icon

Nechce so mnou sex

inkamama
11. okt 2018

Ahojte chcela by som poradiť pár týždňov nechce mať moj muž somnou sex neviem prečo chcem to vedieť pýtala som sa ho že čo sa deje keď to spolu nemáme on mi povedal že mňa to odrádza keď si to pytas a som unavený no a ja si to už pár dní nepýtam od neho ale čakám kedy bude mať chuť a stále nič ani tak ani tak...ja už neviem čo mám robiť...ale viem že keď nebudeme mať sex na nebude ani bábätko...nechápem to ale chcem zistiť čo sa deje

Strana
z2
stanulienkat
12. okt 2018

Chces zistit co sa deje? Preco hladas odpoved na MK a neopytas sa manzela?

zuzka2288
12. okt 2018

Mozno ho odradza to snazenie a ze stale nic. To chlapa znici a znechuti mu sex. A chlapi aj ked sa hraju na borcov ak maju mat kazdodenny sex tak idu kondicne dole. Moj bol tiez na dne ked sa rok nedarilo, a tak sme sa dohodli, ze pojdeme len ten plodny tyzden kazdy druhy den a on posportoval a dobil energiu a za par mesiacov sa nam potom zadarilo. 🙂 Ale to mam vyhodu, ze on vsetko riesi sportom a to mu pomaha vsetko prekonat ked je fit. ;)

candii
12. okt 2018

Ak zdravy chlap, nema bez priciny dlhodobo chut na sex je v tom len druha zena.

ivd
12. okt 2018

@inkamama jasne, ze to moze byt aj nieco ine. Nejde mi ale do hlavy, preco by ti to nepovedal. Mohlo by to byt aj tak ako spomenuli niektore baby, ze sa vas sex zmenil na cistu snahu o dieta. Ale aj v tom pripade by som ocakavala, ze ti citlivo vysvetli, ze mu chyba vasen a pod. Co sa tyka ineho prispevku, kde sa spomina, ze ma mozno problem tam dole a hanbi sa, pride mi to cudne, aby sa hanbil pred tebou. Mne to proste vychadza tak, ze nieco vyviedol a nerad by, aby si sa o tom dozvedela. Co tebe hovori tvoj vnutorny hlas?

ivd
12. okt 2018

@stanulienkat lebo sa od neho zatial nic nedozvedela. Aj ja by som sa opytala na MK, keby som bola v jej situacii. Len tak...aby som videla co si myslia ostatni. To mas ako ked sa opytas kamosiek. 😉

ivd
12. okt 2018

@pauluska81 😬 ja mu praveze na rovinu poviem co sa deje

inkamama
autor
12. okt 2018

@matazirafa také veci ja mu nerobím

inkamama
autor
12. okt 2018

@inkamama zienky už viem v čom je problém...mi povedal a vysvetlíl že v robote to je zlé majú tam problém a z toho je taky a ma stresy a preto nemá teraz chuť na sex kvôli stresu a problémom v robote...povedal mi že to prejde že sa nemám báť

lindusss2016
12. okt 2018

@inkamama drzim palce, aby to tak aj bolo. Mne to pride ako vyhovorka, to predsa mohol povedat uz davno a nie sa hrat na tajuplneho. Nech sa to da co najskor do poriadku

jerryjanka
12. okt 2018

tiež mi to pripadá že ťa chcel proste na istú dobu umlčať.

iwka_77
12. okt 2018

Želala by som ti, aby to tak aj bolo. Ono sú chlapi náchylnejší na takéto veci a veru zvyknú sa potom do seba takto uzatvárať. Daj potom vedieť, keď sa u neho nálada zlepší, či sa to zlepšilo aj v posteli.

zuzka2288
12. okt 2018

Chlapi su taki, moj ked sme este spolu chodili zmenil zamestnanie a mi to 3 mesiace nepovedal, len chodil nesvoj, lebo uz nebol sef aj ked platovo ostal narovnako. ;)

janickacrazy
12. okt 2018

@inkamama Noo neviem, mne to tiež príde ako taká lacná výhovorka, teda ved v každej práci sú každú chvíľu nejaké starosti a problémy a teda u nás to nikdy nemalo vplyv na sex a ked áno, tak teda den-dva a nie dlhodobo. Ja si skor myslím, že sa mu nechce do toho dieťaťa, jednoducho ešte nie, aj ked ho možno chce, ale neskor. Moj mal tiež také obdobie, ked som chcela tretie dieťa, tak sa mu zrazu nechcelo, pričom tvrdil, že ho chce, ale proste potreboval ešte trochu času. Museli sme si to trochu vydiskutovať a bolo.

katkati
12. okt 2018

@anabella111 Tá posledná vete možno platí pri zdravých chlapoch. Ale určite nie pri chlapovi s poruchou erekcie. A hlavne, keď žene o svojich problémoch nepovie a ta si začne namýšľať, že mu ho nevie postaviť, tak si ho nezaslúži.

anabella111
12. okt 2018

@katkati ..ano...ale porucha erekcie preukazana nebola...Tak na problem podme od zaciatku..s otazkami..nie od konca s domnienkami...😊

katkati
12. okt 2018

@anabella111 V ich konkrétnom prípade nevieme, ja som to myslela všeobecne s tou poslednou vetou. Lebo viem, že touto vetou často muži zľahčujú situáciu, keď nemôžu a nepriznajú odkiaľ "fúka vietor".

anabella111
12. okt 2018

@katkati ...ved aj odo mna to je viac-menej na odlahcenie...snad tu niekto necaká...ze sa v tejto diskusii pride na to..preco s jednou zenou manzel nesexuje....😊...ked to je otazka len a len na jedneho cloveka.....manzela...

catherinah
12. okt 2018

@veriine fakt by ma zaujímalo, ci mas pravdu

moonlight1210
13. okt 2018

@anabella111 ja zas poznam inu mudrost: zena je ako fazula. Ak nema riadny kolik doma, rozvija svoje plody k susedovi.

Takze je to s tym nezasluzenym sexom a neschopnymi partnermi obojsmerne. 😁

janakrnacova
13. okt 2018

Aj u nas to tak zaalo a bola za tym milenka sme v rozvodovom konani
@inkamama

veriine
15. mar 2020

@inkamama tak ako to dopadlo? Bolo to len tou pracou? 🙂 ci?

Strana
z2