Nenávisť k manželovi
Ja už si neviem pomôcť. Doslova nenávidím svojho muža. On nevidí v ničom problém. Pozerá si nahé ženy na instagrame a vypisuje si o sexe. On hovorí, že sú to iba fantázie, ale mne to vadí strašne. Už si to všimla aj 10 ročná dcéra mu v mobile a povedala, že raz si mám pozrieť jeho galériu a budem prekvapená kolko tam ma nahých zien. Ja som mu porodila deti. Som 4 mesiace po pôrode samozrejme že nie som modelka. Keď máme sex a ja nemám na sebe silonky horko ťažko sa mu postaví nech robím čokoľvek. Cítim sa ako najväčšia nula, že ma takto ponižuje. Od detstva mi mama dávala najavo,že som nula. Nikdy som nebol pre ňu dosť dobra a teraz to robí on. Rozhovory ani hádky nepomohli. Robí to stále dookola. Nikdy neprestane. Odísť je ťažké on sa rozviesť nechce. Ja už keď ho vidím je mi zle. Áno robím mu často aj naprieky, keď niečo odomna on chce. Stále medzi sebou superime. On si stále zastáva len matku cítim, že pre neho niesom nič ako slúžka. Keď niečo odomna chce je milý. Keď jeho matka tan chce stále deti a mne to vadí. Nehovorím návštevy, letné prázdniny. Ale ja nesúhlasím aby k nej išlo 1,5 ročne dieťa samé ako to stále ona chce. Dokedy si budeme robit navzájom napriek. Mne to vadí, že jeho mama nech spraví čokoľvek zle stále by ho nosila na rukách. A ja som vždy najhoršie
Autorka, pretože ani ty nerešpektuješ samu seba. Necháš si opakovane ubližovať a neodídeš.Tak je jasné, kto by Ťa mal rešpektovať, keď samu seba nerešpektuješ.
Až mi ostalo ťažko aj za Teba. Tam bude toľko problémov a toxicity, že aj tatrovka by sa dvakrát musela otočiť.
Mimochodom, vieš, že Tvojím zotrvaním dáš dcére takýto príklad a vyberie si rovnakého partnera, ktorý ju bude mať za nič?
Mimochodom, o rozvode rozhoduje súd a nie Tvoj manžel. Nato nepotrebuješ jeho povolenie ani podpis.
Pokračuj v tej téme kde si to už minule písala a dostala si rady.
Takže ste na tom zle čo sa týka manželstva. Hadky, ponižovanie nevaážiš si samu seba a TY v tom chceš pokračovať. A TY s nim spíš bez toho aby si sa chranila.Ja byť tak zlé s mužom že ma ponižuje tak s nim ani nespim nie to ešte si dám urobiť dieťa.Tak čo máš urobiť odisť.Máš deti tak sa dohodnuť na všetko a odisť.To že sa nechce rozviesť neznamena že musite spolu žiť.Kopec ľudi žije s druhými partnermi a nie sú rozvedení.
nenavidis ho ale dalsie decko si spravite. dojemne.
Čiže máš 1,5r a 4mes dieťa?
Kus nahusto.
A asi aj z toho si vystresovaná. Prenášaš to do domácnosti a rodiny, a vidíš problém väčší než je /resp zvacsujes ho sama svojim správaním/.
Daj si deň kľudu a povenuj sa aj sebe. Kedy si si naposledy len tak urobila horúci kúpeľ a nalakovala nechty pre radosť?
Kus nahusto.
A asi aj z toho si vystresovaná. Prenášaš to do domácnosti a rodiny, a vidíš problém väčší než je /resp zvacsujes ho sama svojim správaním/.
Daj si deň kľudu a povenuj sa aj sebe. Kedy si si naposledy len tak urobila horúci kúpeľ a nalakovala nechty pre radosť?
@lenkakravcova Lenka, pri vsetkej ucte, ked si da kupel a nalakuje si nechty, myslis, ze si ju muz zacne vazit a prestane si vypisovat s inymi zenami?
@lenkakravcova Lenka, pri vsetkej ucte, ked si da kupel a nalakuje si nechty, myslis, ze si ju muz zacne vazit a prestane si vypisovat s inymi zenami?
@mandzula tak ona asi tiež nemá všetkých 5 pokope. keď si s debilom vyrába deti ako na bežiacom páse.
Autorka, antikoncepcia ti nič nehovorí?
@mandzula tak ona asi tiež nemá všetkých 5 pokope. keď si s debilom vyrába deti ako na bežiacom páse.
Autorka, antikoncepcia ti nič nehovorí?
