Perly vašich manželov
Ak mate zaujem,piste sem perlenie svojich manzelov,ktore by som povedala ze hranici az s psychickym terorom....resp. ako si se*u do huby.....
😀 😅 ☹
Mna tak narychlo napada ,ze:
keby nebolo mna,tak si na ulici,s bezdomovcami a pijes cuco,a dam ta sledovat kamaratmi a budem sa na tebe smiat....to na margo,ked som si ako zena na MD bez prijmu dovolila na iste veci nadavat 😠 ,chudacik,citil sa obmedzeny.....
tato diskusia ma nielen pobavit a podporit v situacii,v ktorej sa citime bezmocne a jedine na svete s takymto chlapom 🙂
S.RÚ SI DO HUBY ?
Teraz chodím po veľmi tenkom ľade a určite miestami ani ľad už nie je, ale nedá mi nereagovať.
Vzniknutie takejto témy je dôkazom toho, že niektoré ženy (a samozrejme aj muži) potrebujú byť týrané. Ja osobne to neschvaľujem, nech už ide o akékoľvek týranie. Ak sa Vaše maželstvo dostalo do stavu, keď o svojej polovičke hovoríte, že si s.rie do huby, tak ste v slepej uličke a pravdepodobne je načase otvoriť NOVÚ KNIHU.
Viete, pripadá mi to ako keď som si bol u doktorky (našej - obecnej) po potvrdenie na vodičský preukaz a v čakárni sedelo asi 8 babiek (70 rokov a viac) a vystatovali sa, aké oni majú zdravotné problémy a kde všade ich bolí, čo im kde hnisá, vyteká, nepredstaviteľne šklbe, bolí, kde majú čo zlomené, ako padli, aké majú modriny, .... Proste LASKONKY. Keď sestrička otvorila dvere a zbadala ma, aký som bledý a pred odpadnutím, tak ma prednostne vzala. Keď doktorka zistila, čo mi je (respektíve nie je), tak si len povzdychla, že tie babky sú tam každý deň a čakáreň používajú ako KLUB a toto je ich RELAX a "KOZMETIKA".
Môj výrok: Milujem svoju ženu a aj dcéru. Neviem si predstaviť, že by som sa o nej takto vyjadroval na verejnosti, alebo ona o mne. Ak by k tomu malo prísť, určite by som sa rozviedol, lebo z mojej dcéry by vyrástla NULA. Radšej rozvedení rodičia, ktorí sa spolu bavia (poznám ich kopec), ale nerozvedení, čo sa znížia k takej komunikácii, ako tu píšete podaktoré.
PS:
Ubezpečujem Vás, že Vás neodsudzujem (tie, čo ste vo vzťahu za každú cenu, aj keď už to nemá význam), Poviem vám len to, že umriete. Každý deň sme bližšie k smrti a naše rozhodnutie je zodpovedné za to, aké budú naše ďalšie dni. Či budete trpieť, alebo si život vychutnáte. Ak chcete trpieť, je to v poriadku a trpte, je to Vaša priorita. Ale nežiadajte pomoc ani sympatie, lebo Vy pomoc nepotrebujete a ani sympatie. IBA SŤAHUJETE DO PRIEPASTI tie mladé, šťastné a spokojné ženy, ktoré ešte SVOJICH MUŽOV MILUJÚ.
Takze povodne som sa uz nechcela vyjadrovat,lebo som si myslela ze to nema zmysel. Ale znova som si precitala ze moje slova boli prekrutene. Mile damy,ja mam necelych 27 a bio hodiny mi rozhodne netykaju a ani netykalu. Rozhodne mam od submisivnej a tichej mysky daleko. Muz mi peniaze nevydeluje pretoze mo mam SVOJE!!! A naco miniem svoje peniaze je len moja vec...Nie na maleho mi da malo,ale ked si vypytam da (sice frfkr,ale da). On plati hypoteku,ucty,auto. Ja platim v obchodoch. Ano otoci kazdu korunu 4x(to nerobi iba pri moto), ale e ja som to prestala riesit. Mne ten jeho vyrok prisiel smiesny (po tolkych rokoch). Neviem preco musite hned urazat a utocit. Nerozumiem, kde sa vo vas berie tolko zla. Asi nebudete a takeee stastne ako popisujete. Ja som stastna a preto nemam potrebu niekoho tu o tom presviedcat. A mimochodom, taku princeznu ako ja ste este nestretli
@lubikan.... Je mi ta ľúto.Prepáč.
ja uz mam z toho taky chaoz,ze kto je kto a kto komu co napisal,skoda 😀
@0silvia0 vies,moj muz je taky,tvrdohlavy oplacho,ma postavenu hlavu a mysli si,ze vsetko vie najlepsie....je v znameni raka,cize jednu vec urobi dobre,ale vzapeti je to aj na prt....poviem priklad,siel prat.....dobre,opral,ale to ze opral utierky s ponozkami to uz bola ta vec,ktora bola na prt...lebo mne zrovna v ten den prat nevyhovovalo (nemala som dostatok utierok a ponoziek na zaplnenie pracky a on zrovna potreboval jeho oblubene ponozky,tak chytil nervy a bral pradelny kos co bolo zrovna odhora....proste mi potreboval dokazat,ze pracka sa da zaplnit aj inym sposobom....
