Partner chodí na zoznamku
Ahojte, hanbím sa o tom hovorit,tak to píšem anonymne sem. S priateľom som sa spoznala na zoznamke, všetko doteraz klapalo super, ľúbim ho. Nedávno som sa dozvedela, ze zase chodí na zoznamku. Písal si tam s jednou babou asi hodinu (pritom mňa odbavil za 10 minút na whataapp). Potom jej napísal pred spaním, ze bude strašne rád, ak ostanú v kontakte. Ona mu odpisala, ze tam nechodí každý deň, tak jej navrhol, ze si môžu vymeniť čísla a písať si na whatsapp. Nato sa ho opýtala, ci je single. On, ze samozrejme, ináč by tam nebol. Nato mu napísala, ze pozná jeho frajerku Lenku. On jej na to, ze nevie o čom hovorí, ze keďže nemá žiadnu priateľku. Tak na neho rovno vyhodila, ze naozaj pozna Lenku (mňa) a že presne z takých chlapov ako on sa jej chce vracať... nakoniec sa jej teda priznal, ze áno, je zadany a je s Lenkou šťastný, je to super žena (a podobné omacky) a že tam chodí len preto, lebo si chce pomasirovat ego a opäť podobné omacky. Nakoniec celá konveriazia skončila s tým, ze mu moja kamarátka napísala, ze mu neveri ani slovo a ma ma pozdravovat alebo to urobí sama. Nato sa už priateľ dost vylakal a prosil ju, nech mi nič nehovorí, ze ma naozaj miluje a prizná sa mi sam. Priatel sa mi naozaj priznal (pred casom mi ale klamal, keď som sa ho opýtala, ci ešte chodí na zoznamku). Že spravil blbosť, ze ho to strašne mrzí, ze miluje iba mňa a chodí si tam iba popísať a zvýšiť si ego, ze je stále mačo. Keď som mu povedala, ze mu neverím ani slovo, rozreval sa pri mne ako male dieťa, ze ma nechce stratiť a co ma spraviť, aby dostal druhu šancu. Popravde, neviem, co mám spraviť. Strašne ho ľúbim, no dôvera bola rozbitá a na zoznamke spoznal aj mňa. Ja necítim potrebu tam viac chodiť... Minulý týždeň mi navrhol, aby sme spolu začali bývať a teraz toto... podľa mňa, keby ho nevymakla moja kamarátka, tak si veselo zháňa telefonne čísla a bohvie, co robí potom. Cítim sa ako podvedena najivka.
Tiež sa ospravedlňujem, ze som príspevok nevedela napísať kratší, no ak máte podobné skúsenosti, budem rada, keď mi dáte koment 🙂 ďakujem
Neveru na inernete žena podľa mna vycíti. Moj ex takto pomáhal s problémami princezná v núdzi. Najprv som tomu nevenovala pozornost, až potom keď si začal schovávať mobil, co mi bolo smiešne, lebo veď do mobilu som mu nikdy nechodila. Nakoniec som to pochopila aj s iného chovania. A škoda je len ta, ze som skôr od neho neodišla. Moj mm ma napríklad mobil na heslo a na odtlačok prsta. Heslo mi dal, a odtlačok naskenoval. Bez toho aby som mu to musela hovoriť. Urobil to sám a automaticky. Tak isto vie aj moj pin od karty, pripadne na menšie nákupy mi da on svoju. Ale heslo na mail mu nedám a ani od neho nic take nevyzadujem. Človek by mal mat nejaké svoje súkromie.
@salfusco pozri...ja take stopovacky robim strasne nerada lebo doteraz na 100% kazdy zlyhal. A vedz, ze mi je strasne luto tych zienok. Sama som taky podraz zazila...viem ako to boli. A nie kazdy je ochotny odpustat.
@lubkavargova1 tak tak. tiez to nerobim sama od seba, iba ked ma nejaka poziada. a este sa mi nestalo, ze by sa mylila. vzdy sa potvrdilo, ze to je proste zmrd. vzdy. a tiez som si tym presla osobne. kolkokrat ked som na pokeci, si poviem, ze hm, chlap tu chce stretko,s ex a mozno ja si pisem s jeho zenom na konikovi a je to super zenska a on tu ide nahanat ine... je to hnus
@mawka joooj, asi by sme vedeli rozpravat 🙂
Celkovo ja beriem, ze nie kazdy je hned hnus....ale nejako to ludia nechapu. Ma dokaze dojat ked dostanem spravu ze co hladam. No nic, pisem si s priatelmi...a do toho schytam, ze som vadna abo lezba. Bo tam sa nepise s priatelmi....ja uz rovno blokujem, neodpisujem.
