icon

Požičali by ste rodičom na prerábku domu 1000 eur?

Dnes o 14:49

Ahojte požičiali by ste rodičom na prerábku domu 1000€ ak by ste ich mali? Ja som momentálne bez práce a priateľ robí preč ,sme skoro stále od seba. Rodičia si prerábajú dom a nevedia či im suma bude postačovať.Ide o to,že keby to bolo niečo vážne tak pochopím.Ale priateľ tiež si bral hypotéku na náš byt a naši nám nič nekúpili do bytu atd.. nejde o to mne nič netreba ,ale rodičia sa skôr zaujímaju o sestru a jej deti.Ja deti nemám a bývame od seba hodinu a kým ja neprídem k ním tak neprídu kľudne aj mesiac to isté aj sestra Celkovo im viac pomáhajú a sú tam skoro každý druhý deň(bývaju od seba 15 min) ja som väčšinou na byte sama a nikdy sa ma neopýtali či mi netreba pomôcť s niečim.Keď som u našich mama sa tiež nepretrhne aby mi niečo navarila,upiekla atd… a to nepreháňam ale za rok a pol čo bývam sama ani raz keď som tam. Ale proste keď ide o peniaze zrazu už som im dobrá.

Strana
z2
janinah
Dnes o 19:50
@anonym_549600

@anonym_autor posli do riti takých rodicov

@anonym_549600 hej? Ale ked sa bude dediť rodičovský dom tak to už bude vsetko v poriadku,že? Ci ty by si polku domu odmietka,ved rodičia otrasni,tak čo....

katarinka963
Dnes o 20:05

@anonym_autor nepozicala. Dala. Dokonca 80000€ mame

btus
Dnes o 20:16

@anonym_autor nepožiťala. Dala. Mne moja mama veľakrát pomohla, tak tých 1000 E by som jej dala. Ani by som nechcela počuť o tom, že mi ich vráti.

mandarinka555
Dnes o 20:32

@anonym_autor Ak si hypotéku bral tvoj frajer, tak je to JEHO byt a nie VÁŠ ! A ty prečo nepracuješ?

anonym_bf487d
Dnes o 21:05

Preco by mali tvoji rodicia kupovat nieco do bytu tvojho priatela?🤔

anonym_0e739b
Dnes o 22:12

@anonym_autor Troška trápna otázka, ja by som sa hanbila aj niečo také zo seba dostať. Odhliadnuc od situácie, že momentálne nepracujes, to ako vážne sa pýtaš či požičať rodičom peniaze? A to sa sama pred sebou nehanbíš? Však to je trapas jak hrom. Ja som v priebehu rokov dala mame xy tisíc, na bežný chod domáce, na rekonštrukciu, na spoločné dovolenky, na veterinu pre psa, na darčeky , na nákupy, atď. A v živote by ma nenapadlo to pýtať späť. Viem, že z jej dôchodku by to nezvládla. Hanbila by som sa uvažovať nad tým, že mi to má vrátiť. Zamysli sa nad sebou

Strana
z2