a nastastie on si v konecnom dosledku uvedomuje,ze jeho ciny sa minaju s ucinkom,ale proste,nedokaze so sebou nic robit,potom ho to mrzi a tak to vie niekedy aj skoncit... 😉 😅 😅 ☹ .....
a keby som to s nim koli tomuto skoncila,by som bola na tom ovela horsie,preto volim taky lepsi kompromis,lebo on vie niekdy mi tu svoju povahu dobre vykompenzovat,alebo ja si to viem vykompenzovat...😉
@amanda0405 no polemizovať môžeš, ale keďže sme kamarátky už nejaký ten rôčik , tak viem že je úplne v pohode, je normálna baba a je aj karieristka. Ja mám 4 deti , som normálna baba a som aj karieristka, a nijak sa tým netajím. Či s deťmi alebo bez nich , či s mužom alebo bez neho , stále môžeš byt normálna a úplne v pohode.
A vyberavá je a to je len dobre, pretože pri jej vzdelaní a inteligencii má na to plné právo . 🙂 , vzťahy mala a aj dlhodobé , len to nikdy nevyústilo do finále.
Dať si urobiť dieťa od hocikoho - nikdy nie je problém , ale dať tomu dieťaťu kvalitného otca , je kapánek náročnejšie.
@sam2 @hucko44 mne muz obcas vravi,ze by ma mali naklonovat,ze takych je na svete malo ,vacsinou to pouziva pri hadke,ked mi nieco vycita,proste ked som pre neho ta zla...a serie si v tomto smere do huby tym,ze preco by "takych zlych ludi",ako som v tu chvilu ja,malo byt na svete viac....to mi nijakovsky nedava logiku...a pre mna je to perlenie na 2-hu 😕 😕
@lubikan nechápem, prečo sa paprčíš 🙂 Sama si si na vine, že táto téma skĺza k tomu, k čomu skĺzla.... Včera som ju tu zahliadla... čítam názov "Perly vašich manželov".... nahodil sa mi úsmev, klikám, reku, zasmejem sa.... a potom prišla "facka" od tvojho úvodného príspevku.... citujem: "perlenie svojich manzelov,ktore by som povedala ze hranici az s psychickym terorom." Ako môžeš za takúto vetu dať smajla: 😀 😅 A hneď za tým akože "perla": keby nebolo mna,tak si na ulici,s bezdomovcami a pijes cuco,a dam ta sledovat kamaratmi a budem sa na tebe smiat....to na margo,ked som si ako zena na MD bez prijmu dovolila na iste veci nadavat emoticon ,chudacik,citil sa obmedzeny.....
tato diskusia ma nielen pobavit a podporit v situacii,v ktorej sa citime bezmocne a jedine na svete s takymto chlapom
Prepáč, ale toto je na zaplakanie, na dlhý manželský rozhovor a zamyslenie sa, kam speje vaše manželstvo, či si skutočne sťastná vo vzťahu, kde ti chlap povie, že nebyť jeho, tak si bezdomovcom (ani jeden kútik na úsmev sa mi pri tejto "perle" nedvihol) a kde sa vlastne stala chyba... a či toto je to, v čom majú vyrastať vaše deti.....
Lebo je rozdiel doťahovať sa a je rozdiel ak ti muž toto špliecha do očí....
Sama si odporuješ... na jednej strane píšeš o "psychickom terore" (len pánboh vie ako to u vás doma v skutočnosti vyzerá), píšeš, že sa cítiš občas bezmocne a potom očakávaš, že sa bude niekto usmievať?
@lubikan ....a aby som ti odpovedala:....preto by som ho niekedy najradsej poslala na Mars lebo aj teraz sme mali naplanovane nieco ale ja som spomenula ze ten krajac v Lidli je fajn a on teraz ide 15 km tam a naspat aby mi ho kupil.....a ja tu cakam ako taka picina a hadam sa tu na MK. 😀 😀
@lubikan ale veď to sú také hlúpostičky na ktorých sa doma "vyvršujete". Normálne treba na vzťahu pracovať a zmeniť komunikáciu a všetko pôjde ľahšie. Keď si človek aj svoje chyby uvedomuje, veľa sa dá napraviť.
Začala by som vyradením vulgarizmov z vášho slovníka (aj myšlienkové vulgarizmy) a nebojovať v manželstve. TY: Neoperem lebo medveď a hotovo. ON: chcem svoje opraté ponožky za každú cenu!
