Nahnevalo by vás to?
Ahojte,
keď máme v rodine oslavu, nosíme vždy nejaký koláč alebo tortu a podobne. Aj tento krát sme plánovali upiecť sladké, kde používam rastlinnú šľahačku. Ide o to, že švagriná začala protestovať, že ja ich umelákmi kŕmiť nebudem ,pričom iné koláče s touto šľahačkou v pohode konzumuje. Ona nevie piecť, je celkovo zatrpknutá. Veľmi sa ma to dotklo, ale hnev ma už prešiel?
Ako by ste reagovali vy? Závidí? Dotklo by sa Vás to? Neriešili by ste? V prvom momente to bola pre mňa studená sprcha.
...ze nechces to jest,nejedz to. ;D
Keby toot povedala, tak by som jej normalne povedala, ze jest to nemusi.. :D nik ju nebude nutit. Ostatni ktori budu mat chut si daju ;) A podotkla by som, ze sa tesim co ona napecie bio :D
neviem sa vyjadrit k teme, ale kolace s tou rastlinou slahackou neznasam, holeeee v ruzovej tetrapack krabici ... ci take nieco to je, neznasaaaaam ked mi to nukaju, niekedy musim zjest zo slusnosti, nejaky obycajny babkin kolac sa neda upiect? alebo obycajnu bublaninu
@tenerifka tak ona to ale predávať neide 🙈 a zas sa netrvarme že rastlinná smotana je nejaký jed keďže existuju aj fakt kvalitne že si človek rozdiel ani nevšimne
@ali12377 ved upec a dones im 👍
@maranta_leuconeura ja ked peciem jedine taky, a taky aj nosim ked je prilezitost, v skratke, tiez by som nebola nadsena takym kolacom s tou slahackou, keby mi ho priniesli, ale by som to nijak nekomentovala
Nekomentovala by som, ale koláč s margarínom, alebo s rastlinnou šľahačkou by som slušne odmietla. To je taký problém urobiť koláč s kvalitných surovín? Veď ked je to pre vás finančne neúnosné, tak urob nejaký jednoduchý, bez plniek a umelín.
Kamoška používa rastlinnú, ja to nezjem, ale nikdy som nekritizovala, už preto, že viem koľko je s tým roboty. My používame klasickú 33%.
Neurazila by som sa a neupiekla.. nech si upecie sama...ja osobne by som tiez nechcela jest kolac alebo tortu s rastlinnou smotanou...je to hnusne...
Ani ja maslove plnky neznasam ako boli kedysi...este tak s pudingom na 1/2 ked tak ok. Tiez robim slahackove ale obycajne, tvaroh atd.
Zavisi od stylu akym to povedala...bud by som viac nic nedoniesla, alebo sa dohodla aby bol aj vlk syty aj ovca cela...
Moja nema rada potahy na torty o com viem, tak ked som objednavala napr.na prijimanie tak sa tomu prisposobim, ale ked robim mojim detom na narodky, tak si deti vyberaju aku chcu...tak pohat necha...neriesim, kazdy ma ine chute...
Každý má rád niečo iné, nikdy sa nedá vyhovieť všetkým....keď niečo nechcem nedám si, ostatný si dajú aj za mňa 😂. Nikdy ma nenapadlo komentovať a kritizovať pohostenie ktoré pripravil niekto iný.
Keď čítam tieto témy tým viac som názoru že ľudia strácajú naozaj základnú slušnosť 😅 keby mi povie toto čo povedala tebe tak by som jej na drzovku povedala že to žrať nemusí (ako sa hovorí sprostá otázka = sprostá odpoveď).
Keď myslíš, že ostatným to vadiť nebude, tak to napeč. Ak si myslíš, že by to nejedli, tak nepeč. Keď sa Ťa opýtajú, tak povedz čo Ti povedala a že si im nechcela ubližovať umelákmi. Tu môžeš pekne čítať, že kopec ľudí to zje, kopec ľudí zasa nie. Neber to osobne. Každý má rád niečo iné a nie je to útok na Teba ale na tú šľahačku. Je len na Tebe čo napečieš a na nich či to zjedia. Všetko je o šľahačke a nie o Tebe. Tak sa neurážaj. Tá žena nemá slušné vychovanie, lebo sa to kľudne dalo povedať aj slušne a s úctou k Tvojej šikovnosti a námahe.
Ahoj! Nevie piect a ide ti kecat, koniec debaty :D ze ako by sme zareagovali? Ze sa tesim az ona upecie z riadnej slahacky. A jasne ze zavidi. Pripomen jej, ze v inych kolacoch ju zje tak preco nie teraz
jupíí, už nemusíš pred oslavou piééécť!!! Dávaj si pozor, čomu venuješ pozornosť. Ak negatívnemu (ako švagriná) budeš mať smutný život.... názory večne kritizujúcich púšťaj jedným uchom dnu, druhým von a zasmej sa😀😀😅
Absolutne by som nehovorila z coho kolac je 😄😄😄
Ani by nevedela, ako by jej chutil. A keby aj tak frflala, tak by si proste zistila, ze nieco proti tebe ma
nechce doma pečené? nuž nenos nič.
Tak asi jej to nechutí a už pretiekol pohár, že ZASE... Áno, asi by ma to urazilo. Tak nech napečie ona 🤷. A ty sprav zas to, čo chystá ona na výmenu.
Ahoj, mne to tiez nechuti..Robi to svokra a neviem tomu prist na chut, dokonca som dostala taku tortu k narodeninam. Nedala som na javo ze mi to nechuti, priam to neznasam. Podla mma sa to dá aj normalme povedať
Bolo by mi to srdecne jedno 😄
Ak to nechce jest, nemusi.
Je pravda, ze komentar si mohla odpustit....ale ty jej odpovedz: vdaka za nazor, prosim nejedz to teda!
🤣🤣🤣
@deti95060810 ty si uplne super. Kiez by kazdy takto rozmyslal. Lebo vsade vidim len same hadky, hadat sa koli kolacu potom ten svet aj takto vyzera ked nikto neustupi
Však urobte poriadnu šľahačku zo smotany, veď tak sa dakedy robili a boli úžasné.Vsak keď nemajú intolerancie tak kde je problém.Nam minule doniesli bolo cesto na štýl bublaniny, jablká,puding, na to poriadnu šľahačku zo smotany dali aj stuzovace,porajbanu čokoládu.Len tak sa zaprášilo
Urobte grankovy šťavnatý kolac a budu sa zakizovat všetci,
Tak kto nechce, nech si nedá, ja nevidím problém :D
Zasmiala by som sa a povedala len že nevadí aspoň viac zostane iným 😋

@0silvia0 super smetolovy kolac neexistuje 😁 ble