icon

Mužovi vypisuje jeho sestra a pripomína mu sviatky rodičov

23. máj 2021

Ahojte pride Vam v poriadku ak mojmu muzovi pise jeho sestra za ucelom pripominania, ze kedy jeho vlastny rodicia maju meno a narodeniny? Sestru ma slobodnu, bezdetnu. Takisto svokra kaze muzovi nech zavola aj sestre sem tam. Mame synceka, byvame samy a toto mi pride troska divne. Ved vieme co sa patri.

autor
24. máj 2021

@natalienka12 gratulujem k Tvojmu komentaru, ty musis byt doma oblubena, predpokladam, ze ty si asi tiez v tej pozicii chuderky svagrinky, co kaze surodencom co maju robit..ja lutujem deti tvojej sestry lebo ty budes ukazkova teta...bude ta zaujimat tvoja matka a maximalne sestra..a jej deti ti nebudu pokrvne, tak smola..chudence lutujem.ich...a chudak svagor to este nevie do akej rodiny sa dostane... z jednej otazky v diskusii urobis zaver na osobu aka je...wau...👍🤗 A co tu splietas mojich rodicov..o nich tu rec ani nebola..a rozhodne nechcem aby gratulovala celej mojej rodine...vyjadruj sa laskavo k teme a nezavadzaj.mas to akesi popletene v tej hlavicke...

kate_cs
24. máj 2021

Mne takto píše moja mama a som jej za to neskutočne vďačná 🙏🏻 Pri dvoch malých deťoch mi často úplne vypadne z hlavy aký je dátum a ona ma takto vždy zachráni.
Prečo ti to vadí? Máš pocit, že ti tým niečo vyčíta? Že z teba robí neschopnú? Dala niekedy najavo, že by bol za tým nejaký zlý úmysel?
Možno tak fungujú roky, neviem, ja na tom nevidím nič zlé.

autor
24. máj 2021

@kate_cs vadi mi to presne preto, ze sa ani raz nestalo co sme manzelia, ze by sa zabudlo na ich sviatky, pretoze to manzelovi pripominam ja. Ja mam na datumy dobru pamat. a zrazu poslednu dobu ma potrebu to pripominat ona. Neviem preco Ako ok, chapem, keby to spomenie v telefonate medzi recou, ale tie spravy su vyslovene rozkazom a v mnoznom cisle. Toto ma zamrzelo, ze mi ide niekto hovorit kedy mam gratulovat.

leskovael
24. máj 2021

Autorka prečo máš potrebu útočiť na niekoho, keď ti povie čo si myslí? Veď si sa pýtala čo si o tom myslíme.. No jednoducho nieje normálne že ti to vadí a to že na tvojho syna si nespomenie, to si spomenula ty, tak tam asi bude z tvojej strany určité žiarlenie.. Proste ju nemáš rada a hľadáš na nej chybu tam, kde nieje.. Hádam nechceš porovnávať jej vzťah k rodičom či súrodencovi a vzťah k tvojmu synovi. To že mu píše že majú rodičia narodeniny je normálne, je žena tak asi boli naučení že mu pripomenula sviatky rodičov aby nezabudol (ty nevieš ci niekedy nezabudol a rodičia sa jej smutní sťažovali tak mu odvtedy pripomína..) neviem prečo by to mali meniť koli tebe, to že sa to tebe nepáči je tvoj problém. A veru keby si moj brat našiel ženu ktorá by ma takto prepierala na koni že som s nim v kontakte a či je to normálne ze kedykoľvek voláme 1-2 hodiny a hocikedy si píšeme, tak ďakujem pekne..

autor
24. máj 2021

@monka105 ved to keby zavola a zmieni sa normalne neriesim..ale je to sprava rozkaz pre vsetkych. a podme vsertci do pozoru lebo niekto ma narodeniny. A volat nech si volaju to je bezna vec...aj ja volam s bratom...to zas hoo prr, nie som padla na hlavu a idem manzela oddelovat od rodiny, toto tu ani nik netvrdi.

