icon

Otec vypne dcére hodinky, keď si ju berie von

6. dec 2025

Ahojte. Otec sa po rokoch začal stretávať s dcérou, ma 6 rokov a nosí smart hodinky. Pekne tam vidím aj polohou keď je v škôlke a podobne. Môže mi hocikedy zavolať keď potrebuje. Vždy keď ide s otcom tak on tam vypne polohu a nepovie kde boli. Malá mi povie ale neviem odhadnúť či hovorí čo chce on alebo pravdu. Keby sa nejako hádzal keď houpozornim že chcem vedieť kde mám dieťa nakoľko 5 rokov na nu kaslal ale že totoalne… Často krat príde dcéra smutná domov alebo je na mne až kým nejde spať preto by som rada vedela kde s ňou chodí keď chodí od neho nesvoja. No ako ho poznám otočí veci proti mne. Mne je fuk kde sa on fláka ale kde je dcéra mi nie je jedno. Minúle prišla po 3 hodinách a bunda zafajčena. Tvrdil že boli doma ale in nefajčí.

liv1
7. dec 2025

Ak jej das nieco do bundy, nedaj do vrecka. Normalne to niekde zasi a malej o tom na 100% nepovedz. Potom je dalsia moznost a to su Carneo hodinky. Tam vies dieta normalne odpocuvat. Ale to by musela mat vo vacku a na to by asi dosiel. Dalsia moznost je najat si niekoho. Poznam babu co takto svojho muza vxpatrala kam chodi 🙈. Takze existuju urcite a teda poviem ti, 1000% ze by som si takeho nasla, keby som bola v tvojej situacii. To je lepsie ako keby ho kamoska spiclovala, i ked aj to je riesenie. Nepreukaz na sebe ziadne podozrenie. Len konaj a zistuj. Drzim palce ✊

slovakboy
7. dec 2025
@anonym_autor

@slovakboy vzťah sa buduje ale neviem aký. Veď už je to nejaký čas čo sa stretávajú a nikdy sa k nemu nepýta, nepýta sa na neho, nespomína ho vôbec. Aj dnes keď ju donesie tak si vynucuje od nej aby ho objala, dala mu pusu a že keď ho nerobíme už ju nikde nevezme. Neobjala ho aj tak, hneď sa hrnuli ku mne. Dostala aj nejaké sladkosti tak som jej povedala nech poďakuje tatovi tak to urobila a zapleskla dvere. Ja viem že tam na mňa pekne slovo nemajú u nich lebo som mu odmietla dať dcéru keď tetu prišiel a prišla mi iba správa že mám doniesť malú. Bez ničoho, bez vysvetlenia, bez hanby… Čo vám poviem. Aj cez to všetko mám ešte štipku sebakontroly a pred malou na neho zle nepoviem. No neviem dokedy mi to vydrží, ak toto bude robiť dlho nie. Hlavne že ja som ta zlá matka lebo jej dávam dávam jest jogurty s Éckami a lentilkami 😃 a ja viem že si ma dcérka nedá, kašlať na mňa, ja mám voči nemu imunitu mne ide o ňu. :/

@anonym_autor to je od neho svinstvo citovo vydierat malé dieťa. Rozumiem.

katrin21
7. dec 2025

@anonym_autor otec ma pravo travit cas s dcerou podla seba. Obmedzuje on teba? Kontroluje?
Mala som dieta u otca a toto som nikdy nerobila ,zeny vspamatajte sa. Ak to nie je socka, neriez to! Na jeho mieste by som to tiez vypla, nebud stihacka.
Co by si robila,ked tieto veci neboli??

liv1
7. dec 2025
@katrin21

@anonym_autor otec ma pravo travit cas s dcerou podla seba. Obmedzuje on teba? Kontroluje?
Mala som dieta u otca a toto som nikdy nerobila ,zeny vspamatajte sa. Ak to nie je socka, neriez to! Na jeho mieste by som to tiez vypla, nebud stihacka.
Co by si robila,ked tieto veci neboli??

