Počuli ste už o tejto povere?
Raz mi kolegyňa povedala že keď je staršia žena v rodine slobodná( stará dievka) že sa ešte niekto v rodine tak bude žiť. Že sa to dedí z generácie na generáciu. Neviem či tomu veriť keďže moja babka mala rodinu narodená v novembri a jej sestra je stara dievka teraz už 98 ročná tiež narodená v novembri . A ja som tiež slobodná narodená oktobri a moja sestra ma tiež rodinu tiež narodená októbri .Neviem si to vysvetliť ako keby sa to opakovalo
Ale pocula som na mk este vacsiu blbost ze ked je zena teho Niekto z rodiny zomrie.
@janina7111 myslím ze v tomto prípade skôr ide o homosexualitu a ta je podla môjho osobného názoru dedičná.
V niektorých rodinách ich je naprieč generáciami viac a v niektorích takmer vôbec. Aspoň mne to tak vyplyva z pozorovaní.
Hlavne staršie generácie pokiaľ boli inak orientovaní tak nemali moc možnosti ako žiť, buďto sa dali k cirkvy alebo ostali ako stará dievka/starý mládenec.
Fuuu...tak tejto hatlanine som nerozumela.
Keď to tak chceš tak to tak budeš mať
@lujza123 homosexuálny nie je nikto ona sa sklamala a ostala radšej sama.
@miadi škorpióna som mala nikdy viac
@himedzi mala som a som si veru zlomila
@janina7111 ... to je blbosť jak traky. Šak sa skús vydať a uvidíš. Stále sa dá rozviesť 🙂

🙈🙊🙉
@bublinkai ja som rada že som sama po mojich skúsenostiach len sklamanie za sklamaním a ešte keď som zažila škorpióna už nechcem vzťah čo bude mať byť to bude. Zatiaľ mi sloboda vyhovuje nikto ma nekontroluje nežiarli. Žiadne starosti s deckami. Starám sa o seba a je mi hej. A kto si myslí že je samota zlá. Není to pravda ako si samotu zariadis takú ju budeš mat. Dá sa zariadiť aj dobre a hlavne si to užívať treba.
@janina7111 co je zle na skorpionoch?
@sasenah1 skus a prídeš aj nato sama.
@janina7111 ja sama som škorpión, preto ma zaujíma co je na nás zle 🤔
Ja som počul, ze sexualna abstinencia je mimoriadne dedičná. Keď nesexuju rodicia, zarucene nebudú sexovať ani deti ani vnúčatá...
@lujza123 homosexualita je dedičná?! Homosexuáli obvykle deti nemávajú, tak ako by preniesli genetickú informáciu? Rovnako ako ju do ďalších generácií obvykle neprenášajú staré dievky
@janina7111 Este som o takom niecom nepocula. V minulosti mali zeny panicku hrozu ostat starou dievkou a tak vymyslali aj nemozne veci.
Neverila by som tomu.
Ja som bola slobodna do 36. Neodporucam to. Nie koli tomu ze mi bolo smutno alebo otupno (naopak, mala som rada slobodu) ale koli tomu ze v takom veku je velmi tazke mat dieta.
@sasenah1 tak potom vieš aj sama a nemusíš sa pýtať
@janina7111 OK, beriem to ako kompliment, lebo my sme skvelí ☺️
Dnes je toľko slobodných žien, koľko určite po staršie generácie nebolo. A aj chlapov, takže takýmto veciam absolútne neverim. Vydať sa je vecou rozhodnutia a nie dedenia.
@janina7111 ja mám už druhého škorpióna a som veľmi spokojná 😉
@janickacrazy preto máš asi druhého že keď sú taký skvelý 😂
@janina7111 No tak s prvým to bolo komplikované a je to dlhý príbeh, s druhým som 11 rokov a všetko klape ako hodinky.
@janickacrazy ked Niekto veri ze kazdy chlap narodeny v Novembri je zly 🤣tak sa nečudujem že veri na dedičné starodievkovstvo 🤣ludia volakedy verili ze zem je rovna doska okolo ktorej obehuje slnko a aj v dnesnej dobe vela ludi v USA veri ze holocaust je vymysel ze nic take sa nestalo ze to si židia vymysleli 😟

@basska_b alebo na kazdu dieru sa najde zaplata 😂 som pocula tu na mk tvoja babka to povedala krajšie.