icon

Partner chce dieťa, ja nie

4. jún 2022

Ahojte, bola ste niektora v podobnej situacii kedy vy ste uz nechceli dieta a vas partner ano. Mame jedno 4 mesacne a ja uz nechcem dalsie on by chcel co najskor to bude mozne.. Ako to skoncilo u vas?

Strana
z2
autor
4. jún 2022

@elementissa ano prehraju a mnohy sa v dospelosti nepoznaju.. Co si vsimam su surodenecke vztahy hrozne..

stanulienkat
4. jún 2022

Sranda..ked chce dieta zena a muz nechce, tak on je hovado a zene tu radia rozvod. Ked chce dieta muz a zena nie, tak zrazu ona nie je chodiaca maternica a majetok muza. Zaujimave rady na ten isty problem, len opacne garde. Zeny z MK opat nesklamali. Su objektivne.🤣😁

elizabet173
4. jún 2022

@stanulienkat ja som tu ešte nečítala tému, kde by žene radili rozvod, keď muž nechcel dieťa, ale určite som nečítala všetko. Možno si myslela tému, kde dieťa nechce žiadne, nie že nechce ďalšie. A má to ešte jeden háčik, teda hák, je dosť rozdiel ženu oplodniť a je rozdiel, ak má žena problémy v tehotenstve, ťažký, komplikovaný pôrod, o novorodenca sa stará v 99% prípadov prevažne žena, ak sa narodí dieťatko choré, postihnuté, ostáva s ním doma žena....dieťa nepomerne viac mení život žene ako mužovi

akinom0077
4. jún 2022

tak stale povedz ze nechces🙂

silvike
4. jún 2022

@melanta tak to sa moze povedat aj o nej ze je egoistka lebo : "JA NECHCEM" ved to je to iste, nie ?

stanulienkat
4. jún 2022

@elizabet173 ojoj...bolo tu niekolko tem, kde chcela zena 2- 3 tie dieta. Chlapa oznacili za egoistu a pod. Rady boli: rozvod a dalsie dieta s novym partnerom. Vies, chlap moze mat tiez vela dovodov nemat dieta....

silvike
4. jún 2022

Ale tak zas...autorka pise ze to on to vedel od zaciatku ze ona chce iba jedno...no...asi tajne dufal ze casom zmeni nazor a...nezmenila. Tak uz by ju nemal do toho nejako tlacit.

elizabet173
4. jún 2022

@stanulienkat nezachytila som to, ani by som to v živote neradila

sella38
4. jún 2022

Viete co je na tejto stranke komicke? Ak by to bolo opacne, tak by bol muz obycajny egoista,ktory nevie,ze najlepsie, co mozes pre dieta urobit,je dat mu surodenca 🧐😅

sense
4. jún 2022

A teraz sa ako stará o to 4mesacne?
Ako vravím v témach kde žena chce a muž nie.... Ak sa na to necítiš nechoď do toho lebo muž chce. Chcieť musíte obaja. A hlavne gro starostlivosti bude na tebe. Sadnite si a porozprávajte sa. Ak dieťa nechceš len teraz vysvetli mu s kľudnom ze otázku druhého dieťaťa nezavrhujes ale nechceš ho hneď...

tncka
4. jún 2022

Ja by som mu povedala ze bude vtedy,ked si ho porodi🤣🤣a bol by vybaveny

spadnutaslivka
4. jún 2022

nejako nepochopím, čo riešite pred svadbou... Nehovorím, že sa nič nemôže zmeniť, ale to ste sa nikdy nerozprávali, ako to vidíte s deťmi, koľko by ste ich chceli?

autor
4. jún 2022

@sense stara sa prikladne, skutocne sa popri praci snazi ale to nic nemeni na mojich pocitoch a rozhodnuti

autor
4. jún 2022

@spadnutaslivka treba citat... Ano vedel zechcem jedno

sense
4. jún 2022

Tak nechoď do toho len. Preto ze on chce.

spadnutaslivka
4. jún 2022

žeby som prehliadla? No ak ste predtým hovorili, že jedno a on súhlasil, tak by to mal rešpektovať. Opýtať sa mohol, či si nezmenila názor. Ale keď nie, mal by to chápať.