danulicek
24. máj 2021

Cudne by bolo, ak by mu volala a pripomínala tvoj sviatok alebo vase výročie 😅 toto je podľa mna ok 🙂

autor
24. máj 2021

@leskovael suhlas, ked sa vyjadri niekto k teme..ale pisat tu dedukcie, ze ju nemam rada lebo negratuluje synovcovi a este aj mojim rodicom to je trosku cez...a ano budem sa branit, lebo to su uz domienky..ze nechodi gratulovat synovcovi bola ironia uz som to pisala vyssie...no a vy si tiez domyslate lebo neviem kde je uvedene, ze mi vadi, ze spolu volaju..riesila som iba sms k sviatkom...tot vsio dovidenia

zooeynka
24. máj 2021

Keby tie smsky s pripomienkami adresovala tebe tak ju mozes poslat do pecka, ale teba s tym neobtazuje tak bud rada a neries. Pripadne jej pri nejakej prilezitosti povedz ze vas nemusi informovat, ze mas dobru pamat a sviatky evidujes a svojmu muzovi to pripomenies.

slovakboy
24. máj 2021

Myslím že nie je vporiadku keď mu sestra pripomína také veci. Ako keby bol nesvojprávny. Ak jej chýba si s ním pokecať nech nehľadá takú blbú zámienku. Ja by som sa urazil keby mi to brat furt pripomínal sviatky rodičov. Stalo sa že mi to pripomenul ale len preto že som zabudol. Stane sa. On je tvoj muž a máš na neho právo si ho privlastniť. No nie veľmi. Aby to nebola žiarlivosť na jeho sestru. Že sa jej venuje viac ako tebe. Moja manželka nemá rada keď pričasto telefonujem rodičom alebo pridlho. Dohodli sme sa na primeranom čase a je spokojná teraz aj keď im volám denne a krátko alebo raz za čas a dlho. Proste chce mat pocit že je najdôležitejšia v mojom živote. A keď ho ty nemáš tak tam môže byt problém. A príčina nemusí byt švagriná.

autor
24. máj 2021

@slovakboy dakujem a toto sa tu snazim vysvetlit, ked niekto niekomu pripomenie,ze ma sviatok lebo pozabudol to beriem..uplne normalne...ze spolu volaju, je prirodzene...ale tak pisat za kazdym, len aby sme nezabudli. Na ich sviatky sa nikdy nezabudlo, toto mam ja ako jeho manzelka v rezii. On to vie. Dokonca naposledy prisla od jeho sestry sprava, ze je den matiek, tak nech na to mysli. Toto si aj blb vsimne ked vojde do najblizsich potravin, ze je tento sviatok a to nech mi uz nikto netvrdi, ze aj toto mu musi surodenec pripomenut. Neverim, ze toto sa bezne deje v kazdej domacnosti ako to tu niektori prezentovali. 🤷

elizabet173
24. máj 2021

keď tá správa príde manželovi, prečo to on svojej sestre nevysvetlí? Prípadne môže začať robiť to isté, predbehnúť ju, napísať jej ešte deň pred tým, aby nezabudla a uvidíš reakciu.

jana_eyre_2
24. máj 2021

A to ti fakt vadí niečo čo sa deje 4x do roka? Alebo majú jeho rodičia viac mien a narodenín?

autor
24. máj 2021

@elizabet173 noo dobry napad 👍

autor
24. máj 2021

@jana_eyre_2 tu nejde o to kolkokrat to je...ale ze to vobec je..naco..vieme co sa patri...

jana_eyre_2
24. máj 2021

Koľko krát ma napadlo pri niektorých veciach, že "načo".. a potom kašlem na to.. život je krátky aby ma trápili malichernosti.. ale jasne, máš právo hnevať sa nad čímkoľvek chces..

leskovael
24. máj 2021

Ozaj... A taka maličkosť.. Čo nato vlastne muž? To že tebe to vadi už vieme. Jemu to vadí alebo sa mu nepáči? Pisala mu to sestra vždy alebo začala teraz?

