icon

Podozrievam manžela

23. nov 2021

Dievčatá, taká naliehavá otázka, s mužom mame pár dní nezhody, nevšíma si mna ani deti, rozbieha nejaký biznis tak ma toho veľa teraz. Dnes ráno mi oznámil že ide na služobnú cestu asi 300km od nás, tak ja najskôr že Ok. No večer ma napadlo že by som mohla ísť s ním, že si zatiaľ nakúpim. Normálne že ma vysadí v OC a pôjde si kde potrebuje. Úplne znervóznel, ze ma nemôžem zobrať, potom ze on so mnou nikam nejde, a keď som sa opýtala na dôvod tak jedine čo z neho vyslo že on nebude chodiť so ženou, že sa dohodli že pôjde každý sám. A potom už len útoky na mna, že si domyslam a posmešky že som narušená, úplne útočil a urážal ma, pritom som ani nechcela byt na jeho stretnutí, mohol ma vysadiť a ísť si kam potrebuje. Baby je noc a ja plačem neviem ani spat. Neviem čo mam ráno spraviť. Či sa mu nasačkovat do auta alebo mu rovno zbaliť veci, alebo zbaliť seba a deti, alebo som naozaj domýšľava a o nič nejde?
Bolo na ňom viditeľne že úplne znervoznel, poznám ho, do vtedy sme si v klude spolu pozerali TV, po mojom návrhu schytil telefon do ruky a začal rollovať úplne nezmyslelne. Kukal stránky dookola tie iste, ako by mu ruky robili niečo iné ako hlava.
Nikdy som ho takého nezažila, nikdy sme nijaké vážne problémy medzi sebou nemali. Iba v poslednom čase možno 2 mesiace nám to nie celkom klape, je často nervózny, nedá sa s ním normálne rozprávať, no zatiaľ som to pripisovala tomu novému biznisu.
Som úplne rozhodena z toho, nikdy som to nezažila, neviem čo mam robiť.

lianka123
24. nov 2021

@nafka0483 co je prijemnejsie? Prechadzat sa po londyne, ist na veceru a rozpravat sa s ludmi o rovnakych temach? Alebo prist domov- riesit deti, nakupy, kruzky, nestihnut dopovedat jednu vetu?
Ten networking co je tak straaasne dolezity sa prave cez koronu ukazal ako zbytocny a psychicky najvoac utrpeli ludia ktori od povinnosti zdrhaju do virtualneho firemneho sveta. Lebo ked o tu pracu prides, tak pochopis, ze tie networkingy boli iba fraska.

ivkazba
24. nov 2021

@vevesh nuž, ak by som mala sedieť niekoľko hodín v predsieni, asi by som radšej bola doma alebo sedela niekde sama na káve. Ale áno, je normálne ísť občas niekam spolu, ale nie dožadovať sa toho a byť nadutý, ak človek chce pracovať, baviť sa s biznis partnerom o biznis veciach. Na biznis stretnutia partner nepatrí, ak nejde o neformálne akcie, na ktoré sa berú aj partneri.

nafka0483
24. nov 2021

@lianka123 Nehnevaj sa ale ty si divna. Asi si nikdy nepracovala v odvetvi a na pozicii kde je prave ten networking dolezity. Zbytocne ti daco vysvetlovat.

Prijemnejsie je stravit 2-3 dni za polrok/rok polopracovnymi networking aktivitami a vediet ze mas aj nadalej pracu, ze detom mozes tie kruzky zaplatit, ze sa aj odreagujes. Kazdeho rodina to v takejto frekvencii uplne v pohode zvladla.

Neviem ci nechapes ci to pises schvalne, ale to ze JA som mala na sluzobke kazde poobedue takyto program este neznamena ze to bolo vzdy s tymi istymi kolegami. Ved ked uz som tam na 2 tyzdne tak som obehala viac pobociek, v kazdej viac timov, biznis partnetov a ked s kazdym timom stravis jedno-dve poobedie/vecer tak pre nich je to 1-2 dni za rok. Co je na tom take katastrofalne??

vevesh
24. nov 2021

@ivkazba ale tu nejde o nadutost zeny, ale zhrozenu reakciu chlapa a predtuchu, ze jej zahyba. Ak nema co skryvat, tak by jej len povedal" jasne, ale nebude ta to bavit" alebo "nestiham, lebo mam casovy limit", "nemozes ist inokedy, nejako mi to nepasuje, lebo...." a nie viditelne znervozniet a prist s takym niecim, ze "kazdy ma prist sam" 🧐🧐🧐🧐to by som aj ja blikala ako majak, keby mi chlap povie toto, namiesto x - inych reakcii....

lianka123
24. nov 2021

@nafka0483 pracovala, praveze pracovala. Ale ja som vzsy uprednostnila priatela- uz terajsieho manzela pred vecerami, vecierkami , plvbami lodou, teamovymi blbostami, ako su vseliake lanove drahy, splavovania etc- co nema s pracou nic spolocne. Div sa svete pracu stale mam a manzelstvo tiez 😉 a uz musim ist, packo

number19
24. nov 2021

@autorka Este ma napadlo, ze ta kludne mohol zobrat, vyhodit v NC a odskocit si za milenkou a po 5hod ta vyzdvihnut a ani by ta nenapadlo co sa deje. Ale asi nie je az taky "sikovny".
Kazdopadne jeho reakcia a aj hadka rano je divna, keby aspon rano bol uz v normale...no drz sa!