spadnutaslivka
4. jún 2022

sorry, ale našla som tvoju vetu: "...ale ja by som uz fakt nechcela dalsie dieta a moj manzel to vzdy vedel, on vzdy na to povedal ved uvidime." Sorry, toto ste sa nedohodli na ničom. On vedel, že chceš jedno a on ti nepotvrdil, že dobre. Nechal to otvorené, lebo ťa chcel prehovoriť na viac. Takže si stojím za tým, čo som písala predtým. Toto ste mali mať vydiskutované. Dá sa to meniť, ale vy ste sa neboli schopní dohodnúť ani predtým, pochybujem, že teraz to bude ľahšie.
inak je to prakticky jedno, nútiť by ťa aj tak nemal, ale nečudujem sa, že ste z toho rozčarovaní obaja. Lebo obaja chcete to svoje.

ropucha6
4. jún 2022

Ak vedel, ze chces len jedno, tak by som do toho nesla. Hadam sa na takych veciach treba dohodnut. Ak by stale tlacil, poslala by som ho na materku po pol roku, aspon si mozes ist oddychnut do roboty 🙂

nevenka
4. jún 2022

Ja som chcela mat deti 2 az 3, ale keby mi 4 mesiace po porode manzel po edal, ze chce dalsie, tak mu tresnem dacim po hlave, a to som mierumilovna. Ja som prvy raz po 3,5 mesiaci skusila s muzom sex a bol to des, co som bola posita...otehotnela som, ked mal maly rok a rozdiel je 21 mesiacov a poviem Ti, ze prvy 1,5 rok bol veeelmi narocny, lebo druhe dieta malo priserne koliky, nespavalo, narocne dieta...Mala som 30 a 32, tretie babo v 37. Mate este cas.

autor
4. jún 2022

@ropucha6 no to som mu povedala ze pojde na matersku tak nie lebo sa boji ze ho potom vyhodia..

autor
4. jún 2022

@spadnutaslivka ja nie som rozcarovana, prakticky som nic nezmenila.. Jeho ved uvidime sa zmenilo na ano.. A ja by som rada vedela ci tu je zena ktora bola v podobnej situacii a ako to muzovi vyhovorila

konikkon
4. jún 2022

Haha, je mi vtipne. Moja dcéra, kedy mala 4 mesiace, tak som tvrdila, že už Nikdy žiadne dieťa nechcem. Teraz má pol roka a ja už vypočítavam, kedy by bolo vhodné opäť otehotnieť. Všetko to zrazu opadlo a teraz, keď ju ovoniam, viem, že takéto chcem ešte jedno. 😁 Žena po pôrode potrebuje čas, tak si ho dopraj. Veď nejdeš tehotniet hneď.

konikkon
4. jún 2022

@mauduska no to je teda názor, za to že si to ty videla u rodičov neznamená, že u každého to je tak. Z opačnej strany ti poviem, že ja mám nejaký rok po 30, tehotenstvo bezproblémové, porodila som od prvej kontrakcie za 3 hodinky, ledva som stihla do pôrodnice prísť. Doma mám upratané a všetko porobené a mám čas sa venovať aj sebe a manželovi. Po pol roku som späť na svojej pôvodnej váhe a cítim sa skvelo. Kľudne by som prijala ďalšie bábätko aj hneď. Ale keďže sa chcem dcére naplno venovať, chvíľku ešte počkám. V dnešnej dobe je už úplne bežné, že si ženy zakladajú rodiny po 30, hlavne tie žijúce vo vyspelých krajinách a vysokoškolsky vzdelane, ktoré chcú aj získať nejakú prax a zázemie.

marianarem
4. jún 2022

Ja zo zdravotnych a vekovych dovodov tiez chcem skoncit pri jednom. Ale sama uvidis, ako sa u teba tieto pocity vyvinu. Ja som mala prve v 41, ziadne extra biologicke hodiny mi predtym netikali a chcela som proste najviac jedno. Po porode prve mesiace odrovnana, mala som co robit s malym aj so sebou. Ale ako dovrsil rok, tak som sa nestacila cudovat. Velmi caste sny o druhom babatku, stale mi to chodilo po rozume, manzel sa mi zdal mimoriadne atraktivny 🙂 Nebyt tych zdravotnych problemov, tak by som do toho asi aj sla. Fakt som nechapala, necakala som to.

0kristina0
5. jún 2022

U nas je to naopak, ja som chcela, muz nie. Teraz uz nechcem ani ja, mam po 35 ke a uz sa na novorodenca necitim.

Strana
z2