icon

Môj muž mrchavý

matal2328
29. okt 2021

Ahojte. Potrebujem sa poradit… moj muz je mrchavy… ale zas ja neviem uz co si mam mysliet. Pozeram uz clanky ci nie som ja ta zla ta tyranka. Viete… som s nim od 16tich, mame dve deti, dvoch krasnych chlapcov. Pred asi dvomi rok i som si zacala uvedomovat, ze nieco nienje vporiadku. Manzel ma pravidelne nutil do sexu. A to aj povas mojho rizikoveho tehotenstva.. skoncila som kvoli krvacaniu kvoli sexu niekolkokrat v nemocnici… potom prislo vybratie maternice. Po operacii ma nutil vkuse do sexu, nasilu… drzal ma nutil nadaval, ze sa nestaram a vtedy som si zacala uvedomovat, ze ma drzi cely zivot na kratko. Uˇze cely zivotnooslucham a on si robi co chce. Ze som zanedbala vyherne dovolenky v praci, vecierky, posedenia s kamoskami, vlastne som dlho ziadne nemala lebo vsak to sa nepatri pˇked je zena zadana. Zacala som spravat inak, davat najavo, ze nechcem napr. Sex… ze ma nemoze nutit. No on vzdy chytal take hisaky, ze vsetko v byte lietalo. Riady, salky, hodiny, hracky… pol bytu rozbiteho. O mobiloch ani nevravim. To na srot… ja som v urcitom case zacala mat z neho strach a nechcela som sex ziadny len som mu zo strachu roztiahla nohy… tak prisli noci plne nadavok aka som ku… nastupila som do prace, tam pravidelne sms, slovne napadanie, ze tam mam nieco zo sefom. Musim vysvetlovat kazdu minutu zdrzania… on vzdy, ze to zviera som z neho spravila ja… ja zabto mozem. Nevenujem sa mu, nechcem sa s nim milovat, nedavam mu nehu… ale januzbsom schytala aj facku, aj mi vystipal telo, aj vytahal za vlasy…. Ja proste bojujem ale nedokazem… chcela by som mat znovu stastnu rodinu ale neviem sa preniest tym co rovi. Vzdy povie, ze mam posluchat. Ja uz som v takych stadiach, ze som drzala noz, ze budnon alebo ja. Moje deti to vidia. Maju ho radi aj on ich ale napriklad starsi ma uz z detskym mecom obranoval a to ma 7?rokov. Stale sa mu ospravedlnujem ked minublizi tak vsetko pouzije proti mne. Napriklad Pose inej zene, ze je puff z nej. Ja to zistim a on minza to nadava, ze ja som ku… spavam s kolegom, vsade trtkam… to nienje pravda. Nikdy som nikoho nemala. A este povie, ze k nej by som nikdy zly nebol 😞 ona je ina… tiez mu velakrat ked utoci skaredo vynadam. Poviem mu, ze je hajzel, ze ňho nenavidim.. ze nech zmizne… ale nikdy nie len tak. Neviem sa zoriwntovat. Mozem byt naozaj ja tyranka???

kikulienkadd
30. okt 2021

Ahoj,ak máš kam odísť, zober deti a utekaj. Prajem ti veľa šťastia a sily! Nemôžeš predsa dopustiť, aby tvoji synovia vyrastali v takomto prostredí a u učili sa takémuto vzorcu správania sa muža k žene...😥

adka176
30. okt 2021

Tu je len jediné riešenie a neváhaj, už si to mala urobiť dávno, už dávno, dávno, naplánuj odchod, útek, tak že nebude vedieť kedy a kde....na druhý koniec sveta, vybav si zatiaľ nejaký azylový dom a utekaj hneď... kvôli deťom...oni nemôžu vyrastať v takomto prostredí...to nesmieš dopustiť... skonči to všetko... existujú organizácie, ktoré ti pomôžu ...a on nech sa aj poserie...on nemá právo na TEBA a na deti...on mal už dávno sedieť v smradľavej base ...k*o*k*o*t jeden hnusný....z*a*b*i*l*a by som ho v spánku... prepáč....to ako toto dovolíš a dovolila si robiť .... nemáš svoju rodinu... neuchrania ťa ? A čo jeho rodičia? Po prvom raze čo ťa nútil alebo zbil by som išla na políciu a za jeho rodičmi.... čo on vyšiel z basy? Ja nechápem ako normálna žena toto môže dopustiť...utekaj prosím ťa utekaj HNEĎ ....Neboj sa ! Vieš koľko ľudí ti chce už teraz pomôcť...a nájdu sa vždy ľudia ktorí pomôžu....ver tomu... nezaslúžiš si taký život ....a on si naopak zaslúži aby trpel...aby padol na hubu....

