neviem, kedy som sa naposledy spontánne v jeho prítomnosti zasmiala. Jediné, čo ma drží sú naše deti, ale nie sú predmetom vydierania, nikdy by som s ním neostala len kôli deťom. TOTO viem určite. Proste potrebujem, aby pochopil, že aj mi sme tu, že doma ho čaká rodina, že to nie je len manželka (zdeprimovaná ), ale aj deti, ktoré ho potrebujú a chcú. Neviem, ako na ňho, už som skúsila hádam všetko,...rozprávanie, zdúvanie, žiaden sex, vyhrážky odchodom, ...ale nič nepomohlo. Tak mi prosím poraďte.
@drobcekrs neviem, ci si si citalacelu diskusiu a to, ako to vyriesila jej zakladatelka. Proste vyhlasila generalny strajk, s uplnym pokojom. Uz nie vyhrazky, ale ciny. Proste, pre muza v domacnosti uz nic neurobila. Iba pre seba a deti. A spamatal sa 🙂
Podla mna, je to jedina cesta.
@hradnapani tak práve som si prečítala celú diskusiu a idem do toho. Vyhlasujem generálny štrajk. 😠
No žienky chcem napisat ako pokracujem so svojím holubárom :D dnes idem na disco 🙂 proste som mu oznamila o 20:00 ze idem a on ostava s detmi.Vlásky umyté 🙂 uz len prefúkat hodit omietku a ide sa 🙂 babska jazda.Ked chodím on budem aj ja vcera on dnes ja minulý tyzden toto iste jaaaaa mu daaaaam čavargy holuby a tak 😎
@ivkake aale som sa zasmiala..fandim ti!! ja som sa k tomuto neodhodlala :D ale ked to inak nejde treba zakrocit..drzim palce..
paaani, ako tak citam, som v podobnej situacii... sice zatial nie sme manzelia, ale ak ma toto caka...no dovi 😒
S priatelom sme sa nedavno prestahovali do Ciech (kvoli jeho praci), cize totalna zmena pre mna, zariadovanie noveho bytu, hladanie novej prace a hlavne zabyvanie sa v cudzom prostredi, kde okrem neho nemam nikoho... doteraz som sa ale utesovala myslienkou "ved mame aspon jeden druheho". Planovali sme, ze sa spolu zacneme venovat nejakemu sportu, dokonca som si doniesla tenisovu raketu, vyhladala na nete nejake sport centra, na co on len prikyvkoval hlavou, ze dobre, dobre...potom sa na to pozrieme... Asi pred 2 tyzdnami mi zahlasil, ze ON chce chodit na wing tsun (nejake bojove umenie), velmi ma to nenadchlo, ale tak...ved uvidime...a kebyze, je to hodinku tyzdenne, nech si chodi.
Ibaze tohto sa chytil akoby islo o zivotnu prilezitost, dnes bol na naborovej hodine a cely nateseny mi oznamil, ze si k tomu pridal este nieco, cize bude chodit 2x do tyzdna a treningy budu dlhsie ☹ Problem je, ze je to vecer, cize pride po praci a frnk na tie jeho "sporty" a vrati sa az niekedy o 22ej. ja mam zaroven taku pracu, ze mam aj nocne smeny, cize uz tak sme radi, ze mame aspon nejaky ten cas pre seba. Skratka nechcem si s nim len podavat klucky alebo sama vysedavat hodiny a cakat, kym sa vrati domov... Dopadla som tak, ze asi budem sama v cudzom meste ☹ ☹ ☹
aj u nas je to rovnako dolezitejsie su cigarety, plne brucho, susedia a celodene vyspavanie ako my. tiez mi tvrdi ze ma miluje a pritom so mnou nespal uz viac ako dva mesiace, a ked uz sa aj k niecomu dostane tak je podla mna z vypocitavosti urobeny hned. chlapy su jebly moj nazor je ze ak sa nahodou rozideme najdem si radsej priatelku
@mima4 Ved prave preto, ze buduci rok planujeme svadbu, tak ma prekvapuje, ze stale funguje na vlne "ty a ja", este stale to nie je "my" ☹ A boli to, ze ja som opustila rodinu, skvelych priatelov, dobru pracu a isla s nim a zacinala od nuly a jeho reakcia je takato ☹ Smutne je, ze ked som sa snazila najst nam nejaku spolocnu aktivitu, len mavol rukou, ale akonahle sa vynorila sanca na jeho "solo projekt", tak si priplati este aj extra hodiny...
Ziaden chlap sa nezmeni a uz VOBEC nie ten,co trepe slovami. Ciny su dolezite. Ak nema snahu,nedokazuje to,tak je to pase. A vobec nejde o to aby sa menili na niekoho ineho....uplne by stacilo robit kompromisy.