@katrin21 ma to pravo samozrejme. Ale ty by si bola pokojna, keby ti dieta donesie zafajcene, dieta zo stretnuti s nim chodi smutne a on zasadne naschval tie hodinky vypina? To su uz tri varovne signaly. Aspon pre mna, mozno ty by si s tym bola ok. A za dalsie ak nemam co tajit, alebo nemam postranne umysly, potom tie hodinky pokojne necham zapnute.

sova7
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
7. dec 2025

@anonym_autor 6 rocne je manipulovatelne. Skusila by som s nou nejaku rolovu hru, plysaky, pride pre plysaka ocko a idu niekam a plysak ocko povie dietatu, ze nesmie mame povedat, kam chodia. Ja si myslim, ze nepovie preto, lebo on jej to zakazuje a ona sa ho boji. Takto by si mohla zistit, kam chodia.

bashka80
7. dec 2025
@liv1

Ak jej das nieco do bundy, nedaj do vrecka. Normalne to niekde zasi a malej o tom na 100% nepovedz. Potom je dalsia moznost a to su Carneo hodinky. Tam vies dieta normalne odpocuvat. Ale to by musela mat vo vacku a na to by asi dosiel. Dalsia moznost je najat si niekoho. Poznam babu co takto svojho muza vxpatrala kam chodi 🙈. Takze existuju urcite a teda poviem ti, 1000% ze by som si takeho nasla, keby som bola v tvojej situacii. To je lepsie ako keby ho kamoska spiclovala, i ked aj to je riesenie. Nepreukaz na sebe ziadne podozrenie. Len konaj a zistuj. Drzim palce ✊

@liv1 myslíš súkromné očko? Tí sú veľmi drahí, jedno sledovanie stojí minimum 200 eur a závisí aj od počtu hodín. Autorka písala, že si nevie dovoliť ani len súd, pochybujem, že by mala peniaze na toto

anonym_5ff4ed
7. dec 2025
@anonym_autor

@mogaa čo je choré ? Že mi chodí dieťa domov ako z krčmy ? Potom ste chorá vy keby vám takéto veci nevadia ;)

@anonym_autor
otočme.....on ťa sleduje keď si s dieťaťom?

alguno
7. dec 2025
@anonym_5ff4ed

@anonym_autor
otočme.....on ťa sleduje keď si s dieťaťom?

@anonym_5ff4ed ona je s malou od narodenia, malá ju pozná, miluje. Otca nepozná, bojí sa ho! Aký máš problém?!

mondolina
7. dec 2025
@alguno

@anonym_5ff4ed ona je s malou od narodenia, malá ju pozná, miluje. Otca nepozná, bojí sa ho! Aký máš problém?!

@alguno
ja nemám žiaden problém a ty?
prečo neriešila matka styk s otcom na súde napr.? 🤔 čo vyrieši zapnutá poloha? bude dcéra menej smutná?

sleepy_joe
7. dec 2025
@marci9

@anonym_becea3 Neverím, že by ho prehrala, keby povedala, že dcérka tohto pána vôbec nepozná, je to pre ňu cudzí človek a nechce sa ním stretávať.

@marci9 ale alimenty od toho “cudzieho pána” sú už dobré, čo? 😄

liv1
7. dec 2025
@bashka80

@liv1 myslíš súkromné očko? Tí sú veľmi drahí, jedno sledovanie stojí minimum 200 eur a závisí aj od počtu hodín. Autorka písala, že si nevie dovoliť ani len súd, pochybujem, že by mala peniaze na toto

@bashka80 hmm tak to ano, to zadarmo nebude. Tak najlepsie potom ta kamoska.

asocial
7. dec 2025
@marsmykkok

Tak ja neviem, tiež by som nebola ok ak expartner/expartnerka sleduje moju polohu kým som s dieťaťom a vôbec by som nemusela robiť nič nevhodné. Otec ako nemá žiadne práva a je dobrý len na platenie výživného? Mimochodom otca dieťaťa autorka vybrala dcére sama, čo vybrala to má... A dcérka je možno v rozpakoch aj z toho, že je medzi dvomi mlynskými kameňmi. Presne vie ako je to ak navzájom rodičia medzi sebou bojujú cez dieťa a ak máš dobrý vzťah s jedným sklameš druhého, ak ho odmietneš je spokojný druhý rodič, ale sklameš toho čo ho odmietneš. Proste pre dobro dieťaťa treba prestať bojovať medzi sebou a mať nejakú dôveru a skôr nenápadne zisťovať kde s dieťaťom bol, teda neurobiť výsluch po príchode, ale napríklad na druhý-tretí deň sa nenápadne opýtať že v sobotu bolo pekne boli ste s ockom von?