annm81
30. okt 2021

@matal2328 Ak máš kamarátky čo ti sami ponúkajú možnosť, prestaň váhať a využi ju. Naozaj kvôli tým deťom. Už teraz platí, že synovia budú mať psychické následky a budete musieť spolu pracovať na ich potlačení. Spolu s kamarátkami oslov aj nejakú organizáciu na pomoc týraným ženám, tam majú skúsenosti s praktickou aj právnou stránkou.

Inak si naozaj myslím, že bude robiť ešte väčšie peklo až zistí, že ste odišli. Neboj sa toho, musíš to kvôli deťom vydržať. Teraz nechcem dávať protizákonné rady, tak napíšem len svoj názor, čo by som spravila ako prevenciu ja. Predpokladám, že muž nie je mafián, policajt alebo podobné, po odchode by som si zaplatila dvoch statných Ukrajincov, čo by za ním došli uprostred noci a pekne, bez násilia by mu vysvetlili, čo sa môže stať, ak mňa a deti nenechá na pokoji. Nie je to slušné jednanie, ale slušne sa dá len na slušných.

katarina092
30. okt 2021

@matal2328 Chapem Ta na jednej strane, ked clovek dlhodobo zije urcitym sposobom nedokaze si predstavit zit inak... Ale musis sa vzchopit, Ty to DOKAZES!! Nenechechaj sa manipulovat, skus si to obratit, cim viac Ti manzel alebo ktokolvek vravi ze to nedokazes, obrat si to v pravy opak, ze o to viac to dokazes!!!

janickacrazy
30. okt 2021

@matal2328 bojíš sa odísť, lebo od 16 si s ním a v podstate si nikdy nebola sama, ak máš normálnych rodičov, tak zbal veci a odíď k nim aj s deťmi, nech ide niekto s tebou, keď tvoj muž nebude doma. Potom podaj o rozvod, porád sa s právnikom. Tvoj život a život tvojich detí je v tvojich rukách, chápeš to? Nikto iný to nemôže zmeniť, len ty. On sa ti bude vyhrážať, že sa zabije, no never mu, on sa má rád, to neurobí. Keď odídeš od neho, zistíš že nemá na teba taký vplyv. Buď silná, určite to zvládneš.

lenka1993
30. okt 2021

Ste zobratý ? Či je to len priateľ ? Prosím , vyzen tá prosím vezmi ho za ruku, odved na psychiatriu a nauč svoje deti ako sa má žiť 🙂. Nech nekopírujú to čo vidia. Sesternic bola v podobnom vzťahu. 3 deti, jedno schizofrénia a dvaja autisti. Nechci aby boli tvoje deti na tom rovnako.

lenka1993
30. okt 2021

Inak keď nemáš kam ísť alebo potrebuješ pomoc napis IP.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
nika523
30. okt 2021

@matal2328 pre boha to prečo žiješ s takým chlapom? Chorý psychopat to je a nie dobrý otec a nevadí ti že tvoje deti takto vyrastajú? Si zodpovedná aj za nich tak prečo dovolíš aby takto žili? Aký príklad majú v otcovi, čo s ních vyrastie? Ďalší psychicky narušený poznačení ľudia? Keď tebe to nevadí že ťa týra tak ok ale kôli deťom si dávno od neho mala odísť.

lenka1993
30. okt 2021

@ptmt1011 to je celé zle toto. Deti budú take iste ako on. Vidia že je to normálne čo on robí a budú kopírovať. Pisla som hore že sesternica bola v podobnom vzťahu. Chvaaalaa bôbu od neho odišla. Dokázala na súde čo robil a teraz sedí.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lenka1993
30. okt 2021

