Nahnevaná rodina
Ahojte začala by som tým ze som prvorodicka mame tyzdnoveho synka. Stala sa taka vec ze priateľovi umrel rodinný príslušník a bude pohreb. Lenže ja tam ísť nechcem som krátko po pôrode a priateľ sa tiež vyjadril že bude radšej so mnou doma ak by som ho náhodou potrebovala. Lenže tu nastáva problém ze jeho rodina mi síce nedala najavo ze sú nahnevany ale cítim také opovrhovanie z ich strany že prečo neprídeme aspoň na chvíľu alebo aspoň priateľ že sa to patrí. Prosím ako sa mam brániť čo mám robiť nechcem aby bolo zase peklo
Keby bol jeho vzťah z rodinou v poriadku, išiel by na pohreb vzdať úctu mŕtvemu i smútiacej rodine.
Naozaj nechápem, čo tu riešiš. Máš nejaký psychický či fyzický hendikep, že sa nedokážeš postarať sama o dieťa? Nie? Tak sú to výhovorky.
Súdiac podľa odpovedí, si zas niekto robí prdel a dobre sa baví.
A prečo sa bojíš ostať sama s dieťaťom? Dovolenku mať navždy nebude, či má dať výpoveď aby mohol byť nonstop s tebou? Píšeš akoby mal cestovať do zahraničia 🤦♀️ nedivím sa že jeho rodina ťa nemusí,ak sa správaš ako stíhačka.
@jankalukasova bohuzial su aj taki. Poznam taku osobu
Fuha to ako vazne nevies byt s dietatom sama, dost smutne akoze matka, vsak ak je blizky patri sa to tak nech ide on aj keby bol pol dna snad to prezijes, ci chodi za tebou aj na zachod? Ako vyhovorka, ze chce byt s Vami je absolutne trapne
Aj moje dieťa bolo vysnívané, ale v živote by ma nenapadlo, aby som hentak buzerovala vlastného muža 🙄 ved to týždňové dieťa skoro stále spi, tak nechápem aký je s tým problém. Fakt nechápem kvôli čomu ho potrebuješ mať za riťou 24/7...
podla mna by tam mal ist. AK je to blizky prislusnik, ako pises, je od neho (ale aj teba, ze nechces, aby siel), uplne sebecke a zbytocne. Len ti uvediem - aj nase deti sa nam nepodarili na prvykrat. Trvalo vyse roka. Prvy sa narodil po velmi zlom porode, nevedela som ani stat ani sediet poriadne. A napriek tomu, muz bol v novej praci a nebol doma so mnou ani jeden JEDINY den. Ani nikto. Neslo to. Nepotrebovala som, aby ma drzal za ruku. A to je nic. Predstav si zeny, ktorym sa narodilo chore dieta, alebo ich muz opustil, alebo mali ine problemy. Toto je z tvojej strany prejav rozmaznanosti a sebeckosti, Ty samozrejme ostavas doma, ale on by mal ist.
Prepac, ale cele tvoje spravanie je velmi nevyzrete, detinske. Ak nemas nejake psychicke problemy, tak naozaj nechapem.
Prepáč, ale ja tak neznášam ženy ako ty... Ufnukane, neschopné a ešte aj panovacne. A keď pôjde do práce predpokladám, že mu budeš každú chvíľu volať a vyplakavat, nech sa vráti domov, že ty to nezvládas. Na pohreb nech ide, že necíti povinnosť, no keď si predstavím, aku by si mu spravila scénu chápem.
A raz máš syna a raz dcéru, tiež zvláštne
Čo máte? Syna či dcéru?
To tvoj priateľ bude teraz navždy pri tebe? Nevydržíš bez neho chvíľu? Čo si malá? Ty kokso. Normálne nechápem.
Zase vymyslena tema? Raz mas syna a potom dceru?
@dskjhfdlkdjhl ospravedlňujem sa to bol preklep... Ako po sebe čítam je ich tu plno. Mame synka.
No, ak to teda nie je vymyslene, tak zakladatelka je mimoriadne hlupa a asi aj neschopna. Aby jedna dospela zena nevydrzala sama s miminkom, to uz fakt musi byt a teda ak to ma byt pomsta, tak to uz ani dalej netreba rozvijat-treba vymenit piliny.
myslím že priateľ by mal ísť...ty s dieťaťom nie, tebe to v podstate nie je blízka rodina, ale priateľ ano.....nemusí ti sedieť doma pri sukni a ide o max.hodinu čo bude z domu.....je to posledná rozlúčka, pokiaľ je to blízky rodinný príslušník tak sa to jednoducho patrí.....a u neho výhovorka že musí s tebou byť doma jednoducho neobstojí.....ty pri týždňovom synovi ísť nemusíš, ale on by mal...
sa Ťa opakovane pýtali, neodpovedala si. Kto je ten blízky príbuzný?
Inaj je to veľmi sebecké od Teba. Sa teraz svet točí len okolo Teba a dieťaťa a nič iné neexistuje? Čo je na tom výnimočné, že si prvorodička? Smrť patrí k životu a ak je to niekto z blízkej rodiny je namieste sa ísť s ním rozlúčiť.
@mogaa už máme na tanieri že prídu všetci aj z ďaleka a prečo nepríde veď sa to patrí švagor že tiež sú vymenil zmenu aby prišiel a prečo nemôže aspoň on na omšu.... Ach
@mandala77 starý otec
Vies, co keby si sa takto vyjadrovala predomnou ako jeho rodinou, tak sa netvarim len nasrano, ale aj ti to poviem. Ty si nesvojpravna, alebo co? Nevies sa par hodin postarat o dieta? Pane boze🤦♀️
to nemyslíš vážne. Si veľmi sebecká a egocentrická, ak vôbec takto uvažuješ.
Ale tiež mám pocit, že toto je vymyslená téma na rozprúdenie emócií, lebo toto nemôže byť pravda, že niekto vôbec takéto niečo vôbec dokáže riešiť.
Inak ak robis doma sceny tak sa bude radšej tváriť ze chce byt s tebou alo ist na pohreb. A ano, mal by ist. Si neschopná vydržať s dietatom chvíľu sama? Ci aky ma zmysel aby ti sedel nonstop pri zadku?
tak to je dosť blízka osoba, prepáč, ale hanba Vám.
Úplne rozumiem, že priateľ sa pohreb nepôjde, má doma zjavne deti dve, nie iba jedno...
@thereisabear to si vystihla
Nerozumiem preco su tieto hromadne pohreby take nutne. Na pohrebe som bola iba svojej mame a mojmu Dedovi. Na ziadne pohreby nechodim. Ale vzdy zavolam a poprajem uprimnu sustrast.