Neprišiel v noci domov

buduca_mamicka007
16. dec 2023

Ahojte... ako by ste reagovali kebyze manzel je dohodnuty s kamosmi ist von (kamosi mali u nas booknute ubytko v meste) .. boli u nas na navsteve do pol 10 a tak isli do mesta..este sme sa s manzelom rozpravali ze bude spat v obyvacke lebo ked vypije tak chrape..este o pol 1 v noci sme pisali, isla som spat a zobudila som sa o pol 5 rano a jeho nikde..nemohla som zaspat, bala som sa kde je aj ked som si myslela ze mozno ostal spat u kamosov ale tak kedze mi nic o tom nepisal tak som myslela ze sa len zdrzal v meste...zobudila som sa potom o pol 8 rano a jeho stale nikde...tak som mu volala pisalaa kde je a on ze ostal na ubytku.. jasne ze ja nervy zlost... to co si akoze dovolil???? Napisala som mu ze to prehnal a ze toto jeden milujuci a zodpovedny manzel a otec neurobi....co dalej? Ako mu vysvetlit aby naozaj pochopil ze toto robit nebude? Pomoze krik? Ignoracia? On to zlahcuje ze sak viem kde bol a ze aspon mi v noci nechrapal do uska... Ja uz som sklamana a smutna., mame inak pekny vztah, ale toto prehnal... my mame dnees v praci vecierok, inak som na MD...mam aj ja dnes neprist domov aby pochopil co spravil? Ci akoze co??? Neni mi to blizke robit toto co on ale ak by to malo pomoct...

janai1
16. dec 2023

A čo také strašné spravil? Otrasne sa správaš. Chudák chlap.

buduca_mamicka007
autor
16. dec 2023

@janai1 co take spravil? Si robis srandu aj ty? To je akoze uplne normalne ze clovek ide do mesta sadnut a nepride v noci domov... ?? A neda vediet?

pe_mi
16. dec 2023

@buduca_mamicka007 ahoj, naozaj to neber tak zle.kopec chlapov by ani neodpisalo.komunikoval s tebou.nezatlkal.nechaj ho trochu vyventilovat.krik by som robila,keby to bol každý víkend.

klarissa25
16. dec 2023

A to si on nemôže trochu oddýchnuť mimo domu ? Veď bol s kamarátmi vedela si to a ostal spat s nimi na úbytku. Nič hrozne sa nestalo. Ak má doma toto čo tu prezentujes ( ten tvoj výstup) tak by som sa nečudovala keby to robil aj častejšie

veselo_neveselo
16. dec 2023

@buduca_mamicka007 Krik a ignor ti nepomoze, to nie su konstruktivne sposoby riesenia akejkolvrk situacie.
Zajtra, pozajtra, proste ked budete mat na to cas, si sadnite a normalne sa porozpravajte o tom, co sa stalo, preco ti to vadi a co mal spravit, aby ti to nevadilo.

Lebo napriklad vediet, ze pride domov o 3 a aj tak bude spat na gauci, (co ti nevadi), tak mne osobne by bolo uplne jedno ci bude teda na gauci, alebo u kamosa a pride az rano vyspaty. Ale mozno ty by si potrebovala, aby ti napisal ze ostane u kamosa? Alebo ste sa o tejto moznosti mali pobavjt predtym?

V kazdom pripade, mysliet si ze uprostred noci mu to bude mysliet, ked idu von pit, a bude ti davat vediet kde je a co robi, je nerealne.

barborachors
16. dec 2023

Kasli na to. Keby to bolo pravidelne, tak potom by som zbystrila. To co zamyslas spraviť, je detinske a aj tak to bude zbytočne, lebo mu bude ešte zle a bude mu jedno co je s tebou... Zlosť ta zajtra prejde a bude zasa dobre.

sid515
16. dec 2023

@buduca_mamicka007 koľko máš rokov, 17? “Pomôže krik, ignorácia, toto milujúci manžel neurobí, mám urobiť to isté?” Keď máš s niečim problém, tak mu o tom povedz, porozprávajte sa. Ignorácia, krik 🤦🏽‍♀️

janai1
16. dec 2023

@buduca_mamicka007 Nie nerobím si srandu. Jeden dospelý človek sa išiel raz za uhorsky rok zabaviť s kamošmi, ešte aj ty si počítala s tým, že spí v hoteli. A chceš ho ignorovať a vykrikovať mu? Prišiel by domov, zasmiala by som sa, že tak dnes si ty s deťmi a ja idem na večierok a bodka. Nie robiť z komára somára.