@liz_lemon to je iba čistá fake vyhovorka, že masirovat si ego! to co je za vyhovorka..ked uz nevie,kam z konopí, zadre toto,aby zena bola spkojna,ale je to iba hladanie inej partnerky, ktorá by bola lepšia,pretoze sucasnej ma uz dost kvazi...a chce daco ine, nove, a inu babu,len si drzi zalohu staru..a ked nenajde nič, tak si ju aj vezme aj všetko, ale stále bude hladat inú, co ak niekde žije nejaka lepsia ?lepsia milenka, manzelka, kraska, krajsia, lepsia kucharka,lepsia...v mnohých smeroch..
a priznajme sa !! ved to nerobia iba chlapi ,preboha ..ved to iste robi aj mnoho zien, v dnesnej hnusnej internetovej dobe je to uplne ""normalne""a bezne.zial,i ked je to na zvracanie.ale co si budeme nahovarat.ak ma zakladatelka rozum, tak ho opustí.
čistá vyhovorka, že iba masiruju si egá na zozanmkach a kadejakch sex chatoch a neviem akych grcoch, to je o tom, ze su nenasytni, nikdy sa neuspokoja s jednou babou a stále hladaju "daco lepšie", maju uz obkukanu svoju staru doma..tu ide iba o to, toto treba pochopiť. ze vlaste ten chlap nelubi skutočne, zadne dvierka ma vas..prirodzene,ale kebyze najde dajaku lepsiu, hned je pri nej..to mi verte.
@lubkavargova1 presne. aj ja som tam vadna. ale neviem no. mam profil seriozny, 15 rocny, fotku, nepotrebujem sa skryvat lebo tam nelovim a nekurvim sa a bavim sa s ludmi normalne. ale tak toto nepochopi niekto, kto si tam ide hladat trtkacku alebo zena, ktora si tam hlada ksefty za FO 😀 😀 😀 😀
@ulalaa a čo na nom pre pána krála lubiš? to ze ta za chrbtom klame? to lubiš? to ze sa mu zrejme neda verit aj to lubiš? Toto čo robi tvoj priatel je len krok od nevery ,,telo na telo,,....časom by to prišlo tomu ver. Najprv len tak si pisat, potom sa stretnut a potom spolu skončia v posteli. Nechapem prečo s takym chlapom stracaš čas. Slzy robia zazraky, hlavne od chlapov...ja by som mu uz neverila. Ta zoznamka je ako droga a ak sa tam ,,dobija,, o to horšie lebo ťažko sa toho zbavi ked mu to prinaša potešenie a dviha ego.
@sardinka336 dviha mu to leda tak nieco ine a nie ego 😀 😀
@natalym čas je na to, na čo ho chceme mat...tvoj muz proste nie je ten typ, povaha atd.
@sardinka336 No vidíš a ja trúba, že je zlý. Toto viem, že nerobí.
@natalym je to skor vynimka. ja zenam odporucam normalne exkurziu na pokeci, nech si pozru kolko zenatych a zadanych muzov tam lozi inkognito hladat jebacku, stretka, ulety, nazvite si to jak chcete. este aj povedia, ze su zadani, ale doma im to neklape a bla bla, ale sak samozrejme, bez narusenia vztahov 😀 😀 😀 😀 sa na tom udrbavam vzdy 😀 😀
@mawka no teda, zeby som sa zaregistrovala a obkukala si to tam??? 😀
@natalym si to vystihla. 😀
@obsadenemeno minimalne sa na sexzoznamke pobavis 😀 ked mam na prd naladu, staci ist do miestnosti sexzoznamka a citat si "sklo". take co tam davaju prispevky, no dovidenia. dost to pobavi 😀
napriklad:
16:44:461socksboy83
Velky krtis baba teraz za fo?
16:44:45Perseus_1
Bratislava ktora slecna hned sexik ,odmena pre teba RP
16:44:43111janca999.
trojka,pár+pár...okr.PP....čítaj profil
16:44:43LukasH004
Hodinovy manzel rp
16:44:40ladko8888
Ba dubravka a okolie ktora NA niezo v mojom aute ZA nieco pre teba..Rp
16:44:39karol313
Rp.fo.ktora
16:44:37b1m1w
Sex Rp
16:44:36takja6
Foot? ZAPLATIM rp
16:44:3511matulka
All: Kto posle foto mladych ? Odmenim sa svojimi foto..reagujem len na mail...p.s.mladsie potesia viac
16:44:33dowjonesba
BA-TT -NR symp podnikatel hlada stihlu slecnu studentku co chce byt rozmaznavan.A 🙂
16:44:32AngelsAreHere
tn mlada na stretka? pravidelne. najdem ta??
16:44:31majko-amati
ktora na skype sa pozerat rpp
16:44:31Patko369
Ktorý chalan porovná kkty?
16:44:21ClassyWoman
...
16:44:1910domco9210
otrok na skype
16:44:18transmonika207
Vazna znamost
16:44:171numero
netradične veci v sexe???,rp
16:44:16rowan7
teraz v BB ja 190/94 M21/6cm
16:44:15DavidkoVarga2
ktorá mi napiše ako prva splnim jej jedno želanie😘
16:44:14matusko267
Pusinka1234827 neojebavaj
16:44:11VELKYZILNATY
HLADA SA GARAZ PRE MOJ VELKY A ZILNATY, KTORA PONUKNE ? MEDZI KOZY ?
