Perly vašich manželov
Ak mate zaujem,piste sem perlenie svojich manzelov,ktore by som povedala ze hranici az s psychickym terorom....resp. ako si se*u do huby.....
😀 😅 ☹
Mna tak narychlo napada ,ze:
keby nebolo mna,tak si na ulici,s bezdomovcami a pijes cuco,a dam ta sledovat kamaratmi a budem sa na tebe smiat....to na margo,ked som si ako zena na MD bez prijmu dovolila na iste veci nadavat 😠 ,chudacik,citil sa obmedzeny.....
tato diskusia ma nielen pobavit a podporit v situacii,v ktorej sa citime bezmocne a jedine na svete s takymto chlapom 🙂
PS: A ak ho medzitrým vyradili zo spisovnej slovenčiny, tak mi to nikto nepovedal. Čo by bolo dosť blbé.Takto sa pol života mýliť, no nie? V každom prípade je to fakt jedno. Hlavne, že si rozumieme.
@6969eva potom sa na internete mylia...uvadzaju ho ako zemplinske slovo. A nikde,ani na internete,ani v Slovencine bez chyb som slovo pomytok medzi vybranymi nenasla..ak,tak je to len odvodenina (uz len preto,ze sa pise s "y"..a je logicke,ze je od slova umyvat. Ja to jednoducho chapem tak,ze vybrane su tie hlavne,ktore sa ziaci ucia,aby vedeli,kde napisat "y",ostatne su od nich odvodene,netreba sa ich ucit a verklikovat naspamat,ved by im a i nam hlava praskla,ale je logicke,ze sa v nich pise tiez ypsilon. Tak som to pochopila ja.
Preboha vy sa uz ukludnite vsetky dotycne...toto je tema zakladatelky,ktora znie PERLY VASICH MANZELOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vsetky,ktore mate problemy s nejakym jebnu...tym pomytokom alebo co za hovadinu to bolo,rozoberate stale nejaku slovencinu VS titul...ale hlavne ste take slovencinarky,ze si neviete ani precitat nazov temy..to kam ste chodili do skoly?,zariadte si vlastnu diskusiu a nehrabte sa sem furt s vasimi rozumami..takze tema je JASNA!!!!!!!!!!!uz mi idete fakt na nervy
uff..ja že sa tu píšu prkotiny od naších milovaných...ale asi nie... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@serpentino 🙂
@samasa ..Pisu sa tu prkotiny nasich milovanych pomytokavanych slovencinarok...
@serpentino 😀 😀 😀
@serpentino co si zbytocne dvihas tlak? Ved zaloz sukromnu temu, alebo to necitaj, alebo podaj staznost na Radu pre zachovanie cistoty diskusii (spravny poplatok je stanoveny vo vyske 3 eur) 😀
@6969eva pomytok nie je spisovne slovo, je narecove, konkretne gemerske. Cize preto ho neradim do kategorie vybranych slov, ale odvodenin. Hoci kazdy jazykovedec si moze sam zostavit zoznam vybranych slov, ktore uvedie vo svojej knihe.(tak mi povedala pani na linke), pochybujem, ze by daktory z nich si to slovo zvolil ako vybrane a uviedol v ucebnici, aby sa podla neho ziaci ucili vybrane slova.
VAZEN ZENY vsetkych vekovych kategorii!!!Pozyvam Vas vsetky na verejny pohreb pomytoku,ktory sa bude konat po vzajomnej dohode..vykopeme jamu,ale dost hlboku 😀 supneme tam pomytoka,pre istotu nie zakopeme,ale zalejeme betonom,aby sa ten sviniar nemohol vykopat 😀 ucast je verejna,nie je povinna a ani odev ciernej farby,nakolko je leto,oblecte si co chcete..jemu to bude aj tak uz jedno...aspon teda dufam,ze tam zostane,v tej jame..kar vynechame,nie je potrebny..ktora chcete chodte na omsu,pomodlite sa a dajte mu uz vecny odpocinok...AMEN
Škoda, dnes nemôžem, mám veľa roboty súvisiacej s nebohým, ale keby som mohla, určite prídem a vezmem si nejaké tie perly, napr.od môjho manžela. 😉
@romanco Ved som napisala,ze pohreb bude po vzajomnej dohode,neboj nejako to skombinujeme aby to vsetkym co sa chcu rozlucit vyhovovalo..zatial sa mozes modlit 😀 😀 😀
@serpentino 😀 no konečne, už začínal trošku smrdieť 😀 😎
@lenadka Uz bol v rozklade a niektore jebn...te spoluobcianky furt do neho rypali..Prosim,ktore nemate zaujem o verejnu rozlucka,tak sa ani neozyvajte!!!nemam zaujem pocuvat Vase komentare v case smutku 😀 😀 😀
@serpentino Na MK vzájomná dohoda? 😀 😀 😀 Pohreby neobľubujem, radšej pošlem len kvety alebo dezert... 😀
