Návšteva s negatívnym testom - názory
Zdravím 😁.
Aj keď už predpokladám, aká bude odpoveď, skúsim.
Nestretol sa niekto s tým, že šiel na náštevu s negatívnym testom? Prosím, neukameňujte ma 😬. Nejedná sa o nijaké rodinné stretko. Chcem ísť k mame, nevideli sme sa od 7.12., lebo bola v práci a ja som teraz v karanténe. Veľmi jej chýbame /mám 8-mesačnú dcérku, jej jedinú vnučku zatiaľ/. Ja budem vlastne po korone a mama by šla cez víkend na test. Prosím, o skúsenosť, nie o domnienky, lebo tie si viem urobiť aj sama. Vďaka 😊.
Je to len na tebe. Nepotrebujes snad suhlas zien z Kobyle.
A ano, nariadenie porusis.
naco sa to pytas na konovi aj tak ta tu vsetky poslu pod ciernu zem 🙂
urob ako myslis ...
@mondolina vobec mi nejde o rozprudenie vasne, je tu kopec tem, ktore su horlivejsie.
Proste len nechcem, aby mala babku videla az ked pojde do skolky, lebo mam ten pocit, ze to tak bude 😬.
A to ide na antigen, ci PCR?
Za mna mesiac nie je tak vela, aby ste nevydrzali
Polkial si si ista, ze nie si s dcerou infekcna a mama bude mat neg. test nevidim v tom problem. Nasi susedia na posch. maju nonstop navstevy a tiez maju male babo aj ked je to nezodpovedne no aj tak to nikto nekontroluje
Ja som u mami nebola od marca a to byvame od seba 5minut. Vzdy niekto v karantene, vzdy nejake zakazy, prikazy. Mam 10m syna a este ho ani nevidela. Jedine na fotkach. Ani neplanujem ist v blizkej dobe, kavu, na ktoru som bola zvyknuta u mami, si vychutnam ked to bude dovolene. Ale kazdy nech si robi co chce. 🤷
@veronikaszabova teraz antigen, ale tym ze pracuje v Rakusku na Slovensko vzdy chodi s PCR.
@tosomja tak moja mamina ma len mna, tato nam zomrel, ked som mala 14 rokov a stale sme boli iba my 2. Takze pre mna je nepochopitelne mamu nevidiet a nenavstivit. Virus tu bude stale, aj napriek vakcine.
Baby, vola mi sestricka od dr., ze si mam prist po potvrdenie o prekonani covidu. Tak jej vravim, ze aj tak nikam nepojdem, vsak sa neda a do prirody mozem ist kocikovat /byvame na dedine/ a k mame nemozem ist. Ona, ze mozete s testom alebo potvrdenim mozete.
Vytacam policiu nasu a pytam sa ich to a policajt mi vravi, ze oni to nekotroluju a ze ked nas niekto dobrosrdecny nahlasi, tak pridu, skontroluju testy, zapisu a odidu za tym, co nas nahlasil. No podla mna uz maju aj oni toho dost 😁.
Nech sa na mňa nikto nehnevá, aké snáď sú určité veci v našich životoch, na ktoré nepotrebujem povolenie vlády, ani žien z z MK. A stretnutie s najbližšími k nim teda u mňa určite patrí.
Ja by som šla a nepýtala sa ostatných co si o tom myslia... Ani nežiadala o súhlas al nazir na mk
My sa navvstevujeme s rodicmi mojho muza stale, moji uz zial neziju..a bez testu..aj na vianoce sme boli...svokra ma rakovinu, ma aj metastazy, boli to možno jej posledne vianoce....aj zajtra tam ideme, lebo ju vcera pustili z nemocnice
Keď ti 20 žien napíše, že ony nejdú, nepôjdeš? A keď ti 20 napíše, že idú, tak pôjdeš? A čo keď to bude pol na pol? Veď sama musíš porozmýšľať, čo chceš, to ti nikto iný neuľahčí. Si dospelá, svojprávna, tvoja mama určite tiež, tak sa spolu dohodnite, je úplne nepodstatné, čo robia cudzie anonymné ženy.
Mimochodom v opatreniach sú výnimky a jednou z nich je starostlivosť o blízku osobu. Prosím ta, zober seba aj dieťa a choďte ju pozrieť.
Pozri, cisto z praktickeho hladiska-ty si po covid, ukoncila si karantrnu, infekcna nie si. Dieta bolo asi vsade s tebou, po karantene by malo byt ok. Ty uz na mamu teraz prenesies tak akurat chripku, mama by ta v tomto case tiez nemala nakazit. Max tvoje dieta. Ja k rodicom chodim a testy si nerobime.
@abbey1
@veronika4495
Baby presne sa na to tak pozeram aj ja... ja som fakt od 19.12. bola doma len a 7.1. bol pozitivny muz, doniesol z prace. Samozrejme aj ja a pravdepodobne aj mala a to som nikde nebola, len von na prechadzke.
@thoughtfulweirdo jasne, ze nie, len ci sa niekto nahodou nestretol s tym, ze mu chceli dat alebo nebodaj dali pokutu.
Preco ste sa nestretli aspon na kocikovanie vonku? Tak sa mozte teraz, vonku a v rusku a s testom to bude bezpecne
@evkamotka mamka bola od 6.12. do 14.1. v Rakusku. Ja som od 7.1. v karantene, na teste som bola 12.1., takze do zajtra vratane mi karantena trva. Najskor aj tak sa uvidime az v pondelok, az vtedy budem mat potvrdenie o prekonani kovidu.
@tosomja ja teda tiez poctivo dodrziavam nariadenia a uz 3x som bola v karantene,lebo som bola kontakt nakazenych........ale od marca si nebola s mamou??? Vsak cele leto neboli takmer ziadne obmedzenia, boli otvorene kupaliska, nenosili sa ruska vonku. Tak nerozumiem. Alebo preco ste sa nestretli vonku, ked byvate 5 minut od seba?
Povolené to nie je, no nemám pocit že by niekto niečo dodržiaval keď sa pozriem aj teraz z okna. U nás ani rúška nemá každý 3ti človek a policajti to neriešia 😒. Si dospelá a svojprávna žena, takže sa rozhodni ako uznáš za vhodné.
@tosomja ani v lete ste sa nestretavali? Ved vtedy neboli nijake obmedzenia. Pripadne vonku na prechadzke.
Ver tomu, že je veľa ľudí, čo sa v rámci rodiny normálne stretávajú a na takéto zákazy úplne kašlú. Akurát je dnes doba, že sa to každý boji priznať, lebo z ľudí sa stávajú udavači. Tu sa nepýtaj, urob ako uznáš za vhodné, nikomu sa nemusíš spovedať.

veď je to vaša vec 🙂