16:44:10predamy28
Ktora má veľké??? Rp
16:44:09Kamatsu1515
150e pre stihlu bez zabran z BA a okolia za real stretko dnes. Detaily cez rprp
16:44:07zvrhlo9999
TN--DCA--IL--PU--PB JE TU TERAZ BABA NA STRETKO ZAE?AJ DOMINA-- RP.
16:44:06mrk1111
MILENECKY VZTAH?...RP...
16:44:06roderka
niekto kto bol dávnejšie na stretku v Senici s hnedovlasou vdovou s malými prsami , pri tescu ? je tu taký ???
16:44:04slza
Hladam seriózneho muza trnava teraz stretko
16:44:03toman7
baba na pravidelne sex stretka???? heslo dam v RP RP RP RP RP
16:44:03staleTAhladame
NAJDEM, solventneho rodinneho priatela, milenca, za ucasti mojho manzela? nad 40r!!!
16:44:03blondak14
žiadna staršia?
16:44:02riso780
Ktora v zv
16:44:01House
CSOB Dubnica. Pozna tam niekto panicky?
16:44:01kocurik297
ktora ponuka fajku v NZ_____________--------------------______,,,,??????????RP
16:43:58Janrets
Hľadám milenku na občasné stretnutia,FO.
16:43:55tencovie
All: KTORA CAJA CHCE NIECO "fajne" NA "B.I.E.L.E."...?? ....RP...(PI...CO)
16:43:53mrk1111
E-m-O_BaBo_9 MILENECKY VZTAH?
16:43:49osamely01
Ahoj. Hladam milu a sympaticku zienku na diskretne stretka . Pravidelne a seriozne. Ba a okolie
16:43:49BABINSKY
JenniferXERO 100?
16:43:48feromon112
* * * Si zadaná , vydatá, slobodna , rozvedena žena ? Máš chuť si sem tam zaflirtovat , vymenit foto ,pocut niečo pekne , odreagovat sa, porozpravat ale nechces sa stretavat a narusat sukromie ? Ozvi sa , a spestrime si čas cez RP Diskretne, seriozne
16:43:47121daria1
Diskretne stretko ..tetaz ..kosice
Viktoria1-nr
Nitra------HLBOKY--ORAL------V TVOJOM---AUTE
16:47:12fanfan84
Ktora na stretko
16:47:12samalik
BA chcem sa nechat od chalana ocurat okadit.. kto vie teraz?? tebe fo.
16:47:1117radko22
Chlap na prevezený sex fist dephoart na poriadny mrd ba karlovka
16:47:110-baculkabn
bn prsnata
16:47:11KOFOLAAA5
Hľadám ženu do 45r rád ťa navstivim
16:47:08ponukaprepanov
Fota v albume
16:47:06M800
Ba zrela zadana na stretko
16:47:06hnedookyyyy
BA.. hladam stihlu milu kamaratku na vsetko pekne s persp vztahu
16:47:04Keltik666
LM ALEBO LH KTORA TERAZ NA FAJOCKU V AUTE ZA ODMENU
16:47:03maserkabb17
BB TANTRA MASAZE
16:47:03mato0911
Sex heslo yxcv
16:47:02baasnn
ukaze sa mlady zajo s peknym ?...........1111...........popiseme alebo das ochutnat..............BA
16:47:02Kikinenko
zena do trojky k paru?
16:47:01REBELKA-00
PN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,SEXIIIK,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,TERAZ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
😀 😀 😀 😀 😀 sex trhovisko 😀
@mawka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no tak som sa pobavila.... fo? okadenie? dephoard? ten ani ja nepoznam..... 🙄
mna sa raz znama pytala, ci chodim na pokec a ci by som jej "skontrolovala" chlapa, a ja na nu kukala jak puk, ze jaku kontrolu mysli.... dovtedy som myslela, ze si tam ludia fakt chodia "pokecat".....
No to je len utrzok skla...to poznam. Mna najviac pobavi, ked mi chalan max do 25 rokov napise, ze ci si chcem privyrobit alebo ci nepotrebujem peniaze...takych tak zotriem jak muchu na celnom skle 🙂 🙂
FO-financna odmena
Ahoj,ja by som mu tiež neverila ani slovo !Šťastné zadaný a robí toto ? vymieňa si čísielka z vesela s inými ženami? !keby tak bol šťastne zadaný,nerobí to!! Ziadne výhovorky že ego a cojaviem.Na to si tam predsa ty a nie nejaké iné ženy a pipky. Ja by som teda určite toto netolerovala chlapovi. Opýtaj sa ho, či si môžeš takto isto aj ty zvysovat svoje ženské ego a vymieňať si čísla s mužmi.Už je to na tebe ako sa rozhodnes a dúfam že sa rozhodnes správne. 🙂 Už keď spravil toto čo spraví za rok ? Po svadbe ?keď budete mať deti ??? hm.. zrátať si všetky plusy a mínusy; ) držím palce 🙂
@lubkavargova1 prvy raz pocujem...ja že fond oprav,alebo fyzicka osoba..zas som o cosi mudrejší

@ulalaa Ja som s takýmto "chlapom" stratila 7 rokov života 😒 nikdy sa nezmení a vždy bude vyhľadávať obdiv a kontakt u cudzích žien...lebo chce mať "zadné dvierka"