Kľudne to mohlo prebiehať takto:
TY: Mám málo prania, je to neekonomické prať takmer prázdnu pračku. Ale môžeš si ich oprať v rukách, alebo ti ich operiem ja? Mohol by si zatiaľ prosím ťa umyť riad?
ON: Ďakujem že mi ich operieš, jasné že riad umyjem, si milá.
Keď po sebe bliakate a bojujete na manželskom poli, hádžete po sebe vulgarizmy, vzťah si nebudujete, len si ho kazíte. Priznajte si obaja chyby a pracujte na ich odstraňovaní. Teraz nechcem byť za múdru, ale nám to funguje a počas 13 rokov manželstva sa to dokonca stále zlepšuje.
ehm to sa niekto dobrovoľne týmto chváli verejne??? to ako fakt? som si myslela, že ak sú takéto problémy v domácnosti, tak to ľudia riešia za zatvorenými dverami, resp. s odborníkom a nie sa s tým verejne vystatujú... 😕 😨 😨
@piacere ano,citim sa bezmocne ako ho mozu take sprostosti napadnut a vela krat bezdovodne,on vie trepat jedna zadruhu a ja sa len chytam za hlavu,vela x odbocuje z temy....ja o rozkoch, on o chlebe
co sa tyka hadok,nieco sa zacne a ked uz nemam slov,ani argumenty,tak ho niekedy aj 20 minut necham sameho nech si dovyprava a jeho stve ked neragujem,preto potom trepe uplne od veci,len aby ma vyprovokoval k dalsiemu argumentovaniu 😀
@lubikan ako si si toto dovolila napisat na MK? 😀 😀 😀 😀 Teraz ta budu super zeny, co maju super dokonalych muzov bez chyby titulovat ako chuderu, co si nasla debila 😝 Ako mu mozes toto trpiet? Ako sa moze s tebou takto rozpravat? 😅 (Ak by to niekto nepochopil, bola to ironia. Ja ju mam prosto v krvy a nie a nie sa jej zbavit) 😎
je to smiech cez slzy nad absurditami, co sa deju. ale je nutny. bez neho by ludom preskocilo v kratkej dobe. hlavne ak su v situacii, ze nemozu tak jednoducho uniknut buchnutim dveri.
inak moj muž to sem chodi čitavat ale čo je najhoršie že je z toho hadka a nie že by si z niečoho vzal ponaučenie 😖 proste u neho žena je ta ktora sa stara o celu domacnost vratane deti a u muža sa to začina a končia povinnosti tym že pride z prace a hotovo.Starostlivost o deti je to že donese vyplatu a vezme deti na vylet .Proste chlap sa rano (o 10hod.)zobudi urobi si a vypije v KLUDE kavičku , ja mam medzitym nakupit a pripravit mu ranajky,on si medzitym oddychne a ja už začat varit obed ale pritom aj zabavit deti,on sa naobeduje urobi si dalši kavičku ktoru si chce znovu v klude vypit,potom vezme staršie dieta na vyletik ,kupi mu hračku aby mu (zalepil usta) a ked pridu tak ja ich poumyvam ,medzitym pripravim manželovi večeru TEPLU a uložim deti spat. Večer si vyžaduje aby som snim do noci pozerala telku a venovala sa mu NAPLNO........lenže o 5:30 ma budi synček ,lebo.Takto si to predstavuje moj manžel.Len neviem kde by som si mala dobijat energiu alebo baterky. 😀
@maminuska no ja si to predstavujem tak aspon raz za tyžden alebo za rok by sa mohol zobudit trošku skor a vzait napr. maleho niekam mimo mna aby som si trošku oddychla.Chcela by som mat niekedy čas na samu seba napr. na nejake tie nakupy ,na kavičku atd.Aspon raz za čas by mal tie ranajky nakupit a pripravit on mne a nie len aby to zostavalo všetko na žene.Myslim že domacnost je o dvoch ludoch ,nebyme tam predsa len my ženy s detmi ale aj chlapi a pride mi smiešne ked sa ma o domacnost starat len žena akože samozrejmost.Chlap sa oženi a zostanu mu kamarati ,zaluby,praca proste všetko,ked sa vyda žena všetko konči a začina starostlivost o deti domacnost atd.
@maminuska
@mima4 lenže u neho to nejde,pre neho su to moje vysoke naroky a proste on hladi na svoje JA a svoju pohodlnost.Ked ma svoje veci tak tma svoje veci ,ked nie tak sa venuje aj rodine. Všetku zodpovednost nechava na mne a ked niečo zabudne tak to zvali na mna že je to moja chyba.Ja som na materskej takže všetka cela domacnost je na mne lebo čo doma robim cely den.

@lyzzy presne tak,za chudatko sa ja absolutne nepovazujem 😉
stale si mi neodpovedala,preco chces dat toho svojho obcas do prievanu??..
tebe je zrejme tiez niekedy tazko,ked takto uvazujes,pomstit sa mu... 🙂