@belllinka netvrdim, ze ma alebo nema, ale radit zene v tom zmysle, ze ona sa ma dat do pohody, ked chlap je evidentne nadrzane prasa a ona sluzka, je proste mimo.
to, ze sa nechce rozviest, je jeho vec/problem.. ziadost o rozvod podat mozes a uz si to mala urobit davno.. a ked teda je to s nim na nevydrzanie, nerozumiem, preco si si s nim spravila dalsie dieta..
“On sa rozviesť nechce…” a prečo? Prečo nemôžeš požiadať o rozvod ty? Myslíš, že sa rozvádzajú len tí, kde sa chcú rozviesť obaja?
Kolko deti este planujete, kym si naozaj obaja uvedomite, ze takto sa dalej neda?
Kus nahusto.
@lenkakravcova Seriozne?!
Ty si si neprecitala, co autorka pise? To o vsetkych tych nahych zenach a vypisovani si o sexe s inymi?
Mne je hrozne zle najhoršie je, že mam z toho už depresie, keď si predstavím ďalší den. Vcera sme sa hádali v aute ohľadom jeho matky a povedal, že ešte raz niečo poviem má vyhodi z auta. Nakoniec naozaj zastavil na kraji a chcel aby som vystúpila. Ponížená sa cítim ešte teraz.
Bohaca, a auto je jeho? Ied ste manzelia a je nadobudnute v manzelstve, je vase. Nech si on vystupi, curino. Az mi toak zdvihlo
Prišla si si sem po radu, no stavím sa, že neurobíš to, čo ti hovoríme (rozvod). Komu niet rady, tomu niet pomoci. Bohužiaľ.
Nie si financne sebestacna a celkove budes asi patrit do kategorie zien, ktore nevedia zit same a preto nic nezmenis a tvoj muz tiez nic nezmeni, lebo vie aka si. Cize musis sa prisposobovat, kym sa nezmenis ty.
Pekne od Teba ze si takemu porodila dalsie dieta
A velmi mudre ak chces od neho odist...
Fuj tento chlap
Čiže máte spolu minimálne tri deti a stále čakáš kedy z neho bude dokonalý manžel? Téma mi je po vedomá a ak stále len píšeš a nič nerobíš je to aj tvoja vina ako žijete.
A to všetko si si uvedomila až po pôrode ďalšieho dieťaťa? A keďže on sa rozviesť nechce, ty dopraješ deťom detstvo s takýmto človekom? Pripadne pridáte jedno, dve, tri deti?
Pre boha to az 3 deti ? No fakt ho musis nenavidiet z duse ked s nim stale spavas ..
Keď sa rozhodneš pre rozvod, máš vedieť dôvod, to že ho teraz nenávidíš a v sobotu sa s ním vyspíš nič nevyrieši...
Ty keď ho chceš opustiť aj s deťmi i potrebuješ si vyjasniť určité veci... že ho už nechceš, že ho nemáš rada, ubližuje ti....
Potom môžeš vyhľadať pomoc a obrátiť sa na poradenské centrum napr. www.progresfem.sk
Ty musíš vedieť ako chces ďalej žiť, nie my....
Kus nahusto.
@lenkakravcova aj 10 rocne, Cize ma 3 deti. Co radiť, ked rodí viac deti takémuto muzovi.
Autorka, takže keď je Tvoj muž ten silónkový, k Tebe už len toľko-okamzite sa daj sterilizovať alebo trojitá antikoncepcia, pretože ty od toho hnoja neodídeš!A deti si nezaslúžia žiť v tak choro prostredí.
Ach, zasa tie pančuchy🙃
Nemôžeš sa zatiaľ chrániť antikoncepciou, kým vypipleš trochu to 4 mesačné bábätko?
Snaž sa zostať v pohode, kým nájdeš nejaké riešenie, nemôžeš sa teraz opúšťať, povedz si, že hneď ako sa naskytne príležitosť ho opustíš..
Viem, že si si to predstavovala inak, ale musíš byť nad vecou, hlavne nezhoršovať situáciu, je to zlé hlavne pre deti žiť v takom prostredí..
Buď odídeš, alebo zatvoríš oči, ber ohľad na deti..nie si slúžka, ale mama si trojnásobná a toho sa drž..
Držím palce
Keď nemám tie silonky to sa mu ani nepostaví. To som už skúšala všetko možné a nič strašne som uz bola z toho znechutená.
Autorka, takže ty ho tak nenávidiš, že sa s ním nerozvedieš, ešte ho aj pravidelne uspokojuješ podľa jeho želaní bez svojho vlastného uspokojenia (keď neberieme do úvahy samouspokojenie). A to nie je ani mesiac od témy o vašich “radovánkach”. Ma prekvapuje, že tie nahé ženy v mobile ti vadia až teraz…

Neviem čo mám robiť uz. Prečo ma nikto nerešpektuje a niesom pre nikoho dosť dobra. Je to ťažké.