icon

Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?

Včera o 10:27

Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.

Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.

anonym_24a6ec
Včera o 11:24

Vieš ale položte si otázku... Prečo vás nepozyvaju už na narodeniny? Lebo sa správať nedobre. Co vám vlastne ta nevesta urobila? Mysleli ste si ze syn bude pri vás celý život?
Skúste terapie.

dskjhfdlkdjhl
Včera o 11:25
@anonym_autor

@anonym_e77447 Ano, povedala ze som stara jezibaba a raz sa mi vsetko vrati. Dokonca to povedala pred synom a ten sa len usmial a nezastal si ma. Rozplakalo ma to a ani to s nim nehlo. Odkedy je s nou je necitlivy

@anonym_autor Tak necitlivy moze byt aj po Tebe, genetika je svina. Ale on vyzera byt, na rozdiel od Teba, v poriadku.

autor
@anonym_24a6ec

Vieš ale položte si otázku... Prečo vás nepozyvaju už na narodeniny? Lebo sa správať nedobre. Co vám vlastne ta nevesta urobila? Mysleli ste si ze syn bude pri vás celý život?
Skúste terapie.

@anonym_24a6ec Podla mna sa jej nepacilo ze som im dala malo penazi na narodeniny.

rachel36a
@anonym_autor

@rachel36a Ved dobre ale takto zabudnut na vlasntu matku? Ja som mu utierala zadok preboha a teraz co? Mam sedied doma ako pat prstov?

@anonym_autor ale robíš si to sama, že s tebou nechcu tráviť čas...ohováras nevestu, neznášaš ju, ani svoje vnúčatá, lebo tým sa tu nevenuješ ani nezmienujes skoro vobec, obvinujes ju že ti ukradla syna, doma ju drbes...tak čo čakáš, že ku tebe prídu každý druhý deň? Skus ju nabudúce pochváliť ako dobre napiekla/navarila, pohrať sa s vnucatami, povedať im, že ich máš rada a že ti chýbajú všetci, vrstane nevesty a mozno budú s tebou tráviť viac času....ale takto, ja by som ta za tieto blbé reči nepustila ku nám vobec

anonym_e77447
@anonym_autor

@anonym_e77447 Ano, povedala ze som stara jezibaba a raz sa mi vsetko vrati. Dokonca to povedala pred synom a ten sa len usmial a nezastal si ma. Rozplakalo ma to a ani to s nim nehlo. Odkedy je s nou je necitlivy

@anonym_autor Tak si priznajme, že oproti 30 rocnej sme staré a tú ježibabu,tu si si vyslúžila tým,ze sa staráš do vecí,do ktorych ta nic/napr.vaha a vzhlad nevesty/. Zapamätaj si:Co vyhovuje môjmu synovi, musí aj mne a v prípade, že sa s niečím nedokážem zmieriť,tak sa tomu vyhýbam.

dskjhfdlkdjhl
Včera o 11:26
@anonym_autor

@anonym_24a6ec Podla mna sa jej nepacilo ze som im dala malo penazi na narodeniny.

@anonym_autor S niektorymi ludmi clovek nechce byt ani za vsetky peniaze sveta.

anonym_e2de65
Včera o 11:26

Si šibnutá? Aspoň syn má rozum.

anonym_9b62d6
Včera o 11:29

Ja si tiež so synom rozumiem a nehanbím sa za to.
Bála som sa vždy toho čo mi domov doprace.
Dotrepal šialenú intriganku a manipulatorku, ktorá robí všetko preto aby nasrala.
Doteraz som všetko prekusla a to si mám teraz akože vkuse podľa vás kusať do jazyka len aby som bola za "chrumkavú svokru"?
Či vy všetky budete skákať ako nevesty budú pískať??

martinka13
Včera o 11:29
@anonym_autor

@martinka13 Ale čo mám inak robiť. Ja nechcem byť sama. Všetci ma len opúšťajú.

