icon

Můžu být bohatá?

jfd
14. mar 2013

Ahoj mamičky. Mám taký problém... S přítelem jseme spolu 3 roky. Ani jeden z nás nemá nikde ani v širší rodině nějakýho bohatýho příbuznýho, po kterym by se mohlo dědit. Neustále se snažíme zbohatnout a nejde to. Dneska jsem si ale koupila na poště 3 žreby a nevim. Mám je setřít? Bojim se totiž, že nevyhraju. A zároveň se bojim, že vyhraju ale bude to taková pálka (žreby jsou na výhru až 200.000) že nás to s přítelem odloučí a taky se bojim, že by to mohlo narušit náš vztah. Nevím, co mám dělat. Poraďte. ☹

Strana
z7
koniarova
14. mar 2013

No neviem. 😒 Ja ti len môžem poradiť, aby si si ešte raz po sebe prečítala čo si napísala. Lebo som to teda absolútne nepochopila. Má to byť vtipné, či čo? 😒

jaaty
14. mar 2013

... mať tak tvoje problémy 😉

miskap2111
14. mar 2013

@jfd ja by som tie žreby zotrela a zamýšľala sa až potom. Určite by som tým ušetrila čas a zbytočné dilemy.

zuzka444
14. mar 2013

@jfd neviem.ci si teraz robis srandu alebo co ale mna to rozosmialo...vies aka je pravdebopobnost ze vyhras?tak maximalne ti vratia vklad a toho sa bat nemusis ze sa koly tomu rozidete :D

zivika
14. mar 2013

@jfd a preco si myslis, ze by vas pripadna vyhra mohla odlucit? ved ked pises, ze sa snazite zbohatnut, tak by vas to malo skor posilnit a posunut dalej ku splneniu sna, nie? 😉 a to je 200000eur, alebo czk? lebo ak korun, tak to zase podla mna nie je v dnesnej dobe az taka palka...

macamac
14. mar 2013

@jfd 😕 prepáč, to myslíš vážne? 😅
nechcem sa ťa dotknúť, ale fakt tomuto nechápem
a ak nechceš žreby zotrieť- čo s nimi chceš spraviť?

jaj-a spoliehať sa v rodine na bohatého príbuzného ( kedy umrie a budeme náhodou dediť) je riadna ......
ak by ste takého aj náhodou mali- moja rada by bola- spýtaj sa ho, ako sa k peniazom dostal....
no najčastejšie len tvrdou prácou
je málo "vyvolených"
ale potom sú aj ľudia, ktorí vedia bohatnúť na hlúposti iných, resp. krádežami-ale vo veľkom
a najväčší zlodeji sú tí v tých kravatách 😀

takže- vyber si, akým smerom pôjdeš 😉
čo je najistejšie, čo ti za to stojí a hlavne- či potrebuješ ku kľudnému spánku aj čisté svedomie 😉 🙂

janie80
14. mar 2013

Celkom som nepochopila... 😕 😕 😕 A zaradenie do kategorie "Rodinne problemy" je u uplne mimo mojho chapania... 😅

macamac
14. mar 2013

@janie80 že- hodilo by sa to medzi paragrafy 😀 😀 😉

mirka907
14. mar 2013

tak tuto temu si vychutnam....pointa mi usla ale mam tusak ze bude sranda

macamac
14. mar 2013

@jfd a ešte jedna rada- zadefinuj si, čo pre teba znamená "byť bohatá"
lebo moje bohatstvo spočíva v zdravej a šťastnej rodine 😉

peniaze boli a budú
ale mať zdravé deti a dobrého partnera- to je dnes naozaj výhra
a nie nejaký žreb 😉

mata1001
14. mar 2013

@jfd ked ich nechces zotriet,posli ich mne.ja ich rada zotrem za teba a na mk ti odpisem ci som vyhrala alebo nie...a nemusi ta potom nic trapit...inak niekedy je lepsie si premysliet co sem napises,lebo tato tema je uplne o nicom.... 😖 😖 😖

bibiana20
14. mar 2013

zotri tie zreby nech vieme ci si vyhrala 😀

pingu1
14. mar 2013

mat tvoje problemy a prezidentov plat....

