Muž sa mi neozýva zo služobky
Je v zahraničí aj s pracovnou skupinou, kde sú aj pekné kolegyne ☹. Som mu písala, videla som, že si to prečítal, ale neodpísal. Myslela som že spal, pozrel na to a spal ďalej, má inak náročnú prácu a neodchádza z hotela po pracovnej dobe, radšej oddychuje v izbe. O hodinu som mu napísala dobrú noc a zasa to isté. Pozrel si to a neodpísal. Už som mu nepísala nič ☹. Iste si pomyslíte že som chorobne žiarlivá, ale nie som ☹. Neviemčo ma to pochytilo,normálne asi nezaspím, mohla by som mu zavolať, ale viem že skoro vstáva, nechcem ho budiť. Iba ma ničí tá predstava, že čo ak si práve s nejakou užíva.Tie ženské sú ako zmije ☹.A včera sa mi snívalo, že som ho prichytila s kolegynou ako fajčia cigaretu a rozpravaju sa a on nemal nohavice ☹. Napíšte mi že som neni normálna ... neviem prečo mám taký zlý pocit.
ale už som kludnejšia, ďakujem baby 🙂
Zjavne mate viac problémov ako neodpisovanie...
Btw, vypnite si na viberi funkciu "videne", predchádza to takymto nedorozumenia.
no to ked ja som takto vysilovala kvoli neodpisovaniu..tak ked sa vratil ,paradoxne mi to karma dala vyzrat..medzi dverami mi hned hovori..Laska prepac mal som roboty jak ... ti (japonci taliani amici cinania a iny..podla potreby) su totalni flakaci..este nas aj za trest kazdy vecer ozierali z nekvalitneho chlastu, nutili jest gebuziny a vodili po pamiatkach..taky som rad ze som s tebou 😀 a vtedy si vzdy hovorim sama pre seba "krava sprosta"..a drahemu len poviem..ano aj som si myslela ze to tam muselo byt hrozne...😀DDDDD
joj ja som tiež taká...priateľovi na 100% verím, ale mám hrozne bujnú fantáziu 😀 hlavne odkedy odišiel študovať na druhý koniec sveta 🙂) a keď neodpisuje tak mi už napadajú scény ako z filmu 😀 Raz som stresovala že čo sa deje lebo sa mi neozýval aj keď sme boli dohodnutí a potom vysvitlo, že chudák zjedol pokazené mäso a celý večer strávil na wc 😀 Neboj určite ťa ľúbi a nepodviedol by ťa🙂 Teba si vybral za ženu, nie tie "sexi" kolegyne a aj keď máte nezhody, neznamená to že ťa už nechce🙂 Nám ženám by v niektorých situáciách neuškodilo keby sme prestali premýšľať nad somarinami 😉 😅
@puncovyrez uz sa ozval?
Viber neni 100 percentny, niekedy to nejde ako to ma, netrap sa pre to , musis si len zvyknut a verit. Dovera je dolezita. My sme tiez teraz doma sami, neni to lahke ale vydrzime. Milujeme sa a vieme ze ked pride domov zas budeme spolu. A to o com myslis to je normalne, a ked tu aj nejaka napise ze nikdy na nieco take nepomysli, klame samu seba... Take sme my zeny 🙂 takze hlavu hore a neboj sa, zas saozve a urcite si to vysvetlite 🙂
zeno, vidno, ze sa strasne nudis a vyrabas si problemy sama......keby ste mali deti a kopu inych povinnosti, taketo bludy ta ani nenapdnu.....a halvne, ak vztah funguje, tak toto by si nerieisla....ale ako vidim, sama priznavas, ze u vas cosi skripe......tak je na case to zacat riesit, odsuvanim problemov len nabalujes tie dalsie, napr. to odsuvanie sexu.....pribalila si dalsi problem, na zakalde ktoreho moze vzniknut dalsi a dalsi a uz sa z toho nevymotkate! problem nie je v inych zenach....a ty to dobre vies.....problem je vo vasom vztahu....ak ho chces udrzat a rozvijat......tak si musite dat toto doporiadku.....
(btw. neviem, ale tento vztah mne pride este nevyzrety, ako keby ste boli spolu 1 rok aj s cestou.....neviem, alebo to posobi tak ta kriza)
@puncovyrez moj muz bol na sluzobke tri mesiace v nemecku, boli tam aj kolegyne a nikdy ma ani nenapadlo takto nervacit 😀 ... ja necakam na jeho telefonaty alebo spravy ako na spasenie ... asi som ho nekontrolovala a nesliedila, ci nahodou sa cosi nedeje, nemam taku potrebu ... aj teraz ja bezne chodievam na vikendy k rodicm, on je zatial sam doma, zavolame si max. raz za den, ak nedviha, tak nerobim paniku
@puncovyrez a ozval sa Ti aspon dneska?
