Môj partner sa na ulici stále obzerá za cudzími ženami
Prekáža mi na ňom len to, že dosť okato obdivuje akúkoľvek peknú babu, ktorú vidí na ulici, aj v mojej prítomnosti. Nemá problém otočiť sa za ňou, i keď v tej chvíli stojím pri ňom, a dokonca utrúsi poznámku – to je kosť,to je ale maso. Je to normálne, nemám si z toho nič robiť, alebo je to znak toho, že mu nestačím, iné sa mu páčia viac, stále niekoho hľadá? Ďakujem za radu.
@leuskafojtova, no pre mna by bol uz byvaly - debil. Prepac.
@leuskafojtova, naco si s nim? Podla mna si s nim uplne nestastna. Ste manzelia? mate deti? Nemusim ta ani poznat, ale je mi jasne, ze si v tom vztahu nestastna. Je uplne jedno, co ti kto napise, niekomu to co vadi tebe, vadit nemusi, ale to nie je podstatne. Podstatne je to, co vadi tebe.
@leuskafojtova Neviem odpovedať na to či mu nestačíš, lebo to veľa chlapov dokáže skrývať a nie takto okato demonštrovať. Mne osobne by to dosť vadilo. Povedala si mu to? Inak skús to urobiť aj ty, skús povedať, keď uvidíš pekného chlapa, tak to povedz pred ním nahlas...ako sa bude tváriť. Ono môžu to byť len nevinné poznámky, ale keď raz niekto nevie ako sa má správať a správa sa ako "sedloš" - nie preto, že by sa obzrel, alebo komentoval iné, ale preto, že to robí pred tebou...tak by som zvážila budúcnosť s ním... 🙂
@leuskafojtova poviem ti to natvrdo....ten chlap je uz uplne mimo teba.....proste ta nechce.....a dava ti to najavo tymto sposobom.....dost hnudnym a ponizujucim....ale aspon vidis ten charakter....normalny inteligentny chlap by sa toto enrobil a este naschval (ak by sa chcel obcas kuknut na babu, nerobil by to pri tebe, ekd vie, ze ti to vadi....).....a este je aj natolko chrapun, ze vie, ze si to moze dovolit!...preco? lebo vie, ze nemas peniaze, pracu, byvanie...nemas nic...... nechcela by som takto zit!...... moja rada...zacni an sebe makat...proste urob vsetko pre to, aby si zohnala pracu a mohla zit vlastny zivot aj bez neho....
@leuskafojtova no keby to bolo len o tom, že sa obzrie za inou, no nech, ako som povedala, vernosť je jedna vec a slepota druhá...ale z ďalších vecí čo si napísala - dievča zlaté, neváži si ťa, ani trochu... aj keď už vyprchal ošiaľ zamilovanosti, aj keď pribudli kilá navyše, ale úcta a elementárna slušnosť by mala zostať... on ti veľmi primitívnym spôsobom dáva najavo, že nie si preňho dosť dobrá (inak chcela by som vidieť jeho, pána úžasného 😝 ) a asi čaká, že to dlhšie nevydržíš a odídeš a potom ešte on bude chudáčik, lebo ty si jeho opustila a on ani netuší prečo, alebo si to z nejakých dôvodov všetko necháš a budeš ticho trpieť...
ja ti odporúčam čo najskôr sa postaviť na vlastné nohy, teda práca, vlastné financie a bývanie, vyriešiť si starostlivosť o dieťa a výživné a dovidenia... nikto nie je povinný robiť tomu druhému rohožku...
@leuskafojtova kks to je ale idiot... 😔 Skús aj ty takto reagovať keď okolo teba prejde nejaký nabijak 🙂 Určite sa mu to páčiť nebude..
@leuskafojtova Takze citujem ta: Prekáža mi na ňom len to, že dosť okato obdivuje akúkoľvek peknú babu, ktorú vidí na ulici, aj v mojej prítomnosti.
A este ti prekaza, ze si musis od neho zobrat peniaze, ako chudera.......... hmmmmmmmmm
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/je-normalny-partner-ktory-nedava-zene-peniaze/
Skvela buducnost......
mna by to urazalo a vycistila by som muporiadne zludok.... alebo 🙂 obzeraj sa aj ty za kazdym chlapom ci sa mu to bude pacit..... :-P
@leuskafojtova Pokiaľ si nezačneš vážiť samú seba, a to vedia muži vycítiť, tak ten tvoj si ťa určite nebude vážiť a potom čakaj také prejavy aké prezentuje.
kocky, ja fakt neviem, co s tymi chlapmi teraz je..si prilis chuda, tucna, pekna, skareda, chudobna, nervozna, unavena, zla kucharka, zla milenka..vsetko im vadi, nic nie je dost dobre, nic nestaci ☹. vsetko zneuziju na to, aby sa k zenam spravali ako k handram. ved zakladna vec je vazit si toho druheho..je to clovek ako ja, nie moja rohozka..len cloveka, ktoreho si vazim, mozem lubit, mat ho za partnera. a ak si ho z nejakeho dovodu vazit nemozem, tak s nim nebudem, a nebudem trapit jeho aj seba. je to take jednoduche, a pritom je to dnes asi ta najcastejsia pricina rozvratu vztahov..to je fakt take strasne tazke? ci som uplne blba a vsetko je to o inom?