bazarocka
14. mar 2013

mne sa nechce "radiť" tak len takto 😀 😀 😀 😕 😨

cristi
14. mar 2013

@jfd mam pre teba navrh...posli mi ich,ja si velmi rada vychutnam aj s mojim drahym, tu vyhru 200.000 😉 😅 och, ta materska dovolenka nam poniektorym zienkam da poriadne zbrat 🤐 😅

cerez
14. mar 2013

Kúpila si si žreby a ešte si ich nestihla zotrieť? To nemyslíš vážne. Tak mi ich pošli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

pingu1
14. mar 2013

sprosti maju stastie, podla mna je tam vysoka sanca vyhry

cerez
14. mar 2013

@jfd Teraz vážne. Skôr si polož otázku, či chceš byť bohatá? Ak áno, vieš čo máš spraviť. Ak nie, najlepšie nekupovať žreby.

zuzka444
14. mar 2013

@pingu1 ha ruku na to cista pravda :D.

matilda99
14. mar 2013

ja sa ta chcem spytat ze ako sa snazite zbohatnut .. ze by sme aj my skusili.... no a na tie zreby ti poradim aby si ich nezotierala ked sa bojis....lebo nahodou zotres a bude tam napisane ze budes chudobna po cely zivot.... 🙂)

anjelicek26
14. mar 2013

@jfd Ja som bohata az az 🙂 Dve zdrave deti a tretie na ceste 🙂 Ty nemas ten isty pocit, ked mas dvoch ludi doma, co ta miluju? Peniaze ta stastnou neurobia... prestan snivat a uzivaj si to, co mas...

piacere
14. mar 2013

Tuším si jedna z tých, čo si myslia, že peniaze sa rodia na pošte....

hava
14. mar 2013

@jfd prepáč ale to je vtip?alebo naozaj nemáš hlavu v poriadku 😉

zuzanna427
14. mar 2013

....roztrhaj ich nezotrete a setri na odbornika.

haslerka27
14. mar 2013

no ma podrz,tak takato volovina tu uz dlho nebola...ja nemam cas riesit taketo dolezitosti,ci zotriet ci nezotriet los a co ak ma pripadna vyhra rozdeli s manzelom...ha....ja verim,ze zartujes,toto zo zdravej hlavy nemoze vyjst....

anuska74
14. mar 2013

jejda aké vtipné. Ale inak všetko O.K? 😀

jfd
autor
14. mar 2013

@miskap2111
@zuzka444
Pravděpodobnost je 1:3,167 Čili když mám 3, TEORETICKY by to tam bejt mohlo...A ano, bavime se o Eurech. Jako 200 000 českých asi né, že... 😀

@pingu1
@bazarocka
@bibiana20
@mirka907
@macamac
@janie80
Nebudu klikat na všecky ale tuhle tému jsem založila po asi sté témě co jsem tu viděla, bo dotazu tipu... Spala som s priatělom s ochranou tyden pred menstruaci kterou jsem dostala včera, můžu být těhotná??? Jen jsem teda nečekala, že tu budu muset vysvětlovat, esi je to myšlený vážně. je vidět, že některejm kusům kombinace mateřské dovolané a celodenního čučení do Koňa neděla dobře, minimálně na pleť 😉

haslerka27
14. mar 2013

uz tu bolo kadeco ale tak toto je fakt prva trieda medzi hlupostami....mna by zaujimalo co autorku vedie k takejto hlbokej uvahe ☹ ☹ ☹ ☹

janie80
14. mar 2013

@jfd si ich nemala kupovat a vyhla by si sa rieseniu problemu, ktory nebol a ani nebude, kedze pravdepodobnost takejto vyhry je minimalna...

jfd
autor
14. mar 2013

@anjelicek26 Ano ,ano, 2 děti a rodina a nebo jedno dítě a rodina, jasně, je to štěstí. Ale ani jednoho z nich nemůžeu prodat, abych mohla jet po letech na Jadran. K manuální práci mám vyrovnaný vztah už dlouho, nemám kontakty, respektive koule na nějakej biz, kterej by mi tenhle můj problém vyřešil a tak si kupuju žreby, no. Jsem v plusu. Jednou 25 a jednou 10 z asi 20 koupenejch... Ty do eura a na euro vyměňuju za jiný

Strana
z7