Perly vašich manželov
Ak mate zaujem,piste sem perlenie svojich manzelov,ktore by som povedala ze hranici az s psychickym terorom....resp. ako si se*u do huby.....
😀 😅 ☹
Mna tak narychlo napada ,ze:
keby nebolo mna,tak si na ulici,s bezdomovcami a pijes cuco,a dam ta sledovat kamaratmi a budem sa na tebe smiat....to na margo,ked som si ako zena na MD bez prijmu dovolila na iste veci nadavat 😠 ,chudacik,citil sa obmedzeny.....
tato diskusia ma nielen pobavit a podporit v situacii,v ktorej sa citime bezmocne a jedine na svete s takymto chlapom 🙂
@amanda0405 a pretekanie sa ktorý chlap si nas...ie väčšiu kopu do úst je potom o čom?
@amanda0405 suhlasim🙂 kazdy clovek ma svoje chyby. Niektora si vyberie lepsie, ina horsie. Vela zien si vybera opakovane zle 😒 to ale nie je dovod byt povysenecka a posmievat sa im.
@0silvia0
o ničom...tiež som čakala niečo zábavné a nie toto tu...
@lubikan... Ale oni perlia....ale vtipne.To čo si ty uviedla vtipné teda nie je.
@michaelkanr velmi mudro napisane 😉
@lubikan
asi tu nastalo nepochopenie nazvu temy a jej obsahu, resp. tvojho uvodneho prispevku. Ja za perlu povazujem niečo humorne, vtipne... proste haluz, napr. "nase tricka v nasej skrini"... a ty si za uvodny prispevok dala niečo, čo vacsina z nas povazuje skor za niečo smutne... preto sa ta tema rozbehla uplne inym smerom...
@maminuska
s týmto si dovolím trochu polemizovať, podotýkam že nechcem rýpať ale vyjadrím opačný názor...nemyslím si že tvoja kamarátka je naozaj šťastná...ak je teda normálna baba a nie nejaká karieristka...skôr to že nemôže nájsť partnera mi prichodí, že nik jej nie je dobrý..a ver tomu, že keď odomyká dvere svojho prázdneho bytu, dala by aj to riaditeľovanie za dupot detských nožičiek a objatie...poslaním ženy je byť matkou, aspoň teda malo by byť podľa mňa...až keď som sa ňou stala môj život je plnohodnotnejší a krajší..tiež mám jednu dobrú kamarátku po 40tke, takisto má veľmi dobrú prácu, chodí na lukratívne dovolenky, pozná najlepšie reštaurácie, tí čo ju nepoznajú tak dobre si o nej myslia, ako sa má...má milujúceho manžela, dom, auto,veľa koníčkov...ale ako mi sama povedala, nie je úplne šťastná...niekto k tomu šťastiu chýba.. život bez detí je prázdny..
@lubikan názov témy vyzeral fajn a človek sa chcel pobaviť, ale ty si vyzvala písať perly hraničiace s psychickým terorom... to už je za hranicou bežných medziľudských vzťahov a je smutné, že to nevidíš...
Názov témy si radšej mohla nazvať: Poďme sa tváriť že psychické teror je v manželstve ok a akože sa na tom aj zabavme keď to už musíme trpieť 😖
@mamcucha Inak dakujem za nase tricka v nasej skrini. Mame taky kumbal asi 1x2 m, manzel tam ma svoje "rarohy" a ja som si tam dovolila tiez nieco ulozit. Tak mi vravi, ze to je jeho kumbal a on tam potrebuje mat ulozene veci podla jeho systemu. Vcera som manzelovi precitala o tych trickach v skrini a vravim mu, ze aj u nas je vsetko nase vase, ze? On ze: jasne, ano. Tam potom mu vravim, ze som ti dala nasu pumpu do nasho kumbalu. To sa potom uz smial ako som ho nachytala.