@marsmykkok krasne napisane. Vidime tu jednu stranu. Autorka, posobis strasne agresivne, prepac. Vsak ale viete, s kym si to dieta robite, nie? Mna zaraza, ze v skolke toleruju taketo hodinky. U nas v skole su napriklad uplne zakazane a je to spravne. Je to chore, sledovat dieta takymto sposobom nonstop.

sleepy_joe
7. dec 2025

Autorka sa cíti odmietnutá, ešte nespracovala fakt, že jej dal kopačky a ICH spoločné dieťa používa ako nástroj na nejaký revanš - pomstu, tak ide znepríjemňovať stretnutia otca s dcérou. Keby sa strana otočila a on by chcel sledovať, kde je dcéra a jej matkou, tak verím, že tu by žiadna s niečím takým nesúhlasila. Dvojaký kilometer je na MK klasika, takže tak.

alguno
7. dec 2025
@mondolina

@alguno
ja nemám žiaden problém a ty?
prečo neriešila matka styk s otcom na súde napr.? 🤔 čo vyrieši zapnutá poloha? bude dcéra menej smutná?

@mondolina Aspoň bude vedieť kam s dcérou chodí! Len si chce byť istá, že bude s ním v bezpečí v budúcnosti. Kontroluje je len zo začiatku, keď sa malá nebude otca báť, lebo ho nepozná, tak ju nebude kontrolovať.
Dieťa nie len tak pre nič za nič smutné...vždy je dôvod.
Je to správna matka, že to rieši, záleží jej na svojom dieťaťi o ktorého sa sama stará od narodenia!
Vži sa do jej situácie...aspoň si to premysli.

alguno
7. dec 2025
@sleepy_joe

@marci9 ale alimenty od toho “cudzieho pána” sú už dobré, čo? 😄

@sleepy_joe čo majú alimenty so správaním otca?!!!! Splodil, nech platí! Peniaze sú na oblečenie, stravu...nie na výchovu!!!

sleepy_joe
7. dec 2025
@alguno

@mondolina Aspoň bude vedieť kam s dcérou chodí! Len si chce byť istá, že bude s ním v bezpečí v budúcnosti. Kontroluje je len zo začiatku, keď sa malá nebude otca báť, lebo ho nepozná, tak ju nebude kontrolovať.
Dieťa nie len tak pre nič za nič smutné...vždy je dôvod.
Je to správna matka, že to rieši, záleží jej na svojom dieťaťi o ktorého sa sama stará od narodenia!
Vži sa do jej situácie...aspoň si to premysli.

@alguno je naivné myslieť si, že autorka vykreslila situáciu objektívne, keď všetci vidia, že je zaujatá voči ex partnerovi. Škoda, že sa nemôže vyjadriť aj druhá strana. To by sme sa ešte čudovali, čo by sme sa dozvedeli.

sleepy_joe
7. dec 2025
@alguno

@sleepy_joe čo majú alimenty so správaním otca?!!!! Splodil, nech platí! Peniaze sú na oblečenie, stravu...nie na výchovu!!!

@alguno áno, splodil, tak nech prispieva aj svojou výchovou predsa. Či ty máš nejakú mylnú predstavu, že otec je len na platenie alimentov a o výchovu sa má starať len matka? Nie, obaja sú ROVNOCENNÍ rodičia voči dieťaťu.

simca06022011
7. dec 2025

ja neviem, mne to pride neprijemne, ja keby som bola na jeho mieste robim to iste. nema povinnost byt s dcerou sledovany. AK ma takto sudom urctene navstevy moze s nou chodit vo svojej dobe kam len chce. Okrem toho 6r dieta vie rozpravat a vyjadrovat sa jasne, tak ti dokaze povedat co robili. A ked nebudes na to tlacit a robit dusno, tak nebude mat ona ani dovod ti klamat, nech otecko povie cokolvek.

alguno
7. dec 2025
@sleepy_joe

@alguno áno, splodil, tak nech prispieva aj svojou výchovou predsa. Či ty máš nejakú mylnú predstavu, že otec je len na platenie alimentov a o výchovu sa má starať len matka? Nie, obaja sú ROVNOCENNÍ rodičia voči dieťaťu.

@sleepy_joe Hlavne, že si ´´otecko ´´ spomenul po toľkých rokoch, že má dcéru!

bluka2
7. dec 2025
@abbey1

@sissy27 Áno, mám deti a mám s nimi i bohaté skúsenosti vďaka mojej práci. Je jasné, že dieťa reálne nevyhodnotí situácie. Tu však riešime to, že dieťa sní nepovie, kde boli. Teda matka tak píše, že nevie, kde ten čas dieťa s otcom trávi. To je predsa rozdiel. O tom sa tu bavíme.

