O 10 rokov mladší partner
Ahojte, chcem sa spýtať. Tie čo máte mladších partnerov, ako sa vyvíjal váš vzťah? Ja budem mať 42 a priateľ má za mesiac 32. Sme polu necelé 2 roky z toho viac ako rok spolu bývame. Všetko klape tak ako má, na viac ako 100%. Miluje moje deti ako vlastné, on deti nemá (nechcel ich doteraz mať, lebo vraj ešte žiadna nebola tá pravá), je usilovný, pomáha v domácnosti. Naozaj nemám čo vytknúť. Veľmi dobre si spolu rozumieme, máme toľko toho spoločného. A aj po intímnej stránke to nemôže byť asi už lepšie. Posledné dni spomína stále častejšie svadbu a dieťatko. Ja by som teda popravde skákala od radosti, no trošku mám obavu z toho ako to bude za pár rokov. Bojím sa, že mu raz začne predsa len vadiť ten vekový rozdiel, čo je asi samozrejmé, aj keď on tvrdí, že ma miluje a vôbec nevníma to, koľko mám rokov, ale to aká som čo si vieme navzájom dať.
Chcela by som vedieť ako sa to u vás vyvíja. Asi iba zo zvedavosti. O tom čo on ku mne cíti vôbec nepochybujem. Verím mu po všetkých stránkach.
Prosím o reakcie iba naozaj tých čo majú s tým skúsenosť. Blbé poznámky si nechajte pre seba prosím. Tie už som si tu raz vypočula. Na začiatku nášho vzťahu, kedy ste mi viaceré radili, aby som sa na to vykašlala, že sa na mňa vyserie skôr ako "zapadne slnko". Pritom mi tento človek dáva viac ako môj predchádzajúci partner, ktorý bol "vekovo" viac "vhodný"........ ( o 7 rokov starší a boli sme spolu 15 rokov, z ktorých veľká časť bola doslova utrpením)
Ja mám o necelé dva roky mladšieho manžela ( druhého ) , je fajn , pohodový človek , sme spolu 13 rokov , ale to že sme manželia je len preto že som si ho brala keď som mala 34.
@maminuska necelé 2 roky je malý rozdiel - to je takmer žiadny...už 10 rokov je viditeľný a väčšinou aj citeľný. A čím ďalej tak tým to bude vidieť viac...😉
najvacsi problem je podla mna to, ze on chce dieta a ty si stara (bez urazky). co ak sa nepodari? citis sa na to? chces pripadne absolvovat umele oplodnenie a vsetky tie procedury s tym suvisiace bez zaruky, ze sa to podari? co ak sa uz nepodari otehotniet? bude on s tym ok? nebude potom hladat predsa len niekoho, kto mu to dieta da?
@deti95060810 aj vidieť to je pravda , viacerí muži na tom až tak nebazírujú hlavne že majú to svoje , ja zo svojich skúseností mám skôr obavu o zakladateľku , lebo vekom bude dozrievať a mnoho vecí čo jej prišlo vtipných , super jej príde zrazu primitívnych, detinských , nepodstatných . U mňa to bolo po 40 tke, mnoho mužov z kategórie normálni som presunula otravní , hihňajúci sa, šľahnutí .Pamätám si, že ku mne chodil klient, aj chodí , už 10 rokov a ten mi vždy povedal nejaký dvojzmyselný vtip a ja som sa s ním rehotala ako taká pučuliena. dnes ho mám zaradeného do kategórie " ani omylom ".
Mamo 9 rokov mladsieho a sme spolu 12 rokov,nemame s tym vobec problem.Predtym som bola vydata za rovesnika a rozviedli sme sa.....takze ak si rozumiete a vsetko je ok,tak sa vekovym rozdielom vobec nezaoberaj.Ak sa citis na babatko,tak mas najvyssi cas.Drzim palce 🙂
@didaa No ake ak a vyborny vztah s jej detmi,tak to svoje bude milovat.Pise ze ich miluje ako vlastne......
@77daniela77 tvoja situácia je trocha iná , teda ak je 77 tvoj ročník . Začínala si z inej vekovej čiary s tvojim partnerom .
@maminuska 77 nie je moj rocnik,ine cislo mi nepustilo k nicku,je to len nahodne😉
Podla mna je vzacnost najst v dnesnej dobe partnera s ktorym si sadnete a este aj ma rad tvoje deti.
Mam znamu, ma 50 partner 39 a maju 8 rocneho syna, su spolu 12 rokov a klape im to super.
Ona stale hovori, ze vdaka malemu nestarne a mozem potvrdit😊. Ked s tym on sam prisiel ani by som neriesila ale isla by som do toho cim skor😊
@77daniela77 , no tak ak si sa zžívala s partnerom v spoločnej domácnosti po 40 tke , tak máš môj obdiv, ešte o 9 rokov mladším . Ak pred , tak si aj budeš na lepšej štartovacej dráhe ako zakladateľka .
