icon

Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?

28. jún 2022

Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie

ruzovakrava
29. jún 2022

Iná debata sa tu zvrhla 🤣🤣 ako mne je to smiešne, tiež by som sa rada opaľovala na záhrade nahá ale nemám toľko odvahy a ani silikóny. Ale u susedov by mi to bolo šumák 😃 keďže ti tu autorka nikto nedal konkrétny tip ako to poriešiť k tvojej spokojnosti tak ich môžeš sprchovať zhora hadicou. Ako mačky keď v noci vreštia 🤣 zaručujem ti že potom budeš riešiť už úplne iné veci ako susedine silikóny a ostrý zrak tvojho partnera 😁

bubusik_buk
29. jún 2022

a s nim sa dohodnuť neda ? keď už sa neda dohodnuť s pani/slečnou s cecikami tak s jej priateľom ? 🤷🏼‍♀️

cacianka
29. jún 2022

Nesed doma, nečakaj vycapena v okne na susedine prsia kedy ich vyvali na SVOJOM dvore, nečum na ňu

kto a ako ti bráni užívať váš byt - nejaké silikónové cecky ? čo ti nejake vbehnú 3x denne na dve hodiny do tvojho statisicoveho bytu a naháňajú ťa po izbách, vyrušia ťa pri kakaní, vyzenu ťa z postele, zjedia tvoj guláš s knedľou, alebo ti kradnú šaty ?
Kúp si svoje parkovacie miesto, alebo parkuj na verejnom parkovisku nie ako ťava na susedovom,.
Prečo by sa mala suseda deliť s majetkom ? Čo je komunistka ?

monuska112
29. jún 2022

@bubusik_buk s autorkou sa neda, si precitaj jak parkuje :D :D

cacianka
29. jún 2022

@viestta ak na takýchto svieti slnko,
...na niekoho až príliš

prabinka
29. jún 2022

@monuska112 ja nechápem, čo od tejto témy vôbec čakala. To sa nedá len tak pochopiť a bohužiaľ jej dať ani len za pravdu. Hold, podľa mňa ju isto musia mať všetci v danej bytovke teda hrozne moc v láske

h2
29. jún 2022

Ináč, padol tu párkrát názor, že to sa nám to hovorí, že by nám to nevadilo, lebo nie sme v tej situácii atď. Tak som si skúsila predstaviť, čo by som robila, keby som sa pozrela z okna a suseda by sa opaľovala nahá. Prepáčte, ale keď sa mám priznať, tak fakt prvé, čo by som urobila, by som zavolala muža, nech sa ide pozrieť, že suseda sa opaľuje nahá. 😃

srferreira
29. jún 2022

@h2 presne este by sme sa zasmiali 😂 a dalej neriesili.

cacianka
29. jún 2022

@h2 áno ale už nič viac.otocim sa a idem po svojom .
Neopriem sa o okno a nečumím na ňu

martinkatinka
29. jún 2022

@cacianka ty nie, muz by to este par krat siel skontrolovat a potom by mu to bolo jedno 😆

zuzana76
29. jún 2022

@abbey1 Prosím vás, kto dokáže ešte slovo v koži napísať v kozy? Pomoooooc!

môj dyslektik, dysgrafik a dysortografik by to dal 😂 ale ma 11 rokov, ale priznávam, že ten pravopis v autorkiných príspevkoch je strašný

zuzana76
29. jún 2022

@abbey ale ja som si tiez najskor myslela, ze spomina kozy, ked tu cela tema o susedkiných kozách

srferreira
29. jún 2022

@zuzana76 podla mna ona sama nevie ci mysli kozy alebo v koži. Vsak hole kozy ma stale pred sebou, tak nevie uz co.

gigie24
29. jún 2022

Dnes uz zial ludia nemaju ziadne hranice….

abbey1
29. jún 2022

@zuzana76 Áno, u detí s diagnózou to človek berie. Potom vekom aj tie deti sa naučia s týmto "hendikepom" pracovať. Hlavne v dnešnej dobe technológií je to o niečo ľahšie i pre nich. Teda pre tých, ktorí chcú.

valeria_h
29. jún 2022

Ach ženy, nie všetci muži sú také nepodarky ako tí Vaši. Sú aj takí, ktorí svoje ženy milujú a naozaj si nejdú vykrútit krk, aby videli nahú susedu.

viestta
29. jún 2022

@valeria_h ale keď si pánko sadka na gauč môže sa kochať pohľadom na svoju milovanú. Fyzika nepusti, z gauča susedu neuvidí.

