icon

Nevinné písanie s kolegom

29. dec 2020

Ahojte,
prosim o uprimny nazor. Mam velmi dobry vztah so svojim kolegom, kamaratsky, bez narazok a dvojzmyslov, sedime spolu v kancelarii a spolupracujeme spolu. On je zenaty, o 15 rokov starsi, ja vydata, kazdy mame po 2 deti. Tato Covidova doba nas zblizila o to viac, kedze aj ich, aj moja rodina je v karantene a vsetci sme doma, je vela casu, preto sme si aj mimo prace zvykli napisat cez Viber. Pre mna uplne nevinne vety - ako travia den, ci sa deti tesili z darcekov, ci uz manzelka nema teplotu, poslali sme si fotky stromcekov, recenziu na novu knihu a podobne.naozaj sme v nicom neprekrocili hranicu slusnej konverzacie. Plus samozrejme spomienky z detstva, rozhovory o nesplnenych snoch, vtipkovanie, vsetko v medziach par viet a minut... brala som to absolutne normalne, telefon odblokovany na stole, moj manzel o tom vie a obsah mu kludne precitam, kedze kolegu z videnia pozna. Lenze dnes mi zavolala kolegova manzelka - v zivote som sa tak trapne necitila. Ze ci mi pride normalne vypisovat cudziemu chlapovi, nadavky, oplzle reci, vyhrazky, ze to zavola nasmu nadriadenemu a podobne. Vraj uz nikdy nemam kolegu kontaktovat. S tym problem nemam, ak im to doma ma robit problem, kolegovi pisat k zivotu nepotrebujem, rovnake veci mozem prebrat s ktorymkolvek clovekom. Ani kolega mi nenapisal jedinu nevhodnu vec, najintimnejsia veta bola “prezi pekny den s rodinou”. Samozrejme sa citim zle, ponizena a zarazena. Spravili sme nieco nevhodne? Aj vam by to doma prekazalo? Naviac, kolega asi o tomto telefonate od jeho zeny ani nevie, nechcem mu o tom hovorit ak to tak je, aby nemali doma zbytocny konflikt, jednoducho sa odmlcim... dakujem za vas cas a nazor

sticker
jana_eyre_2
31. dec 2020

@retatka neviem, nebudem ohovárať niekoho kto sa nemôže ani len vyjadriť prečo urobil niečo čo urobil.. keby sme vždy poznali verzie ostatných koho sa to týka, tak by sme na to celé možno vždy pozerali úplne inými očami...

Ja by som nikdy ďalšiu ženu nekontaktovala, pretože si myslím že aj keby bola milenka, tak somnou ako manželkou nemá absolútne nič a celu situáciu má na pleciach muž, keďže on vie čo má doma..

ale opakujem - nevieme prečo žena kolegu reagovala tak ako reagovala - nepoznáme ju, ani autorku, ani kolegu.. ja poznám tiež všelijakých ľudí, ale to sú tí konkrétni ľudia ktorý je každý z nich s vlastným osudom a smerovaním..

berta100
31. dec 2020

Ja sa ani nečudujem ,že si kolega s tebou rad píše .Ved tá žena si ho sama od seba odháňa .Nema sebavedomie a cíti sa ohrozená ako tu už niekto písal .Je úplne normálne ,že ľudia potrebuju aj iné sociálne väzby a nie len svojho partnera .Clovek je tvor spoločensky ,niekto viac a niekto menej .Toto keď ľudia pochopia,život bude krajší .Treba nechať partnera dýchať ,dôverovať mu a nie stále kontrolovať .Ked bude chcieť podvedie Vás ,ani o tom nebudete vedieť a môžete sa i na hlavu postaviť .

retatka
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
31. dec 2020

@retatka jaj to akože radis teraz mne? Nemusís ďakujem, o to nestojím.. to čo som písala je takmer 5r stará vec bol to len príspevok do diskusie ktorá bola o tej istej téme - veci medzi mnou a mojím manželom sú vyriešené, hoci nie zabudnuté.. a opäť sa len dostávam k tomu - nikto cez internet nepozná druho, sú to všetko len domyslania - tak ako to vidno aj teraz v tvojom príspevku čo patrí mne..

retatka
Autor odpoveď zmazal
sari24
31. dec 2020

@retatka a možno jej len prdli nervy, je ľahké hneď súdiť. Mne tak rupli nervy tiež v predošlom vzťahu, kedy bývalý mal už po druhý krát na hlave maslo a dopisoval si s druhou kolegyňou a keby som na to neprišla, tak si píšu veselo ďalej. A tak sme sa aj rozišli a napísala som jej správu, lebo sa s mojim vtedy snúbencom ťahala po nociach vonku. A predomnou sa tvárila ako svätica, že sa ho snažila zastaviť.
Dnes to ľutujem tak trochu, zliznuť si to mal len celé on a nikdy by som už inej takto nenapísala. Ale ak žene chlap vedome ubližuje tým, že vypisuje inej tak je podľa mňa pekne hnusné ju označovať ako hysterku.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
sari24
31. dec 2020