la_dolce_vita
16. dec 2023

Ved si vedela, s kym a kde bude. Tak snad mu doverujes. Chlap oceni tolerantnu zenu, bud nad vecou.. partneri nie su nasim majetkom, aby sme im zakazovali trochu zrelaxovat s kamosmi.

jumama
16. dec 2023

Ak chces rozumne riesenie, tak mu povedz, ze si sa i neho bala, ze nabuduce nech da vediet, ze kde zostal a kedy pride. Ak chces boj a pokazene vztahy, nakric na neho. Nepochopi to a nabuduce spravi zas. Nie natruc, nie umyselne, proste preto, ze nepochopi tvoj strach o neho.

buduca_mamicka007
autor
16. dec 2023

Stacilo by kebyze v noci napise ze ostava spat s chalanmi a ja by som s tym bola oki...on neni zas priviazany doma na spagatiku.. bol aj v prahe na rozlucke, chodi 4-5x do roka na vikendy sa ventilovat od piatka do nedele..ja s kamosmami detto sem tam na kavicku/vinko, prestriedame sa, kazdy potrebuje aj cas pre seba....ale to sme vzdy dohodnuti , ja si spravim program osobitne a vsetko oki..ale teraz proste odisiel a do rana sa neozval kde je, co je s nim... akoze fakt som len chcela vidiet nahlad ostatnych zien ze ci ja prehanam ue mi to vadi alebo "je to normalne" ze toto sa robi a deje... lebo akoze u mna to je riadny preslap

pinkgirl
16. dec 2023

Nedal ti v noci o tom vedieť lebo ťa zrejme nechcel budiť keď ti cinkne správa. Bol s kamošmi, bavili sa a vtedy chlapi nerozmýšľajú, že sa treba žene ozvať a tak možno aj zabudol na to. Nerob z toho drámu, keď príde domov tak sa dohodnite v kľude bez emócií, že teda keď sa nabudúce rozhodne prespať s partiou, nech ti o tom dá vedieť dopredu/priebežne.

thereisabear
16. dec 2023

Tak logicky keď pili, veľmi racionálne správanie sa nedá očakávať. Ak to nie je pravidelne, drámu by som z toho nerobila. Mohlo sa aj horšie stať...

klarissa25
16. dec 2023

No naozaj chudák chlap keď toto považuješ za riadny prešľap

ovaaa
16. dec 2023

Pre kľud v rodine mal napísať žene, že ostáva s kamošmi do rána s bude spať u nich to sa volá zodpovednosť.

maryetta
16. dec 2023

Moj muz mal posedenie vo stvrtok. Boli sme dohodnuti ze bude spat v meste.
Nakoniec o pol noci bol pri dverach 😂😂😂😂
Tiez sa mam hnevat?
Ono niektore veci chlapom nedochadzaju. Isla partia. Tak isiel aj on… mozno si uvedomil ze je vela hodin ze ta nechce budit alebo ktovie. Uvidis co povie ked pride domov.

petrao2
16. dec 2023

@buduca_mamicka007 pomoze ti ked neprides domov?
Ukludni sa
Zije len spal kde ho vyklopilo
Chlapi to tak neberu ako my a ani nepochopi ze si neprisla domov preto lebo on neprisiel

anketkarka
16. dec 2023

Ak to nerobí pravideľne, tak by som mu len povedala, že som sa o neho bála a mohol aspoň napísať. Pokojne. Žiaden výstup. V jeho očiach budeš aspoň ,,správna" žena a pre seba si zachováš dôstojnosť. Nie trucovať ako malá.

janka95
16. dec 2023

Ja ťa úplne chápem. Mne by to tiež prekážalo keby sa chlap do ôsmej rána neozve a lieta kade tade. Keby si to otočila a ty šla s kamarátkami a tiež len tak celú noc neprišla, myslíš že by to bolo v pohode? Každý má iné hranice. Mam kamarátku ktorej chlap sa stará doma o deti a ona po zábavách s kamarátkami do 5 rána. Ja by som to netolerovala, ale našťastie mámchlapa s rovnakým názorom. 🙂
A nevšímaj si to že ťa tu každá zvozí. By som.sa pozrela ako často púšťajú chlapov na celo nočné výjazdy a oni sa z láskou po práci starajú deti 🙂