@romanco 😀 No ved,ocakavam sprsku..teda riadnu sprchu od vytipovanych zien s patentom na rozum,ked sa ozvu,dam vediet... 😀 a oni sa ozvu 😀 😀 a poprosim,keby sa dalo radsej dezert,ale cokoladovy 😀 to vies,musim urobit aj ochutnavku 😀 ...jaaaj zeny,ved vsetko je len na mne,ved mi niektora pomozte s pripravou!!!a mozu byt aj chlebicky 😀 ved smutok drzat nebudeme,budeme sa radovat...zoberte si nahradnu obuv,keby sa velmi tancovalo a nezabudnite kazda sampanske 😀 😀 😀 😀 ...deti nechajte doma a ide sa zurovat 😀
@serpentino Ty vieš ako navnadiť! Asi to ešte prehodnotím...Keby som fakt nemohla, dajte vedieť ako to dopadlo. Ešte radšej budem, keď sa ozve niektorá z vytipovaných žien, ktorá sa z pohrebu starého Pomytka vráti rovno späť k téme... 😀 😀 😀
@serpentino no vidite, a ja problemy s pomytkom nemam, my sme mali doma taky vecheť 🙂
@romanco Tak to si pis,ze niektora tkz. mudra slovencinarka sa k tomu vrati..to vies,ludska blbost nepozna hranic 😀 😀 😀 ale ved dojdi,bude co jest,co pit..o toto sa chces pripravit? 😀 😀 😀
@ukulela Nie!!!!!!!!!!!!!!preboha!!!!!!!!!!! ukulela!!!!!!tak teraz sa vsetky zase chytia slova vechet!!!!Jaj 😀 😀 baby uz fakt nevladzem,uz vidim,ze ma caka organizacia dalsieho pohrebu.. 😀 😀 preco si vytiahlo to slovo????pockaj do vecera dostanes tolko mudrych odpovedi na vechet 😀 😀 Preboha a to som sa uz tesila na tie perly od manzelov,tak si zoberte aspon perly na krk 😀 😀
@serpentino tak ti aspon pridam jednu nasu spolocnu perlu. museli sme narychlo kupit druhe autoa to hned pouzivam - spod ruky, jazdene. tak piebezne hlasim chyby. pridem domov z prace a hovorim: nestiera mi zadny stierac a ani neostrekuje na zadnom skle. tak mily drahy zacal rozoberat packu, cudlicek, elektriku, kabliky ... po hodine z dvora pocujen **** ****** - a ked pride dnu, hovori - ako ***** sa tam*****, hodinu rozoberam kable - A TY ZADNY STIERAC NEMAS!!!! 🙂🙂🙂 nuz, nebol vo vybave, ako v starom aute 🙂🙂🙂
@ukulela Ja mam tolko s byvalym,ze neviem co by som skor napisala...s nim tych peral bolo dost,nad niektorymi sa mi obcas aj rozum zastavil alebo som nevedela ci sa smiat alebo plakat 😀 😀
ano jasne mamavera, vybrali si, sme takych same, len sa z toho nerozplac, ze si vieme dnes spravit srandu z blbych rozhodnuti na ktore ma kazdy pravo.., ty sablona zivota 😎
@lubikan s prepacenim,taky chlap nech ide k moru sam s kamaratom a nech sa uz nevracia.... 😒
Baby....čo tu riešite???Ja mám tiež za sebou dosť zlý vzťah....ešte horší rozchod spojený s vyhrážkami,obmedzovaním atď....(nechce sa mi o tom ani hovoriť)....no chvalabohu zistila som, otvorili sa mi oči, uvedomila som si že láska je o inom...zabuchla som za tým všetkým dvere aj okná(pre istotu🙂....viac sa v tom nerýpem, dotyčnému sa vyhýbam....a teraz mám ročnú dcérku, skvelého chlapa...aj keď občas mi z neho stoja vlasy až po strop (však čo si budeme hovoriť- aj chlapi majú svoje dni), no ľúbi nás nadovšetko....tak kašlite baby na to zlé.....a tešte sa z detičiek, zo života a hlavne sami zo seba.....lebo všetky čo to zažili vedia že byť vo vzťahu s tyranom a ešte odkráčať bez nejakých vážnych následkov už len to je dôvod nato aby sme boli na seba hrdé🙂)))
@ukulela hehhe, inak presne takto by som si túto tému predstavovala, plnú obdobným príspekov 🙂
ja pridám tiež: minule som si v obyvke lakovala nechty a poprosila drahého nech mi z kúpelne donesie vatový tampónik, on zlatý milý ochotný odbehol.. nechodil minútu, dve.. desať.. kričím mu čo tam robíš? on nasratý mi doniesol celý ten šúlok, celý spotený - že to ako sa z toho vyberá? chúdak on to zhora ťahal.. 😀 😀 😀

@cecil36 Je to úplne jedno. Ja si dosť dobre pamätám na svoje školské časy a diktáty a učiteľku, ktorá mi to tiež osobne vykladala.. Asi preto, že som ešte starší ročník. Nie je to zemplínske slovo (tam by vyzeralo "pomytek") a či chceme či nie,je odvodené od " umývať". Deti sa učia len rad základných vybraných slov s poznámkou, že k nim patria aj všetky od nich odvodené. Ak to zistíš v jazykovej poradni, daj vedieť. Veď ja mám na slovenčinu papier, tak by ma to zaujímalo.