@konicekmodry ja som nikde nenapísala, že sme problémy nemali a bola som svätica a on hovado. Urobila som plno chýb a svoj bývalý vzťah neľutujem. Jedine čo ma v tej chvíli nasralo ak to mám tak povedať je, že mi nepovedal narovinu, že je nešťastný a chce sa rozísť. A cítil to tak pár mesiacov. Namiesto toho sa začal schádzať s kolegyňou a deň pred rozchodom mi hovoril ako ma miluje. Myslíš, že takto sa riešia problémy? 🙂 Nie je lepšie byť čestný a dať tomu stopku a kľudne s ňou mohol byť? Vždy je lepšia taká pravda ako klamstvo.

@retatka no aká si ty múdra. Prečítaj si ešte raz čo som napísala a potom píš. Jasne som uviedla, že by som to už nikdy nespravila a problém by som si riešila doma s partnerom. Mimochodom stalo sa to 4 roky dozadu, takže vďaka za radu ale odvtedy som postúpila oveľa ďalej. A bývalý je nie kvôli tomuto incidentu. Slečne som napísala po rozchode. 🙂

jana_eyre_2
31. dec 2020

@konicekmodry nechápem čo riešiš mňa, absolutne nepoznáš mňa ani môj vzťah či muža.. ako som už písala je to 5r stará vec tak neviem čo to tu kto rieši.

jana_eyre_2
31. dec 2020

Ženy mali by ste si uvedomiť, že nie ste psychologicky čo do všetkého vidia, nemáte patent na život..

sari24
31. dec 2020

@jana_eyre_2 kašli na to. Už stihli riešiť aj môj vzťah spred štyroch rokov a ktorý už dávno nie je. A to som tu len dala príklad :D

jana_eyre_2
31. dec 2020

@sari24 veď ja tiež, svoju skúsenosť spred rokov.. a už tu mám psychologicky profil 🙄 akože toto je typický modrý koník fakt..

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
vroni
31. dec 2020

Nuž, asi (určite) by som pani manželke povedala pár ostrých a škaredých slov. Ak sa bojí o ten svoj poklad, nech ho nepusti z domu a sedí mu na vtákovi aj 24/7, jej vec. Ale ak sa ma opovazi ešte raz obťažovať svojimi hysterickymi výstupmi, bude mať problém ona so mnou. Je mi úplne u prdele, ake má vzťahy doma, ja do nich nevidím a ani ma nezaujímajú. Nech si ich rieši doma s mužom a mne da svätý pokoj. A presne tak by som informovala aj kolegu. Ze nech mi pre boha už radšej nepíše ani pracovne, nemám záujem byť objektom záujmu jeho stíhačky.
A z druhej strany - ak by si zrazu môj muž začal vypisovať s kýmkoľvek tak, že by som to považovala za obťažujúce, tak to budem riešiť s mužom. A nie s tretími osobami.

retatka
Autor odpoveď zmazal
modrykun666
Odpoveď bola odstránená
sari24
1. nov 2021

@modrykun666 dobre, a otázka ale je, že prečo aj ked očividne po tebe idú zadané, tak ty sa podvolíš? Ja chápem, že tebe to môže byť jedno čo majú oni doma za vzťahy, ale nemáš v sebe nejakú prirodzenú stopku, že zadaná je tabu? Možno by potom za tebou neprišiel otec dotyčnej ju ťahať z postele :D

modrykun666
Odpoveď bola odstránená
lianka123
1. nov 2021

Mala by si sa hanbit. Ja by som s tebou podlahu prerazila, keby si mojmu muzovi o vianocnom stromceku vypisovala. Karna ta dobehne, ze nevinna 🙉

sari24
1. nov 2021

@modrykun666 tak to chápem. Na jednej strane to môže byť človeku jedno, veď ona si vedome kazila vzťah, na strane druhej ide o to "morálno", keď nebudem druhým robiť to čo sama nemám rada. Len ma zaujímal tvoj pohľad 🙂

autor
1. nov 2021

Zeny, skoro po roku mi prislo upozornenie na tuto diskusiu 😀 sranda, o par dni som zistila, ze som tehotna, ostala som doma na materskej, s kolegom sme si odvtedy napisali akurat vsetko najlepsie k sviatku. Aj som na tu diskusiu zabudla.

modrykun666
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
bmuller
1. nov 2021

@modrykun666 sak v pohode, zijeme len raz. Snad by si to tak vnimal aj u svojej zeny a dakeho modrehokona667 😁

marca12
1. nov 2021

Jeej osud to sam zariadil,blahozelam

modrykun666
Odpoveď bola odstránená
bmuller
1. nov 2021

@modrykun666 hej, ved to pises vyssie. Len ci tak hodlas zotrvat cely zivot 😁

modrykun666
Odpoveď bola odstránená