nafka0483
24. nov 2021

@lianka123 Ved v pohode rob podla seba. Ale netvrd ze kazdy uteka od rodiny od takychto akcii a networking je na nic a podobne.
Ved ked tebe nevyhovuje tak to nerob, ale nepis somariny a neodsudzuj ostatnych.

slovakboy
24. nov 2021

Nateraz to nechaj tak nemysli na to a nezožieraj sa žiarlivosťou. Všetko sa ukáže neskôr ale ani na to nemysli. Ži prítomnosťou. Mna raz manželka poprosila vziať ju na sluzobku do Indie pričom ona by šla súkromne. Lenže to by z toho nič nemala a ja som sa tam musel venovať obchodným partnerom aj po pracovnej dobe nemohol som ísť kam by som chcel. No mohol ale čo by povedali? Tak prišiel tu robiť alebo na výlet? Výlety sa tam robia v rámci prace cez vikendy alebo večere spoločne a vzali by aj ju. Ale sám by som sa jej ťažko mohol venovať. Možno aj on to ma podobne a nechce tam sa ukazovať s manželkou aby ho neobvinili že prišiel nakupovať.

rawmamka
Autor odpoveď zmazal
katka2602
24. nov 2021

Úprimne, ja si neviem predstaviť byť s manželom a nevedieť o jeho práci ani "mäkké f". Prídem domov opýtame sa aký sme mali deň, čo nové v práci atď. Ak niečo manžel chce, poradí sa so mnou. Ide na stretnutie na druhý koniec SR, tak sám navrhne nech ideme s ním, lebo nechce ísť sám takú diaľku a spravíme si popri tom výlet. Akože jeho reakcia nie je ani náhodou v poriadku. Ak nejde o nič tajné tak normálne vysvetli a povie dôvod, prečo nechce aby šla s ním. Tak z toho mi vychádza len bud klame alebo chce kúpiť darček o ktorým nemáš vedieť. Hoc teda ak by chcel darček tak by to tiež mal vedieť kľudne povedať a nie hádať sa. Toto je reakcia človeka ak klame, hneď útočiť, kričať a všetko zvaliť na toho druhého.

silviaeli
24. nov 2021

@katka2602 darcek je blbosť..ibaze nejake auto jej chcel kupit😉😄

via88
24. nov 2021

Mozno len chce mat kus pokoj od teba. Nechapem co tiez ho nenechas, ale hned sa sackujes k nemu s nakupami, kazdy potrebuje dychat.

katka2602
24. nov 2021

@silviaeli ja viem, to bolo na odľahčenie 🙈

maminkadeticiek
24. nov 2021

No,aj ja by som ho upodozrievala.

katka2602
24. nov 2021

@via88 a to ak chce mať kus pokoja tak ma po nej hulakať a hneď znervoznieť? Keď zrazu znervoznel tak určite nie kvôli tomu, že chce mať trošku kľud.

janickacrazy
24. nov 2021

@number19 možno chce ísť nakupovať s milenkou a bal sa, že stretnú manželku v rovnakom OC 😂

nadazdi
24. nov 2021

Tiež by mi blikla kontrolka, ale je to jeho rozhodnutie a budú z toho vyvodené následky len a len pre neho.. sme len ľudia, často koname hlupo, zbrklo, robíme chyby, hádky kvôli domnienkam ale nič neriešia a ja by som si určite kvôli niekomu inému nepokazila deň, nech akokoľvek milujem, stále milujem človeka, takže sa môžem sklamať hocikedy.. aj v deťoch, v hocikom proste, vždy je to len o tebe, drž sa a keď vychladneš, tak sa s ním porozprávaj, úprimne..

jana_eyre_2
24. nov 2021

@slovakboy lenže ak som to správne pochopila, jeho služobná cesta je len na dnes, čiže by sa s ním len defacto zviezla tam a späť a nikde s ním nebola.. ide o Slovensku služobku, nie Indiu, takže žiadne firemné večere večer..

