OČR a následné prepustenie.
Bola som na OČR s dieťaťom a šéfka ma chce prepustiť :(
Ako tlačiť? Nepodpisem a hotovo. Nech najdu dôvod na výpoveď na zaklade ZP.
Btw.ale na druhej strane zostavat v práci kde ti maju hádzať polená pod nohy, možno ine veci,....Ale to uz je na tebe. Pripadne podpisat ale s peknym odstupnym...
Ďakujem vám dievčatá za všetky rady 🙂
mozu byt aj ferovi a urobia to obycajnym zrusenim prac miesta.
Zalezi ako velmi potrebuju, aby ta uz nemuseli zamestnavat.
Netreba im hned veci hrotit, ked su prijatelnejsie prostriedky.
Kazdopadne aj keby tlacili, tak s tym, ze ti ponukli ukoncenie pp dohodou ziaden zakon naozaj neporusili a ip ta akurat odbije, ze vymyslas.
A evita ma pravdu, ak ta tam nechcu, tak im povedz, ze podpises, ale pisomne nech sa v dohode uvedie suma odstupneho (tak sa zaviazu, ze ti ho vyplatia a kolko). Inak by aj nemuseli.
ak je to takto nema zmysel ist na inspektorat prace dohodu nemusis podpisat
Navrhli ti aj nejaké odstupné v tej dohode? No je to na zváženie, ak by ti dali nejaké polročne, tak by som to popisala a išla si na podporu oddychnut, lebo s najväčšou pravdepodobnosťou sa tá aj tak zbavia, lebo na každého sa dá niečo najst..!
Neverím, že 5 dní ocr dva mesiace po sebe, je ten dôvod. Skús byť sebakriticka a zamysli sa nad sebou.
Ja som nemala OČR dva mesiace po sebe. Ale 5 dni v marci a 5 dni v oktobri.
nemáš čo riešiť, povedz že dohodu nepodpíšeš, ak chce nech ti dá výpoveď ale s odstupným, inak to budeš riešiť ...ale že dohodu jej nepodpíšeš.....ak ty nedá písomne 2 vytýkacie listy alebo nebude mať hrubé porušenie prac.disciplíny, tak jedine dohoda alebo výpoveď s odstupným
Ja ťa nesúdim. Ale to by bol čo za dôvod? Veď keď si si istá, že si robíš svoju robotu dobre, tak sa do kelu vzchop a choď sa spýtať na dôvod. Ktorá firma by preboha vyhadzovala zamestnanca pre 10 dní ocr za rok?
No ja by som sa teda zamyslela a hľadala dôvod prečo to urobili.A ak by to ozaj bolo 10 dní ocr, tak vysrať na takú firmu.
tak a je tu aj druha stana. Najprv jeden tyzden sa prepiera zamestnanec, ale az tak, ze jej vidno az do zaludka a teraz zacneme pretriasat zmaestnavatela. Uprimne, aj sefku aj podriadenu by som vyhodila na mieste riaditela.
@lubkavargova1 Toto je ale rozdiel. Pani tvrdí, že bola na ocr len 2x po 5 dní.V tej druhej diskusií to bolo každý mesiac po 10 dní.
@lubkavargova1 Ale to je len tvoj pocit. Maximálne to môže byt o tom ze jedna a ta ista osoba skúša riesit podobne situácie.
Píšem pravdu. 2X po 5 dní som mala OČR.

@evittam No a čo keď na mňa budú tlačiť ?