@abbey1 Pravdu maju bohuzial v tom, ze vacsina deti o zneuzivani nic nepovie. Pozerala som teraz taky dokument o campingu v nemeckom Lügde, kde 10 rokov zneuzivali desiatky deti 2 pedofili a treti si to vsetko pozeral online. Doslo k viac nez 1000 zneuzitiam deti, vek 4-13 rokov. Az po 10 rokoch (!) sa naslo jedno 9rocne dievca, ktore povedlo mame, ze ju tam znasilnili. Tito pedofili vedia, ako na tie deti, jasne ze maju navrch oproti detom. Povedia im, ze ak to povedia, nieco sa stane ich rodicom a take veci. Bolo mi zle z toho, ked tam analyzovali, ako to takto dlho mohlo trvat. Pripad rok 2008-2019.
Ale ak je toto riziko, autorke ani hodinky nepomozu.
Takze na toto by som sa vobec neupinala ako na nieco, co jej moze pomoct.

bluka2
7. dec 2025

Ja len, ze ak mu tam da airtag a on ma iphone (alebo niekto kto s nimi bude), dojde na ten druhy iphone upozornenie, ze je airtag, ktory sa hybe s vami. Kedze to nie je urcene na sledovanie ludi, takto to funguje

bluka2
7. dec 2025
@sleepy_joe

@sleepy_joe rovnocenni rodic ako bol, ked sa 5 rokov neobjavil? Obhajujes idiota. Iny otec, ktory sa normalne stara a zaujima o dieta v kazdom veku, moze byt rovnocenny rodic, ano.

sova7
7. dec 2025
@sleepy_joe

Autorka sa cíti odmietnutá, ešte nespracovala fakt, že jej dal kopačky a ICH spoločné dieťa používa ako nástroj na nejaký revanš - pomstu, tak ide znepríjemňovať stretnutia otca s dcérou. Keby sa strana otočila a on by chcel sledovať, kde je dcéra a jej matkou, tak verím, že tu by žiadna s niečím takým nesúhlasila. Dvojaký kilometer je na MK klasika, takže tak.

@sleepy_joe takže by ti bolo úplne jedno že nevieš kde je tvoja dcéra pričom je s niekým kto je pre ňu cudzí a 5 r ho nevidela. Dovod ma nezaujíma. Tu ide o dieťa a jeho prežívanie. A dieťa je s niekým s kým nema blizsi vzťah. A nepríde domov vesela šťastná a spokojná. Aj ty by si toto chcel pre svoje dieťa ?

sova7
7. dec 2025
@bluka2

@sleepy_joe rovnocenni rodic ako bol, ked sa 5 rokov neobjavil? Obhajujes idiota. Iny otec, ktory sa normalne stara a zaujima o dieta v kazdom veku, moze byt rovnocenny rodic, ano.

@bluka2 mňa zaráža že toto správanie chlapa obhajujú. Nevieme jeho pohľad len pohľad autorky. Ale dôležité je dieta. A to nie je batožina ktora sa odovzdáva hore dole. Dieta všetko vníma a prežíva. A trávi čas s človekom ktoreho nepozná. A matka netuší kde spolu trávia čas. To nie je ok. Zo začiatku by si mali spolu budovat dôveru potom už nech s ňou niekam ide aj sám. Ja napríklad keby nevidím dieťa roky bála by som sa ísť s ním niekam sama bez človeka co ho pozná. Netušila by som ani o čom s ním hovoriť a kam ho zobrať. Čo urobiť ak sa vyskytne nejaká náročná situácia. Jemu je to fuk chce zrazu dieťa vezme dieťa a zmizne s ním. Je mu fuk že je malá zvyknutá na mamu. Je tu viac veci ktoré su nie celkom ok. A ludia sa tu navážajú do autorky. Nech už sa stalo hocičo podstatne je dieťa ktore chodí domov smutné a mama netuší kde vlastne celý čas bola. Nemyslím si že normálny otec by toto urobil. A že keby bolo všetko ok tak by autorku napadlo toto riešiť. Problém môže byť u obidvoch. Ale odnesie si to dieťa.

anonym_042b97
7. dec 2025
@sova7

@sleepy_joe takže by ti bolo úplne jedno že nevieš kde je tvoja dcéra pričom je s niekým kto je pre ňu cudzí a 5 r ho nevidela. Dovod ma nezaujíma. Tu ide o dieťa a jeho prežívanie. A dieťa je s niekým s kým nema blizsi vzťah. A nepríde domov vesela šťastná a spokojná. Aj ty by si toto chcel pre svoje dieťa ?