Ja som bola s manželom dva krát na služobnej ceste, dokonca aj s deťmi.. šli sme raz do Budapešti na týždeň a raz do Viedne na týždeň.. bolo to cez leto.. svoje ubytovanie sme si platili sami, ja som bola cez den s deťmi a manzel večer prišiel na ubytovanie akoby to bolo doma, alebo sme sa stretli v meste aby sme boli potom spolu na prechadzke.. nijako som mu nezavadzala, keď mal firemnú večeru tak tam normálne siel.. a mali sme z toho veľmi veľa, ja s deťmi sme zmenili prostredie, videli sme mnoho veci čo by sme za denný výlet nestihli a boli sme spolu.. dodnes na to všetci radi spomíname..

number19
24. nov 2021

@janickacrazy Mozno, kazdopadne nieco nechcel ponechat na nahodu a autorku v tom meste mat nechcel.

katkati
24. nov 2021

@number19 Možno sľúbil inej kamarátke z ich mesta, že ju vyvenčí v inom meste.

vilma7
24. nov 2021

Myslím, že jeho reakcia hovorí za všetko. Úplne by si mu skrížila nejaké plány, pochybujem že išiel riešiť biznis 300 km od domu.
Ale držím palce aby som sa mýlila.

leni1977
24. nov 2021

@slovakboy toto nemôžeš porovnávať s tvojou situáciou, ona nechcela ísť sadnúť si mu na kolená počas pracovného stretnutia, ani nechcela aby ju vodil za ruku po nákupnom centre, vyložil by ju, potom vyzdvihol, nevidím v tom žiadny problém, ak by išlo len o služobku, mne by blikali všetky kontrolky, nielen jedna po jeho reakcii. A súhlasím s tým čo píše @vilma7.

hejyou
24. nov 2021

Je to cocot nic viac nic menej...urob mu to iste

bilancia
24. nov 2021

zareagoval prehnane. je to nekorektne, ale asi kebyze uz mam fakt velke podozrenie, pozrela by som mu telefon...

kamatopo
24. nov 2021

Ja som tiež chodila s ex na služobnú cestu. A presne som vedela keď sa zrazu začal vytáčať a vyhovárať, že nie je niečo s kostolným poriadkom. Žena to vycíti to je ten náš piaty zmysel. Aj som ho raz sledovala a aj nacapala. No čo mladá dostala k výletu aj preplesk a ex zasa poštou papiere na rozvod. Čas ukáže aj u teba. Možno plany poplach a keď nie tak aspoň budeš vedieť že tvoje vnútro sa nemýli.

andreatytler
24. nov 2021

@vevesh Presne tak. Vsetky tie argumenty ze muz sa chcel v aute sustredit na pracu a ze ma prace plnu hlavu... ved to tak mohol pokojne vysvetlit a nic by nebolo podozrive, ale on zacal hovorit o tom ako sa dohodli ze kazdy pojde sam.... uplna kravina. Proste ho to zaskocilo a nevedel reagovat.
Tiez simyslim ze do toho mesta nesiel, alebo uz spolucestujucu ma.

Autorka... popozeraj auto ked sa vrati. Popozeraj mu vrecka. Pouvazuj ci sa v nedavnej minulosti nestalo viac takychto pripadov ze nieco nesedelo. Ked mas podozrenie staci si otvorit oci a naraz uvidis cely kopec dalsich dokazov.
Ja by som si s nim sadla na velmi vaznu debatu a bude svatosvete trvat na tom ze milenku nema, tak mu dala este jednu sancu ale zazmurila by som iba jedno oko.

a_alexandra_a
24. nov 2021

🙈 česť výnimkám, ale vy ste teda riadne harpye. Muž ju nezobral so sebou na služobnú cestu, reagoval podráždene a vy tu riešite ako mu má sledovať kilometre na tachometri, lustrovať mobil, prehľadávať vrecká? Čo si myslíte, že nosí fotku milenky vo vrecku nohavíc? Ak je autorka aspoň z polovice taká, ako tieto vymúdrené ženy, ktoré toto radia, ja sa mu nečudujem, že ju nechcel vziať so sebou na 300km dlhú cestu. Na najbližšom odpočívadle by som takúto osobu vysadila.
Jeden krát mal ten muž prehnanú reakciu a vy tu riešite dobre že neplánuje vraždu. My ženy máme tak prehnané reakcie 200 krát do dňa, že keby toto riešili naši muži, tak sa rozvádzame každý deň.
Naozaj niektoré vaše konšpirácie sú akurát na pobavenie a ja veľmi dúfam, že toto čo robíte vy, robia aj vaši muži vám, aby ste okúsili vlastnú medicínku.
Ako by ste sa vy cítili, keby ste nemali žiadne postranné úmysly a váš manžel by volal vášmu obchodnému partnerovi či ste na stretnutí aj vy. Po príchode domov by vás čakal s červenými očami od zlosti, prehľadával vám auto, počítal kilometre, prehľadával vrecká, kabelku... len preto, lebo ste prehnane reagovali? Príde vám to normálne?
A že pochybujete, že išiel niečo riešiť 300 km ďaleko? Holt, tak kto nikdy nepodnikal, tak ten nepochopí, že nie všetko sa dá vyriešiť so susedových Ferom na hornom konci.
Česť výnimkám, ale naozaj niektoré nepozerajte toľko amerických filmov, škodí to vzťahom. Evidentne.

acrobaleno
24. nov 2021

@a_alexandra_a Možno si išiel chudák požičať od mafiánov alebo dačo, ale to by autorka vedela, keby sa zaujímala o jeho podnikanie. 😂

mims_03
24. nov 2021

môj otec sa tiež takto rovnako začal správať, keď si našiel milenku, len my sme ho hneď odhalili....

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená