Můžu být bohatá?
Ahoj mamičky. Mám taký problém... S přítelem jseme spolu 3 roky. Ani jeden z nás nemá nikde ani v širší rodině nějakýho bohatýho příbuznýho, po kterym by se mohlo dědit. Neustále se snažíme zbohatnout a nejde to. Dneska jsem si ale koupila na poště 3 žreby a nevim. Mám je setřít? Bojim se totiž, že nevyhraju. A zároveň se bojim, že vyhraju ale bude to taková pálka (žreby jsou na výhru až 200.000) že nás to s přítelem odloučí a taky se bojim, že by to mohlo narušit náš vztah. Nevím, co mám dělat. Poraďte. ☹
... mať tak tvoje problémy 😉
@jfd ja by som tie žreby zotrela a zamýšľala sa až potom. Určite by som tým ušetrila čas a zbytočné dilemy.
@jfd a preco si myslis, ze by vas pripadna vyhra mohla odlucit? ved ked pises, ze sa snazite zbohatnut, tak by vas to malo skor posilnit a posunut dalej ku splneniu sna, nie? 😉 a to je 200000eur, alebo czk? lebo ak korun, tak to zase podla mna nie je v dnesnej dobe az taka palka...
@jfd 😕 prepáč, to myslíš vážne? 😅
nechcem sa ťa dotknúť, ale fakt tomuto nechápem
a ak nechceš žreby zotrieť- čo s nimi chceš spraviť?
jaj-a spoliehať sa v rodine na bohatého príbuzného ( kedy umrie a budeme náhodou dediť) je riadna ......
ak by ste takého aj náhodou mali- moja rada by bola- spýtaj sa ho, ako sa k peniazom dostal....
no najčastejšie len tvrdou prácou
je málo "vyvolených"
ale potom sú aj ľudia, ktorí vedia bohatnúť na hlúposti iných, resp. krádežami-ale vo veľkom
a najväčší zlodeji sú tí v tých kravatách 😀
takže- vyber si, akým smerom pôjdeš 😉
čo je najistejšie, čo ti za to stojí a hlavne- či potrebuješ ku kľudnému spánku aj čisté svedomie 😉 🙂
Celkom som nepochopila... 😕 😕 😕 A zaradenie do kategorie "Rodinne problemy" je u uplne mimo mojho chapania... 😅
tak tuto temu si vychutnam....pointa mi usla ale mam tusak ze bude sranda
zotri tie zreby nech vieme ci si vyhrala 😀
mat tvoje problemy a prezidentov plat....
mne sa nechce "radiť" tak len takto 😀 😀 😀 😕 😨
Kúpila si si žreby a ešte si ich nestihla zotrieť? To nemyslíš vážne. Tak mi ich pošli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
sprosti maju stastie, podla mna je tam vysoka sanca vyhry
ja sa ta chcem spytat ze ako sa snazite zbohatnut .. ze by sme aj my skusili.... no a na tie zreby ti poradim aby si ich nezotierala ked sa bojis....lebo nahodou zotres a bude tam napisane ze budes chudobna po cely zivot.... 🙂)
@jfd Ja som bohata az az 🙂 Dve zdrave deti a tretie na ceste 🙂 Ty nemas ten isty pocit, ked mas dvoch ludi doma, co ta miluju? Peniaze ta stastnou neurobia... prestan snivat a uzivaj si to, co mas...
Tuším si jedna z tých, čo si myslia, že peniaze sa rodia na pošte....
....roztrhaj ich nezotrete a setri na odbornika.
no ma podrz,tak takato volovina tu uz dlho nebola...ja nemam cas riesit taketo dolezitosti,ci zotriet ci nezotriet los a co ak ma pripadna vyhra rozdeli s manzelom...ha....ja verim,ze zartujes,toto zo zdravej hlavy nemoze vyjst....
jejda aké vtipné. Ale inak všetko O.K? 😀
@miskap2111
@zuzka444
Pravděpodobnost je 1:3,167 Čili když mám 3, TEORETICKY by to tam bejt mohlo...A ano, bavime se o Eurech. Jako 200 000 českých asi né, že... 😀
@pingu1
@bazarocka
@bibiana20
@mirka907
@macamac
@janie80
Nebudu klikat na všecky ale tuhle tému jsem založila po asi sté témě co jsem tu viděla, bo dotazu tipu... Spala som s priatělom s ochranou tyden pred menstruaci kterou jsem dostala včera, můžu být těhotná??? Jen jsem teda nečekala, že tu budu muset vysvětlovat, esi je to myšlený vážně. je vidět, že některejm kusům kombinace mateřské dovolané a celodenního čučení do Koňa neděla dobře, minimálně na pleť 😉
uz tu bolo kadeco ale tak toto je fakt prva trieda medzi hlupostami....mna by zaujimalo co autorku vedie k takejto hlbokej uvahe ☹ ☹ ☹ ☹
@anjelicek26 Ano ,ano, 2 děti a rodina a nebo jedno dítě a rodina, jasně, je to štěstí. Ale ani jednoho z nich nemůžeu prodat, abych mohla jet po letech na Jadran. K manuální práci mám vyrovnaný vztah už dlouho, nemám kontakty, respektive koule na nějakej biz, kterej by mi tenhle můj problém vyřešil a tak si kupuju žreby, no. Jsem v plusu. Jednou 25 a jednou 10 z asi 20 koupenejch... Ty do eura a na euro vyměňuju za jiný

No neviem. 😒 Ja ti len môžem poradiť, aby si si ešte raz po sebe prečítala čo si napísala. Lebo som to teda absolútne nepochopila. Má to byť vtipné, či čo? 😒