@sova7 a prečo to autorka nerieši a ďalej ho púšťa s ním? Naozaj veríš tomuto príbehu? Ja nie. Nikto by jej nedal žiadnu pokutu, nikto nerieši ani len týranie v domácnosti. Ona tu píše vymyslený príbeh alebo len polopravdy. Mali 3x súd, súdy u nás trvajú roky kým vôbec nejaký je. Za celých 5 rokov sa vraj nezaujímal, ale 3 súdy prebehli asi behom týždňa kde ona ani nebola 🤣🤣🤣 opustil ju ako tehotnú ale ona ho uviedla ako otca, vraj nepotrebovala výživné, takže prečo uviedla takého človeka do RL?? Ty sama tu píšeš že on je pre to decko cudzí človek, napriek tomu mu ho dáva a ty sa jej napriek tomu zastávaš. Asi si myslí že tu sú tak sprosté ženy že nevedia ako tento právny systém funguje a asi si aj myslí dobre. Ale toto čo tu píše pravda nie je. Nadáva tu ženám že neriešia ak je dieťa zafajcene ale ani ona to nerieši. Rieši len to aby malo zapnuté hodinky aj v škôlke, aj s jej ex. Včera bola niekde preč na Mikuláša ale ona nemohla ísť za ním ho skontrolovať lebo nemala auto 😀 MHD ani taxíky neexistujú v dnešnej dobe, takže asi také zle ako tu trepe to nebude.

anonym_042b97
7. dec 2025
@bluka2

@abbey1 Pravdu maju bohuzial v tom, ze vacsina deti o zneuzivani nic nepovie. Pozerala som teraz taky dokument o campingu v nemeckom Lügde, kde 10 rokov zneuzivali desiatky deti 2 pedofili a treti si to vsetko pozeral online. Doslo k viac nez 1000 zneuzitiam deti, vek 4-13 rokov. Az po 10 rokoch (!) sa naslo jedno 9rocne dievca, ktore povedlo mame, ze ju tam znasilnili. Tito pedofili vedia, ako na tie deti, jasne ze maju navrch oproti detom. Povedia im, ze ak to povedia, nieco sa stane ich rodicom a take veci. Bolo mi zle z toho, ked tam analyzovali, ako to takto dlho mohlo trvat. Pripad rok 2008-2019.
Ale ak je toto riziko, autorke ani hodinky nepomozu.
Takze na toto by som sa vobec neupinala ako na nieco, co jej moze pomoct.

@bluka2 tak už je z neho aj pedofil 🤣🤣🤣 akým právom si ho takto odsúdila? Lebo pani autorka ho tu vykreslila že jej vypína hodinky? Keby tu on napísal že mu bránila v styku celých 6rokov, to by si sa asi čudovala. Ale to samozrejme nie je pravda, lebo tu ma pravdu len žena a chlapi sú hajzli všetci

anonym_5f4ccc
7. dec 2025
@sleepy_joe

@alguno je naivné myslieť si, že autorka vykreslila situáciu objektívne, keď všetci vidia, že je zaujatá voči ex partnerovi. Škoda, že sa nemôže vyjadriť aj druhá strana. To by sme sa ešte čudovali, čo by sme sa dozvedeli.

@sleepy_joe veď ju opustil tehotnú a roky sa nezaujímal ani o dieťa ta čo mu ma vajca bozkávať ze sa zrazu zjavil??!

sleepy_joe
7. dec 2025
@anonym_5f4ccc

@sleepy_joe veď ju opustil tehotnú a roky sa nezaujímal ani o dieťa ta čo mu ma vajca bozkávať ze sa zrazu zjavil??!

@anonym_5f4ccc a čo ty vieš, či ho nevláčila 5 rokov po súdoch a odmietala ho pustiť k ich dcére? Myslíš, že to by priznala? Znova hovorím, že ak máme mať vytvorený nejaký názor, tak treba vypočuť obe strany. Ženy vedia urobiť mužovi rovnaké "peklo" ako muži ženám. Rozdiel je len vo forme. Už tu bola aj nejaká osoba, čo ho už išla škatuľkovať ako pedofila. To je už ťažké kafé aj na mňa, čo je nad vecou. A toto sú presne tie zbrane, ktoré sú bližšie k ženskej mentalite.

anonym_042b97
7. dec 2025
@anonym_5f4ccc

@anonym_5f4ccc je to tak, lebo napísala?