Pomytok je hubka na riad, ta co s nou umyvate riad. Kadopadne, ak sa nieco vyleje a poslete ho po aj neviem co, tak by sa mal dovtipit, ze to bude nieco,mco absorbuje tekutinu🙂
@0silvia0 teror ,alebo "zvlastne vybrane slova " chlapov v manzelstve samozrejme neni ok,ale je zase na osobnosti zeny ako s tym dokaze zatocit,ci sa z toho zosype,alebo je v konecnom dosledku nad vecou a jednoducho aj ked take reci pocuje,pomysli si,aky je on dobry "o-ot" a vytazi z toho vztahu ine veci 😉 ,ako moc je rafinovana 😉
@lubikan...a ty tazis čo?....Z toho že ti manžel povedal že bez neho by si bola posledná chudera
@lubikan....????... Nevadí
@lubikan... Manželka roka!!!!!....láska jak svet veru
@mamcucha moj manzel je expert. Za cely zivot precital jednu knihu a taknkazdy den mame nove slovicko. Minule v spravach spomenuli, zavrazdili korespondenta na Ukrajine. Moj muz, no...a uz som videla, ze nema tucha kto to je. Ono to je veeelmi vtipne, ak sa s niekym rozprava, dotycny povie prenho cudzie slovo a on pritakava... Ja sa pucim, lebo ked kosa narazi na kamen, ze mu dotycny zada otazku a on nema paru o com rec, ta sa smejem. Uz som mu xkrat povedala, nech sa pyta ale on nieeeee...
Staviame dom, teda ja. Vedla spalne mam kupelku, ktora ma balkon, aby som tam vesala veci. Ukazoval navsteve po neviem kolkykrat dom, vysiel hore a vravi, tu budeme mat spalnu a kupelnu.
Prideme domov a on, to si vsetko dobre premierala? Ja hej. A si si ista? Som. Preco?
Len tak.
Nedalo mi a tak rypem.
No ja nechapem, jak tam chces vopchat postel.
Jak nechapes? Sak celo postele bude pri dverach.
Pri dverach? To budeme mat taku uzku postel?
Jaku uzku, sak normalnu tuto.
A fakt tam vojde?
No ti drbe mu hovorim, kreslim ukazujem,ze aj komoda...
No a kupelka bude kde?
No sak tam kde balkon.
Takze som pochopila, ze on nasu postel isiel natlacit do kupelky.
Logika u chlapov...
@lubikan... Ale neprskaj.Preto milá moja lebo som normálna žena s emóciami A občas sa naseriem....ale povedať že tazim z nešťastia svojho manžela....uff uff...keď je ten môj nešťastný tak som aj ja.Takže sklidni hormon:-!
Najlepšia obrana je čo?....No predsa útok
@lubikan chápem, čo chceš povedať, ale nie každý je ochotný toto žiť. Ja som ochotná žiť partnerstvo "napriamo, naozaj". Ja nie som typ ženy ktorá bude rafinovane ťahať zákulisné nitky aby som muža dostala niekam kam chcem. A môj manžel je dosť inteligentný na to, aby takúto hru včas neodhalil. My žijeme náš vzťah naozaj, skutočne, úprimne. Nehráme žiadne divadelné hry ani inscenácie. A ani nechcem zo vzťahu nič ťažiť, chcem jednoducho prežiť celý život so svojim manželom tak ako som to sľúbila pred oltárom - úprimne, čestne, naozaj.
A nikdy, naozaj nikdy by som svojho manžela ani v myšlienke, ani v stave najväčšieho hnevu nenazvala "o-ot", to by si skutočne nezaslúžil 😒
@0silvia0.... A potom sa čuduje že ju on nazve chuderou
@0silvia0.... Nakoniec to nebude tak ako to spočiatku vyzeralo....že on debil a ona chudatko.
@lubikan tak tu si trafila do čierneho - toto nikdy nepochopím, máš pravdu. A ani nechcem pochopiť, ale dovoľujem si vysloviť ľútosť nad takými partnerstvami, je mi to skutočne ľúto, keď si dvaja robia zo života peklo miesto toho aby sa v živote podporovali a spríjemňovali si život.

@zuzanockamt Včera o 19:58 •
tak ked nechces aby sa ludia vselico podozvedali o tebe,preco si neni anonymna a mas fotku v profile?