Caute baby, ja mam doma tiez nieco podobne, priatel je polovnik, cele sviatky stravil v hore a ani ho len nenapadlo ze by sme ten volny cas mohli stravit aj spolu. On je doma len ked nieco musi robit aj to az ked je to fakt surne, inak to odklada. aj teraz bol doma len ked staval volieru psovi a ked som sa ho spytala ci je to podla neho normalne ze vobec nie sme spolu tak povedal ze co mi akoze vadi, ze ved predsa bol AJ doma. a ja ze kedy? no ze predsa ked staval volieru. tak som mu povedala ze dakujem pekne za taky cas straveny spolu ked on na dvore robil volieru a ja som dnu robila nieco uplne ine. A viete co on na to? Zhukol na mna ze on uz fakt nechape ze ako by som chcela aby sme boli spolu ze ci mi to akoze nestaci ze bol doma. Ja uz nevladzem sme zasnubeny a ja stale viac uvazujem nad tym ze to nedopadne dobre ak sa zanho vydam :(.
@monicka42 a si myslíš že sa svadbou zmení, keď už teraz si pomaly nemáte čo povedať? čo vás ešte spolu vlastne drží? máte vôbec niečo spoločné? známy je tiež polovník, vzal si babu čo ju poznal asi tak rok, ona si teraz robí polovnícke povolenie /aj to neviem či z vlastného presvedčenia, alebo preto aby sa mu zapáčila/. Sú ešte mladý, tak mlado zalúbený, nejaké bežné veci okrem stavby domu ešte neriešili. Ja im dávam tak šancu spolužitia č roky, možno menej, lebo spája ich len to polovníctvo, iné nič. Takže ak ty sama nemám s týmto jeho koníčkom úprimne nič spoločné, tak bacha na to. Kvôli svadbe doma ostávať nebude.
@monicka42 este mas cas si tu svadbu premysliet a to je dobre. Po svadbe sa skutocne len malokto dokaze zmenit k lepsiemu, skor je to opacny proces. Ked uz je ruka v rukave, clovek polavi, ma pocit, ze uz ma vyhrane, ze sa netreba snazit a stava sa to aj parom, ktore si dobre rozumeju. Ale z toho co pises, vas nespaja ziaden spolocny konicek a netravite spolu cas - a spolocne a kvalitne straveny cas je klucovy na uspesne manzelstvo...
Rieste to este teraz, kym je cas... a ked bude po tebe zase hukat, tak ti dava krasne najavo, ako s tebou bude zaobchadzat aj po svadbe,,, mozno aj horsie bude.
@hradnapani No ved prave nad tym sa coraz viac zamyslam ze ako by to dalej vyzeralo po svadbe a presne toho sa aj bojim ze sa to len zhorsi. Mame sa stale rovnako radi, hovori ze ma lubi a chce si ma vziat ale co z toho ked je to takto?! Ked sme spolu nebyvali vedeli sme spolu travit cas sice sme sa nestretavali tak casto ale vzdy sme vybehli niekam na bycikloch, do kina, na prechadzku prosto hocikam ale travili sme cas spolu. Lenze teraz ked spolu byvame mam pocit akoby v jeho ociach uplne postacoval samotny fakt ze spolu byvame a uz vobec nic nemusime spolu robit. Nie je to ani v tom ze by sme si liezli na nervy, vychadzame spolu stale dobre (ked spolu sme) lenze on ako keby nemal tu potrebu somnou travit cas. Raz mi aj povedal ze co mi vadi na tom ze je stale prec ze ved spolu byvame aj tak sa vidime kazdy den tak co?! ze ked sme spolu nebyvali videli sme sa menej. No to je sice pravda ale aspon sme nejaky cas travili spolocne.
@monicka42 tak vies, zo zaciatku je vsetko vzdy krajsie a jasne, ze sa viac snazil, ked ste neboli pod jednou strechou. Ale iba nachadzat sa pod jednou strechou, to naozaj nestaci... Casom to moze dopadnut tak, ze ty budes doma s detmi a on si bude chodit do hory a ver tomu, ze ked pridu deti, tak sa vsetko skomplikuje, je to velky zasah do zivota. Neviem, ako dlho ste spolu, ale skus sa s nim co najviac zhovarat o teme spolocneho casu. A ked sa ta opyta, ze co ti na tom vadi, tak nad tym dopredu popremyslaj a povedz mu bod po bode, co ti vadi a preco a ako sa pri tom citis, Nech to vsetko vie. Zrejme to potrebuje takto pocut.
Ono, chlapi naozaj potrebuju pocut jasne a presne odpovede, ziadne metafory, proste jasne a hlavne strucne (lebo v kvetnatych reciach sa stracaju) 🙂
No a ked sa to nebude menit k lepsiemu, tak sa do tej svadby moc nehrn... lebo po nej to lepsie nebude.
