Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?
Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie
Mňa zaujalo to parkovanie.. ako je vlastne ten pozemok riešený právne? Každý má kúsok parkovacieho miesta, a potom ti spodnú susedia AJ pozemok pred bytovým domom? Lebo čo poznám ľudí, ktorí bývajú podobne, tak tam je celá záhrada spoločná..
@oblecenie99 My čo máme stvordomy v obci, tak tí čo sú v predu nemajú zahradu a ti čo sú vzadu zahradu majú. Sú to dvojposchodové jednotky všetko. Vpredu sú parkovacie nekryté miesta a každý parkovacie miesto má. Neviem či to logicky vysvetľujem. Mne to chvíľku trvalo kým som prišla na to kto čo má a ako to je riešené.
@oblecenie99 su rozne modely. Ak obaja maju zahradu, tak je delene pol na pol. Ale ked horny byt napriklad nemaju zahradu, tak stale mozu mat vlastne parkovacie miesto. Len zahrada prislucha k vylucnemu uzivaniu pozemnemu bytu.
Ja by som to na tvojom mieste predala…stale sa niečo najde čo vam bude na nich vadiť.Skus im ponuknuť na predaj svoj “byt” čo vieš možno ho vezmu budu mať oni cele pre seba a vy budete mať pokoj niekde pri lesiku alebo v inom domčeku 🤷🏼♀️
Mna by zaujímalo ,že ti čo sa oháňate deťmi ,že raz ich budú mať a čo potom keď tam budú susedia holi...tak boli ste už pri mori ? Viete že tam normálne na verejnej pláži sa opaluju ženy hore bez a niektoré aj nahé ? Zakryjete deťom oči na pláži ,alebo každú požiadate aby sa zahalila ? My sme teda boli a nikto sa nad tým nepozastavil že nejaká žena si opaľuje prsia ,aj chlapi tam boli s priatelkami 🤷 a to neboli len mladé ženy s pevnými prsiami teda 😂 Nikde nenapísala že by tam sexovali ale že sa opaluju a kúpu nahí vo vírivke. My sme kedysi mali nad sebou susedov ktorí sexovali niekoľkokrát denne a dosť to rušilo lebo hulakali ako paviani. Neriešila som,bol to nájomný byt "zatiaľ" ,ale toto je iné,ani ja som nechcela počúvať ich ruju a nie ešte aj deti ...chvalabohu sme vtedy žiadne nemali ,ale vyriešila by som to tým že by som hľadala iné riešenie bývania ...ale susedov si nevyberies na každých im môže niečo vadiť ,aj keď budú bývať v dome 🤷
Tu je skôr problém, že sa obáva, aby sa jej mužovi náhodou nezačala páčiť. Ale je len také riešenie, že buď si to nevšímať, alebo rozmýšľať nad predajom bytu a kúpiť si niečo samostatné, s plotom. A pozrieť sa aj akí susedia bývajú vedľa.