@ptmt1011 vies mojej sesternice najmladšia dcéra toho prežila dosť. Sesternica si našla partnera, teraz už manžela ktorí fakt super chlap. Deti ho oslovujú ocko a mala stále povie že nechce byt ako oco x ale ako Ocinko y. Z basi im henten k*o*k*o*t vola ale deti s nim nekomunikujú. Ja verim že deti si vezmú to dobre od nového otca. Lebo sú to fakt veľmi super decka. Najstarší má už 18, ten mamu stále zastával, stredný má 9 a najmladšia 7. Je to už 4 rok čo je otec x v base. Tak verim že deti budú v poriadku.

bombulka1987
30. okt 2021

@matal2328 Prepáč, ale má Ťa vážne skvelé zmanipulovanú, že ešte Ty sama sebe vyčítaš. Prosím Ťa čo Ty sama sebe vyčítaš? Máš muža absolútneho magora, mám sto chutí napísať aj iné nadávky... On je ten problém. Žiarlivý manipulátor, násilník, agresívny primitív. Mala by si si naplánovať odchod, aj s deťmi, ale ideálne aby o tom vopred nevedel. Pohľadaj si pomoc - Tvoja rodina, kamarátky, rôzne útulky na pomoc ženám...

zmrzlinka2021
30. okt 2021

@matal2328
Nechces odist a myslis si, ze toto vyriesi tu niekto za teba?
Tvoj muz ta znasilnuje, uraza, bije a ty sa spytas, ci ty nie si tyranka?

To ze ty si ochotna fungovat nadalej so psychopatom a nasilnikom je tvoje rozhodnutie, tvoja veci, ale to, ze dovolis aby deti v takom prostredi zili, je pre mna osobne prejav najvacsieho zivotneho padu matky, ktora dovoli systematicky ublizovat detom a nicit ich zivoty. Tie deti pravdepodobne skoncia obdne ako ty + psychiatricka liecba. Velmi im ublizujes svojim postojom k pravidelnemu nasiliu. Su to len deti, oni za nic nemozu.

Teba ako matku to vobec netrapi? Radsej uprednostnis svoj strach z rozvodu ako strach o znicene zivoty svojich deti?

Vedela si, ze po znasilneni mas ist ihned na policiu?????

anonym0001
30. okt 2021

@matal2328 fuha, ja by som ho udala na policii a dala zavriet.

nikynike
30. okt 2021

Prepac, musim ti to napisat narovinu. Tvoje spravanie je nenormalne! A to v tom, ze hoci zijete peklo na zemi, ty v nom dobrovolne zotrvavas. Aj v tomto momente sa nici buducnost tvojich deti a ty to nechavas tak!!!! Vyrastu z nich pokryvene osobnosti a psychopati ako on a ty to nechavas tak!!! Zivot po ktorom tuzis pre seba a deti mas nadosah. Mas peniaze, mas podporu rodiny, priatelov. Mnohe zeny nic z toho nemali ale zachranili seba a deti aj tak! Zjavne ta este nevytyral dost na to aby si si povedala dost, aby si sa len zasmiala a mykla plecom ked sa vyhraza samovrazdou. Na co cakas prosim ta????? Co ta je po jeho reciach? Pohni uz rozumom a uvedom si ze kazde slovo ktore on vypusti z ust je manipulacia a prejav psychopata v nom. Ako ta toto moze ovplyvnovat? Zbalit seba, deti, odstrihnut sa od toho a zacat slobodne dychat!! On sa nezabije nikdy, to mi mozes verit, tito zmrdi sa maju na to prilis radi a su to sraci, ktori na to absolutne nemaju. Ak ostanete ako ste, skonci to pre teba a deti velmi zle.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
kitycat
30. okt 2021

@matal2328 ty si myslis, ze tena bez muza je nic a preto radsej ostavas s tymto.. Ani neviem pivedat cim. On je atrapou muza a davno mal sediet alebo sa liecit. Cisty sexualny delikvent a manipulator, a este sa aj rozmnozuje.. Nie je to v poriadku

vezuv_a_hekla
30. okt 2021

Toto sa mi len sníva... Neverím, že taká žena môže vôbec existovať. A keď náhodou áno, vyhľadaj urýchlene pomoc. Rodinu, políciu alebo psychológa.... Ja ťa mať nablízku a vedieť o tom, už dávno máte na krku socialku a políciu.