@anonym_autor dieťa nie je hračka na celý život. Je to slobodný človek, ktorý chvíľu žije s rodičmi. Veď budeš mať vnúčatá. Snaž sa správať k neveste normálne, lebo sa môže veľmi ľahko stať, že Ťa odstrihnú úplne. Tak si nekoleduj..

autor
Včera o 11:30
@anonym_9b62d6

Dotrepal šialenú intriganku a manipulatorku, ktorá robí všetko preto aby nasrala.
Doteraz som všetko prekusla a to si mám teraz akože vkuse podľa vás kusať do jazyka len aby som bola za "chrumkavú svokru"?

@anonym_9b62d6 Presne konecne niekto kto tomu rozumie. Ja som ani na svadbe nechcela nic jest, co som mala oslavovat? Snazila som sa im tu svadbu aspon zneprijemnit ked si to nerozmysleli a naozaj sa zobrali. Neznasam ako sa na nu pozera. Ako na nejaky zazrak. Cakala som ze po rokoch zmeni nazor ale on furt nic.

autor
Včera o 11:31

Ona u mna nikdy nic nedoje. Zo vsetkeho si da len trocha. Neviem ci sa hra na stihlu alebo co, ale uraza ma to.

svetlonos
Včera o 11:31
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl Vazte slova mila pani. ôbec ma nepoznáte.

@anonym_autor
Teba netreba poznať osobne. Tie tvoje perly hovoria všetko o tebe. Človeka ako ty obidem buď oblúkom alebo mu priamo poviem môj názor pokiaľ by sa opýtal!

anonym_e77447
Včera o 11:32
@anonym_9b62d6

@anonym_9b62d6 Nie, nebudem si hrýzť do jazyka vždy, ale len kým budem ja na návšteve alebo oni u mňa.Inak si budem žiť po svojom a mladých nechám tiež žiť podľa seba

dskjhfdlkdjhl
Včera o 11:33
@anonym_autor

@anonym_9b62d6 Presne konecne niekto kto tomu rozumie. Ja som ani na svadbe nechcela nic jest, co som mala oslavovat? Snazila som sa im tu svadbu aspon zneprijemnit ked si to nerozmysleli a naozaj sa zobrali. Neznasam ako sa na nu pozera. Ako na nejaky zazrak. Cakala som ze po rokoch zmeni nazor ale on furt nic.

@anonym_autor Skus si precitat tie nezmysly, ktore pises. Toto nie je spravanie zrelej zeny, ale rozmaznaneho skolkara.

marusiao
Včera o 11:33

Neverím, trol

patka06
Včera o 11:34

@anonym_autor Neverím, že to to dokáže jedna matka. Ak je tvoj príspevok reálny, poradím ti. Prestrihni konečne pupočnú šnúru, správaj sa ako k nemu dospelému človeku, ktorý má právo na vlastný názor, aj výber partnerky. Hlavne mu daj pokoj, predtým ako mu rozbiješ manželstvo a deti pripravíš o otca. On je očividne spokojný, tvoja výchova na ňom nezanechala následky.
Nájdi si koníčky, choď na terapiu. Ak sa dáš do poriadku, akceptuješ jeho manželku, možno ti odpustí, začne sa o teba viac zaujímať.

anonym_e77447
Včera o 11:34
@anonym_autor

Ona u mna nikdy nic nedoje. Zo vsetkeho si da len trocha. Neviem ci sa hra na stihlu alebo co, ale uraza ma to.

@anonym_autor Možno jej tvoje jedlo nechutí a možno jej ho znechutis ty.

reela
Včera o 11:36
@anonym_autor

@stellarstar Oni su mladsi, to oni by sa mali zamysliet. Ja tu nebudem vecne a potom co? Potom bude mat syn vycitky?

@anonym_autor bude rad, ze je uz po tebe

reela
Včera o 11:36
@anonym_autor

Takze uz mam v podstate len cakat na smrt alebo co?