@oblecenie99 my parkovanie nemame.Mame iba spolocny chodnik garaz a dalsie dve parkovacie miesta su tych spodnych smradov.Problem je ze mi sme byt kupovali ako druhy.Stari majitel spodneho bytu pokupoval vsetky parkovacie miesta lebo kupoval asi prvi na ulici.Ked sme sa nastahovali nam dovolil parkovat najednom znich tak sme parkovacie miesto nekupovali kym boli volne vokoli bytov. parkoviska sa rozoredali ten trkvas v byte nebyval tak minulu jesen predal a prisla tato silikonova hlupacka.Idioty nas vytlacili nechcu nam dovolit parkovat dalsia hus zkriza sa stazuje ked stojime na chodniku.Ako vlastnik domu mam pravo parkovat pri dome nemali pravo nas takto vitlacit.Sebecki smradi namysleny maju garaz dve parkovania a nepodelia sa
@monuska112 celkovo z toho chovania čo písala autorka mi to tak vychádza že to bude nejaka umelá trubka ktorá na viac asi nemá tak si to takto kompenzuje. niečo take písala že po konfrontácii ohľadom parkovania s nimi skončili a vyhýbajú sa im, tolerujú že sú tam. vieš ono lahko sa druhému smeje ale keď si zažije nejakú nezhodu so susedmi tak pochopí na vlastnej koži. niečo podobne s parkovaním som mala aj ja so staršou susedou. tiež taký umelohmotny typ, len vek 50+ dávno za zenitom- svoje suv parkovala ako blbka lebo inak zaparkovať nevedela, nakrivo a kolesom cez moju čiaru, ja som tam svoje veľké auto potom nemohla dostať keďže na druhej strane už bola stena. konkrétne parkovacie miesto kúpené, inde sa parkovať nedalo. slušne som jej vysvetlila či by to nemohla dať tak aby sme sa zmestili obe. reakcia ako taká hus….a áno možno stereotyp, ale bohužiaľ pracovala som s ľuďmi a presne tie ženy ktore mali v sebe mega veľa plastu sa správali povysenecky, pritom bolo vidieť že sama do 5 nenapocita. a potom sú ženy, napríklad ako kamoska, ktoré sú prirodzene naozaj krásne zeny a majú uctu, slušnost, rozhľad, intelekt. take sa nemusia pretrcat lebo majú aj iné hodnoty.
mimochodom nechápem hneď tvoj útok- zato že vyjadrím normálny názor mám hneď závidieť? akože a co? jedny silikonove prsia? no tak pre tvoje prekvapenie sama si plánujem dať prsia po kojení upravit, to ale neznamená ze teraz sa budem pred všetkými nasilu pretrcat hola a že so mnou nebude reč…
@bubusik_buk urcite nebudem predavat niekolko stotisicovi byt pri hlavnom meste kvoli umelej fiflene.Zistila som si ze ako vlastnik bytu mam pravo na jeho uzivanie a nie sa nechat zneho vystvat umelymi ceckami
A čo chceš parkovať na ich mieste? Nepredal im ten byt aj s parkovacími miestami? zrejme áno. Tak sa nemáš čo rozčuľovať ak sú ich. Mali ste si kúpiť aj vy.
To naozaj ešte ty niečo od nej chceš? Naozaj po tom ako sa tu o nej/nich vyjadruješ máš drzosť pýtať od nich ICH parkovacie miesto? Sebareflexia nič?
Ale však choďte a kúpte alebo prenajmite si parkovacie miesto od nich. Ci oni sú povinní vám prenechať do užívania svoj majetok len tak? Priznaj si konečne, kúpili ste za ťažké peniaze byt bez parkovacieho miesta, nie práve najlepšie rieseny. Ale to nie je problém susedy so silikónmi a hlasným zvončekom. To je váš problém, vaša chyba a vaša hlúposť, že ste nedomysleli niektoré veci. Teraz vás to dobehlo a bez ohľadu na všetko co ste kúpili to mate a nikto za to nemôže iba a len vy dvaja.
@kristinka92 Asi by bolo fajn prečítať ako autorka opisuje každú susedu. Veď ona je ako dôchodca na diaľnici čudujúci sa prečo idú všetci blbci opačným smerom. Problémová je autorka a nie všetci ostatný. Nečudoval by som sa keby je suseda celkom fajn ženská aj napriek umelým prsiam(nie kvôli prsiam ale povahe). Mimochodom autorka nepísala, že suseda je celá umelá ale, že má len umelé prsia.
Čím ďalej tým viac som presvedčená, že je to vymyslené na rozvírenie vášní. Ešte aj tie umelé gramatické chyby. A že "oni majú garáž a dve parkovacie miesta a nepodelia sa", veď to hádam ani mentálne retardovaný človek by neočakával, že dostane pozemok zadarmo.