A zeny tu casto v diskusiach oponuju, ze muz hovori ze ich lubi, ale: zo slov sa nikto nenaje.. laska sa musi dokazovat hlavne cinmi, tie muzom svedcia viac ako slova...
nechcem tu ist do podrobnosti, ale poviem ti to rovno a velmi priamo: odiiiiid od neho!! v ziadnom pripade si ho neber!! Mame rovnaky exemplar v rodine 😠 Vidi len svoje zaujmy, svoje polovnictvo, konicky, rodina a zena mu je ukradnuta. A vies co? Narodilo sa mu chore dietatko, a vies co? Vsetko nechal na pleciach svojej zeny...ona chudera sa s nim trapi... a on si chodi na niekolko dni do riti polovat.. ked nepoluje, nieco riesi...furt... A z nej sa stala chudera ☹ totalna chudera so znizenym zivotom...
Radim ti odist, radim ti na zaklade skusenosti jednej mne velmi blizkej osoby v rodine 😔 Uz teraz vidis, ze vidi iba seba. Nikdy nebude ti partnerom po kazdej stranke, nikdy sa nebude starat o domacnost, deti, vzdy a na vsetko budes sama ☹ ... pokazis si s nim zivot !!!
Ak si ho predsa len vezmes a budes mat s nim deti, ides DOBROVOLNE (!!!!) do niecoho takeho!
@monicka42 ahoj po svadbe prídu deti a to ty budes este tažšie znasat lebo budes sama s detmi a naco to je dobre?Chlap sa nezmeni a to nikdy proste to sa neda zena sa dokaze zmenit ona hned prepne na režim rodina domacnost ale muz nie 😒 tak poriadne porozmýšlaj co urobis mas nato cas a nemusis pozerat na deti v tom to mas ovela lahsie.Takže držím palce silne silno nech sa to vyriesi aby bolo dobre 😉
Milé ženy ...prosím Vás o podporu či radu alebo pomoc..vo februari sa mi narodil syn s chorou ladvinkou..2mesiace sme stravili na kramaroch ...no zacnem od toho zakladu moj partner je polovnik a zaroven velky milovnik fitka ...ked som bola tehotna tak som ho trosku miernila do fitka mi chodil na hodinku max.3x do tyzdna polovnictvu sa venuje neustale jeho rodina je v tom hlboko ponorena chovaju vela bazantov na chalupe a pod.takze okrem pravidelneho fitka mi ho lanaria aj k nim..cize vikendy travi tam.ako som bola s malinkym dva mesiace v nemocke (plastika ladvinky)vela placu a tazkych chvil tak nam povedali skvelu spravu ze mozme ist domov ..a viete co?uz nas tam takmer nikto necakal priatel zacal chodit do fitka vecer ked z prace pride cca o 5tej naje sa a odide cca o 7mej cize mi pride domov o 9tej vecer...3x do tyzdna!!! Chodi pondelky stedy stvrtky..v piatok ma s malym posle k nasim a on vikend travi s jeho rodicmi ktori ma neznasaju prave pretoze by som chcela byt s priatelom aj viac...a svokre som nepadla vobec lebo je typ cloveka kt.rada organizuje zivot a chcela ho aj mojmu malinkemu...po dlhych utrapach kedy som ho s hnevom prosila aby bol s nami mi povedal ze co by on s nami doma robil...tak som pobrala vsetky veci a odisla...nikdy malinkeho neprebalil ani nenakrmil ..malinky nebol planovany ale myslela som si .....ze bude dobrym otcom.nechce byt ani so mnou vecer pri tv ze co by on so mnou kukal telku odide bud do fitka alebo polovat..podporte ma...spravila som dobre??
@silvia2103 si odišla? tak potom dobre 😉 možno sa zobudí...
@silvia2103 spravila si dobre. Ak o vas ani nebojoval, tak potom nemas co lutovat svoje rozhodnutie. Chlapi, ktorym viac zalezi na tom, ako vyzeraju, pripadne, kolko bazantov zastrelia pred svojou rodinou, su marnomyselni, rozmaznani spratkovia.
Je mi luto, ze k tomu doslo, prajem Ti, aby syncek bol zdravucky a aby si nasla chlapa, ktory si vas bude vazit, a milovat.

@ivkake to som spravila tentokrat, ked som zistila ze si kupil dalsiu somarinu na splatky za 250€, na ucte mu ostalo poslednych 117eur a z toho som minula 90e (plienky,sunar,vyzivy,malej nejake oblecko + nejake jedlo pre nas), a reakcia? : "to si si ako dovolila z CUDZIEHO UCTU len tak vytiahnut 90€ ty chudera?!" nepotrebuje to komentar. Este som nestretla cloveka ktory by pre svoje materialne veci a skrz peniaze takto pohrdal rodinou... 😔 😢 snad ho teda tie jeho konicky budu lubit viac ako jeho rodina a on ich... ale jemu to aj tak nedochadza co je skutocne dolezite a co nie 😔