miadi
30. okt 2021

Normalne zeny Ta nepochopia je nam luto tvojich deti . Vacsine by stacilo to prve znasilnenie k odchodu. No ty si tyrana zena a uz tvoje zmyslanie nie je normalne. Mas Stockholmsky syndrom.Preto casto tyrane zeny nedokazu opustit svojho tyrana. Vyhladaj este raz pomoc odbornika aby si vedela odist. Ty si ako zbity pes co bol cely zivot na retazi a ah ked mu ju odopnu ostava tam cakat ze ho majitel pohladi. Tvoj muz je netvor a tym ze snim si hoci je to zle pre teba ale aj tvoje deti .. sa z teba stava ina forma netvora. Si snim od 16 je ti vsetko otec mama muz .. vyrastla si snim do tejto zdefofmovanej verzie seba, mala si zleho otca? Bolo ti doma zle? Tvoj zmysel pre sebahodnotu sebalasku je na bode 0.

ivka21
30. okt 2021

Až mi je zle keď to čítam ze ta nútil do sexu počas rizikového tehu☹️😢 ja som prežila 2 tehotenstva keď sme nemohli takmer nič ale kebyže ma núti bol by to pre mňa signál ho nechať. Baby majú pravdu bez od neho

ledgerka
30. okt 2021

Sprosto povedane, ked sa hodi pod ten vlak tak si vyhrala a mas pokoj na cely zivot. Nic lepsie by sa ti nemohlo stat.

minutka
30. okt 2021

Kriste. Ty nie si normalna !!! V takomto prostredi nechas vyrastat deti? A este ti je luto ze by nemali otca?! Seba nechas tyrat?! Ak toto nie je vymysleny pribeh… tak ja uz neviem 🤦🏼‍♀️ Lebo zbohom zdravy rozum

77daniela77
30. okt 2021

Suhlasim s nazormi zien co pisu predomnou,treba od neho co najskor odist.Ja by som sa bala mat s nim aj deti na striedacku,je to blazon.To ze sa vyhraza samovrazdou nie je normalne,tazko povedat ci to urobi alebo nie,nikto tomu nezabrani ak ano a nikto by neniesol za to vinu len on sam.Skoda energie co venujes jemu,zameraj sa na seba a deti,zachrante sa pred nim.

miadi
30. okt 2021

@ledgerka on sa pod vlak nehodi mà sa rad. To len citovo vydiera aby bolo po jeho a aby mala pocit ze za vsetko moze ona. Je to nasilnik tyran rad ublizuje druhym nie sebe.

staniica
30. okt 2021

To sa hrozne číta a je mi ľúto deti, ty sa musíš pozviechať a zobrať rozum do hrsti a stopnúť takýto život. Aby ťa syn bránil mečom? To ty máš chrániť deti, ty si zodpovedná za ne! Keď už tatko je kus ... už tu to bolo spomenuté... Nech si ho strčí do osieho hniezda napr, preboha kde je úcta voči svojej žene? A tvoja úcta voči sebe? Nájdi ju, odíď a nech majú deti lepší život 🙏

viestta
Odpoveď bola odstránená
1gabriela13
30. okt 2021

@matal2328 myslím si že v tejto situácii si najväčším vinníkom TY! Nech je čokoľvek na svete,preboha ! Veď máš deti !tie sú prvoradé a nie nejaký kkt. Prepáč,ja neviem toto pochopiť ! Veď nie sú tí deti prednejsie ?! To ty si chorá ty sa musíš dať liečiť aby si vedela racionálne uvažovať.

mirro
30. okt 2021

@matal2328 prečo zotrvávaš s ním??? Zo strachu? Len nepíš,že kvôli deťom. Ak sa nerozhúpeš, deti preberú správanie po ňom.

ankare
30. okt 2021

Toto sa veľmi ťažko číta. 😢 Prosím, už keď nie kvôli sebe, tak kvôli deťom odíď. Čím skôr! Už včera bolo neskoro! Daj deťom lepšiu budúcnosť! Sama nechceš,aby vyrastali v takomto prostredí,poznačí ich to na celý život. 😢 Držím palce!