@vlcik1 Áno lebo pôvodne som si myslel, že to píše naša suseda a ak by sa to potvrdilo tak by som napísal pohľad z druhej strany. Neskôr sa to začalo našťastie odchyľovať :D
@kristinka92 ja som nespozorovala ziadne povysene reakcie od nahej susedy, iba fakt ze ma silikony, nieje popisana ani dalsia umelina ani nic….z tvojej strany je to len utvaranie si vlastnych zaverov a stereotypy, a kedze sa sama chystas na silkony mala by si chapat, ze nie vzdy die take typy skatulkovat
@nahy_sused sak napis aj tak ja som zvedava aj ked nejde o tento pripad
@nahy_sused Tak snažila som sa to vidieť aj z jej strany, ale po tom komentári čo písala asi minútu predo mnou mi to skôr príde ako vymyslená téma.
Povodne som v tom videla problém s parkovaním podobný aky som si zažila ja, ale že niekto bude vyžadovať aby parkoval na ich mieste by ma ani nenapadlo.
Autorka, oháňaš sa tu “stotisícovým bytom” pri Bratislave, to čo za blbosť ste spravili že ste automaticky nekúpili aj jedno dve parkovacie miesta?? To by ma ani nenapadlo si tie miesta nekúpiť.
Bývaš vedľa hlavného mesta, toľko možnosti máš vyžitia, ste bezdetní takže sa nikomu a ničomu nemusíš prispôsobovať. Je leto, nič nieje zavreté a ty namiesto toho aby si niekam vypadla budeš kukať na silokonove prsia susedky. Možno keby si bola vo svojom voľnom čase na prechadzke, na pikniku na jazere hneď by si zistila že ta tie prsia tak neprenasledujú.
Ja sa stále utešujem, že tieto témy vymýšľa sám admin. Odmietam si pripustiť fakt, že by medzi nami mohli žiť takto primitívni a nevzdelaní ľudia ako táto autorka.
Tak parkuj v garáži, ked nemas parkovacie miesto...
@zdenkastanka Tu už len parkovanie na streche pomôže 😂
@misinka0611 a byvanie na samotke.
Potom sa moze tak na srnky stazovat.
@abbey1 mna uz neprekvapi nic 🤷♀️
@srferreira pockaj aj tam by jej bolo nieco vadilo. heh ale tak no nevyhovies kazdemu, no niektore tie pripomienky, tak to bolo teda uz riadne cez. tu holotrtku by som mala asi radsej ako autorku
nepodelia sa :D :D tak trol to je uy je to na sto ale aj tak si vtipna
@kristinka92 Parkovacie miesta majú kúpené tí susedia z prízemia, ale aj prenajať od nich na dlhú dobu by sa možno dalo, ak by dobre vychádzali. Lepšie je so susedmi vychádzať po dobrom, lebo takto si vyrobí zbytočné problémy.
@abbey1 obávam sa, že toto je reálna osoba. Pretože toto nevymyslis, toto musí byť realita. Žiaľ. A takých exemplárov po svete beha dosť. V realite poznám jednu, trosku odlišnú ale rovnakú trubu z našej záhradkárskej osady. Každý si pri záhrade upravil cestu tak aby mohol pri nej parkovať, len milostiva nie. Parkuje kade tade pred inými záhradami a ešte sa rozčuľuje keď ju požiadajú aby preparkovala, pretože chcú parkovať tam kde si miesto spravili.

@kristinka92 aj ty zavidis ci? preplastikovany mozog je jedna vec, ale ten tvoj je ok ked tu stereotypujes na zaklade jednych silikovon? tak ak by mala sebavedomia na rozdavanie, nemusi ist na plastiku alebo? si sa chytila parkingu? a to ze startuju o siestej kosia a este aj chodia na opatkoch do prace to je tiez vizitka umeliny? najskor autorka pise ze sa tam kozi cely den, potom chodi aj do prace a nakoniec z toho vide ze len cez vikendy a ten chlap nieje Problem, len jej kozy, mozno ak by nemala silikony ani to by ju tak nerozculovalo :D stavila by som sa, ze autorka sa nikdy nepokusila s dotycnou nieco slusne vydiskutovat, pretoze rovnake stereotypy a predsudky ako mas ty si spravila aj ona, hned v prvy den co ju videla