icon

Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?

28. jún 2022

Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie

misinka0611
28. jún 2022

Jasne kontrolujeme mobily. Sorry, ale ty/vy máte už z toho haluze. Nepreháňaj, viem ako tie domy vyzerajú, neexistuje aby si ju videla pozerajú z okna do diaľky. Musíš vyť zavesená na balkóne a pozerať dole! Čo zastieraš? Kvôli chlapovi? Nech sa okolo okna neobšmieta? Tak ho zober po práci na prechádzku, na kofolu alebo sa choďte kúpať. Si pokaz teraz život a leto, za to, že sa pod tebou nahá ženská opaľuje, bravo!

misinka0611
28. jún 2022

@viestta Zabudla si na hluk z vírivky 😄

luccija
28. jún 2022

@monuska112 nech sa lieci ona, ked je ziarliva.

liv1
28. jún 2022

@hanka1000 vies ono problem je, ze akym sposobom to podala😁. Neverim, ze jedina zena tu na mk v tejto diskusii by brvou nepohla, keby sa nejaka superkraska pretrcala pred jej muzom hoci aj na vedlajsom pozemku. Avsak ten sposob podania a pytania informacii bol tak nestastny a vtipny, ze to takto dopadlo😁🤷‍♀️. Faktom ale je, ze urcite veci jednoducho prijemne nie su, a ak realne pozries z okna a vidis kazdu chvilu nahych susedov, asi to na nalade neprida, a aspon u nas teda sa voobec nemusis ani z okna nahybat. My sice nemame dvojdom, ale samostatny velky krasny pozemok, susedia maju tak nestastne vyhlad z obyvacky a terasu smerom k nam, ze nas maju ako na dlani. (Prave preto kupujeme zastretie na plot). Ked som v zahrade, vidia co bodky co tam robim. Vadi mi to, a to my mame nadstandardne vztahy, len proste mame radi sukromie. Neviem neviem, keby som sa tu zacala naha premavat, ci by to tej rodine bolo prijemne. Ale kazdopadne, ak by som sa aj premavala, tak najprv spravim poriadny plot/striesku/cokolvek a nie sa niekomu pretrcat pod oknami..

viestta
28. jún 2022

@maciatkolulu ale čo je u ne na opujucej sa susede? Keby aj, po ôsmej večer sa už neopakuje. Co už môže byť problém, že sused koši večer. V takom obytnom súbor má trávnik veľkosti dvoch pánskycb vreckoviek, ten je pokoseny skôr ako si slečna vymixuje večerný diétny drink. No a nevie kde v zahraničí je stanoveny čas kedy sa môže súložiť. Pokiaľ viem, tak na Slovensku zákon píše len o tom kde sa súložiť nená.

luccija
28. jún 2022

@misinka0611 nech si kupi stuple do usi, ked jej vadi virivka.Robi z toho dramu ako keby si muz dal stolicku na balkon a mal tam celovecerne kino

macilaci
28. jún 2022

Autorka@ petícia? Na chodbe ste 2?

macilaci
28. jún 2022

Ináč sa bavím. 🙊. Troll istý a každý prispieva😁. Nie je to Covid ani Ukrajina. Ale sme sa pobavili🤭

sweetlife001
28. jún 2022

Ty si v poriadku vôbec ?
Vkuse na tú ženu len nadávaš, veď to rieš s frajerom preboha, keď príde z práce, nech oddychuje na gauči a ne čumieť z okna, ho popros nech si nájde iné miesto na oddych, lebo si z toho na prášky.
Keď aj doma len kvakas o tom čo ti vadí a si posadnutá susedou, tak sa nebudem čudovať ak ťa raz za takú spokojnu ženu vymení. ❗
A to odkiaľ si zobrala to, že ona si myslí, že vás to zaujíma????????? 😆 Podľa mňa vás má oboch niekde hlboko. Už trepeš, raz tak, raz tak.

srferreira
28. jún 2022

@liv1 keby viem, ze sa suseda predtrca nahata tak samozrejme pomyslim si svoje. Ale nie napriek do okna ju chodim ocumovat 😂 a tak isto ja vidim priamo susedom do obyvacky a tiez ich neocumujem z okna napriek, je mi to tak jedno nech si robia co chcu aj nahy keby behali. A to aby som ich videla musim byt uplne pri okne a kolko krat som tam za den? Pri otvoreni a zatvoreni okna, a max. co polejem kvety. A nie prve co autorka pride domov vidi hole cecky. Co ona travi svoj den vykukanim z okna?

martinkatinka
28. jún 2022

@viestta to je nekonecny pribeh 😆😆 po case to mozno ale jej chlapa prestane bavit, pozerať sa na tie 🐐🐐

srferreira
28. jún 2022

@liv1 a skor by mi vadilo to, ze stale mi niekto cumi do zahrady a ocumuje ma denno denne aj keby naha nie som ako ceckata suseda co sa opaluje naha vo svojej zahrade a keby chcem tak ju vobec ani nevidim 🤷‍♀️

nelca0510
28. jún 2022

Autorka, odhliadnuc od celej diskusie,ktorú som prečítala,nedáš si na parapetu kvetináče napr.s muskatmi alebo inými objedmnymi rastlinami nech máš primárne na ne výhľad? Je kopec tak urobených balkónov,že samy kvet. Tvoj problém sa už rieši aj v právnej poradni a obávam sa,že nemôžeš nič.