autor
29. jún 2022

Neviem preco sa my vysmievate a nadavate my do retardov.Som moldavka zijuca 8 rokov na slovensku prepacte my za gramaticke chiby.Ci som cudzinka je uplne bezpredmetne lebo zakony platia aj namna mozem tu mat nehnutelnost a pobyt.
Uplne ste zvrhly pointu mojho prispevku a otazky.Zalozili ste dalsiu temu na moj prispevok aby ste ho znemoznili pritom som vas poprosila opomoc. Mne namislena fiflena sumelymi ceckami nici zivot moj priatel sa musi na to pozerat ked pride unaveni zprace a vamje to smiesne.Je vam smieme ze clovek nemoze ist k oknu lebo vidi iba cecky.Jedine kde si teraz mozeme oddychnut je terasa aspon tam nevidime tu arogantnu fiflenu ale tam nam svieti slnko.Vecer ked tam uz nesvieti zas pocut zarohom vyrivku kde sa kupu nahi a kto ma oddychovat na terase ked vie ze za rohom su nahi ludia.Alebo zacne o osmej kosit.Ked nie on tak ini sused.Chcem sa stazovat ale nemam kde.Snazila som sa zohnat toho co mal byt pod nami aby im dohovoril ked im to predal.Ved on tam dva roky nebival mali sme spriatelom pokoj.Teraz iba hole cecky a natriasajuci sa ud vbublinkach.Na urad sa neda stazovat?Dakujem zenam ktore ma pochopili

rozalie60
29. jún 2022

Na lampárni, sú vo svojom za svoje peniaze.

monuska112
29. jún 2022

Nahi - musim ta pochvalit, trafila si sa 🙂

abbey1
29. jún 2022

Ale však choď na úrad i na polícii. Ľudia sa radi zabavia i tam. Poprípade to požeň až na súd. Možno bude mať i sudca zmysel pre humor.
Za 8 rokov si mohla základné pravidlá zo slovenského jazyka pochytiť. Vedz, že nikto by sa z tých chýb nevysmieval, ak by si každým ďalším príspevkom zo seba nerobila väčšiu a väčšiu semetriku.

rozalie60
29. jún 2022

Toto mi skôr príde závisť a žiarlivosť podla toho co píšeš 🙏🙏 ze ma niekto silikóny to na to sa chceš sťažovať, alebo co vlastne? Keď je muž unavený h roboty nech si zastrie a ide spať, ale toto co čítam máš skôr ty problém 🤷‍♀️

a_andrejka4
29. jún 2022

To ona si furt ide svoje🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😆😆😆😆 toto bude legendarna otazka na MK, no prosim uz jej niekto povedzte kam sa ma ist stazovat ja odporucam tv markiza najlepsie reflex🤷🏼‍♀️🤣

monuska112
29. jún 2022

@a_andrejka4 to by bolo top, kebyze to skonci v telke :D :D

srferreira
29. jún 2022

A naco potrebujes ist cez den stale k oknu? Trosku mi uchodi pointa. Vsak otvorim okno, zavriem okno, a ak mas nejake kvety na parapete raz tyzdenne ich polejes. Cize keby nechces tu susedu ani nevidis. Vsak bud na terase, tam sa ti neobtrca 🤷‍♀️ A o osmej je uplne normalne kosit v tomto teple. Vsak ked ti vadia ludia, susedia, mala si investovat do nehnutelnosti na samotke. Lebo vsak v bytoch, a radovych vystavbach je stale riziko, ze sa ti tam nastahuje niekto s kym si nesadnes.

matabb73
29. jún 2022

@h2 nevadil by ti ani keby chodil po záhrade sused s holým bimbasom? Mne tá holá suseda tiež až tak neprekáža ako holý sused. A neviem si predstaviť čo by robila moja starká keby prišla na návštevu.

a_andrejka4
29. jún 2022

@monuska112 a tam taky chudak chlap zniceny že musi kukat na cudzie sesky🤣🤣🤣🤣🤣🤣

monuska112
29. jún 2022

@a_andrejka4 "zniceny" :D :D :D

valeria_h
29. jún 2022

@autorka Neviem či by si s týmto pochodila. Je pravda, že sú vo svojom, ale nie je pravda, že si môžu robiť čo chcú. My sme mali problém so susedom a jeho hlučnou hudbou, došlo to až na úrad. A to sa nám smial, že on si doma môže robiť čo chce. Ale dosmial sa chlapec.
V Tvojom prípade neviem či to bude riešiteľné v tejto chvíli. Máte deti?

marion09
29. jún 2022

@rebeka7501 😆👍