zuzinka888
16. dec 2023

Si panovacna,a pouzivas manipulativne techniky ci citove vydieranie a krik?! Tvoj muz je dospely! Ja sj neviem predstavit,ze by na mna niekto krical! A este ked je so mnou vo vztahu. Kde je ucta voci nemu ci respekt? Len mu vysvetli, ze si sa v noci bala,a ze ste boli dohodnuty inak. Nevedela si ci sa nieco nestalo. On sam pochopi ze prestrelil a ospravedlni sa. Nemusis ani kricat ci sa fucat, ci ho inak trestat. Voci tymnto technikam sa ludia casom satavaju odolnymi a ty budes stale vuac a viac kricat a fuckat a s nim to ani nepohne. Vies, ak to poriadne prehnal s alkoholom tazko sa tuka do klavesnice a keby ti volal - mohla by si sa o sebe dozvediet veci, ktore by sa ti nepacili. A hlavne sa nesnaz dopatrat kde bol .....asi si to ani sam nepamata.

patka06
16. dec 2023

Toto zachrániš už len svojím ospravedlnením, že si to prehnala , si sa o neho bála, preto si tak reagovala.

buduca_mamicka007
autor
16. dec 2023

@patka06 ano este sa ospravedlnovat ja budem...:D nemyslis vazne toto...

jenn7
16. dec 2023

Ake ste zrazu vsetky benevolentne a tie kecy ze ci si chlap nema pravo oddychnut mimo domu😂, uz vas vsetky vidim ako s usmevom vitate chlapa, ktory neprespal doma. Mne osobne by sa toto tiez nepacilo, dramu by som nerobila, ale ok to nie je.

terezka1947
16. dec 2023

@buduca_mamicka007 keby to urobil môj,tiež by mi to vadilo. Ale asi by som scény nerobila,normálne sa porozprávajte. Pokiaľ sa to stane raz,tak....no.

dusankomoj
16. dec 2023
martinka13
16. dec 2023

Pokiaľ sa to stalo prvý krát, bola by som chvíľu "ofučaná", ale hlavne kvôli tomu, že mi nedal vedieť a bála som sa. Moc to nepreháňaj. Stane sa....

martinkatinka
16. dec 2023

Tak celu noc s tebou vypisuje, dava ti vediet kde a co. No uz sa chcel aj zabavit 🤷 nebud stihacka

buduca_mamicka007
autor
16. dec 2023

@zuzinka888 bol s tymi dvoma kamosmi..ved cely vecer boli u nas kym nesli do mesta... mna toto proste strasne stve... keby normalne napisal ze tam ostane spat tak som v pohode a nemusim sa vytacat a rozculovat... aj teraz- pisem nech ide domov ze si potrebujem vybabit nejake veci pred tym v3cierkom a on ze kluuuud ze pojdem cez den... a neviem kedy pride, hoc on vie ze este mam nieco na programe... ach toto ma vzdy tak vie vytocit a potom som u toho fakt sklamana :( ja nechcem sa urazat a vytacat a mat dusno ale toto je moja hranica co niesom schopna a ochotna akceptovat... keby dal vediet sme oki on aj ja a nemusim mu vyvolavat a kazit z celej akcie dojem :( zaswle budem pred kamosmi za furiu co manzelovi nic nedopraje...ale keby sa spraval zodpovedne a komunikoval za pochodu tak sme sa tomu mohli vyhnut

majlo1234
16. dec 2023

@buduca_mamicka007 mne by to vadilo tiez. Neviem, ci by som spravila takyto vystup, ale ak by sme boli dohodnuti, ze dojde v noci, a nenasla by som ho doma, tak som tiez nasrata. Komunikacia je zaklad, a bud ma napisat, ze nedojde, alebo dojst😤 u nas sa to nedeje teda vobec, mij muz je z domu tolko, ze by mi k tomu taketo vyhadzovanie z kopytka vadilo urcite😀

A ty chod na vecierok a poriadne sa zabav, nech trosku vypustis paru

limetka69
16. dec 2023

@buduca_mamicka007 vadilo by mi to. Ale ja nerobím scény, treba komunikovať na úrovni. Také veci majú byť dávno stanovené, nemali by sa stávať a keď sa raz stalo, tak sa predsa nerozvediem. Nie je tvoj majetok, je samostatná jednotka. To si treba uvedomiť, pretože keby ja som bola na nejakej jazde s kámoškami a tak sa to nejak zvrtlo a muž by mi tu začal vykrikovať kraviny....vtedy by som sa chcela asi rozviesť, že ma tu ktosi chce nasilu vlastniť. Stále si to treba obrátiť.