icon

Nechcem žiť s jeho synom

sashulka
30. okt 2011

Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.

lenka3007
31. okt 2011

@kubuliatko nic ine som necakal, len dnes vytvoreny nick... ake trapne a priehladne .... to ozaj uz dnesne deti nemaju co robit.....

sashulka
autor
31. okt 2011

@vejula sorry nestiham, kludne sa opytaj, odpoviem ti na vsetko

sashulka
autor
31. okt 2011

@lenka3007 TY uz chod prec a nezapajaj sa prosim ta

irriss
31. okt 2011

@kubuliatko
Prave ses zaregistrovala...lepsi, pokud nechces byt dnes v noci za svuj nazor ( a neprectenych 20stran) upalena, zdrz se jakehokoliv slova, protoze budes at chces nebo nechces prilepovana a prirazovana k sashulce..😉
p.s. Tot rada ma... 😉 a nebo si to precti cele...

lenka3007
31. okt 2011

@sashulka ani bohovi 😀 😀 😀 😀 😀 mna to bavi 😀 😀 😀

katren
31. okt 2011

@sashulka sorry, ale toto je verejne forum a nikoho vyhodit nemozes 😀 😀 😀 😀 😀
@lenka3007

lenka3007
31. okt 2011

@irriss vsimaj, sasulka nam chyta nervy.... 😀 😀 😀 😀

sashulka
autor
Odpoveď bola odstránená
katren
31. okt 2011

@lenka3007 😀 😀 😀 😀 😀 palec hore 😀 😀 😀 😀 😀

lenka3007
31. okt 2011

@katren mna ani nahodou, mna ani neurazi... 😀 😀 😀

kubuliatko
31. okt 2011

ja by som to tiez vnimala ako narusenie mojho sukromia. mne by to jednoducho tiez vadilo. a tiez by som si hovorila ved chudacik matka ho opustila, potrebuje aj otca, ale chcela by som rodinu ja manzel a nase dieta. nie jeho dieta. ja by som ho tiez nevedela brat ako svojho. aj preto lebo uz je velky a nemas s nim vyzby z detstva

katren
31. okt 2011

@lenka3007 😉 😀 😀 😀

lenka3007
31. okt 2011

@sashulka ide ti moja..... 😀 😀 😀 len pokracuj, my sa dobre bavime

aela
31. okt 2011

@sashulka uz som sa ta to viackrat pytala a stale ziram, preco stale opakujes tu vetu, ze DIETA MA BYT S MAMOU 😕 😅 halllo zobudte sa, pani, toto uz nie je dieta, ma 16 rokov prec, jedna sa o pubertiaka cize dospievajucu osobu a je uplne normalne, ze zije s mamou ALEBO s otcom, co zalezi na dohovore ich dvoch a je uz absolutne jedno z akeho dovodu bude chlapec zit u otca, stale je to jeho otec, ktory ma rovnake PRAVA AJ POVINNOSTI sa o syna postarat, pochop, ze jeho matka TI HO NEZAVESILA na krk, ona ho nechala byvat s otcom 😉

veve39
31. okt 2011

baby, uz na nu nereagujte, vsak to nema uroven, tie jej komenty...je to naozaj strata casu, aj ked citanie je to zaujimave 😒

wieruss
31. okt 2011

@sashulka citam tuto diskusiu uz od zaciatku a nechcela som reagovat, ale uprimne ma mrzi tvoja situacia 😒
Neviem si predstavit, ze by som mala izbicku, ktoru mam pripravenu pre mimi prepustit hocikomu inemu, pokial by to nebola zivot ohrozujuca situacia .... Mas to naozaj tazke... Tu ale riesenie nenajdes. Lebo takuto situaciu si tu ani jedna z tych, co vykrikuju aka si sebecka a nedozreta predstavovat nechcu a ani nemusia 😉
Ja by som volila rozhovor s manzelom, v klude, s tym, ze vie, ze proste syn moze reagovat vseliak, ale proste, ze ty chces mat svoj klud a poriadok a normalne by som mozno aj napisala nejaky zoznam veci, co si predstavujes, ze bude syn robit / nebude robit, aby ste spolu vysli normalne kym neodide z domu 😉 Prajem vela sil

vejula
31. okt 2011

@sashulka chcem sa spytať ako si teda ty predstavuješ riešenie. Teraz nechcem aby si tu nadavala na Filipovu matku, pretože to že sa vykašlala na sovjho syna je proste fakt a ty ani ja ani nikto na tom nič nezmeni. Ako čo tu vlastne riešiš?????

lenka3007
31. okt 2011

@aela precitaj si co napisala skor : citujem: " mne by vadilo akekolvek decko, ktore by nevyliezlo zo mna, uz to pochopte" takze jej je jedno kolko ma rokov...

katren
31. okt 2011

@lenka3007 pockaj, teraz pise @kubuliatko , tak nemoze aj @sashulka

lenka3007
31. okt 2011

@katren aha.. prepac.. idem si k tomu spravit pukance 😀 😎

kubuliatko
Odpoveď bola odstránená
katren
31. okt 2011

@lenka3007 😀 😀 😀

katren
31. okt 2011

@kubuliatko tak teraz som si ista, ze je toto novy nick @sashulka ... porusujes tak isto pravidla fora.... normalne mam tik nahlasit to

ani_sama_neviem
31. okt 2011

:DD prekristove rany :D o co tu je? :D aky bordeel? Sashulka nam nervovo skolabuje zachvilecku ako tak pozeram :D a ostatok sa na tebe dobre zabava Sashulka takze super zase raz ma internet pobavil ale uz by sa aj patrilo to tu skoncit tento velky FAKE

anjelicek26
31. okt 2011

Fiii kovbojka, asi si zajdem po nepriestrelnu vestu k tomu kafe, tu je nebezpecna nalada 😝

katren
31. okt 2011

@lenka3007 ty ale to je taka kovbojka 😀 😀 😀 😀 kde sa na toto hrabu knihy 😀 😀 😀 😀

aela
31. okt 2011

@lenka3007 tak to som si uz tiez vsimla, ze jej je vsetko jedno a stale omiela to svoje sebecke, ako jej to vadi a bodka, naco pisala temu, ked ma na vsetky rady "svoju" odpoved 😕 😔

kukujka
31. okt 2011

asi by bolo najlepsie tuto diskusiu zavriet a stopnut bol by pokoj darmo jej tu vysvetlujete aj tak si bude tvrdit dalej svoje

lenka3007
31. okt 2011

@katren jak si to ty vedela? sikovna 🙂

kaby
31. okt 2011

@katren dovolila som si nahlasit obidve... a autorku aj za osocovanie jednej prispievatelky... 😎