Prešvihla som čas na normálneho partnera a rodinu?
Neviem ako mám začať. Mám momentálne 34 rokov. Nesiem si zo sebou nepekný vzor od rodičov ako vzťah nemá fungovať, som introvert a nepatrím k tým čo sa v 20tke videli s kočíkom. Preto som nechala čas plynúť že ten pravý príde sám, ale nestalo sa tak. Ako prišla 30tka začalo ma to trápiť, že čas hrá proti mne. Posledné 2 roky som aj na zoznamkách, 2 mesiace po jednom vzťahu alebo kamarátstve kde sa mi zdal chlap dokonalý, ale vplyvom okolností som zistila že ma len využíval. A celkovo keď aj mám nejaké stretko, tak bud chalan čo sa neskôr v tv dozviem že zneužíval malé dievčatá, psychiatrický pacient na liekoch čo moc nezaberajú, chlapi čo len využijú ako posledná známosť. Mám pocit, že normálny chlapi sú už zadaní. Aké máte skúsenosti vy alebo z okolia? Dá sa aj po 30tke nájsť normálny chlap alebo je to pasé a mám pozornosť obrátiť na niečo iné? Som normálna baba, čo navari, poriadi, nevyzeram najhoršie a tipuju mi menej rokov, ale aj tak je to bez úspechu.
@liljana za rok uz moze byt tehotna ked stretne toho praveho
@petkasaurus Ako muz naozaj by si chcela mat tak vazny celozivotny zavazok ako dieta/deti s niekym, koho poznas iba 12 mesiacov? Zena, ktorej prave tikaju biologicke hodiny, toto uz prilis neriesi. Pre nu je najdolezitejsie, aby sa jej narodilo zdrave dieta.
@liljana teraz je tu o tom tema, tak sa pozri 🙂
Stara tema, ale u mna sa len zacala teraz otvarat. Podarilo sa vam najst niekoho normalneho? Ja som vyrastala tiez v patologickej rodine a viem, ze to vie cloveku pokazit velku cast zivota. Myslim, ze na veku nezalezi. Ak ide o splodenie dietata, tak do 40tky to treba dat nejako. Treba sa nejako naucit pritiahnut spravneho partnera a potom to hlavne nedosrat, ak pridu velke zivotne vyzvy (moj pripad).

Toto cakanie na praveho do neskoreho veku ... Kym niekoho najdes, odzijete nieco spolu, spoznate sa, zacnete skusat a aj sa podari sa, budes mat 38-40. Po 3 rokoch budes musiet do prace. Stihat po 42-45 pracu aj dieta/deti bude poriadny zaberak. Luxus byt doma 10-15 rokov s detmi asi nehrozi. Musi sa o vas postarat. Tiez starne a uz nebude vladat pracu za dvoch, aj dieta doma. Pridu hadky a zostanes rychlo sama ako predtym, ale aspon s 1-2 detmi. V najlepsom pripade vsetko 100% klapne, najdes, stihnete dieta, aj vydrzite spolu ako v telenovele.