Inak, ja som taka, ze ked manzel niekam ide, chcem od neho pocut, ze tam v zdravi dorazil a chcem od neho pocut, kedy startuje domov. NO a on je taky tlk, ze zbytocne sme spolu tak dlho, on na to furt zabudne. A aby ste to dobre pochopili, mne neide o kontrolu, ja chcem vediet, ze dosiel ok, kedze viem, aky je sofer a aki su ini soferi.
Takze uz parkrat sa mi tiez stalo, ze nevola a nevola, tak som po dvoch hodinach nevydrzala, on nedviha...a ja myslim na najhorsie, a on potom povie, ze zabudol mobil, alebo nabijacku, atd...no na nervy.
@adri266 toto chapem, presne to robim aj ja......dolezite je pre mna, ze ked niekam ide, aby mi bud napisal alebo prezvonil, ze dosiel zdravy a kedy ide nazad.......ale to nie je kontrola,a le len strach o zivot..... 😉
Ozval sa dnes poobede. Ráno nie, lebo nechcel ma zobudiť a potom nemal internet 🙂.
@sorciera24 už sme spolu 7 rokov.... možno to bude aj tým, že sme sa nikam neposunuli ...
@puncovyrez co tym myslis, ze nemate deti?
@puncovyrez Zaujimave, v hoteli nie je wifi? A co tak obycajna sms cez roaming? Ake ohladuplne, ozvat sa od vcera az dnes poobede. A co na to tvoj siesty zmysel?
@puncovyrez Pocuj, netrap sa, urob si teraz radost a chod si kupit nieco pekne. A drahe. 🙂
@puncovyrez ja to stale tvrdim, vztah treba posuvat......proste po nejakom case ten vztah potrebuje posunut na nejaku dalsiu uroven.....je fajn, ze si to uvedomujes...... tak na vztahu pracuj a rozvijaj ho, nezatracuj ho kvoli tebou vymyslenym volovinam 😉 vela stastia!
@morning Dnes je to ešte zaujímavejšie, napísal mi že v tomto hoteli, kde je dnes nie je wifi. a že ma ľúbi, a že keď pojdem spat, mám mu napísať sms. ☹
Ja som to vedela, ich nedavaju do hocijakých hotelov, doteraz mal vždy wifi ☹. Určite sa tam s nejakou zamotal a nechce byť rušený. ☹
@adri266 presne to
@puncovyrez aj mna by to trapilo. šak zavolaj. ma odpisať, ked prečita.
@lenbea ešte počkám a 9tej mu zavolám 🙂
dnes mu určite zavolám a budem volať kým to nezdvihne
@puncovyrez ja mam hroznu chut na puncovy rez 🙂
@puncovyrez riadne ho potrap telefonatmi,ved nie je nad to,ked je jeden clen rodiny na sluzobke,v cudzom prostredi,mu este aj pridavat taketo starosti..urcite je tam z pleziru a neskutocne sa nudi..
@anatalia77 a nie je nad to, aby sa jeho žena doma bala. no manžela to asi strašne otravje, ked počuje manželku aspoň v telefone.
@puncovyrez
@lenbea ak je na sluzobnej ceste ako zachranar horskej sluzby,tak je strach na mieste.
Ale ona ma akurat tak strach,aby tam neprekotil recepcnu..
@anatalia77 ....alebo recepcneho 😀
@anatalia77 Chlapika tipujem na konzultanta. No,v piatok vecer sa nikto od prace urcite nepretrhne, ver mi. A sobota? Pianko, klidek. Asi tak.
@puncovyrez Nie je nahodou na veltrhu? To by mohol skysnut na party pre vystavovatelov, a to je fakt taka pruda, ze uz tam sa vsetci tesia, ako v nedelu o desiatej zacnu balit veci zo stanov a o druhej poobede vyrazia nach hause.

@mariahpd aj ja by som poslala aj 20, ale nemôžem, lebo raz mi povedal, že ked ho budem obvinovat z niecoho co nikdy neurobil ani neurobi,tak to raz prave preto moze urobit 😀, odvtedy sa brzdím, ale dnes som nejak roztoto...