@maminuska Vazne nemame vekove problemy,no a tym ze sa snazim vyzerat dobre,tak priatelia vravia ze vyzerame rovnako stari......😉
@77daniela77 u nas je to rovnako. Dokonca niekto tvrdi, ze on vyzera starsie ako ja 🙂 Co sa tyka miminka, uz sme boli aj na vysetreniach nejakych. Lebo nechraneny sex mame po cely cas co sme spolu a nic. Myslela som, ze je to mnou. No nie je, alebo nie iba mnou. Ani on nemoze mat deti. Nie prirodzene. Takze vieme co mozeme cakat a co nie. Momentalne zvazujeme CAR. Ale ja som tu naozaj nechcela riesit deti. Lebo sme vyrovnany s oboma verziami. Len ma zaujimalo ako sa vyvijaju vztahy s takym rozdielom. Naozaj nehladam rady ani nic podobneho. Len som zvedava 🙂
Ja nemám osobnú skúsenosť ale môj švagor mal o cca 6 rokov staršiu partnerku, ale nevydržalo im to. Časom sa k sebe hodili stále menej a menej, mala som pocit že on chytal také detinske názory ,ona mi pripadala ako zrelá žena. Teraz sú už rok rozvedený
tak može to skončiť happyendom alebo aj nie, to, že má rád tvoje deti je síce fajn, ale veľa žien zažilo prípad, že po narodení vlastného potomka muž začal uprednostňovať už len svoje dieťa a robiť rozdiely a celý pekný vzťah išiel do kelu, mám kamošku, čo má s partnerom 8ročný vekový rozdiel a klape im to celkom fajn, ale ona nemala predtým deti, čiže to je trochu iná situácia ako u vás
Ja som mala manzela o 11 rokov mladsieho,spoznali sme sa on 25r. ja 36r.
,brali sme sa po 2 rokoch znamosti,s nim mam dnes 18r.dceru,dve deti som mala z predchadzajuceho manzelstva,myslim si ze harmonicky stav,laska,vasen a sex bez problemov
Vekovy rozdiel nebol viditelny,aj dnes sa citim mladsia,vzdy som chcela vyzerat dobre a nasiel si pred pol rokom novu ,,lasku”a starsiu este odo mna.
V kazdom vztahu sa nieco moze pokazit a nemusi to byt vekovym rozdielom,preto ak citis lasku nepokaz si to
Drzim palce
@idulina ja len off topic... vyzeráš VYBORNE !!! 🙂 fakt kočka. cvičíš? dobre sa stravuješ? či proste len genetika podporená dobrou životosprávou?
@zuzanka.zuzu dakujem si zlata...cvicit necvicim a stravujem sa normalne a aj tak si nasiel ten moj babicku
Svokra mala o 9 rokov mladsieho muza a boli spolu 38 rokov, az do jeho smeti. S byvalym,ktory bol od nej o 3 roky starsi sa rozviedla po 7 rokoch. Vekovy rozdiel problen nie je. Skor to bude horsie s tym babatko.
Ja osobne si nevien predstavit rodit po 40. Ale ak si na to trufas, tak vela stastia
Osobne poznam jeden par, kde je zena od muza starsia o 10 rokov. Brali sa, ked ona mala 40 a on 30 a klape im to uz 25 rokov. Deti nemaju, ale pokial viem, bolo to ich rozhodnutie. Vekovy rozdiel medzi nimi nie je viditelny.
@maminuska Ďalšieho... a ešte k tomu mladšieho 🙄
a autorke za mňa nie, ja som žila so 7 rokov mladším a nikdy viac. okrem toho, že bol absolútne nezrelý, tak sa navyše asi po roku spoločného bývania ukázalo, že je ešte aj poriadny matkin cecok (kým sme nežili spolu, nevyniklo to)... ale už bolo neskoro, už som bola vysoko tehotná... vydržala som to s ním v jednej domácnosti ešte 7 rokov po narodení dcéry. už tri roky bývame samé... teraz mám manžela o 13 rokov staršieho a som mimoriadne spokojná. muž džentlmen, ktorý vie čo chce, vie, čo hovorí, zbožňuje ma... už by som o mladšieho nechcela ani len zakopnúť...
Tak skús sa pýtať konkrétnejšie, keď ťa niečo zaujalo z príspevkov, lebo iba otázka, ako sa vyvíjajú také vzťahy je veľmi všeobecná, každý vzťah má svoje specifika.
Asi to vzdy zalezi od dvoch konkretnych ludi,vek nie je dolezity ked ste vo vsetkom,alebo aspon vo vacsine v zhode.My zeny sa snazime vyzerat vyborne v takomto vztahu a to je tiez dobre 😉
Ja a moj manzel,ja mam 46 a onn bude mat teraz 40,sme spolu 16 rokov,mame spolu 8 rocnu dceru a vlani sme mali sobaš 😂,no ja som stihla este dieta do 38ky,neskor by som uz,nechcela..perspektiva vstahu...pokial je vstah pevny vydrzi...nas vydrzal 😊
Ja mam 48 rokov, moj muz 39... Uz sme spolu 11 rokov...v. 43 rokoch sa nam narodil syncek.,.lubime sa tak ako pred rokmi, a to som zostarla, pribrala a dost vazne ochorela...on je to najlepsie co som si z muzskej populacie mohla vybrat 😉

Tak to Ti môže byť jedno ako to majú ostatní.Vy ste vy.Ako si spravíte, tak budete mať.Samozrejme, že po 2 r sa cítiš výborne.Niekto je už usadený v 35 r niekto chytí druhý dych pri partnerovi, ďalších deťoch.Ja poznám 50 tnikov, ktorí žijú lepšie a aktívnejšie aj s malými deťmi ako ostatní.Ak chces mať dieťa nečakaj ani mesiac.