bessie12
28. jún 2022

kriste pane to su mi ale problemy. Vymenim sa s tebou ak chces. Ja ti dam moje problemy a ja si vezmem tvoje. 🙄 Ked sa ti to nepaci, tak sa odstahuj. Na svojom pozemku si mozu robit co chcu.

letfenixa
28. jún 2022

@autorka skvelá diskusia! Hlavne tá časť, ako sa partner MUSÍ pozerať vyčerpaný z práce na umelé kozy 🤣

elizabet173
28. jún 2022

@nelca0510 blázniš? Ako potom uvidí na tých susedov? Ako by vedela o ich nočnom kúpaní? Akože nechápem, ja v noci väčšinou spím, alebo pracujem, ale nestojím pri obloku a neriešim, kto čo robí. Mimochodom, ak bývajú nad nimi, tak musí stáť dosť blízko pri obloku, aby ich videla, lebo nepredpokladám, že tieto byty majú nejakú enormne veľkú záhradu.
Pripomína mi to vtip - susedka hovorí susedovi, že jeho žena sa po kuchyni promenáduje nahá. Sused sa čuduje, ako to môže vedieť, veď do ich kuchyne nemôže vidieť. Odpoveď - keď vyleziem na kredenc, vidím. 😎

srferreira
28. jún 2022

@elizabet173 😂😂😂

bubusik_buk
28. jún 2022

Snaď sa dozvieme ako to všetko dopadlo 🥲 Či ešte bude vytasovať susedka hole ceciky 🥹

monuska112
28. jún 2022

@bubusik_buk asi je to cele podvod trola, uz vznikla druha tema z opacnej strany-nudisti ktorych ocumuju uchilaci susedia asi od samej osoby. je to skoda bola to zabava

bubusik_buk
28. jún 2022

@monuska112 Hej čitala som to praveže 🤣🤞🏻 ale to si z nej robil/a srandu niekto na modromkomiku na instagrame to bolo celkom vysvetlené 🤣

monuska112
28. jún 2022

@bubusik_buk ono je to aj na instagrame? 😅

pribinak
28. jún 2022

@number19 Mein Gott, fakt si mala pravdu. Je 20:30 a 14 strán 😱😱😱😱

bubusik_buk
28. jún 2022

@monuska112 ano 😂

bubusik_buk
28. jún 2022

@monuska112 IG: modrykomik a tam to je 🤣

cacianka
28. jún 2022

@hanka1000 prečo si tvoj brat neurobí na plot clonu, rastliny, alebo nejaký nepriehladný plot, aby z jeho dvora nikto nečumel na nahatych susedov ? V záujme ochrany to môže kľudne urobiť

cacianka
28. jún 2022

@melanta čítala som, susedia neporušujú na svojom pozemku žiadne zákony,
Nevytrcaju sesky ani bimbis cez diery v plote na verejnosť ( v skratke)

karolinakr
28. jún 2022

A čo keby si si dala aj ty dole podrsenku a zamavala susedovi, ked bude vo virivke? Vezmu ´ťa do partie, uvidia, že si ich krv, a lepšie budu s tebou komunikovať. Možno ťa pozvu aj do tej virivky...Inak keby som byvala na prizemi a nad sebou mala suseda s vyhladom do mojej zahrady, tiež by som tam hola nechodila,,,Tu sa to zvrtlo, že si možu robiť na svojom pozemku, čo chcu a tie, ktore komentujete, byvate na prizemi, a sused nad vami na 1. poschodi s vyhladom na vas, tiež chodite nahe aj s priateľom? Ja by som sa hanbila, to bude skor chyba v tom, kto sa tam pretrča ako v tom, kto na to musi pozerať...A možno baba zamerne provokuje, to nie je nič vynimočne, že sa niekto nahy predvadza, ešte ked ma obecenstvo . mužské...provokuje atd. Keby u vas byval 75 ročny dedko a volal na nu oplzlosti, nukal jej sex, alebo nahlas komentoval stavbu ceckov, ojoj, už by ju ta chuť na nahotu aj prešla možno...

elizabet173
28. jún 2022

@monuska112 jasné, že je to vymyslené, vidieť to na tom, ako postupne pridáva, čo jej ešte vadí, len aby téma "žila", ale je tu psina, nie? 😎

karolinakr
28. jún 2022

@elizabet173 priateľ ked príde unavený z prace, chce oddychovať a nie pozerať na nahé cecky 😀

macilaci
28. jún 2022

🤦Ježiš Mária. Už by bolo na na čase ťa bloknut. Keď nie si Troool tak si blbá jak Tágo. 😥