@leuskafojtova aj môj... a ja s ním 😀
no najlepšie je urobiť jednu vec ,prekonať sa, a ked najbližšie pojdete spolu a otočí sa za dajakou tak ty mu tiež povedz že je to kus ale napríklad má velkú riť,alebo má pekné vlasy ale v tvári nič moc,skrátka komentuj a otoč sa sním,no a ked pojde nejaký fešák po ulici ,kludne sa po nom obzri....chlapi sa nikdy neprestanú obzerať,a aj po tebe sa určite nejaký obzerajú..či nie?tak sa pekne nahod a nech sa obzerajú tiež po tebe.tak to proste je a ja už sa na mojom smejem ked sa obzerá,lebo mu poviem že to nemyslíš vážne že za ´takou špatou sa otočís,..a je mi veselo,lebo viem,že proste chlapi sa otočia za hocičím...pri tom doma majú kočku...
@leuskafojtova určite existuje riešenie..to nemyslíš vážne, že si toto necháš. To nemáš žiadnu sebaúctu? Vráť sa k rodičom. Začni pracovať, dieťa ti niekto postráži..Čím dlhšie budeš s takým človekom žiť, tým to bude horšie a nakoniec bude to isté robiť aj tvoje dieťa. Za všetko čo preň urobíš, sa ti odvďačí tým, že ťa bude s ockom ponižovať a baviť sa na tebe..Snáď čakáš na toto...? Neľutuj sa, začni konať. Všetci ťa chápeme, každý má v živote nejaký údel, nejaký problém..Nikto ho za teba nevyrieši. dobré je už to, že si si všimla, že to čo robí nie je v poriadku a že si uvedomuješ, že to nie je príjemné..Odíď kým si na to nezvykneš..Krok za krokom a uvidíš, všetko sa dá zvládnuť..A hlavne, ak náhodou zmäkne, lebo sa zľakne..tak mu never..
Komentuj aj ty peknych chlapov!!😉 mozno ta chce len provokovat,ale naznacila by som mu,ze ma to uraza.
@leuskafojtova Nema k tebe respekt..
ten moj sa za babami tiez otaca aj komentuje a ked sa ozvem tak jeho odpoved je ze mi slubil vernost nie slepotu... 🙂
Ja som si mojho rychlo skrotila on sa dokonca stretaval a vypisoval im nech mu ukazu ich no ved viete ake fotky ja som nasrala a vzdy ked som videla alebo nieco ked spravil tak mal pekný cirkus....a uz zapametal ze nemoze
Uz nestriehnem🙂 to boli tie zaciatky .....teraz uz ma volnost ale vie co si uz moze dovolit a co nie🙂
@leuskafojtova bude to tým, že ste sa spolu dlho nemilovali. Muž si potom myslím, že máš niekoho iného, hlavne ked máš malého v škôlke, tak si myslí, že nemáš nič iné na robote, len mužov vyhľadávať. To je mužská logika. Aj my sme mali trošku také obdobie ešte pred 4 rokmi. A ked náhodou chodíš na pohovory za prácou a podobne, tak asi aj žiarli, že ti môže nejaký iný muž robiť návrhy. No ked je z toho nervozny, tak je veľmi pravdepodobné, že nemá inú, má ťa rád, len mu to udiera do hlavy ten život bez lásky a milovania. Ved skúste si urobiť pekný večer a spýtaj sa ho, či sa preto tak správa, že ste sa dllhšie nemilovali a skús to napraviť.
Ja ako muz si tiez vsimnem peknu zenu na ulici, v podstate kazdy jeden chlap co poznam si takto vsimne peknu babu. Ja to ale robim uplne nenapadne ked som so svojou, len tak jednym ockom tak nenapadne paralelne kuknem, bez nejakych poznamok a komentov samozrejme a tvarim sa ze tu babu nevidim a pritom ju mam zmapovanu hned, ze si to moja ani nevsimne. Este ma aj chvalila, ze neocumujem na ulici baby ako ostatni chlapi a pritom pozeram, no vidite aky mam talent? 😀

@svano aaaaaaaaaa to nedobra rada...minule sme tu mali jednu taku holcinu, slintala a schytala pozaucho!