@anonym_autor vypln si zivot sama

anonym_e77447
Včera o 11:37

@anonym_autor Mám na teba otázku:Bola by si spokojnejšia a šťastnejšia, keby nevestu a deti opustil tvoj syn a šiel by napr.k tebe?

anonym_3f7980
Včera o 11:38

Nečítam celú diskusiu ale niečo mi tu nesedí🤔🤔
Sú spolu 11 rokov. A 9 rokov je tvoja nevesta. Syn aa ženil keď mal 25. Čiže si ju našiel v 16tich
Začali spolu bývať pól roka po zoznámení. Akože matka ako ty by pustila v 16tich svojho syna bývať a priateľkou?

svetlonos
Včera o 11:39
@anonym_autor

@svetlonos A ze ona mi znicila zivot to nikoho nezaujima? Co na nej akoze vidi ze zaprie vlastnu mat?

@anonym_autor
Čo na nej budú? Rozum!!! Úprimnú lásku a nie majetní je vlastníctvo!!! Ty nielen že si chorá aké aj jednoduchá a to negatívnym spôsobom! Ty nepochopíš, len keby ti to nakreslili alebo si mala doma ešte väčšieho psychopata ako sú ty. Buzeroval by ťa denne, bol sarkastický voči tebe a nenávidel tvojho syna. Možno nie ti potom došlo aká si hrozná!

rachel36a
Včera o 11:40
@anonym_9b62d6

@anonym_9b62d6 ale napominat ju ako umyva riad, ako vypada, že je tučná, a pod, to asi nerobíš...ci ano? Lebo ak áno, tak to normálne nie je

anonym_9b62d6
Včera o 11:41
@anonym_e77447

@anonym_9b62d6 Nie, nebudem si hrýzť do jazyka vždy, ale len kým budem ja na návšteve alebo oni u mňa.Inak si budem žiť po svojom a mladých nechám tiež žiť podľa seba

@anonym_e77447 takže slečna by mohla preukázať viac slušnosti, kým je nonstop nanominovana v cudzej chalupe?

anonym_c7701d
Včera o 11:42

Nie nie. Toto nemoze byt pravda 🤣🤣🤣🤣🤣
Opustil ta muz.
Syn sa osamostatnil-on ta neopustil 🙈

Kazdopadne verim ze je to len na pobavenie.

autor
@anonym_e77447

@anonym_autor Mám na teba otázku:Bola by si spokojnejšia a šťastnejšia, keby nevestu a deti opustil tvoj syn a šiel by napr.k tebe?

@anonym_e77447 Ano ved to je to co chcem nech je zase doma

svetlonos
@anonym_autor

@svetlonos Raz si ma syn zobral bokom a povedal mi ze aj ked sa rozvedu, nikdy ku mne uz nepride.Takto ho naockovala.

@anonym_autor
Pochop konečne, že tvoj syn má rozum po otcovi - Bohudik nie po tebe! Jeho netreba očkovať, nemať ženu asi by sa odsťahoval možno do USA alebo Austrálie aby bol čo najďalej. On dávno vedel, že si na hlavu. Nepotrebuje na to ženu, kamošov ani nikoho.

patka06
@anonym_3f7980

Sú spolu 11 rokov. A 9 rokov je tvoja nevesta. Syn aa ženil keď mal 25. Čiže si ju našiel v 16tich
Začali spolu bývať pól roka po zoznámení. Akože matka ako ty by pustila v 16tich svojho syna bývať a priateľkou?

@anonym_3f7980 Syn má 33 rokov. Sú spolu 11 rokov, tzn. že mal 22 keď sa zoznámili

autor
Včera o 11:43
@anonym_3f7980

@anonym_3f7980 Sú spolu 11 rokov celkovo, z toho 9 zobratí. Mal 22

anonym_e77447
Včera o 11:44
@anonym_9b62d6

@anonym_e77447 takže slečna by mohla preukázať viac slušnosti, kým je nonstop nanominovana v cudzej chalupe?

@anonym_9b62d6 Môj syn tiež bude v mojom byte a ja sa plánujem odsťahovať do malého bytu, čiže nevesta bude tiež v cudzom, ale do tej doby, kym ona a syn si budú rozumieť,ja nemám dôvod ani právo im to kaziť