babatkoo
24. máj 2021

Uplne normalne aj v nasej rodine. Ja pisem bratovi (on ma svoju rodinu), brat pise mne (tiez mam rodinu) a dokonca aj nas otec nam pise napr. Dnes ma tvoj brat meniny, nezabudni... 😆 Je to pre nas uplne normalne. Ze si pripomenieme, sme v kontakte kazdy den. Zalezi od vychovy, rodinnych zvykov.

codal
24. máj 2021

Běžná věc, se ségrou si taky připomínáme nebo se domlouváme i na dárcích, já třeba synovcům napíšu, když má ségra svátek a narozky, aby nezapomněli, páč vím, že jí na tom záleží a mrzelo by jí to a oni jsou prostě v blbým věku a klidně by se jim to mohlo stát (tatínka nemají). Nepřijde mi na to nic divného. Pokud to manželovi vadí, ať to sestře řekne, tobě do toho ve finále nic není, jsou to jejich rodiče.

mandarinka555
24. máj 2021

To sa takú kravinu pýtaš vážne ? Nemáš problém, tak si ho vyrobíš ? Čo za pi*oviny sa tu riešia, to mi hlava neberie ☹

autor
25. máj 2021

@mandarinka555 a k comu tvoj komentar, co ta doma nepocuvaju, tak si si prisla vysuchat nohy na MK.

michellemary
25. máj 2021

jedináčikom to pripomínajú sesternice, ako ja tej mojej. 🙂 A predstav si, že ma o to sama požiadala!

sticker
mandarinka555
25. máj 2021

Mladá...hlúpa a ešte aj drzá...v dnešnej dobe sa arogancia nosí, že ?

petulda333
25. máj 2021

Nemas problem, tak si ho vytvaras 🤦‍♀️ vies, podla tvojich slov je viac nez jasne, ze tam dobre vztahy nebudu, inak by ti to nevadilo. Ja sviatky pripominam svokrovi a rozkazom aj 2dni vopred a potom sa este pytam ci kupil nieco. On nie je zvyknuty nieco kupovat, tak mu ptipominam. Inak, ty ako vies co mu pise sestra? Moj muz si pise s bratom denne a netusim o com. Tak sa prestan starat do jeho sms a budes mat klud.

autor
25. máj 2021

@mandarinka555 sama si odpovedz. tvoj komentar s vulgarnym vyjadrovanim mi staci..ci iny respekt nevies vytvorit, tak myslis, ze podciarknutim vulgarneho slova to dosiahnes 👍

autor
25. máj 2021

@petulda333 a ty odkial vies, ze tvojmu muzovi pise brat ked mu necucis do telefonu? Co ti za kazdym.oznami ked mu cinkne fon, ze mu pise brat?

petulda333
25. máj 2021

Lebo mi sam povie, ze si pisu stale a ano deti sa pri kazdom cinknuti ozvu, zw kto pisal

autor
25. máj 2021

@petulda333 vidis, tak sama si si odpovedala

petulda333
25. máj 2021

Nerozumiem. Ja sa ho nepytam kto mu pise, ale ked sa o niecom bavime, ze ja som nieco riesila so sestrou alebo on s bratom, co sa nas tyka oboch, tak doda, ze pisu stale spolu. Obsah ma nezaujima. Tak nechapem, preco sa ty staras co mu sestra pise a ano, riesis totalne kraviny. Aby si raz kvoli tomu neostala sama

autor
25. máj 2021

@petulda333 a odkial naberas istotu, ze u nas to prebieha inak. Sme manzelia, komunikujeme a ked sa sam zmieni, ze mu sestra napise, si mam zapchat usi. Dakujem, ale myslim, ze ostat sama mozes rovnako aj ty aj pre nieco uplne ine. Tak pozor s vyhrazkami. A nezakladaj na istote. 😉 Dovidenia

petulda333
25. máj 2021

Boze, ja sa ti nikde nevyhrazam. Ale pokial sa budes takto spravat, rozculovat nad kravinami, tak moze casom muzovi dojst trpezlivost. A ano, mozno aj ja ostanem sama, neviem. No ja sa nespravam tak hlupo, aby som riesila sms od surodenca a chytala amok kvoli tomu. Kludne sa pre to hnevaj nadalej, hod sa o zem od zlosti, no robis sama sebe zle. Snad to raz pochopis